Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

αρνάκι με πατατούλες στη γάστρα σήμερα

και σαλατούλα μαρούλι με φρέσκο κρεμμυδάκι

καλαμαράκι,αύριο θα πάω για ψωνια,ποιο αλεύρι να πάρω για τα σταφιδοψωμάκια;λες για τσουρέκι,όποιο ναναι;

α!και τώρα που το θυμήθηκα!η συνταγή της πίτσας δεν είδα να λέει κάπου ότι είναι για 3 ταψιά!:tongue:

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια που έγινε λόγος για τα γιουβαρλακια ορίστε και τα δικά μου. Εγω δεν βάζω άνηθο αλλά μαϊντανό. Και καμία φορά όπως σήμερα τριβώ και ένα καρότο για έξτρα βιταμινίες. Στο νερό όμως αφού βάλω τα γιουβαρλακια θα περιμενω να βγάλω τον αφρό που βγάζουν και έπειτα Ρίχνω κρεμμύδι ξερό κομματάκια, μαϊντανό και τώρα το χειμώνα πρασο κομμένο και βάζω και λίγο ρύζι έξτρα. Στο τέλος αυγοκοβω.DSC_0314.jpg

q1kup2.pngza5op2.png

ntemiiiiii καλό μου, μη με αμφισβητείς...

Σου έγραψα πως η συνταγή αναφέρει ότι βγαίνουν 2 λαμαρινάκια κουζίνας και σε άλλο ποστ ότι απ όταν πήρα ταψιά πίτσας, βγάζω 3 πίτσες σε ταψιά των 30 εκατοστών.

Ιδου και η συνταγή:

Τι χρειαζόμαστε:

1 κουτί sprite (330ml)

1 ποτήρι χλιαρό νερο (330ml)

1 φακελάκι μαγιά ξερή

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κ. αλέυρι

1/2 με 1 φλυντζάνι τσαγιού ελαιόλαδο.

Στα γρήγορα

Κατηγορία

Ζύμες

Διατροφή

Χορτοφαγική

Δυσκολία

Εύκολο

Φτιάχνει

2 ταψιά φούρνου μεγάλα (πλάκες)

Διαβάστε περισότερο: Ζύμη για αφράτη πίτσα σαν της pizza hut http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-afrati-pitsa-san-tis-pizza-hut.html#ixzz2IoUum100

YqE6p2.png

IqItp3.png

ntemiiiiii καλό μου, μη με αμφισβητείς...

Σου έγραψα πως η συνταγή αναφέρει ότι βγαίνουν 2 λαμαρινάκια κουζίνας και σε άλλο ποστ ότι απ όταν πήρα ταψιά πίτσας, βγάζω 3 πίτσες σε ταψιά των 30 εκατοστών.

Ιδου και η συνταγή:

Τι χρειαζόμαστε:

1 κουτί sprite (330ml)

1 ποτήρι χλιαρό νερο (330ml)

1 φακελάκι μαγιά ξερή

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κ. αλέυρι

1/2 με 1 φλυντζάνι τσαγιού ελαιόλαδο.

Στα γρήγορα

Κατηγορία

Ζύμες

Διατροφή

Χορτοφαγική

Δυσκολία

Εύκολο

Φτιάχνει

2 ταψιά φούρνου μεγάλα (πλάκες)

Διαβάστε περισότερο: Ζύμη για αφράτη πίτσα σαν της pizza hut http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-afrati-pitsa-san-tis-pizza-hut.html#ixzz2IoUum100

ούτε καν το διάβασα αυτό το σημείο,οκ

σε αμφισβητούν συχνά και απέκτησες αυτή την ευαισθησία;

δε σε αμφισβήτησα,πιο πολύ πλάκα έκανα με μένα που ξέρω πως υπάρχει πιθανότητα να μην το διάβασα και καλά

δε διάβαζα δα και για πανελλήνιες!χιχι

λοιπόν,έβγαλα φέτες ψάρι για αύριο και θα τις κάνω στη γάστρα με αρακά πατατούλες και καρότα!μιαμ μιαμ!:P

EvgLp2.png

μαγειροκόριτσα!

σήμερα πέστροφες με σαλάτα λάχανο και φλωρίνης

κουρκουμπινι,δυο δοντάκια έχουμε!λες να μπορει να μασήσει;να της τα αφήνω λίγο;

όσο για τη κρέμα σιμιγδάλι,με τι γάλα;κάνει να πιουν;εμένα θηλάζει!

καλαμαράκι,στο πρόγραμμα ζυμώματος του αρτοπαρασκευαστή;

ntemi μου να σου πω (αν και ειμαστε οφ τοπικ)

1) αφου θηλαζεις δεν ξερω. εγω με κανονικο γαλα θα κανω και με κανονικο γαλα κανω. εμας μας εβαλε και τυρι η παιδιατρος στη διατροφη, ολα ειπε και οσπρια εκτος απο αυγο και ψαρι ( ο μεγαλος τα εφαγε αυτα 8 μηνων). οποτε μπορω να του δωσω και κρεμα με πολυ λιγη ζαχαρη μεσα εφοσον τρωει και γιαουρτι και τυρι.

2) ως προς το αλεσμα, αν δεν αρχισες να της δινεις ψωμι στο χερι ξεκινα πολυ προσεκτικα. και μη δωσεις ακομα φαγητο μη αλεσμενο. μαθε της πρωτα να μασαει ελαφρως και μετα. εγω δινω απο 8 μηνων και εμαθε να τρωει και εχει και 7 δοντια, οχι 2. μη βιαζεσαι. αλλα κρεμουλα λιγη μπορεις να δωσεις αν τρωει και αλλα γαλακτοκομικα.

δες το θεμα "περασμα απο την αλεσμενη στη στερεα τροφη" που εινια στο παρεντς.

σορι για το οφ τοπικ.

ο,τι θες ρωτα και με πμ

Διαφημίσεις

μαγειροκοριτσα,

ο υπολογιστης μαλλον επισκευαστηκε και χρωσταω πολλες φωτο. ελπιζω το βραδυ να μην το ξενυχτησουν τα καμαρια μου και να σας τις βαλω.

για σημερα φακη, σαλατα καροτο και ελιες.

εκανα και τα σταφιδοψωμα. εβαλα και λιγη κανελα και βγηκαν καλυτερα απο του φουρνου. εινια τελεια και πολυ πολυ μαλακα. βγηκαν 11 κομματια.

πηγα και λαικη. και εκανα και σαλατα λαχανο και επισης ψηνω και μανιταρια στο φουρνο.

μαγειροκοριτσα,

ο υπολογιστης μαλλον επισκευαστηκε και χρωσταω πολλες φωτο. ελπιζω το βραδυ να μην το ξενυχτησουν τα καμαρια μου και να σας τις βαλω.

για σημερα φακη, σαλατα καροτο και ελιες.

εκανα και τα σταφιδοψωμα. εβαλα και λιγη κανελα και βγηκαν καλυτερα απο του φουρνου. εινια τελεια και πολυ πολυ μαλακα. βγηκαν 11 κομματια.

πηγα και λαικη. και εκανα και σαλατα λαχανο και επισης ψηνω και μανιταρια στο φουρνο.

άντε με το καλό!!!

και εμείς σήμερα φακές με μπρόκολο σαλάτα αγκέν χε χε

το βράδυ αν τα καταφέρω σε χρόνο, έρχεται ο χαζμπαντ από αθήνα, θα κάνω κοτόπουλο κοκκινιστό, τυρόπιτα κ γλυκό για άυριο που θα έρθει ;)

κουρκουμπίνι,ευχαριστώ,θα σου στείλω πμ

καλαμαράκι,πήρα της αλλατίνη αλεύρι,δεν είδα ναχει άλλη εταιρεία

με την 1η ευκαιρία θα κάνουμε τα σταφιδοψωμάκια

σήμερα,όπως σας ειπα,ψάρι φέτες στη γάστρα με καρότα αρακά και πατατούλες

από πάνω έριξα φέτες λεμόνι και πορτοκάλι!έτσι μουρθε!:tongue:

άντε να δω τι θα βγει!

EvgLp2.png

Λοιπόν έκανα τα ψωμάκια.Είναι σαν την μαργαρίτα που παίρνουμε από τον φούρνο!!ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!Θα προσπαθήσω να σας βάλω φωτο.Παίρνω κάθε μέρα στην δουλειά και πραγματικά διατηρούνται αφράτα!Ευχαριστώ για την συνταγή Καλαμαράκι και ευχαριστώ και για την συνταγή με το σταφιδόψωμο.Θα την κάνω σίγουρα και σήμερα αν προλάβω!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

κι εμέις αρακά είχαμε χθές, αλλά χωρίς κοτοπουλο, με πατατούλες και καροτάκι....

"κανένα κοτόπουλο δεν του αξίζει να πεθάνει για να μαγειρευτεί με αρακά":tongue::tongue: χιούμορ :tongue::tongue:

xaxaxaxaxa!!!!

Εχεις πολύ δίκιο!!!

Το κοτοπουλάκι ήδη υπήρχε οπότε... :tongue:

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

σήμερα θα φάμε το υπόλοιπο ψαράκι με τα λαχανικά και θα πάρω συμπλήρωμα κάποιο μικρό ψαράκι,γαύρο ή σαρδέλα

στα μικρά σας τι ψάρι δίνετε;

μας είπε μπακαλιαράκι εμάς,αλλά νομίζω πως τα μικρά έχουνε καλύτερα λιπαρά και τελικά λιγότερα κόκκαλα

EvgLp2.png

Αυτή που έβαλες την εχω κάνει νομίζω αλλά στοκος ήταν κ παρεμεινα σε αυτή ως καλύτερη απόδοση

http://www.sintagespareas.gr/sintages/teleia-spitika-psomakia.html

Ένα τιπ δεν βάζω ζάχαρη αλλά μέλι θεωρώ πως μου βγάζει καλύτερη χημεία κ ποιο αφρατο ψωμί

Σε ευχαριστωωωωω για τα πηρουνακια :wink:

Να πάρεις ρικοτα είναι ποιο κρεμωδης από το ανθότυρο κ ποιο βουτυρατη

Θα περιμένω εντυπώσεις :wink:

Ρε συ καλαμαρακι απο τοτε που εβαλες τη συνταγη με τα κανελονια την ψαχνω αυτη τη ρημαδορικοτα και δεν τη βρισκω πουθενα,μονο στα σπιτια των ανθρωπων δεν εχω μπει ακομα να ρωτησω :lol::lol: τελικα συμβιβαστηκα με το ανθοτυρο.

Εχω καιρο που ψαχνω συνταγη για αφρατα ψωμακια ειδα και τις φωτο σου τελειες θα τα δοκιμασω το ΣΚ,ευχαριστω.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

κουρκουμπίνι,ευχαριστώ,θα σου στείλω πμ

καλαμαράκι,πήρα της αλλατίνη αλεύρι,δεν είδα ναχει άλλη εταιρεία

με την 1η ευκαιρία θα κάνουμε τα σταφιδοψωμάκια

σήμερα,όπως σας ειπα,ψάρι φέτες στη γάστρα με καρότα αρακά και πατατούλες

από πάνω έριξα φέτες λεμόνι και πορτοκάλι!έτσι μουρθε!:tongue:

άντε να δω τι θα βγει!

Να σε πω την αμαρτία μου εγώ τα φτιάχνω με αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΚΟυλα οπότε οτιδήποτε κ να βάλεις καλό θα είναι ;)

Λοιπόν έκανα τα ψωμάκια.Είναι σαν την μαργαρίτα που παίρνουμε από τον φούρνο!!ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!Θα προσπαθήσω να σας βάλω φωτο.Παίρνω κάθε μέρα στην δουλειά και πραγματικά διατηρούνται αφράτα!Ευχαριστώ για την συνταγή Καλαμαράκι και ευχαριστώ και για την συνταγή με το σταφιδόψωμο.Θα την κάνω σίγουρα και σήμερα αν προλάβω!

Πολύ χαίρομαι που σου πέτυχαν! Είναι όντως πολύ αφράτα κ κρατάνε μέρες :D;)

Ρε συ καλαμαρακι απο τοτε που εβαλες τη συνταγη με τα κανελονια την ψαχνω αυτη τη ρημαδορικοτα και δεν τη βρισκω πουθενα,μονο στα σπιτια των ανθρωπων δεν εχω μπει ακομα να ρωτησω :lol::lol: τελικα συμβιβαστηκα με το ανθοτυρο.

Εχω καιρο που ψαχνω συνταγη για αφρατα ψωμακια ειδα και τις φωτο σου τελειες θα τα δοκιμασω το ΣΚ,ευχαριστω.

Χε χε εδώ την έχω βάλει http://www.sintagespareas.gr/sintages/kanelonia-me-spanaki-kai-rikota.html αλλά κ με ανθότυρο πάνω κάτω το ίδιο είναι

Καλή επιτυχία με τα ψωμάκια

Εγώ χτες έφτιαξα ένα κουρκουτόψωμο κ μακαρόνια με κιμά

Φώτος το βράδυ κ αύριο θα κάνω το γλυκάκι

Στο Σκλαβενίτη κοίταξες?

εγώ πάντως με ανθότυρο τα έφτιαξα και ηταν σούυυπεεερ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...