Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

καλησπερα μαγειροκοριτσα.

σας χρωσταω φωτο απο τις μπριζολες με το ρυζι

001ldz.jpg

Uploaded with ImageShack.us

χθες εκανα μπατον σαλε και κεικ και μαφινς:

007ccm.jpg

005qgh.jpg

009qke.jpg

σμερα ειχαμε φακη. εκανα και βραστο για τα παιδια. για αυριο εχουμε φακη ξανα και κατεβασα και γιουβαρλακια απο καταψυξη.

λαχταριστό το κεικ...και τα μάφινς!είναι από το ίδιο υλικό;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λαχταριστό το κεικ...και τα μάφινς!είναι από το ίδιο υλικό;

ναι το ιδιο εινια. το μισο μειγμα το εβαλα στη φορμα για τα ατομικα κεκακια και το αλλο μισο στη μικρη φορμα του κεικ.

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!

τι κάνετε;;

τι καλό θα φάμε σήμερα;

ωραίο κέικ βλέπω!μιαμ μιαμ!

συνταγή από το κεικομαφινάκι;χιχι

εμείς κατσικάκι στη γάστρα με πατατούλες σήμερα!μιαμ!:)

EvgLp2.png

Εγώ φωτογραφίες δεν έχω κλασσικά...έχω όμως αν θέτε συνταγή για τυρόψωμο φανταστικό!!!! Και για κουλουράκια!

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολες! Μπορεις να δωσεις τη συνταγη για το τυροψωμο??

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια αλλη μια φορα τη βοηθεια σας.οταν λεει η συνταγη μια κουπα βουτυρο ποσο ειναι?δλδ,κοβω το βουτυρο κομματακια κ το βαζω σε κουπα να το μετρησω?:confused:λιγο κουλο μου κανει.περιπου 250 γρ δεν ειναι μια κουπα?

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

κοριτσια αλλη μια φορα τη βοηθεια σας.οταν λεει η συνταγη μια κουπα βουτυρο ποσο ειναι?δλδ,κοβω το βουτυρο κομματακια κ το βαζω σε κουπα να το μετρησω?:confused:λιγο κουλο μου κανει.περιπου 250 γρ δεν ειναι μια κουπα?

ναι,εκτός αν εννοεί λιωμένο!

τι καλό φτιάχνεις;

εμείς έχουμε κατσικάκι από χτες,θα συμπληρώσουμε με πατατούλες!

θα κάνω και πίτσα!αλλά!στο μεγάλο ταψί αυτή τη φορά!;)

μη μου ξεχειλίζει πάλι!:cry:

EvgLp2.png

Ντεμι,

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!

τι κάνετε;;

τι καλό θα φάμε σήμερα;

ωραίο κέικ βλέπω!μιαμ μιαμ!

συνταγή από το κεικομαφινάκι;χιχι

εμείς κατσικάκι στη γάστρα με πατατούλες σήμερα!μιαμ!:-)

εγω εκανα το κεικ μου και το προσεθεσα μαστιχα και γλυκο του κουταλιου πορτοκαλι αλεσμενο στο μουλτι.

το κεικ μου εινια αυτο:

(οπου κουπα εινια η κουπα του νες καφε)

3/4 της κουπας ελαιολαδο η 1 κουπα αραβοσιτελαιο

3/4 κουπας ζαχαρη

βανιλια και ξυσμα πορτοκαλιου

τα χτυπαμε στο μιξερ

προσθετουμε 4 αυγά μετρια και χτυπαμε καλα.

προσθετουμε 1 κουπα γαλα η χυμο πορτοκαλι και επισης χτυπαμε

τελος προσθετουμε 1 φαρινα η μισο κιλο αλευρι με ενα μπεικιν ανακετεμενο και χτυπαμε καλα.

στον παλιο φουρνο εψηνα 1 ωρα στους 180. τωρα ψηνω στους 165-170 για 1 ωρα και κατι, το δοκιμαζω με το μαχαιρι.

αυτη ειναι η βασικη συνταγη. μπορουμε να ριξουμε 2-3 κ.σ. κακαο και να το κανουμε σοκολατενιο, να κρατησουμε το μισο μειγμα και να ριξουμε κακαο και να το κανουμε μαρμπε, να το αρωματισουμε με λεμονι αντι για πορτοκαλι, με πουρε μηλου και να γινει μηλοπιτα (αφαιρουμε υγρο), με κομματακια απο γλυκο κουταλιου της αρεσκειας μας, να κανουμε μηλοπιτα ως εξης: μιγμα, μηλο τριμμενο με κανελα, μειγμα. γιενται τελειο.

μπορουμε να το αρωματισμουμε με κανελα και γαρυφαλο, σταφιδες, ξηρους καρπους. γενικα στη βασικη συνταγη προσθετουμε ο,τι θελουμε.

εγω απλα αυτη τη φορα εβαλα σε ολο το μειγμα 2 κσ κακαο.

Καλη χρονια κοριτσιαααααααααααα.....

Χατζικο.... το τραιλφ ουτε ξερω τι εινια:tongue::tongue: φενεται ομως σουπερ λαχταριστο...Μορεις να δωσεις συνταγη??

Οχι για μενα για τον φουκαριαρη τον αντρα μου:tongue::tongue:

Το τράιφλ είναι η εύκολη, νόστιμη και ευπαρουσίαστη λύση για γλυκό

Χρειάζεται μια βάση. Συνήθως βάζω θρυμματισμένα μπισκότα σαβαγιάρ (ή και πτι μπερ). Ωραία λύση είναι και το κέικ ή το παντεσπάνι.

Έπειτα το αναπτύσσεις σε διάφορα επίπεδα, τα οποία για να φαινονται όμορφα καλό είναι να έχουν και χρώμα.

Στο συγκεκριμένο που πόσταρ έβαλα τις εξής σειρές. Μπισκότα σαβαγιάρ, λίγη σαντιγύ για να τα κρατήσει στην θεση τους, μασκαρπονε και μαρτζιπάν (έλιωσα με το πηρούνι 250 γρ μαρτζιπάν,μια συσκευασία μασκαρπόνε, λίγο γάλα και απόσταγμα βανίλιας), μερέντα και χρωματισμενη σαντιγύ.

Οι επιλογές είναι άπειρες, ανάλογα με το γούστο σου και τι έχεις σπίτι σου. Κρέμα ζαχαροπλαστικής, φρεσκα φρούτα, σάλτσα φρούτων, τριμμένη σοκολάτα κλπ.

Έκανα ένα κέικ μαρμπέ σοκομπανάνα σήμερα, από μίξη 3 συνταγών και είναι το πιο πετυχημένο που έχω φτιάξει ποτέ μου :P

Καμμια συνταγή θα παίξει κυρία Μαι Κελι μου ???:tongue:

BOftp3.png PzWNp3.png

Καλησπερα κοριτσια και Καλη χρονια!

Ηθελα να ρωτησω κατι:μου εφεραν απο το χωριο ενα τσουβαλι αλευρι με ημερομηνια ληψης τον μαρτη και δεν νομιζω οτι θα προλαβω να το καταναλωσω ολο,σκεφτηκα να ανοιξω φυλλα και να τα βαλω στην καταψυξη ετοιμα,κατι σαν κι αυτα που πουλανε στο σουπερ μαρκετ,τι λετε?το εχει κανει καμια?πειτε καμια ιδεα τι αλλο μπορω να φτιαξω για την καταψυξη:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια και Καλη χρονια!

Ηθελα να ρωτησω κατι:μου εφεραν απο το χωριο ενα τσουβαλι αλευρι με ημερομηνια ληψης τον μαρτη και δεν νομιζω οτι θα προλαβω να το καταναλωσω ολο,σκεφτηκα να ανοιξω φυλλα και να τα βαλω στην καταψυξη ετοιμα,κατι σαν κι αυτα που πουλανε στο σουπερ μαρκετ,τι λετε?το εχει κανει καμια?πειτε καμια ιδεα τι αλλο μπορω να φτιαξω για την καταψυξη:rolleyes:

Καλή ιδέα τα φύλλα, πάντως νομίζω ότι αν το βάλεις σε σακουλακια και τα βάλεις στο ψυγείο δεν θα χαλάσουν, έχει κρύο δεν είναι καλοκαίρι.

BOftp3.png PzWNp3.png

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!!!

εγώ έφτιαξα φακές σήμερα για να τις έχουμε αύριο!;)

φάγαμε στη γιαγιά γιουβετσάκι ωραιότατο!

mamakonstantinou,πολύ καλή ιδέα!!!αν έχει χώρο στην κατάψυξη,είναι καλύτερα

μπορείς να κάνεις σπιτική σφολιάτα αλλά και φύλλο για πίτες

μπορείς επίσης ζυμάρι για πίτσα

είναι μεγάλη διευκόλυνση να έχεις έτοιμα τα ζυμάρια!

εγώ χτες έκανα πίτσα!έφτιαξα το ζυμάρι και τη σάλτσα,πήγα μια ωρίτσα για καφέ και όταν επέστρεψα ηταν τούμπανο!χαχαχα

την έβαλα στο φούρνο,ετοίμασα τη μικρή για ύπνο!

και κάτσαμε με τον άντρα μου φάγαμε είδαμε και ταινιούλα ήπια και μια μπυρίτσα!

αυριο δουλειά πάλι.....

EvgLp2.png

Ένα τράιφλ για το φιλαράκι μου τον Γιαννάκη !!!

Υποτίθεται ότι είναι θάλασσα και ουρανός και ένα κόκκινο καραβάκι, είναι σαντιγύ, δεν έχω πάρει ακόμα εργαλεία για ζαχαρόπαστα, είναι το επόμενο πράγμα που θα ψάξω.

P1050926_zpsf167aa31.jpg

P1050925_zps1147be8a.jpg

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αααααααααααααααααααα!!!! :shock::shock::shock:

Ατιμο παιδί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

ναι,εκτός αν εννοεί λιωμένο!

τι καλό φτιάχνεις;

εμείς έχουμε κατσικάκι από χτες,θα συμπληρώσουμε με πατατούλες!

θα κάνω και πίτσα!αλλά!στο μεγάλο ταψί αυτή τη φορά!;)

μη μου ξεχειλίζει πάλι!:cry:

μια μηλοπιτα που ειναι σαν κεικ πολυ νοστιμη!σημερα πενες στο φουρνο με κρεμα γαλακτος κ μπεικον!!τα τσακιζουν ολοι εννοειται!ο αντρας μου με εχει φαει να του φτιαξω μωσαικο.βρηκα μια συνταγη αλλα επειδη θελει καταψυξη το θεωρω καλοκαιρινο κ συνεχεια το αναβαλλω!!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

μια μηλοπιτα που ειναι σαν κεικ πολυ νοστιμη!σημερα πενες στο φουρνο με κρεμα γαλακτος κ μπεικον!!τα τσακιζουν ολοι εννοειται!ο αντρας μου με εχει φαει να του φτιαξω μωσαικο.βρηκα μια συνταγη αλλα επειδη θελει καταψυξη το θεωρω καλοκαιρινο κ συνεχεια το αναβαλλω!!

το έκανες τελικά;πόσο ήθελε;

το μωσαικό απλά τέλειο!το κάνει ο άντρας μου,αλλά πολύ παχυντικό βρε παιδλι μου!δε νομίζω ναναι καλοκαιρινό κι ας θέλει κατάψυξη!άντε να το κάνεις να χαρεί ο άνθρωπος!;)

σήμες φακούλες όπως σας είπα και αύριο λαχανοντολμάδες αλά μανούλα!;)

φιλιά!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...