Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Ρε συ καλαμαρακι απο τοτε που εβαλες τη συνταγη με τα κανελονια την ψαχνω αυτη τη ρημαδορικοτα και δεν τη βρισκω πουθενα,μονο στα σπιτια των ανθρωπων δεν εχω μπει ακομα να ρωτησω :lol::lol: τελικα συμβιβαστηκα με το ανθοτυρο.

Εχω καιρο που ψαχνω συνταγη για αφρατα ψωμακια ειδα και τις φωτο σου τελειες θα τα δοκιμασω το ΣΚ,ευχαριστω.

Στον Βασιλόπουλο κοίταξες;Νομίζω πως κάποια στιγμή είχε πάρει το μάτι μου!!

Τελικά τα σταφιδόψωμα δεν αξιώθηκα να τα κάνω και ο άντρας μου με ρωτάει συνεχώς πότε....είναι να μην τάξεις κάτι!!!!:tongue:

Οπότε μέσα στο ΣΚ πρέπει οπωσδήποτε!!!!Θα σας πω εντυπώσεις.Αύριο θα καλέσω τους γονείς μου να φάμε το μεσημέρι σπίτι μου και θα κάνω τα μπιφτέκια παλλαντιν.Με τι λέτε να τα συνοδεύσω για γαρνιτούρα;

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπορεις να το συνοδευσεις με ρυζι σπυρωτο η ρυζι μπασματι που εινια πολυ αρωατικο, με πουρε, με πατατες φουρνου μουσταρδατες-λεμονατες. ενταξει, κλασικες γαρνιτουρες αλλα νομιζω οτι εινια πολυ νοστιμες και ταιριαζουν.

εναλλακτικα με σκετη σαλατα, αλλα δενξερω και τι σας αρεσει.

οι χρωστουενες φωτογραφιες

μαφινοκεκακια με πορτοκαλι και σταγονες σοκολατας

028uz.jpg

Uploaded with ImageShack.us

το παστιτσιο

032iju.jpg

μανιταρια φουρνου

033tbu.jpg

τα σταφιδοψωμα

034tud.jpg

κουλουρια θεσσαλονικης που εφτιαξα σημερα δοκιμαζοντας τη συνταγη της βεφας

035jr.jpg

για αυριο γλωσσες τηγανιτες.

μπορεις να το συνοδευσεις με ρυζι σπυρωτο η ρυζι μπασματι που εινια πολυ αρωατικο, με πουρε, με πατατες φουρνου μουσταρδατες-λεμονατες. ενταξει, κλασικες γαρνιτουρες αλλα νομιζω οτι εινια πολυ νοστιμες και ταιριαζουν.

εναλλακτικα με σκετη σαλατα, αλλα δενξερω και τι σας αρεσει.

Καλή σας ημέρα!!Θα βγω τώρα πρωι πρωι για ψώνια!Μου αρέσουν όλες οι προτάσεις σου και κυρίως το μπασμάτι αλλά ο μπαμπάκας μου δεν πολυτρώει το ρύζι!!Οπότε μάλλον με πατατούλες θα το συνοδεύσω!!Ευχαριστώ πάντως!Θα σας πω εντυπώσεις και πρέπει να μάθω να ανεβάζω και φωτό!!:-P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!

Σάββατο σήμερα,χαλαρά,καμιά μακαρονάδα

έχω όμως στο πρόγραμμα τα σταφιδόψωμα,πίτσα,πίτα με χόρτα από πατρίδα,και φυσικά τα κούκις που εχω καιρό να τα κάνω!

μέσα στο σκ αυτά!άντε να δω τι θα φτιάξω απ'όλα!:P

θέλω ναχω κάτι να κεράσω και τις φίλες μου που θαρθουν Τετάρτη που δε δουλεύουμε για καφέ!

καλαμαράκι κι εσύ ρεπό έτσι;:P:p:p

καλημέρα σε όλες!!!

καλές μαγειρικές!

τα μπιφτέκια,μου αρέσουν κι εμένα με ρύζι ή ριζότο αλλά και με πατάτες ροδέλες στο φούρνο

δες κι αυτό

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiganites-rodeles-patatas-me-saltsa-fetas.html

σίγουρα έχεις όλα τα υλικά σπίτι!

να περάσετε καλα!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Στο Σκλαβενίτη κοίταξες?

εγώ πάντως με ανθότυρο τα έφτιαξα και ηταν σούυυπεεερ!!

Δεν εχουμε Σκλαβενιτη εδω ειμαι Θεσσαλονικη.

Τελικά τα σταφιδόψωμα δεν αξιώθηκα να τα κάνω και ο άντρας μου με ρωτάει συνεχώς πότε....είναι να μην τάξεις κάτι!!!!:tongue:

Οπότε μέσα στο ΣΚ πρέπει οπωσδήποτε!!!!Θα σας πω εντυπώσεις.Αύριο θα καλέσω τους γονείς μου να φάμε το μεσημέρι σπίτι μου και θα κάνω τα μπιφτέκια παλλαντιν.Με τι λέτε να τα συνοδεύσω για γαρνιτούρα;

Στο Βασιλοπουλο ημουν σιγουρη οτι θα βρω καθως εχει και του πουλιου τοι γαλα αλλα μπα ουτε εκει σταθηκα τυχερη.Εχω παει Carrefour,Βεροπουλο,Αρβανιτιδη,Μασουτη,Βασιλοπουλο αλλα δεν....

Συνοδευτικο για τα μπιφτεκια ρυζι μπασματι,πουρες,πατατες φουρνου,πατατες ογκρατεν....

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Δεν εχουμε Σκλαβενιτη εδω ειμαι Θεσσαλονικη.

Στο Βασιλοπουλο ημουν σιγουρη οτι θα βρω καθως εχει και του πουλιου τοι γαλα αλλα μπα ουτε εκει σταθηκα τυχερη.Εχω παει Carrefour,Βεροπουλο,Αρβανιτιδη,Μασουτη,Βασιλοπουλο αλλα δεν....

Συνοδευτικο για τα μπιφτεκια ρυζι μπασματι,πουρες,πατατες φουρνου,πατατες ογκρατεν....

Πήγα το πρωι στον Βασιλόπουλο και κοίταξα αλλά έχεις δίκιο, δεν έχει!Πάντως εγώ πήρα ανθότυρο και θα κάνω μια απόπειρα!

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας για το συνοδευτικό στα μπιφτέκια!Τελικά έκανα πουρέ.Δεν θέλησα να βάλω πατάτες μαζί με τα μπιφτέκια για να μην γεμίσει ζουμιά το ταψί!Ήταν τοοοοοσο νόστιμα!!!!Τα ευχαριστηθήκαμε πολύ.Νομίζω πως την διαφορά τελικά την κάνει το παξιμάδι και ο δυόσμος!!

Έκανα και τα σταφιδόψωμα το πρωί.Δεν έμεινα ευχαριστημένη γιατί έκανα την βλακεία να τα βάλω σε ταψί που κόλλησαν το ένα με το άλλο και δεν είναι έτσι όμορφα που είδα τα δικά σας.Δεν πειράζει, την επόμενη φορά!!Α και δεν μου βγήκαν και πολύ γλυκά, μήπως επειδή έβαλα μόνο μέλι (3 κσ);

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Ναι βρε κ εγώ στον ΑΒ βασιλόπουλο τα βρήκα , κ χτες που πήγα πάλι σε αυτόν απέναντι από τα μνήματα ανατολ Θεσσ είχε!

οι χρωστουενες φωτογραφιες

μαφινοκεκακια με πορτοκαλι και σταγονες σοκολατας

028uz.jpg

το παστιτσιο

032iju.jpg

μανιταρια φουρνου

033tbu.jpg

τα σταφιδοψωμα

034tud.jpg

κουλουρια θεσσαλονικης που εφτιαξα σημερα δοκιμαζοντας τη συνταγη της βεφας

035jr.jpg

για αυριο γλωσσες τηγανιτες.

Πολύ ωραίααααααααααα όλα σου~!!!! Ζήλεψα τα κουλούρια όμως κ το παστίτσιο μάνα μου χαχαχα :shock::D

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!

Σάββατο σήμερα,χαλαρά,καμιά μακαρονάδα

έχω όμως στο πρόγραμμα τα σταφιδόψωμα,πίτσα,πίτα με χόρτα από πατρίδα,και φυσικά τα κούκις που εχω καιρό να τα κάνω!

μέσα στο σκ αυτά!άντε να δω τι θα φτιάξω απ'όλα!:P

θέλω ναχω κάτι να κεράσω και τις φίλες μου που θαρθουν Τετάρτη που δε δουλεύουμε για καφέ!

καλαμαράκι κι εσύ ρεπό έτσι;:P:p:p

καλημέρα σε όλες!!!

καλές μαγειρικές!

τα μπιφτέκια,μου αρέσουν κι εμένα με ρύζι ή ριζότο αλλά και με πατάτες ροδέλες στο φούρνο

δες κι αυτό

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiganites-rodeles-patatas-me-saltsa-fetas.html

σίγουρα έχεις όλα τα υλικά σπίτι!

να περάσετε καλα!

Αντε ντε να έρθει η Τετάρτη!!! χε χε Εγώ θα έφτιαχνα κάτι με σοκολάτα πάει με τον καφέ απόλυτα!!

Πήγα το πρωι στον Βασιλόπουλο και κοίταξα αλλά έχεις δίκιο, δεν έχει!Πάντως εγώ πήρα ανθότυρο και θα κάνω μια απόπειρα!

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας για το συνοδευτικό στα μπιφτέκια!Τελικά έκανα πουρέ.Δεν θέλησα να βάλω πατάτες μαζί με τα μπιφτέκια για να μην γεμίσει ζουμιά το ταψί!Ήταν τοοοοοσο νόστιμα!!!!Τα ευχαριστηθήκαμε πολύ.Νομίζω πως την διαφορά τελικά την κάνει το παξιμάδι και ο δυόσμος!!

Έκανα και τα σταφιδόψωμα το πρωί.Δεν έμεινα ευχαριστημένη γιατί έκανα την βλακεία να τα βάλω σε ταψί που κόλλησαν το ένα με το άλλο και δεν είναι έτσι όμορφα που είδα τα δικά σας.Δεν πειράζει, την επόμενη φορά!!Α και δεν μου βγήκαν και πολύ γλυκά, μήπως επειδή έβαλα μόνο μέλι (3 κσ);

Είδες τι νόστιμα κ αφράτα γίνονται!! Και εγώ τα έχω ονομάσει μπιφτέκια Παλ χε χε κ θα μείνω σε αυτά γιατί κ την δεύτερη μέρα ήταν αφράτα κ όχι στόκος

Οσο για τα σταφιδόψωμα εντάξει σιγά μωρέ κ που κόλλησαν δεν έγινε τίποτα, κ όσο για τη ζάχαρη από ότι βλέπω λέει 3 κ. ζάχαρη κ μια μέλη. Εμένα μου φάνηκαν μια χαρά , δεν τα θέλω γλυκά πολύ ίσα να βρίσκω σταφίδα κ να χαίρομαι χε χε

Εμείς σήμερα φάγαμε χθεσινά μακαρόνια με κιμά, η μικρή μου τραχανά γιατί την έχω με 39 πυρετό όλη μέρα.

Έφτιαξα ψωμάκια για τη βδομάδα μας

photo-2013-01-26-17-08-40-798_zps9ec0f7f7.jpg

Το χθεσινό κουρκουτόψωμο

photo-2013-01-26-17-15-46-13_zps18b1c1af.jpg

Και ετοίμασα ζύμη για πίτσα, με ρίγανη, τη χώρισα στη μεση για δυο έξτρα λεπτές πίτσες η μια κατάψυξη κ η άλλη αναμένει να ψηθεί, εμ προβλέπεται ξενύχτι απόψε με τον πυρετό της μικρής θα δούμε ντιβιντί το Νήσος 2 κ πίτσα ναίτ

photo-2013-01-26-19-15-36-997_zps96648856.jpg

Και αύριο περίθαλψη μανούλας γιατι δεν προβλέπεται να μαγειρεύω !!:D

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!!

έκανα τελικά τη χορτοτυρόπιτα με εξπρές φύλλο,τη συνταγή σου καλαμαράκι

και τώρα έχουμε 2 πίτσες στο φούρνο

αύριο σταφιδοψωμάκια και κούκις

πόση ώρα να υπολογίσω πως θέλω για τα σταφιδοψωμάκια;

να τα κάνω αν είναι το πρωι πριν βγούμε έξω και τα κούκις το απόγευμα

καλαμαράκι,πολύ φουσκωτό το κουρκουτόψωμο!πολύ ωραίο φαίνεται!

τα ψωμάκια είναι με ελιές;δε θυμάμαι αν μας είχες δώσει συνταγή

έχω πολλές ελιές από πατρίδα

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Όταν ψάχνω συνταγές στο αγαπημένο μου site, δηλαδή στις συνταγές της παρέας, πάντα διαβάζω και τα σχόλια. Μόνο τότε αποφασίζω αν θα κάνω ή όχι τη συνταγή, θα ξέρω τι να προσέξω, τι μπορεί να αντιμετωπίσω και θα έχω λύσει όλες τις απορίες μου. Στη συνταγή για τα σταφιδόψωμα λοιπόν, επειδή την έχω φτιάξει, η ερώτησή σου απαντάται με αυτό το λινκ

http://www.sintagespareas.gr/metatropes?start=5

σύμφωνα με το οποίο 30γρ νωπής μαγιάς ισούνται με ένα φακελάκι ξηρής. Επειδή η συνταγή ζητάει 40 γρ. νωπής, προσωπικά αγόρασα νωπή για να μην έχω αποτυχίες.

Άλλωστε την προτιμώ απ΄τη ξηρή. Αν πάλι βιάζεσαι, νομίζω 13γρ ξερή είναι οκ

Χθες είχα κοτόπουλο με ρύζι. Σήμερα επειδή διανύουμε την 5η ημέρα της απίστευτης ίωσης έχω λίγο απ΄όλα, για τη μικρή μου ασθενή θα φτιάξω το ίδιο αλλά σε σούπα. Γιατί αν δεν φάει και σήμερα, το νοσοκομείο δεν το γλιτώνουμε.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εμείς σήμερα φάγαμε χθεσινά μακαρόνια με κιμά, η μικρή μου τραχανά γιατί την έχω με 39 πυρετό όλη μέρα.

Έφτιαξα ψωμάκια για τη βδομάδα μας

photo-2013-01-26-17-08-40-798_zps9ec0f7f7.jpg

Το χθεσινό κουρκουτόψωμο

photo-2013-01-26-17-15-46-13_zps18b1c1af.jpg

Και ετοίμασα ζύμη για πίτσα, με ρίγανη, τη χώρισα στη μεση για δυο έξτρα λεπτές πίτσες η μια κατάψυξη κ η άλλη αναμένει να ψηθεί, εμ προβλέπεται ξενύχτι απόψε με τον πυρετό της μικρής θα δούμε ντιβιντί το Νήσος 2 κ πίτσα ναίτ

photo-2013-01-26-19-15-36-997_zps96648856.jpg

Και αύριο περίθαλψη μανούλας γιατι δεν προβλέπεται να μαγειρεύω !!:D

καλαμαρακι ολα τελεια. και η ζυμη φαινεται καταπληκτικη.

ερωτηση: δεν εχω μεγαλο μιξερ, μονο χειρος, τα ψωμακια να τα αποφυγω; διαβασα στη συνταγη οτι εινια απαραιτητο. με το χειρος δεν βγαινει;

το κουρκουτοψωο ακομα το κανω:oops::oops::oops:. αλλα φαινεται πολυ ωραιο, και εχει τελιο χρωμα. θα το κανω μεσοβδομαδα μαλλον.

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

απορία για τα σταφιδόψωμα:

αναφέρει 40γρ φρέσκια μαγιά

εγώ έχω μόνο φακελάκια των 8 γρ

πόσα να βάλω;

χονδρικα: 2 καλουπακια (40γρ) νωπης ισουνται με 2 φακελακια ξερης. ε καλα δεν θα ερθει και το τελος του κοσμου για 3 γραμμαρια μαγιας.

εινια ευκολα αλλα θελουν και το χρονο τους. εγω εκαν τη διαδικασια ολοκληρη μεσα στο μεγαλο ταπερ και οχι πανω σε αλευρωμενο παγκο. γενικα ειμια της απλοποιησης. καλη επιτυχια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...