Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Τελικά έφτιαξα κεκάκια μήλου. Δεν είχα ούτε αυγά ούτε χρόνο (ήρθαν και έφυγαν ήδη) οπότε παααααλι καλά!

Αργότερα θα φτιάξω τορτελίνια στον φούρνο για απόψε και αύριο πένες με σάλτσα ντομάτας και λουκάνικα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικά έφτιαξα κεκάκια μήλου. Δεν είχα ούτε αυγά ούτε χρόνο (ήρθαν και έφυγαν ήδη) οπότε παααααλι καλά!

Αργότερα θα φτιάξω τορτελίνια στον φούρνο για απόψε και αύριο πένες με σάλτσα ντομάτας και λουκάνικα.

αν σε ενημέρωσαν τελευταία στιγμή τι θα πρέπει να έχεις να κεράσεις δηλαδή;

εκτός αν ήξερες πως θαρθούν!

αλλά και πάλι,βρε κορίτσια,είναι κακό να μην έχεις κάτι να κεράσεις;

εγώ κράτησα ζωμό από χτες που έβρασα το κοτόπουλο και θα βράσω αύριο μακαρόνια!με γριαβιέρα!έχω και κάτι ντοματίνια!μιαμ μιαμ!:P

EvgLp2.png

Είναι στενοί συγγενείς και όντως με ενημέρωσαν τελευταία στιγμή αλλά όπως και να χει το 1ο πράγμα που μου είπαν ήταν "δεν σου παμε οτι ερχόμαστε για να χωθείς στην κουζίνα" αλλά σε ποιον το παν αυτό... Όπως και να χει, όχι δεν είναι ντροπή να μην έχεις να κεράσεις , αν και πάντα έχω δικό μου γλυκό του κουταλιού. Μια παραπάνω αυτές τις μέρες, που έχω μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Δεν ήταν θέμα αν έχω αλλά τι έχω. Ήθελα κάτι για να φάνε τα παιδιά απογευματινό.

YqE6p2.png

IqItp3.png

ένα γλυκό του κουταλιού υπάρχει πάντα!;)

με ένα νεράκι και σ'εχω κουφέτο!χαχαχαα

σκέφτομαι να κάνω τη σαλάτα τη χριτουγεννιάτικη αλλά για την πρωτοχρονιά!πειραζει;:P

δεν έχω όμως τέτοιο ταπερ του ζελέ

αν το κάνω σε φόρμα κεικ;όχι σιλικόνης,κλασσική,θα βγει;

καλημέρα σε όλα τα μαγειροκόριτσα!!

τελικά που καταλήγουμε;ο έρωτας με τους άντρες μας πέρασε ΚΑΙ από το στομάχι;

εμάς νομίζω ναι!χαχαχχα

EvgLp2.png

IMGP1268_zps53c3209f-1_zpse1394d1a.jpg

ντιμι πες και εσυ πλιζ συνταγη για τρουφακια γιατι εχω σκασει! τα δικα σου φαινονται να στεκονται μια χαρα και ολοστρογγυλα!!!!!

καλημερες!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια κ χρονια πολλα!!

τελειες φωτο ειδα παλι!σοκολατοπιτες,κεκακια,τρουφακια,φαγακια,σουπερ!!!!

εμεις ειμαστε στο τρεξιμο!καναμε χριστουγεννιατικο τραπεζι!γαλοπουλα σουπερ αλλα φυσικα απο το τρεξιμο δεν φωτογραφησα!!

για την πρωτοχρονια κοτοπουλο με μαυροδαφνη!!!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

3otVp2.png

ντιμι πες και εσυ πλιζ συνταγη για τρουφακια γιατι εχω σκασει! τα δικα σου φαινονται να στεκονται μια χαρα και ολοστρογγυλα!!!!!

καλημερες!

Καλημέρα, δηλ. καλησπέρα πια! Παρακοιμηθήκαμε σήμερα.

Τα τρουφάκια που έκανα είναι τόσο απλά που δεν ξέρω αν θα σου αρέσουν (είχε κρίση υπογλυκαιμίας ο χασμπαντ, είχα τα υλικά και του τα έκανα, είναι του λεπτού...)

Πάρε το λινκ να δείς και μόνη: http://www.sintagespareas.gr/sintages/paneikola-troufakia.html

Πώς είστε? Πάω να διαβάσω και τα άλλα μηνύματα.

Σήμερα ψήνω αυτό: (ναι ακόμα ψήνεται, ευτυχώς που δε δουλεύω...)

IMGP1323_zpsa22f7156-1_zps2a707fd3.jpg

είχα μοσχαρίσιο κιμά (τελικά δεν είχα κάνει τα μακρόνια με κιμά αλλά σκέτα χθες) πρόσθεσα και χοιρινό κιμά, κρεμμυδάκι

λαδάκι κρασάκι κι όλα τα άκι,

& κάνω κεφτεδάκια στο φούρνο με πατάτες δικιάς μου εμπνεύσεως.

Ιδέα της μαμάς μου που βάζει ροδέλες πατάτες αποκάτω και μπιφτέκια αποπάνω.

Ξέχασε όμως να μου πεί θερμοκρασία φούρνου κι ακόμα ψηνω χαχαχαχα

(κατα τα άλλα ο τσελεμεντές μου είναι σούπερ, έχω την Σκούρα και δεν την αλλάζω..

αλλά στις θερμοκρασίες λίγο χάνει ή χάνω)

Εβαλα και νεράκι μην καούμε ζωντανοί άγιες μέρες, μια φορά το ξέχασα και πήραμε φωτιά :shock:

Από τότε μπιφτέκια δεν ξαναέκανα. Εχω ψυχολογικά τραύματα! :oops::tongue:

YΓ δεν με κόβω ν βγαίνω οπότε απόψε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα κάνω την κις λορέν σου ΜαιΚελλυ, με βιταμ (πήρα πανάθεμα με)

-7.5 κιλά :D

Α ιριδα για τα υλικα να παρεις 2 φακελακια τρουφα να εχει μπολικη γιατι το ενα ισα ισα εφτασε για την δοση της συνταγης.

Επισης αν δε βρεις τα μπισκοτα που λεει βαλε πτι μπερ.

Παρε ενα πακετο κι αν ενδιαφερεσαι θα σου πω ποσοτητα μετα, νομιζω 150 γρ. είναι τα μπισκότα που ζητάει,

αλλά δεν τα είχα κι έβαλα την ίδια ποσότητα από πτι μπερ.

Επανέρχομαι

Μπερδεμένα κεφτεδάκια, για κεφτέδες φούρνου προορίζονταν, κεφτέδες με πατάτες προέκυψαν!

Τα μπιφτέκια δε μου αρέσουν, οι κεφτέδες όχι,

ε αυτό είναι το πιο ωραίο φαγητό που έχω φάει!

IMGP1328_zpsaeea854b-1_zps68c2268d.jpg

πω παιδια αυτό το φαγητό δεν υπάρχει. Βγήκε φοβερό κι ας το έκανα στην τύχη.

Δεν φαίνεται ωραίο γιατί το σέρβιρα στο πιατάκι που έχω για να δοκιμάζω το φαγητό ενώ μαγειρεύεται,

έβαλα κι ένα ποτήρι κόκα κολα (light μόνο μου αρέσει) ε και την έχω κάνει ταράτσα...

Δυστηχώς όλοδήθεν γράφω τις αγαπημένες μου συνταγές που έκανα κατά λάθος κι όλο δεν. Ελπίζω να το θυμάμαι την επόμενη φορά.

Εσείς γράφετε τις συνταγές που σας αρέσουν και πως? (χειρόγραφα/ ΗΥ?):confused:

το κρίμα στο λαιμό σου, μας βλέπω όλες μαζί στις γοργόνες δίπλα και σε thread απεξάρτησης από το φαϊ :cool::cool:

το φαί είναι απόλαυση λέμε! Οταν ήμουν 30 κιλά κάτω πήγαινα γυμναστήριο για να μπορώ να τρώω! Ο γυμναστής έλεγε να μη τρώω να κάνω γράμωση αχαχχαχαχ τί λε ρε φίλε, εγώ θέλω φαί. Τέλος!

Eίχα που λες το σημειωματάριο διατροφής και έβλεπες 1/2 κιλό φασολάκια στρογγυλά, σαλάτα με 450 λαχανικά μέσα, κοτόπουλο φιλέτο, ρύζι και 1 ταψί σπανακόπιτα αχαχαχαχχαχα:cool:

Ασε που όσες σχέσεις είχα το χαιρόντουσαν, έβλεπες τις γκόμενες στο δίπλα τραπεζάκι να τρώνε σαν σπουργιτάκια μη τις παρεξηγήσουν. Περιττό να σου πω τί έτρωγα εγώ, τί χόρτα, τί σαλάτες, τί φαί!:D

Το φαγητό είναι ζωή, το να ξεσπάμε στο φαγητό τα ψυχοσυναισθηματικά μας είναι θάνατος!

Τελικά όμως θα βάλω βιταμ στην κις λορέν σου γιατί δε μου αρέσουν τα βούτυρα :S :tongue::tongue:

Που είναι αυτή η ρημάδα η κις λορεν μαρή μαι κελλυ; Εγώ πίτα βρήκα. Δώκε την εδώ έχουμε και τραπέζι μεθαύριο.

Εγώ τις συνταγές που μου αρέσουν τις έχω στους σελιδοδείκτες για ευκολία. Έχω αγοράσει όμως ένα βιβλιαράκι και γράφω εκεί τις συνταγές που έχω κάνει και ήταν επιτυχείς, ώστε να περάσει στα χέρια της κόρης μου όταν μεγαλώσει

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Ναι το είχα διαβάσει για την κόρη σου και είναι ομορφη η ιδέα σου. Κι εμένα η μάνα μου τα γράφει αλλά σε φύλλα που βάζει μες το τσελεμεντέ ή σε φύλλα γενικά, και απορώ πως βρίσκει τις συνταγές μετά.

Εγώ τί θέμα έχω, λατρεύω τον τσελεμεντέ μου αλλά μου τη δίνει η ιδέα να βάζω φύλλα μέσα, όποτε ανοίγω θα χάνονται.

Πως όμως θα γράφω λεπτομέρειες ή θα κάνω διορθώσεις?

Επίσης όσα έχω σε ηλεκτρονική μορφή στους σελιδοδείκτες πάρα πολύ συχνά αλλάζω τις συνταγές, πως θα θυμάμαι τί άλλαξα? Ηδη τα ξεχνάω...τα προχθεσινά!

Να η κις λορεν της ΜαιΚελλυ:

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=1808404&postcount=35

Αυτό είναι το βιβλιαράκι μου που έχω για συνταγές και που το ξεκίνησα εδώ και 12 χρόνια

dsc00354nd.jpg

Και αυτή είναι η πρώτη μου συνταγή που θα κληροδοτήσω στην κόρη μου, μαζί με την αμύθητη περιουσία μου βεβαίως βεβαίως :P

dsc00355i.jpg

Κοριτσια καλησπερα θελω την βοηθεια σας.Εχω κοκορα που μου τον εφερε μια θεια απο το χωριο τον εχω κοψει στην μεση και θελω να κανω τον μισο σουπα και το αλλο μισο αυριο αλλα πως??Με μακαρονι?με χυλοπιτες?Στο φουρνο η στην κατσαρολα?

:-D

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!

τι καινούργιο φτιάξατε;

εμείς χτες φάγαμε έξω τελικά και τα μακαρόνια στο ζουμί τα φάγαμε το βράδι!τόσο καλά φαγαμε δηλαδή που μέχρι το βράδι λιμοκτόνησα!και είχα να φάω ούτε ξέρω κι εγώ από πότε βράδι!:tongue:

πήγαμε ικέα,τζάμπο

φάγαμε στο ικεα!διάφορα εκεί πέρα!σνίτσελ,γαλοπούλα,σαλάτα κλπ

είχε πάρα πολύ κόσμο!

σήμερα θα φάμε στη γιαγιά οπότε πάλι τη σκαπουλάρω!;):P

αύριο θα κάνω μάλλον φακές ή φασόλια να φάει και η μικρή

καλημεεεεεεεεεεεεερααααααααααααα:P

EvgLp2.png

Κοριτσια καλησπερα θελω την βοηθεια σας.Εχω κοκορα που μου τον εφερε μια θεια απο το χωριο τον εχω κοψει στην μεση και θελω να κανω τον μισο σουπα και το αλλο μισο αυριο αλλα πως??Με μακαρονι?με χυλοπιτες?Στο φουρνο η στην κατσαρολα?

κρασάτος με χυλοπίτες!θεικός!

:P

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...