Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

To μεσημεριανό μας.

Τα υπόλοιπα από το χθεσινό μοσχαράκι ουέλινγκτον

PC300914_zpsf4692c25.jpg

και τα υπόλοιπα από το χθεσινό μας τράιφλ (με σαβαγιάρ, κρέμα μασκαρπόνε και μαρτζιπαν, γεύση φράουλα)

PC300915_zps0074b42e.jpg

Τα κανελόνια μας για την επαύριον ετοιμάζονται και πάμε για άλλα !!!

BOftp3.png PzWNp3.png

Έχω κάνει ήδη προετοιμασία για το γιορτινό τραπέζι της Πρωτοχρονιάς. Ανακάτεψα τα τυριά για το σουφλέ, έβρασα το ζυμαρικό και ετοίμασα 2 πυρέξ σουφλέ. Το μεγάλο για την Τρίτη μπήκε κατάψυξη και το μικρό για αύριο ψυγείο. Απομένει μπέικον και κρέμα γάλακτος ώστε να ψηθούν. Έκοψα τα τυριά για την πιατέλα τυριών και τα έβαλα σε τάπερ στο ψυγείο. Καθάρισα το τσιμένι απ τον παστουρμά και έκοψα σε φετάκια το κασέρι για την παστουρμαδόπιτα και τα ξαναποθήκευσα στο ψυγείο. Έφτιαξα και τη βασιλόπιτα που ψήνεται στον φούρνο. Αργότερα θα ετοιμάσω και θα ψήσω τη βάση για την τούρτα μου. Ψυγείο καθαρό και τακτοποιημένο ώστε να συνεχίσω αύριο.

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλά,με βλέπετε που γράφω ότι θα κάνω για αύριο φακές και δε μου λέτε τίποτα;;;;

αύριο είναι παραμονή πρωτοχρονιάς κι εγώ θα κάνω φακές;;;;;;;:shock:

κορίτσια,μόλις πριν από λίγο συνειδητοποίησα πως αύριο έχουμε παραμονή και όχι την Τρίτη!:shock:

ούτε βασιλόπιτα δεν έχω κάνει!:P

ούτε ποια θα κάνω δε ξέρω!!

πέρα βρέχει!!

και μας αραδιάζει τααααααααα μενούυυυυυυ η ravT!:P

όχι ότι θα έχω κόσμο και τέτοια!και μάλιστα θα είμαστε σπίτι καθώς η μικρή μας κοιμάται νωρίς.αν δε θήλαζε θα την άφηνα στη γιαγια να βγούμε κι εμείς!:cry: αλλά,οκ ένα κρασάκι θα το πιούμε με τον άντρα μου,τη βασιλόπιτα θα την κόψουμε!

τέλος πάντων!

πειτε ποια βασιλόπιτα να κάνω!και τι φαγητό!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

To μεσημεριανό μας.

Τα υπόλοιπα από το χθεσινό μοσχαράκι ουέλινγκτον

PC300914_zpsf4692c25.jpg

και τα υπόλοιπα από το χθεσινό μας τράιφλ (με σαβαγιάρ, κρέμα μασκαρπόνε και μαρτζιπαν, γεύση φράουλα)

PC300915_zps0074b42e.jpg

Τα κανελόνια μας για την επαύριον ετοιμάζονται και πάμε για άλλα !!!

για όσα δε βλέπουμε και όσα φάγατε η φαντασία οργιάζει.....:P

EvgLp2.png

Α εμένα δεν μου έκαναν εντύπωση οι φακές. Φαντάστηκα ότι για το βράδυ θα έκανες κάτι άλλο. Κι εγώ μη νομίζεις, καναν αρακά ή καμιά φακή θα κάνω για το μεσημέρι. Για το βράδυ δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Οι δυο μας θα είμαστε άλλωστε, η μικρή θα κοιμάται.

MyKelly καλό μου τα φερα τούμπα τα του κυρίως γιατί δεν ήμουν ικανοποιημένη με τίποτα.

Τα φιλέτα γαλοπούλας θα τα κάνω

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3937&Itemid=49

και το χοιρινό θα το κάνω τύπου εξοχικό με κρεμμύδι, ντομάτα, πιπεριά, μουστάρδα, λεμόνι, ρίγανη και στο τελείωμα κεφαλογραβιέρα στο φούρνο (σε σακούλα εννοείται).

YqE6p2.png

IqItp3.png

Α ιριδα για τα υλικα να παρεις 2 φακελακια τρουφα να εχει μπολικη γιατι το ενα ισα ισα εφτασε για την δοση της συνταγης.

Επισης αν δε βρεις τα μπισκοτα που λεει βαλε πτι μπερ.

Παρε ενα πακετο κι αν ενδιαφερεσαι θα σου πω ποσοτητα μετα, νομιζω 150 γρ. είναι τα μπισκότα που ζητάει,

αλλά δεν τα είχα κι έβαλα την ίδια ποσότητα από πτι μπερ.

Επανέρχομαι

χμ καλη φαινεται και ευκολη! για μικρη ποσοτητα κ ολας!!! γλυτωνω το ζεσταμα κρ.γαλακτος και το ψιλοκομμα κουβερτουρας... απο γευση ετσι πλουσια θα βγουν ομως?

αλλα ανθονερο?!?!?!?!?! τι αλλο να βαλω? νερο θα μου πεις κ θα γελαμε χαχαχαχα

οσο για τα μπισκοτα, ουτε που τα εχω ξανακουσει.... μπορω να βαλω λες και πχ ορεο ή σοκολατενια γεμιστα κλπ απλα να τα αλεσω μουλτι? τα πτιμπερ καλα ειναι που λες αλλα... απλα!

και θελω να βρω κ μια συνταγη με ζαχαρουχο που να "στεκεται" ομως!!!! ηταν πολυυυ νοστιμα!!!!!!

ΥΓ μικρα τα τρουφακια πολλες οι ερωτησεις χαχαχαχαχαχα

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

αααααααααααα ξεχασα!!!!!!! εκανα δοκιμαστικα τη βιεννεζικη βασιλοπιτα!!! καλα τελεια!!!!!! δε το συζητω.... κ εκανα το κολπο με το νερο απο πανω και φουσκωσε ισια τελεια! φωτο ουτε καν προλαβα εξαφανιστηκε..........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Α εμένα δεν μου έκαναν εντύπωση οι φακές. Φαντάστηκα ότι για το βράδυ θα έκανες κάτι άλλο. Κι εγώ μη νομίζεις, καναν αρακά ή καμιά φακή θα κάνω για το μεσημέρι. Για το βράδυ δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Οι δυο μας θα είμαστε άλλωστε, η μικρή θα κοιμάται.

MyKelly καλό μου τα φερα τούμπα τα του κυρίως γιατί δεν ήμουν ικανοποιημένη με τίποτα.

Τα φιλέτα γαλοπούλας θα τα κάνω

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3937&Itemid=49

και το χοιρινό θα το κάνω τύπου εξοχικό με κρεμμύδι, ντομάτα, πιπεριά, μουστάρδα, λεμόνι, ρίγανη και στο τελείωμα κεφαλογραβιέρα στο φούρνο (σε σακούλα εννοείται).

εγώ θα τσιμπήσω κάτι πρόχειρο μέχρι ναρθει ο άντρας μου από τη δουλειά

ουσιαστικά δηλαδή θα φάμε κατά τις 7-8

να κάνω καμιά ποικιλία κρεατικών;;έχω λουκάνικά ωραία

με πατάτες και τέτοια;

γιατι έχω υλικά για κοτόπιτα αλλά λέω πάλι;

βασιλόπιτα να κάνω αυτή;

http://www.sintagespareas.gr/sintages/basilopita-paneikoli-kai-pentanostimi.html

πώς σας φαίνεται;

τα υλικά τα έχω!

όσο για το δικό σου ravT,φαίνεται πολύ μιαμ μιαμ!:P

εσεις τα δυο σας τι θα φάτε δηλαδή;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

αααααααααααα ξεχασα!!!!!!! εκανα δοκιμαστικα τη βιεννεζικη βασιλοπιτα!!! καλα τελεια!!!!!! δε το συζητω.... κ εκανα το κολπο με το νερο απο πανω και φουσκωσε ισια τελεια! φωτο ουτε καν προλαβα εξαφανιστηκε..........

ποιο κόλπο με το νερό;

πες μας κι εμάς!;)

EvgLp2.png

ποιο κόλπο με το νερό;

πες μας κι εμάς!;)

ααααα ειναι ενα κολπακι για να μη φουσκωσει στραβα η βασιλοπιτα οπως τα κεικ που στο κεντρο ειναι πιο ψηλα,

βρεχεις με νερο το χερι σου και αλειφεις-πατας ελαφρα τη ζυμη πριν τη βαλεις στο φουρνο!!!!!! και οντως δουλευει!!!!!!

το ειδα στο σκαι απο εναν σεφ που ειχε η ψυχουλη

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ααααα ειναι ενα κολπακι για να μη φουσκωσει στραβα η βασιλοπιτα οπως τα κεικ που στο κεντρο ειναι πιο ψηλα,

βρεχεις με νερο το χερι σου και αλειφεις-πατας ελαφρα τη ζυμη πριν τη βαλεις στο φουρνο!!!!!! και οντως δουλευει!!!!!!

οκ λοιπόν...;)

EvgLp2.png

και εγω το εκανα το κολπο αλλα δεν μου πετυχε σαν κολπο. δεν πειραζει. βγηκε τελεια η βασιλοπιτα μου και τη γλασαρισα και τη στολισα. θα σας βαλω και φωτο.

μαγειροοριτσα καλη σας μερα. εχω μερες να σας γραψω.

μαι κελλυ, τελεια ολα τα καλουδια σου. δεν εχω λογια. πολλα και καταπληκτικα. μπραβο σου.

αρμυρο κεικ δεν εχω κανει ποτε. θελω ομως να δοκιμασω. περιμενω συνταγη.

ραβ εισαι μεγαλη χρυσοχερα.

εγω πλαι εφτιαξα για σημερα βραστο σουπα. εφτιαξα και γιουβαρλακια για τα παιδια για αυτες τις μερες. εκανα γιαπρακια και βασιλοπιτα. εκανα το κεικ μου στο οποιο εβαλα και μαστιχα και πορτοκαλι γλυκο αλεσμενα στο μουλτι. για αυριο το μεσημερι θα κανω κρεατοπιτα, οποτε και εμεις για αυριο θα εχουμε την πιτα, γιαπρακια, σαλατες. ποσα να φαμε 2 ανθρωποι. τα μωρα εχουν σουπα και ο μεγαλος να φαει λιγη πιτα. για αυτο δεν πηρα και ρολο ουτε θα κανω κατι εξαιρετικο και γιορταστικο.

και του χρονου με υγεια, καλη χρονια να εχουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...