Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

κουρκουμπίνι,και του χρόνου κορίτσι να'στε καλά!

με υγεία!

λοιπόν,μαγειροκόριτσα,εγώ για σήμερα θα κάνω ποικιλία κρεατικών με πατατούλες και ρύζι και για σαλάτα θα κάνω αυτή που έκανα και προχτές

ρόκα μαρούλι παρμεζάνα κοτόπουλο καπνιστό μέλι βαλσάμικο

θα κάνω και τη βασιλόπιτα αυτή την εύκολη με μπόλικο χυμό πορτοκάλι

και θα περάσουμε σούπερ τα δυο μας

θα ανοίξουμε κι ένα κρασάκι

:P

με το καλό η νέα χρονιά κορίτσια!

εύχομαι ό,τι καλύτερο για σας και τις οικογένειές σας!

υγεία και αγάπη!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να και η δικη μας βασιλοπιτα

026rz.jpg

Uploaded with ImageShack.us

και εδω κεικ αρκουδακι με μειγμα βασιλοπιτας

025wlf.jpg

ηθελα να ρωτησω οσες χρησιμοποιειτε φορμες σιλικονης αν σας φαινεται να εχει το κεικ γευση πλαστικου καπως. οσες φορες χρησιμοποιησα φορμες σιλικονης αν και πολλες φορες πλυμμενες εχω την ιδεα οτι εχουν γευση πλαστικου τα κεικ.

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

κουρκουμπίνι,και του χρόνου κορίτσι να'στε καλά!

με υγεία!

λοιπόν,μαγειροκόριτσα,εγώ για σήμερα θα κάνω ποικιλία κρεατικών με πατατούλες και ρύζι και για σαλάτα θα κάνω αυτή που έκανα και προχτές

ρόκα μαρούλι παρμεζάνα κοτόπουλο καπνιστό μέλι βαλσάμικο

θα κάνω και τη βασιλόπιτα αυτή την εύκολη με μπόλικο χυμό πορτοκάλι

και θα περάσουμε σούπερ τα δυο μας

θα ανοίξουμε κι ένα κρασάκι

:P

με το καλό η νέα χρονιά κορίτσια!

εύχομαι ό,τι καλύτερο για σας και τις οικογένειές σας!

υγεία και αγάπη!

και εσεις ντεμι μου. σουπερ η ποικιλια κρεατων με το κρασακι και τη σαλατα.

χρονια πολλα, καλη χρονια και του χρονου με υγεια.

να και η δικη μας βασιλοπιτα

026rz.jpg

και εδω κεικ αρκουδακι με μειγμα βασιλοπιτας

025wlf.jpg

ηθελα να ρωτησω οσες χρησιμοποιειτε φορμες σιλικονης αν σας φαινεται να εχει το κεικ γευση πλαστικου καπως. οσες φορες χρησιμοποιησα φορμες σιλικονης αν και πολλες φορες πλυμμενες εχω την ιδεα οτι εχουν γευση πλαστικου τα κεικ.

εντυπωσιακά!

EvgLp2.png

Καλημέρα κυρίες μου! Μήπως, λέω μήπως η φόρμα σιλικόνης είναι απ τις οικονομικές; Μια καλή, είναι ακριβή, εγώ δεν έχω πάρει καν ακόμα γι αυτό το λόγο. Αν είναι απ τις οικονομικές ίσως να μην είναι ιδέα σου. Τραβάω κι εγώ τέτοιες φρίκες που και που με φθηνιάρικα προϊόντα, πχ κάτι παγουρίνο της μικρής απ τα τζάμπο που δεν ξεμύριζαν ούτε με αίτηση.

Τελικά εμείς το τι θα φάμε σήμερα θα το αποφασίσουμε στο σουπερ μαρκετ αχαχαχαχαχαχ

Θα επανέλθω το βραδάκι με φωτογραφίες όσων έχω φτιάξει.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρααααααααααααααα και χρόνια πολλά! Με το καλό ο νέος χρόνος!!! :D

Εγώ για αύριο ευτυχώς δνε ετοιμάζω τπτ, θα φάμε στης μάνασ μου όλα τα σόγια ;), ο καθείς θα φέρει και το κατιτίς του. Κανονίσαν οι μανάδες μεταξύ τους, κι έτσι είπα να κάνω μόνο τα γνωστά σκορδοψωμάκια :rolleyes:

DSC_0013_zpscbdab60c.jpg

Σήμερα με το συζυγάτο μόνο θα κάνω πρωτοχρονιά και τα μικρά. Είναι άρρωστα και τα δύο, η μικρή έκανε κι αυτή πυρετό από τα ξημερώματα, η μεγάλη τώρα τέλειωσε με αυτά, είμαστε με εισπνεόμενα, εγώ κουτουλάω σε όλες τις γωνίες.... μια ομορφιά :?, τεσπά θα κάτσουμε στο δέντρο να περιμένουμε τον Αη Βασίλη απόψε.

Ο σύζυξ δουλεύει και μια και θα έρθει αργά, θα κάνω αρνάκι με πατατούλες στο φούρνο για να φάμε οικογενειακά αργά το απογευματάκι και αργότερα να βάλουμε τη μικρή ιγα ύπνο να μείνουμε τα 3 μας, και μετά τα μεσάνυχτα τα 2 μας, άν αντέξουμε με κανά αστυ μαρτίνι για το καλό :D:tongue:

Τώρα τσακίζω το τελευταίο κομμάτι από αυτό που εφτιαξα για τα γεννέθλια της μικρής στις 29/12, νουγκατίνα σοκολάτας πραλίνας :rolleyes:...ΘΕΪΚΗΗΗΗΗΗ :shock::D

PC290312_zps066ea8fd.jpg

DSC_0011_zps252931b0.jpg

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Α, στο κλαμπ απεξάρτησης από το φαγητό και στο θρεντ για δίαιτα, βάλτε με κι εμένα...

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Καλησπέρααααααααααααααα και χρόνια πολλά! Με το καλό ο νέος χρόνος!!! :D

Εγώ για αύριο ευτυχώς δνε ετοιμάζω τπτ, θα φάμε στης μάνασ μου όλα τα σόγια ;), ο καθείς θα φέρει και το κατιτίς του. Κανονίσαν οι μανάδες μεταξύ τους, κι έτσι είπα να κάνω μόνο τα γνωστά σκορδοψωμάκια :rolleyes:

DSC_0013_zpscbdab60c.jpg

Σήμερα με το συζυγάτο μόνο θα κάνω πρωτοχρονιά και τα μικρά. Είναι άρρωστα και τα δύο, η μικρή έκανε κι αυτή πυρετό από τα ξημερώματα, η μεγάλη τώρα τέλειωσε με αυτά, είμαστε με εισπνεόμενα, εγώ κουτουλάω σε όλες τις γωνίες.... μια ομορφιά :?, τεσπά θα κάτσουμε στο δέντρο να περιμένουμε τον Αη Βασίλη απόψε.

Ο σύζυξ δουλεύει και μια και θα έρθει αργά, θα κάνω αρνάκι με πατατούλες στο φούρνο για να φάμε οικογενειακά αργά το απογευματάκι και αργότερα να βάλουμε τη μικρή ιγα ύπνο να μείνουμε τα 3 μας, και μετά τα μεσάνυχτα τα 2 μας, άν αντέξουμε με κανά αστυ μαρτίνι για το καλό :D:tongue:

Τώρα τσακίζω το τελευταίο κομμάτι από αυτό που εφτιαξα για τα γεννέθλια της μικρής στις 29/12, νουγκατίνα σοκολάτας πραλίνας :rolleyes:...ΘΕΪΚΗΗΗΗΗΗ :shock::D

PC290312_zps066ea8fd.jpg

DSC_0011_zps252931b0.jpg

μπράβο κορίτσι!!και του χρόνου!

τα σκορδόψωμα γίνονται αρκετά μεγάλα;φουσκώνουν;γιατι φαίνονται μικρουλια στη φώτο!:P

η τούρτα φαίνεται πολύ μιαμ μιαμ!λατρεύω σοκολάτα!!

να τα χαίρεσαι και τα δυο σου!!

εγώ ρε κορίτσια μια βασιλόπιτα έκανα και μια κοτόπιτα τελικά(δεν αντεξα) και ξεπατώθηκα!

είχα τη μικρή όλη την ώρα γύρω μου!

είναι σε φάση που μπουσουλάει και μόλις βρει στήριγμα,καναπέ,καρέκλα,τραπεζάκι,εμένα!:shock: τσούπ νασου η κυρία σηκώνεται!και περπατάει!

καταλαβαινετε!

και τι έκανα;σιγά!δυο πίτες ουσιαστικά!

τώρα θα κάνω και τη σαλάτα!

κι εμένα θαργήσει ο άντρας μου!

είμαι κουρασμένη αρκετά!θαντέξω ναλλάξω το χρόνο;;;ας αλλάξει μόνος του βρε αδερφέ!χαχαχαχχα

EvgLp2.png

Ας κάνω ποδαρικό λοιπόν!

Καλή Χρονιά να έχουμε εύχομαι το 2013 να 'ναι καλύτερο για όλους μας

Ποιο ήρεμο ποιο χαμογελαστό ποιο χαρούμενο κ γεμάτο υγεία!

:-):wink:

Διαφημίσεις

χρόνια πολλά μαγειροκόριτσα!!!!

και καλή χρονιά!

υγεία αγάπη και δουλειά!χαχαα έχει προστεθεί κι αυτή πλέον στις ευχές μας!;):P

πώς τα περάσατε;;;

εμείς πολύ ωραία!

χτες μας βρήκε εδώ τα δυο μας ο νέος χρόνος αγκαλίτσα...:P

η μικρή κοιμήθηκε από νωρίς

σήμερα φάγαμε στη γιαγια!κοτόπιτα και αγριγούρουνο και σαλάτες κλπ

εγώ έκανα τη βασιλοπιτα μου χτες αλλά δε φούσκωσε βρε κορίτσια!:cry:

τι να έφταιξε;

βλέπω του κουρκουμπινίου τούμπανο!χαχα

EvgLp2.png

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλες! Να χαίρεστε τις οικογένειές σας!

Εγώ ξεπατώθηκα δυο μέρες αλλά είμαι πολύ χαρούμενη καθώς ότι έφτιαξα άρεσε πολύ!

Φωτογραφίες απ όλα δεν πρόλαβα να βγάλω αλλά πάρτε μια γεύση

Πρασοκιμαδόπιτα της my_kelly

DSCN0313_640x480_zpsc8ac4ef8.jpg

Χοιρινό τύπου εξοχικό στη γάστρα

DSCN0317_640x480_zps044b4e7b.jpg

Η χριστουγεννιάτικη σαλάτα σαν τούρτα

DSCN0316_640x480_zpsb908fa03.jpg

που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η τούρτα σοκολάτα - κάστανο

DSCN0308_640x480_zps4c8757e1.jpg

και η βιεννέζικη βασιλόπιτα, με γλάσο αυτή τη φορά

DSCN0314_640x480_zps1c6ca44b.jpg

YqE6p2.png

IqItp3.png

Επιπλέον έφτιαξα την παστουρμαδόπιτα, σουφλέ, πατατούλες φούρνου εκπληκτικές, μια σαλάτα μαρούλι-φρέσκο κρεμμύδι-αγγουράκι- άνηθο, τζατζίκι και ακόμα ένα σουξέ που δεν πρόλαβε να φωτογραφηθεί, αυτή η συνταγή αλλά αντί κοτόπουλο, γαλοπούλα φιλέτο κομμένο σε μπαστουνάκια

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3937&Itemid=49

Υ.Γ. Ψιτ εσύ Turwethiel δώκε πάραυτα συνταγή νουγκατινοπραλίνας!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...