Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλες! Να χαίρεστε τις οικογένειές σας!

Εγώ ξεπατώθηκα δυο μέρες αλλά είμαι πολύ χαρούμενη καθώς ότι έφτιαξα άρεσε πολύ!

Φωτογραφίες απ όλα δεν πρόλαβα να βγάλω αλλά πάρτε μια γεύση

Πρασοκιμαδόπιτα της my_kelly

DSCN0313_640x480_zpsc8ac4ef8.jpg

Χοιρινό τύπου εξοχικό στη γάστρα

DSCN0317_640x480_zps044b4e7b.jpg

Η χριστουγεννιάτικη σαλάτα σαν τούρτα

DSCN0316_640x480_zpsb908fa03.jpg

που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η τούρτα σοκολάτα - κάστανο

DSCN0308_640x480_zps4c8757e1.jpg

και η βιεννέζικη βασιλόπιτα, με γλάσο αυτή τη φορά

DSCN0314_640x480_zps1c6ca44b.jpg

τέλειαααααααα!

κι η δικιά σου η πίτα τούμπανο....

εμένα πίτα πίτα!χαχααα

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χρόνια πολλά μαγειροκόριτσα!!!!

και καλή χρονιά!

υγεία αγάπη και δουλειά!χαχαα έχει προστεθεί κι αυτή πλέον στις ευχές μας!;):P

πώς τα περάσατε;;;

εμείς πολύ ωραία!

χτες μας βρήκε εδώ τα δυο μας ο νέος χρόνος αγκαλίτσα...:P

η μικρή κοιμήθηκε από νωρίς

σήμερα φάγαμε στη γιαγια!κοτόπιτα και αγριγούρουνο και σαλάτες κλπ

εγώ έκανα τη βασιλοπιτα μου χτες αλλά δε φούσκωσε βρε κορίτσια!:cry:

τι να έφταιξε;

βλέπω του κουρκουμπινίου τούμπανο!χαχα

μηπως ανοιξες το φουρνο αρκετα νωρις, στη διαδικασια φουσκωματος, και επεσε; αυτο μπορω να σκεφτω. μηπως δεν εβαλες μπεικιν; ελα βρε, μη σκας για μια βασιλοπιτα. σιγα, τη φαγατε, δεν τη φαγατε; νοστιμη δεν ηταν; ε, ολα εινια καλα λοιπον. αντε και του χρονου με υγεια.

μηπως ανοιξες το φουρνο αρκετα νωρις, στη διαδικασια φουσκωματος, και επεσε; αυτο μπορω να σκεφτω. μηπως δεν εβαλες μπεικιν; ελα βρε, μη σκας για μια βασιλοπιτα. σιγα, τη φαγατε, δεν τη φαγατε; νοστιμη δεν ηταν; ε, ολα εινια καλα λοιπον. αντε και του χρονου με υγεια.

το ξέρω γι'αυτό και άνοιξα το φούρνο μετά το μισάωρο!

η συνταγή έλεγε για αλέυρι που φουσκώνει μόνο του,οπότε περιττό το μπεικιν

μήπως τα αυγά;

4 αυγά έλεγε

εσυ ποια συνταγή έκανες;

νόστιμη δε λέω!οκ!

και του χρόνου ναμαστε καλά!!!

έχω μελιτζάνες παλι αρκετές

σκέφτομαι τι να τις κάνω....

EvgLp2.png

Καλή χρονιά κι από μένα! Υγεία κι ευτυχία για όλους! Και δουλειά, όπως ειπώθηκε!

Εμάς το 2013 μας βρήκε με τη προσφάτως γεννεθλιάζουσα μπουμπού άρρωστη με σχεδόν 40 πυρετό, μύυυυυυυξες απίστευτες και βήχα φυσικά :cry::? Βροχίτιδα τελικά η σημερινή διάγνωση :cry:

Ραβτάκι, βλέπω πάλι μεγαλούργησες ε;;;; Πότε θα κάνεις κι από το τραπέζι να δοκιμάσουμε όλα αυτά τα αδιάφορα :tongue::rolleyes: πιάτα σου;;; μην πω για τα γλυκά, δεν τα πολυπάω (εξαρτάται τη φάση :tongue:) αλλά, κόλλησα με όσα φτιάχνεις:D

Ακολουθεί η συνταγή για τη νουγκάτ

http://www.sintagespareas.gr/sintages/fantastiki-nougkatina-sokolataspralinas-parliarou.html

Είχα ξεκινήσει να φτιάξω αυτή την τούρτα για τα γεννέθλια, αλλά κάτι πήγε λάθος με το παντεσπάνι γιατί έμεινε στον πάτο όπως το έριξα, έπρεπε να βάλω μπέικιν για σιγουριά :? και τελικά ήταν στόκος και το πέταξα... κρίμα τα υλικά

Ντέμι, τα σκορδοψωμάκια εγώ τα έκανα τόσο μικρά, ήθελα να βγουν περίπου 16 κομμάτια.

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

Ντέμι, εγώ φούρνο δεν ανοίγω σε κεικ-οειδή, μόνο κανά τέταρτο πριν το τέλος.

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

καλη χρονια κοριτσια!θελω να φτιαξω κανενα ευκολο σουφλε που μενει υγρο μεσα.εχει δοκιμασει καμια σας καμια συνταγη?

Καλή Χρονιά!!! Η κουβερτούρα (μπλε) έχει μία φοβερή -για εμένα- συνταγή.... αυτήν κάνω...

RavT, και εγώ την τούρτα - σαλάτα - χριστουγεννιάτικη κάνω και πάντα γίνεται τόσο εντυπωσιακή στην εμφάνιση, όσο και στην γεύση....

Επίσης, και την βιεννέζικη βασιλόπιτα φτιάχνω και είναι πολύ καλή.

Και του χρόνου!!!!

Καλή Χρονιά με ΥΓΕΙΑ!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!

σήμερα φτιάχνω αυτό...

http://syntages.matia.gr/%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%AC/%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AD-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF.html

μόνο που δεν έχω κορν φλάουρ

θα το φτιάξω τώρα ναναι έτοιμο και θα το αυγοκόψω το μεσημέρι

EvgLp2.png

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλες! Να χαίρεστε τις οικογένειές σας!

Εγώ ξεπατώθηκα δυο μέρες αλλά είμαι πολύ χαρούμενη καθώς ότι έφτιαξα άρεσε πολύ!

Φωτογραφίες απ όλα δεν πρόλαβα να βγάλω αλλά πάρτε μια γεύση

Πρασοκιμαδόπιτα της my_kelly

DSCN0313_640x480_zpsc8ac4ef8.jpg/

Χοιρινό τύπου εξοχικό στη γάστρα

DSCN0317_640x480_zps044b4e7b.jpg

Η χριστουγεννιάτικη σαλάτα σαν τούρτα

DSCN0316_640x480_zpsb908fa03.jpg

που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η τούρτα σοκολάτα - κάστανο

DSCN0308_640x480_zps4c8757e1.jpg

και η βιεννέζικη βασιλόπιτα, με γλάσο αυτή τη φορά

DSCN0314_640x480_zps1c6ca44b.jpg

Αμάν βρε πουλάκι μου... μ' έχεις ξελειγώσει τη γυναίκα.... :shock::shock:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...