Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

      Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

      Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

Ένα τράιφλ για το φιλαράκι μου τον Γιαννάκη !!!

Υποτίθεται ότι είναι θάλασσα και ουρανός και ένα κόκκινο καραβάκι, είναι σαντιγύ, δεν έχω πάρει ακόμα εργαλεία για ζαχαρόπαστα, είναι το επόμενο πράγμα που θα ψάξω.

P1050926_zpsf167aa31.jpg

P1050925_zps1147be8a.jpg

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


BOftp3.png PzWNp3.png

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

SOS! Μου έφεραν πολλά (θεικά) μαρούλια! Τί τα κάνω? Φρικασέ? Με τί και πως? Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

τελειο φαγητο το φρικασε :D με μαρουλια μπορεις να το κανεις αλλα να προσθεσεις επισης κρεμμυδακια φρεσκα πρασσο σπανακια η ακομα και χορτα αυτα που παιρνουμε τα διαφορα για τις σπανακοπιτες

εγω προτιμω το χοιρηνο για το φρικασε κομμενο σε μεγαλους κυβους και χωρις κοκκαλο ομως παρα πολλοι το φτιαχνουν και με αρνι

Εαν παλι ειναι παρα πολλα τα μαρουλια θα μπορουσες να τα ζεματισεις και να τα φυλαξεις στην καταψυξη


tRX1p2.png
Link to comment
Share on other sites

γιατρός κι εσύ;;)

καλή χρονιά!με υγεία και αγάπη!

Οχι μηχανικος ειμαι,μηχανικος δεν ειπε και η κοπελα οτι ειναι ή καταλαβα λαθος:confused: Τελος παντων οπως και να΄χει δεν το'χω με τα καλλιτεχνικα καλα που πετυχαινω τη γευση αλλιως θα το παρατουσα το αθλημα.


Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Link to comment
Share on other sites

Οχι μηχανικος ειμαι,μηχανικος δεν ειπε και η κοπελα οτι ειναι ή καταλαβα λαθος:confused: Τελος παντων οπως και να΄χει δεν το'χω με τα καλλιτεχνικα καλα που πετυχαινω τη γευση αλλιως θα το παρατουσα το αθλημα.

μάλλον λόγω της καλλιγραφίας σου είπε η ntemiiii πως είσαι γιατρός:tongue:

Κι εγώ δεν τα πετυχαίνω καθόλου, γι'αυτό κάνω κυκλάκια, καρδούλες και τέτοια. Αλλά φυσικά σημασία έχει η γεύση και η δική σου φαίνεται νοστιμότατη και πετυχημένη ;)

Link to comment
Share on other sites

Μαγειροκοριτσα καλησπερα. χαθηκα τοσες μερες γιατι μου συνεβη κατι πολυ δυσαρεστο. παλι καλα που εχω αποθεμα στη καταψυξη.

να σας συγχαρω ολες για τις καταπληκτικες δημιουργιες σας.

ραβ και του χρονου να εισαι καλα να στολισεις τοσα και ακομη περισσοτερα.

συγχαρητηρια και σε σας κοριτσια για τις πιτες σας και ας λετε οτι δεν πετυχαν οι καλλιτεχνιες σας, εινια ολες εξαιρετικες.

χθες μακαρονια καρμποναρα για μας και σημερα μπριζολες απο την καταψυξη και ρυζακι συνοδευτικο.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα κυρίες μου! Μήπως, λέω μήπως η φόρμα σιλικόνης είναι απ τις οικονομικές; Μια καλή, είναι ακριβή, εγώ δεν έχω πάρει καν ακόμα γι αυτό το λόγο. Αν είναι απ τις οικονομικές ίσως να μην είναι ιδέα σου. Τραβάω κι εγώ τέτοιες φρίκες που και που με φθηνιάρικα προϊόντα, πχ κάτι παγουρίνο της μικρής απ τα τζάμπο που δεν ξεμύριζαν ούτε με αίτηση.

Τελικά εμείς το τι θα φάμε σήμερα θα το αποφασίσουμε στο σουπερ μαρκετ αχαχαχαχαχαχ

Θα επανέλθω το βραδάκι με φωτογραφίες όσων έχω φτιάξει.

και εγω το σεφτηκα αυτο. εχω τρεις φορμες, 2 απο βικο και 1 απο λιντλ. δεν εινια της λαικης αλλα δεν εινια και απο τις πολυ ακριβες. αυτην του λιντλ μου εβγαζε μια μυρωδια μονο σε 2-3 ακρουλες στα αυτακια του αρκουδου. η μια του βικο μου βγαζει γενικη μυρωδια. και τις πλενω και στο χερι και ατο πλυντηριο πιατων. και επειδη με αυτες παιζει και ο μεγαλος πολυ τις πλενω και χωρις να τις χρησιμοποιησω.

οι υπολοιπες που εχετε φορμες σιλικονης το εχετε νιωσει αυτο;

εμενα το παγουρινο απο τζαμπο δεν μου μυρισε ποτε. ειχαμε 2 αλλα μειναμε με ενα αλλα δεν ειχα προβλημα και το βαζω και στο πλυντηριο πιατων.

Link to comment
Share on other sites

το ξέρω γι'αυτό και άνοιξα το φούρνο μετά το μισάωρο!

η συνταγή έλεγε για αλέυρι που φουσκώνει μόνο του,οπότε περιττό το μπεικιν

μήπως τα αυγά;

4 αυγά έλεγε

εσυ ποια συνταγή έκανες;

νόστιμη δε λέω!οκ!

και του χρόνου ναμαστε καλά!!!

έχω μελιτζάνες παλι αρκετές

σκέφτομαι τι να τις κάνω....

εγω εκανα το κεικ μου και το προσεθεσα μαστιχα και γλυκο του κουταλιου πορτοκαλι αλεσμενο στο μουλτι.

το κεικ μου εινια αυτο:

(οπου κουπα εινια η κουπα του νες καφε)

3/4 της κουπας ελαιολαδο η 1 κουπα αραβοσιτελαιο

3/4 κουπας ζαχαρη

βανιλια και ξυσμα πορτοκαλιου

τα χτυπαμε στο μιξερ

προσθετουμε 4 αυγά μετρια και χτυπαμε καλα.

προσθετουμε 1 κουπα γαλα η χυμο πορτοκαλι και επισης χτυπαμε

τελος προσθετουμε 1 φαρινα η μισο κιλο αλευρι με ενα μπεικιν ανακετεμενο και χτυπαμε καλα.

στον παλιο φουρνο εψηνα 1 ωρα στους 180. τωρα ψηνω στους 165-170 για 1 ωρα και κατι, το δοκιμαζω με το μαχαιρι.

αυτη ειναι η βασικη συνταγη. μπορουμε να ριξουμε 2-3 κ.σ. κακαο και να το κανουμε σοκολατενιο, να κρατησουμε το μισο μειγμα και να ριξουμε κακαο και να το κανουμε μαρμπε, να το αρωματισουμε με λεμονι αντι για πορτοκαλι, με πουρε μηλου και να γινει μηλοπιτα (αφαιρουμε υγρο), με κομματακια απο γλυκο κουταλιου της αρεσκειας μας, να κανουμε μηλοπιτα ως εξης: μιγμα, μηλο τριμμενο με κανελα, μειγμα. γιενται τελειο.

μπορουμε να το αρωματισμουμε με κανελα και γαρυφαλο, σταφιδες, ξηρους καρπους. γενικα στη βασικη συνταγη προσθετουμε ο,τι θελουμε.

Link to comment
Share on other sites

εγω εκανα το κεικ μου και το προσεθεσα μαστιχα και γλυκο του κουταλιου πορτοκαλι αλεσμενο στο μουλτι.

το κεικ μου εινια αυτο:

(οπου κουπα εινια η κουπα του νες καφε)

3/4 της κουπας ελαιολαδο η 1 κουπα αραβοσιτελαιο

3/4 κουπας ζαχαρη

βανιλια και ξυσμα πορτοκαλιου

τα χτυπαμε στο μιξερ

προσθετουμε 4 αυγά μετρια και χτυπαμε καλα.

προσθετουμε 1 κουπα γαλα η χυμο πορτοκαλι και επισης χτυπαμε

τελος προσθετουμε 1 φαρινα η μισο κιλο αλευρι με ενα μπεικιν ανακετεμενο και χτυπαμε καλα.

στον παλιο φουρνο εψηνα 1 ωρα στους 180. τωρα ψηνω στους 165-170 για 1 ωρα και κατι, το δοκιμαζω με το μαχαιρι.

αυτη ειναι η βασικη συνταγη. μπορουμε να ριξουμε 2-3 κ.σ. κακαο και να το κανουμε σοκολατενιο, να κρατησουμε το μισο μειγμα και να ριξουμε κακαο και να το κανουμε μαρμπε, να το αρωματισουμε με λεμονι αντι για πορτοκαλι, με πουρε μηλου και να γινει μηλοπιτα (αφαιρουμε υγρο), με κομματακια απο γλυκο κουταλιου της αρεσκειας μας, να κανουμε μηλοπιτα ως εξης: μιγμα, μηλο τριμμενο με κανελα, μειγμα. γιενται τελειο.

μπορουμε να το αρωματισμουμε με κανελα και γαρυφαλο, σταφιδες, ξηρους καρπους. γενικα στη βασικη συνταγη προσθετουμε ο,τι θελουμε.

ωραία!ευχαριστώ πολύ!

αλήθεια,βρε κορίτσια,γιατί υπάρχουν τόσες και τόσες συνταγές για κεικ;

το μαρμπέ τι είναι;

(όλα καλά τώρα βρε κορίτσι;)


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

Ένα τράιφλ για το φιλαράκι μου τον Γιαννάκη !!!

Υποτίθεται ότι είναι θάλασσα και ουρανός και ένα κόκκινο καραβάκι, είναι σαντιγύ, δεν έχω πάρει ακόμα εργαλεία για ζαχαρόπαστα, είναι το επόμενο πράγμα που θα ψάξω.

P1050926_zpsf167aa31.jpg

P1050925_zps1147be8a.jpg

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλά φοβερό έτσι;;;;:shock:

τα αστεράκια είναι έτοιμα λευκοσοκολατάκια;


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


για αύριο κοριτσάκια πέστροφες ψητές

μελιτζανοσαλάτα

ραδίκια βραστά

τα ραδίκια εσείς τα βράζετε;

στην Κρήτη δεν τα τρώμε βρασμένα

εδώ τα βράζω!;)


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

ωραία!ευχαριστώ πολύ!

αλήθεια,βρε κορίτσια,γιατί υπάρχουν τόσες και τόσες συνταγές για κεικ;

το μαρμπέ τι είναι;

(όλα καλά τώρα βρε κορίτσι;)

το μαρμπε εινια το διχρωμο, βανιλια σοκολατα, με τα σχεδια στο εσωτερικο.. τα σχεδια εινια απλα, ριχνεις το σοκολατενιο μειγμα στη φορμα και ανακατευεις με τη σπατουλα/μαριζ με κυκλικες κινησεις απο κατω προς τα πανω απαλα να παει σοκολατα και απο κατω, αλλα προσοχη, οχι πολυ ωστε να αναμειχθει ολο το μειγμα και να γινει ολο το κεικ σοκολατενιο.

τα ραδικια εμεις τα βραζουμε/ζεματιζουμε.

κοιτα εγω κανω αυτη τη συνταγη που την ξερω απο τη μανα μου. με εβαζε και χτυπουσα τα υλικα απο μικρη και ετσι εμαθα σιγα σιγα. εχω καταληξει ομως στη δικη μου συνταγη εται κι αλλιως. δηλαδη και της μανας μου την αλλαξα στη ζαχαρη σιγουρα, στις ποσοστητες νομιζω. εκανα δοκιμες και κατεληξα. κανω και με βιταμ αλλα προτιμω το λαδι γενικα. το βασικο μειγμα σου το αρωματιζεις με ο,τι σου αρεσει. και μπορεις να προσθεσεις επισης ο,τι σου αρεσει, ξηρους καρπους, σοκολατα τριμμενη, τρουφα κτλ κτλ.

ως προς τις συνταγες, εινια θεμα προσωπικου γουστου ως προς τη γευση και τα υλικα και την υφη.

Link to comment
Share on other sites

Ένα τράιφλ για το φιλαράκι μου τον Γιαννάκη !!!

Υποτίθεται ότι είναι θάλασσα και ουρανός και ένα κόκκινο καραβάκι, είναι σαντιγύ, δεν έχω πάρει ακόμα εργαλεία για ζαχαρόπαστα, είναι το επόμενο πράγμα που θα ψάξω.

P1050926_zpsf167aa31.jpg

P1050925_zps1147be8a.jpg

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εινια πολυ ομορφο και εντυπωσιακο. το πανω εινια σαντιγι με χρωμα ζαχαροπλαστικης; επισης τα αστερακια και τις καρδουλες που ειχες βαλει την αλλη φορα απο που τα παιρνεις; εννοω απο τι ειδους μαγαζι.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα μαγειροκόριτσα! Είμαι καινούργια και στο site αλλά και στο θέμα νοικοκυρά! Θέλω να σας πω τα συγχαρητήρια μου! Πραγματικά έχω θαμπωθεί με όλα αυτά που είδα! Οι άντρες και τα παιδιά σας πρέπει να είναι πανευτυχείς! Μπράβο και πάλι μπράβο! :D


[SIGPIC][/SIGPIC]
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...