Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

εινια πολυ ομορφο και εντυπωσιακο. το πανω εινια σαντιγι με χρωμα ζαχαροπλαστικης; επισης τα αστερακια και τις καρδουλες που ειχες βαλει την αλλη φορα απο που τα παιρνεις; εννοω απο τι ειδους μαγαζι.

Ναι είναι σαντιγύ με χρώμα ζαχαροπλαστικής σε τζέλ της Wilton.

Τα sprinkles που έβαλα στα κάπκεικς της κόρης μου είναι από εδώ, έχει ονλάιν κατάστημα αλλά είχα πάει στο φυσικό κατάστημα.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα sprinkles που έβαλα στα κάπκεικς της κόρης μου είναι από εδώ, έχει ονλάιν κατάστημα αλλά είχα πάει στο φυσικό κατάστημα.

Καλη χρονια κοριτσιαααααααααααα.....

Χατζικο.... το τραιλφ ουτε ξερω τι εινια:tongue::tongue: φενεται ομως σουπερ λαχταριστο...Μορεις να δωσεις συνταγη??

Οχι για μενα για τον φουκαριαρη τον αντρα μου:tongue::tongue:

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Καλη χρονια κοριτσιαααααααααααα.....

Χατζικο.... το τραιλφ ουτε ξερω τι εινια:tongue::tongue: φενεται ομως σουπερ λαχταριστο...Μορεις να δωσεις συνταγη??

Οχι για μενα για τον φουκαριαρη τον αντρα μου:tongue::tongue:

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Πολύ ωραίο αυτό το θεματάκι!!!

Χατζικο, ελπίζω να μην είναι σαν κι εκείνο που έκανε η Ρέιτσελ στα Φιλαράκια!!!

Και του χρόνου!

μάλλον λόγω της καλλιγραφίας σου είπε η ntemiiii πως είσαι γιατρός:tongue:

Κι εγώ δεν τα πετυχαίνω καθόλου, γι'αυτό κάνω κυκλάκια, καρδούλες και τέτοια. Αλλά φυσικά σημασία έχει η γεύση και η δική σου φαίνεται νοστιμότατη και πετυχημένη ;)

:lol::lol::lol::lol::oops::oops::oops::oops::oops:καλα που το διευκρινησες μετα διαβασα ξανα τα μηνυματα και το καταλαβα,αργω λιγο :oops:

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

οκ, σ' ευχαριστω πολυ. καποτε εμενα αρκετα κοντα στο καταστημα αυτο. τωρα μενω πολυ μακρια.

τα συγκεκριμενα χρωματα ζαχαροπλαστικης τα εχω και εγω. εινια πολυ καλα και θελουν πολυ μικρη ποσοτητα.

Διαφημίσεις

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!

σήμερα το μενού μας έχει γαρδουμπάκια κοκκινιστά με κολοκυθάκι και πατατούλα(αφού τα είχα βράσει χτες)

σαλατούλα λάχανο

και βουρ!!!καλή μας όρεξη!:P

EvgLp2.png

καλησπερα μαγειροκοριτσα.

σας χρωσταω φωτο απο τις μπριζολες με το ρυζι

001ldz.jpg

Uploaded with ImageShack.us

χθες εκανα μπατον σαλε και κεικ και μαφινς:

007ccm.jpg

005qgh.jpg

009qke.jpg

σμερα ειχαμε φακη. εκανα και βραστο για τα παιδια. για αυριο εχουμε φακη ξανα και κατεβασα και γιουβαρλακια απο καταψυξη.

Καλημέρα σε όλο το μαγειροπαρεάκι

Καλή χρονιά να έχουμε !

Έχω λείψει αρκετά...αλλά δεν είμαι στα καλύτερα μου το τελευταίο διάστημα για πολλούς λόγους κ έτσι σας παρακολουθώ.

Μαγείρεμα κάνω τα βασικά γιατί δεν έχω διάθεση για περισσότερα.

Σας φιλώ

Καλημέρα σε όλο το μαγειροπαρεάκι

Καλή χρονιά να έχουμε !

Έχω λείψει αρκετά...αλλά δεν είμαι στα καλύτερα μου το τελευταίο διάστημα για πολλούς λόγους κ έτσι σας παρακολουθώ.

Μαγείρεμα κάνω τα βασικά γιατί δεν έχω διάθεση για περισσότερα.

Σας φιλώ

Κι εγώ τα ίδια....... Μεταεορταστική κατάθλιψη. Αλλά δεν έχω φτιάξει και τίποτα σπουδαίο, φασολάδα, μακαρόνια με κιμά, σήμερα θα κάνω γιουβαρλάκια. Όσο ωραία παρουσίαση και να κάνω δεν λέει να αρχίσω τις φωτογραφίσεις:tongue:

Βάλτε οι υπόλοιπες καμιά φωτο μπας και πάρουμε μπρος κι εμείς. (ακούς ravT που υποψιάζομαι ότι το έριξες στη δίαιτα πάλι?)

Πείνα, πείνα! Τοστ, σαλάτα, μακαρόνια, όσπρια, αρακά. Τι να φωτογραφίσεις; Άσε που για να φωτογραφίζεις πρέπει να είσαι σε νορμάλ ψυχολογική κατάσταση. Και εγώ δεν είμαι...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

καλέ γιατί έπεσε η ομάδα?

Δεν θυμάμαι εάν σας ευχήθηκα καλή χρονιά! Τα ξαναλέω, ευχές είναι, χαμένες δεν πάνε: το λοιπόν να έχετε φυσικά υγεία, τύχη-τύχη-τύχη, και πολύ διάθεση να πετύχετε τους στόχους σας!!!

άντε ανεβείτε και ποστάρετε και καμιά διαιτητική συνταγή να ξεφορτωθούμε τα κιλάκια των εορτών!

εμείς σουπίτσα σήμερα έχουμε. Δεν βάζω φωτό, γιατί και δεν ξέρω πως, αλλά και τη σούπα την κάνει η μαμά μου, που μας μαγειρεύει τις καθημερινές, εγώ μόνο σκ μαγειρεύω!

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!!

μετά τα γαρδουμπάκια,μια μέρα φαγαμε έξω και σήμερα έχω πέστροφες ψητές για να φάμε και τα υπόλοιπα ραδίκια!;)

κι εμένα μου κακοφάνηκε πολύ που μετά από τόσες μέρες επέστρεψα στη δουλειά!:( κι εμένα και της μικρής γιατι κι αυτή μαζι μου ξυπνάει και φυσικά με στερείται κάποιες ώρες!:( αλλά τι να κάνουμε;

ο καθένας έχει τα δικά του....;)

αλλά δε θέλω να πέσουμε!!!

για να το πάρουμε αλλιώς!!!:P

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...