Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Καλησπερα κορες!Πολυ πολυ καλη χρονια να εχουμε!Θα ηθελα να μου πειτε καμια ιδεα για απλο και γρηγορο βραδυνο εκτος απο τοστ ομελετα τυροπιτοειδη και πιτσα , αυτά.

Ελπιζω να εχετε καμια ιδεα γιατι εγω στερεψα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το έκανες τελικά;πόσο ήθελε;

το μωσαικό απλά τέλειο!το κάνει ο άντρας μου,αλλά πολύ παχυντικό βρε παιδλι μου!δε νομίζω ναναι καλοκαιρινό κι ας θέλει κατάψυξη!άντε να το κάνεις να χαρεί ο άνθρωπος!;)

σήμες φακούλες όπως σας είπα και αύριο λαχανοντολμάδες αλά μανούλα!;)

φιλιά!

ναι 250γρ.θα βαλω στο προγραμμα κ το μωσαικο!!λαχανοντολμαδες!!τους λατρευω κ τους τσακιζω μαζι με τον τριτο μου γιο(13 μηνων παρακαλω)οι αλλοι ουτε να τους δουν(το ιδιο κ ο μπαμπας)!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Επέστρεψα δριμύτερη χε χε τις τελευταίες μέρες έφτιαξα

photo-2013-01-14-21-19-00-921_zps402d948a.jpg

Παντζαροσαλατα με γιαούρτι μαγιονεζα καρύδι ξινομηλο σκόρδο ξύδι αλάτι πιπέρι

Τονοσαλατα με τυρί κρέμα γιαούρτι ελιές πικλες καπαρι αλάτι πιπέρι κ τόνο

Μπισκότα κανελας

Ελαιοψωμακια

Κριτσινια με σπιτικό ούζο

Και κρεατοσουπα που θα την αυγοκοψω αύριο :wink: για την αρρωστουλα μικρή μου

Καλησπερα κορες!Πολυ πολυ καλη χρονια να εχουμε!Θα ηθελα να μου πειτε καμια ιδεα για απλο και γρηγορο βραδυνο εκτος απο τοστ ομελετα τυροπιτοειδη και πιτσα , αυτά.

μεξικάνικη βραδιά....

...τορτίγιες με κοτόπουλο

σαλάτα μεξικάνικη(λάχανο άσπρο,λάχανο κόκκινο καλαμπόκι κλπ)

σαλάτα γουακαμόλε

τσιπς

είναι πολύ εύκολα!

σαγκριά φυσικά

είτε τα κάνεις μόνη σου είτε αγοράζεις έτοιμα πακετάκια.έχουν μέσα τις πίτες και σάλτσες σε σκόνη εσύ αγοράζεις μόνο γιαούρτι και κοτόπουλο

εγώ έτοιμα πάιρνω τα συγκεκριμένα,να σου πω την αλήθεια,γιατί πλησιάζυν τα αυθεντικά ενώ τα δικά μου πολύ δύσκολα!χαχα

κάθε επιτυχία!

EvgLp2.png

ναι 250γρ.θα βαλω στο προγραμμα κ το μωσαικο!!λαχανοντολμαδες!!τους λατρευω κ τους τσακιζω μαζι με τον τριτο μου γιο(13 μηνων παρακαλω)οι αλλοι ουτε να τους δουν(το ιδιο κ ο μπαμπας)!

και πολύ καλά κάνετε και τους τιιμάτε!είναι σπέσιαλ!;)

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Επέστρεψα δριμύτερη χε χε τις τελευταίες μέρες έφτιαξα

photo-2013-01-14-21-19-00-921_zps402d948a.jpg

Παντζαροσαλατα με γιαούρτι μαγιονεζα καρύδι ξινομηλο σκόρδο ξύδι αλάτι πιπέρι

Τονοσαλατα με τυρί κρέμα γιαούρτι ελιές πικλες καπαρι αλάτι πιπέρι κ τόνο

Μπισκότα κανελας

Ελαιοψωμακια

Κριτσινια με σπιτικό ούζο

Και κρεατοσουπα που θα την αυγοκοψω αύριο :wink: για την αρρωστουλα μικρή μου

μιαμ μιαμ μιαμ!

που είσαι βρε καλαμαράκι;;;;;μου έλειψες!!

οι φωτογραφίες σου δε αφάνταστα!:P

πολύ ωραία ιδέα η παντζαροσαλάτα!!πόσες μέρες τη διατηρείς νόστιμη στο ψυγειο;

EvgLp2.png

καλημερα μαγειροκοριτσα.

καλαμαρακι πολυ ωραια ολα τα καλουδια σου. ειδικα τα μπισκοτακια με την κανελα θα τα δοκιμασω. βρηκα μια συνταγη στις συνταγες της παρεας. αλλα περιμενω και τη δικη σου;).

να σας βαλω και εγω φωτο απο ενα μπανοφι που εφτιαξα τις προαλλες και απο κουλουρια θεσσαλονικης που εφτιαξα χθες και βγηκαν πολυ καλα μπορω να πω.

για σημερα λεω να κανω μακαρονια.

001fdn.jpg

Uploaded with ImageShack.us

002vyz.jpg

004msk.jpg

Καλημέρα Κουρκουμπινι τέλεια τα καλούδια σου!!

εγώ φτιάχνω αυτή τη συνταγή http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskota-kanelas.html

Ντεμί Όσο για την Παντζαροσαλατα πιστεύω κ μια βδομάδα 5 μέρες καλά είναι αρκεί να μην αφυδατωθει.

Εμείς σήμερα κρεατακι από την σούπα που περίσσεψε με μακαρονι κ μπόλικο κεφαλοτυρι :wink:

Το απόγευμα αν προλάβω λέω να κάνω σταφιδοψωμα

Μπορείς να φας σαλάτες πχ μπροκολο κουνουπιδι με φέτα. Τονοσαλατα με ρόκα μαρουλι. Σαλάτα πράσινη μαρούλι με λίγο καπνιστό σολομό ή βραστό χόρτα με λεμόνι φέτα. Ή καμία κοτοσαλατα ή καμία σούπα ελαφριά ,τοστ με αυγό μέσα.

Αυτα

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κουρκουμπινι τέλεια τα καλούδια σου!!

εγώ φτιάχνω αυτή τη συνταγή http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskota-kanelas.html

Ντεμί Όσο για την Παντζαροσαλατα πιστεύω κ μια βδομάδα 5 μέρες καλά είναι αρκεί να μην αφυδατωθει.

Εμείς σήμερα κρεατακι από την σούπα που περίσσεψε με μακαρονι κ μπόλικο κεφαλοτυρι :wink:

Το απόγευμα αν προλάβω λέω να κάνω σταφιδοψωμα

και εγω αυτην βρηκα και ειπα προσεχως να τη δοκιμασω;)

ωραιο το μακαρονι με το κρετακι.

και εγω για τα παιδια (κυριως για ο μωρο) εχω κρεατοσουπα (βραστο) και για μας εβρασα πενες να τις κανω με κρεμα γαλακτος.

αυτο το τσακ μπαπ μ'αρεσε καλαμαράκι!χαχαχα

έτσι απλά!πέταξα μερικά καπκεικς!:P:tongue:

έχω να μαγειρέψω 2 μέρες και χαίρομαι γιάυτο!χαχααχ

ακόμη και σήμερα και αύριο που έχουμε γενέθλια και γιορτή συζήγου έξω θα φάμε!

εγώ πήγα και αγορασα μια ωραιότατη τούρτα τιραμισου!

ξέρετε πόση προετοιμασία θέλει αυτό;

οκ,χαλάω την πιάτσα στο θέμα αλλά τι να κάνω,λέω αλήθεια!:P

φιλάκια

EvgLp2.png

καλαμαριδιον μη με σκας! τι τσακ μπαμ καλε τα πανκεικς? και βλεπω εκανες μπολικα μπολικα... αφου ενα ενα πανε στο τηγανακι.... και αντε να γινει απο τη μια, να γινει απο την αλλη..... εχε χαρη που η συνταγη που δωσατε ειναι πεντανοστιμη!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλαμαριδιον μη με σκας! τι τσακ μπαμ καλε τα πανκεικς? και βλεπω εκανες μπολικα μπολικα... αφου ενα ενα πανε στο τηγανακι.... και αντε να γινει απο τη μια, να γινει απο την αλλη..... εχε χαρη που η συνταγη που δωσατε ειναι πεντανοστιμη!!!!!!

χαχαχα τι λες καλέ??

Τσάκ μπαμ, τρια λεπτά το μείγμα να φτιάξεις κ σιγά μη τα βάζω μια μια

Στο μεγάλο αντικολλήτικό τηγάνι μου των 30εκ δυο δυο ή κ τρεις μαζί μικρές είναι των 12εκ φαντάσου σε 8-10 λεπτά ήταν όλες έτοιμες, σύνολο βγήκαν 12 μικρές

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...