Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

αυτο το τσακ μπαπ μ'αρεσε καλαμαράκι!χαχαχα

έτσι απλά!πέταξα μερικά καπκεικς!:P:tongue:

έχω να μαγειρέψω 2 μέρες και χαίρομαι γιάυτο!χαχααχ

ακόμη και σήμερα και αύριο που έχουμε γενέθλια και γιορτή συζήγου έξω θα φάμε!

εγώ πήγα και αγορασα μια ωραιότατη τούρτα τιραμισου!

ξέρετε πόση προετοιμασία θέλει αυτό;

οκ,χαλάω την πιάτσα στο θέμα αλλά τι να κάνω,λέω αλήθεια!:P

φιλάκια

χχαχαχα

πάλι τα μπερδεύειςςςςςςςςςςς

εγώ έκανα ΠΑΝκεικς όχι καπκέικς βρε!! χαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι ωραία φαγητακια και γλυκακια...

Με τρέχουν τα σάλια...

Έκανα και εγω εκείνη την lemon pie την εύκόλη που προτείνατε και έγινε τέλεια, έβαλα digestive χωρίς ζάχαρι γιατί με συνδυασμό το ζαχαρουχο που έχει πάνω θα γινόταν πολύ γλυκό για τα γούστα μου και πρόσθεσα λιμοντσελο στην κρέμα και έγινε σουπερ...

DSC_0181.jpg

q1kup2.pngza5op2.png

Τι ωραία φαγητακια και γλυκακια...

Με τρέχουν τα σάλια...

Έκανα και εγω εκείνη την lemon pie την εύκόλη που προτείνατε και έγινε τέλεια, έβαλα digestive χωρίς ζάχαρι γιατί με συνδυασμό το ζαχαρουχο που έχει πάνω θα γινόταν πολύ γλυκό για τα γούστα μου και πρόσθεσα λιμοντσελο στην κρέμα και έγινε σουπερ...

DSC_0181.jpg

Σλουρπππππππππππππ άτιμηηηηηηηηηηηηηη

το αγαπημένο μου γλυκό χε χε

Ζύμωσα χτες κιμά αλά Palladin κ σήμερα θα ψήσω τα μπιφτεκάκια μόλις γυρίσω από το σχολείο , σαλάτα παντζάρι τα φύλλα κ τα κλωναράκια ;)

Να τα καιτα μπιφτεκια αλά Παλαντιν

photo-2013-01-17-17-01-20-550_zps219e662c.jpg

Ζουμερα τρυφερα :wink:

Οντως φαινονται πολυ ζουμερα. Αν θυμαμαι ειναι με κριθαρενιο παξιμαδι? Για θυμησε μου, την εχουμε πουθενα τη συνταγη?

Τωρα τα ζηλεψα:oops:

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Οντως φαινονται πολυ ζουμερα. Αν θυμαμαι ειναι με κριθαρενιο παξιμαδι? Για θυμησε μου, την εχουμε πουθενα τη συνταγη?

Τωρα τα ζηλεψα:oops:

Τσάκω την

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=1834426&postcount=729

χχαχαχα

πάλι τα μπερδεύειςςςςςςςςςςς

εγώ έκανα ΠΑΝκεικς όχι καπκέικς βρε!! χαχαχαχα

χιχιχι ειπα να μη τη κακοκαρδισω αφου θελει να τα λεει καπκεικς ας τα λεει :P:p:p:p:p:p

λοιπον σημερα το μενου εχει γιουβαρλακια αλα Βασιλη Καλιδη γιατι ειμαστε οοοολοι αρρωστοι! τα εφταξε στη μενεγακη τις προαλλες. για να δουμε αν θα διαλυθουν αυτη τη φορα.........

ποιος ειναι που δε κολλησε?!?!? να αποκαλυψει ΤΩΡΑ πως τα καταφερε.... θερισαν οι ιωσεις μιλαμε....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!

καλά,ας ήξερα ίριδά μου να τα φτιάχνω κι ας τα μπέρδευα!χαχαχα

τι μου κάνετε;τι καλό ετοιμάζουν τα καζάνια;:P

εγώ επιτέλους σήμερα θα μαγειρέψω!χαχχα

κοτόπουλο ψητό με μουστάρδα

ρυζάκι μπασμάτι με σκορδάκι-κρεμμυδάκι-κάρυ

φλωρίνης ψητές!

καλαμαράκι,είδα στην 1η σελίδα του θέματός μας την πίτσα σου!!!

σε τι ταψί την κάνεις;και τελικά το ζυμάρι με τη σπράιτ για πόσες πίτσες ειναι;γιατι για 1 που κάνω εγώ βγαίνει χοντρή!χαχα

για πες!

όσο για τα μπιφτέκια,σπέσιαλ!:P η σόδα για φούσκωμα;ξέρω μπύρα εγώ ή ξύδι!

EvgLp2.png

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!

καλά,ας ήξερα ίριδά μου να τα φτιάχνω κι ας τα μπέρδευα!χαχαχα

τι μου κάνετε;τι καλό ετοιμάζουν τα καζάνια;:P

εγώ επιτέλους σήμερα θα μαγειρέψω!χαχχα

κοτόπουλο ψητό με μουστάρδα

ρυζάκι μπασμάτι με σκορδάκι-κρεμμυδάκι-κάρυ

φλωρίνης ψητές!

καλαμαράκι,είδα στην 1η σελίδα του θέματός μας την πίτσα σου!!!

σε τι ταψί την κάνεις;και τελικά το ζυμάρι με τη σπράιτ για πόσες πίτσες ειναι;γιατι για 1 που κάνω εγώ βγαίνει χοντρή!χαχα

για πες!

όσο για τα μπιφτέκια,σπέσιαλ!:P η σόδα για φούσκωμα;ξέρω μπύρα εγώ ή ξύδι!

Ωραίο το φαγάκι σας σήμερα!!

Εμείς μπιφτέκια που περίσσεψαν κ λίγο ρύζι, γιατί χτες τα φάγαμε σκέτα με σαλάτα.

Ρε δεν είναι δύσκολα τα πανκεικς σιγά το πράμα

pancakes

τώρα για την πιτσα με σπραιτ Όλη η δόση βγάζει δυο ταψιά λαμαρίνες φούρνου μπαμπότσικα χοντρά σχεδόν. Η μισή δόση ακριβώς βγάζει δυο πίτσες των 30εκ λεπτή ζύμη ή μια λαμαρίνα φούρνου.

Παλιά την έψηνα σε ένα ταψί για πίτσα της φεστ αλλά μάλλον έφταιγε ο φούρνος μου δεν ξέρω τι, κ δεν μου ψηνόταν από κάτω δεν ρόδιζε. Μετά πήρα ένα ταψάκι pyrex με τρυπούλες κ βρήκα την υγειά μου κ ψήνεται άψογα από κάτω.

Επίσης φτιάχνω κ αυτή την συνταγή για πίτσα όταν δεν έχω σπράιτ ή βαριέμαι το φούσκωμα κ βιάζομαι. Είναι επίσης πολύ καλή ζύμη.

χιχιχι ειπα να μη τη κακοκαρδισω αφου θελει να τα λεει καπκεικς ας τα λεει :P:p:p:p:p:p

λοιπον σημερα το μενου εχει γιουβαρλακια αλα Βασιλη Καλιδη γιατι ειμαστε οοοολοι αρρωστοι! τα εφταξε στη μενεγακη τις προαλλες. για να δουμε αν θα διαλυθουν αυτη τη φορα.........

ποιος ειναι που δε κολλησε?!?!? να αποκαλυψει ΤΩΡΑ πως τα καταφερε.... θερισαν οι ιωσεις μιλαμε....

Οχι ρε να μην την κακοκαρδίσεις αλλά μετά θα ζητάει συνταγή κ θα μπερδευόμαστε :tongue:

Ωραία τα γιουβαρλάκια μιαμμμ μιαμμμμ

Εγώ παραμένω βράχος δεν κόλλησα ακόμη, την μικρή την είχα άρρωστη από πέμπτη εως κ προχθές , χτες την πήγα σχολειο τελικά αφού καθάρισε κ σταμάτησε ο βήχας της. Αλλά μας είπαν σήμερα να ψαχτούμε για ψείρες......γκρρρρρρρρρρ:rolleyes::evil::evil: κ θα σκάσω αν έχω εγώ γιατί το μαλλί είναι πολυυυυυ πυκνό ,,,,ενώ η μικρή μου έχει λεπτή τρίχα

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ καλαμάρι:D

Ετσι ειναι αμα είσαι ειδικός;) τα βρίσκεις όλα :P:p:p

Σε ενημερώνω κιουρία μου , Σάββατο στο γνωστό παιδότοπο στις 6 έρχεστε!

ααααααααααα κ αν έρθεις.....φέρε μου κ τα επόμενα επεισόδιαααααααααααα πληηηηηηηηηζζζζζζζζζζζζζ ;):D:tongue::tongue::tongue:

Μέρες! Εμείς τα γνωστά, δίαιτα γι αυτό δε σας γράφω. Σας διαβάζω όμως. Λεπόν ntemi αν κατάφερες να βάλεις ζύμη με ένα κιλό αλεύρι και σχεδόν 1 λιτρο σε υγρά, σε ένα ταψί, πάσο. Αυτό παιδί μου ήταν ψωμί, όχι πίτσα. Η συνταγή το αναφέρει, είναι για 2 λαμαρίνες φούρνου. Όταν τις έφτιαχνα στις λαμαρίνες λοιπόν, και πάλι χοντρές γίνονταν. Απ όταν πήρα το πυρέξ της Καλαμαρούς και ακόμα δυο απ τα λιντλ με τρυπούλες από κάτω, βρήκα την υγειά μου. Βγαίνουν 3 κανονικές πίτσες και είναι πιο εύκολο να τις καταψύχω έτοιμες φτιαγμένες.

Επίσης, τις προάλλες που είχα κόσμο αλλά δεν είχα σπράιτ, έβαλα σόδα. Όχι μαγειρική. Αυτή που πίνουμε. Μια χαρά βγήκε, όπως ανέμενα.

Εμένα τα γιουβαρλάκια μου διαλύθηκαν μόνο την πρώτη φορά που τα έφτιαξα. Έκτοτε όλα καλά. Καλή επιτυχία και περαστικά εύχομαι.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Σε ενημερώνω κιουρία μου , Σάββατο στο γνωστό παιδότοπο στις 6 έρχεστε!

ααααααααααα κ αν έρθεις.....φέρε μου κ τα επόμενα επεισόδιαααααααααααα πληηηηηηηηηζζζζζζζζζζζζζ ;):D:tongue::tongue::tongue:

Γιατι Σαββατο παρακαλω???? Δεν μπορω εχουμε κοπη της πιτας στον οδηγισμο στις 6.

Μονο 3 επεισοδιο αλλα οταν ειναι να συναντηθουμε θα εχει κανενα ακομη και θα σου τα φερω... και εσυ μην ξεχασεις το dvd με τα κεκάκια;) please...

q1kup2.pngza5op2.png

Γιατι Σαββατο παρακαλω???? Δεν μπορω εχουμε κοπη της πιτας στον οδηγισμο στις 6.

Μονο 3 επεισοδιο αλλα οταν ειναι να συναντηθουμε θα εχει κανενα ακομη και θα σου τα φερω... και εσυ μην ξεχασεις το dvd με τα κεκάκια;) please...

Καλέ είδες εκμετάλλευση? Μόνο για τα επεισόδια σε θέλει!:tongue:

Χρωστάω μία συνταγή για τυρόψωμο που θα δώσω οσονούπω.

Έκανα τα κανελόνια με σπανάκι του καλαμαριού, μόνο που έβαλα λαζάνια και ανθότυρο! ΘΕΙΚΑ! Έχει μείνει ένα κομμάτι από χθες το βράδι το οποίο θα χλαπαδιάσω οσονούπω!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Δηλαδή αν το κάνουμε σήμερα θα έρθεις?? Χτύπα τηλέφωνο να μιλήσω κ με τις άλλες ;)

Για τα επεισόδια οκ...ναι σε εκμεταλλεύομαι στυγνά όμως έτσιιιιιιιιι???!!

χαχαχαχα

Καλέ είδες εκμετάλλευση? Μόνο για τα επεισόδια σε θέλει!:tongue:

Χρωστάω μία συνταγή για τυρόψωμο που θα δώσω οσονούπω.

Έκανα τα κανελόνια με σπανάκι του καλαμαριού, μόνο που έβαλα λαζάνια και ανθότυρο! ΘΕΙΚΑ! Έχει μείνει ένα κομμάτι από χθες το βράδι το οποίο θα χλαπαδιάσω οσονούπω!

αί μαρί χέθου....ναι ρε εκμεταλλεύομαι οτι τα κατεβάζει έτσι κ αλλιώς :tongue::tongue:

Χαίρομαι που σε βγήκαν καλά κ σε άρεσαν πολύ, καλή μασαμπούκα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...