Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

ω ρε μλκ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑ!!!!

Α δεν πειράζει ένα τσιγάρο δρόμος είμαστε

Ετοίμασε ταπερακι αύριο με την σοκολατοπιτα κ έρχομαι για 2ο καφέ

Χα χα χα χα χα :wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!

τι καλά περνάνε τα κορίτσια της πρωτευούσης!!!!:P

δε φάγατε τίποτα πάλι!δε φτιάξατε τίποτα!!:tongue:

το σεμιφρέντο,οκ,σημαίνει ημικατεψυγμένο!γίνεται και με καφέ όμως!;)

θέλω τη συνταγή!οπτικά είναι τέλειο!

εγώ σήμερα θα κάνω μπακαλιάρο τηγανητο με σκορδαλιά!:P

εσείς πώς φτιάχνετε τη σκορδαλιά;

EvgLp2.png

Το σεμιφρεντο της ωραιότατο επίσης

photo-2012-12-27-21-10-08-841_zpsbe0069c8.jpg

Για το σεμιφρέντο πάτησα σε αυτή εδώ τη συνταγή και έκανα κάποιες "αλλαγές" http://laxtaristessyntages.blogspot.gr/2012/08/cookies.html. Δλδ με τα μπισκότα και με λίγο λιωμένο βιτάμ έκανα βάση, την άπλωσα σε ταψάκι και από πάνω έριξα την κρέμα που πάγωσε και για διακόσμηση έτριψα λίγη σοκολάτα γάλακτος από πάνω. ΑΛΛΑ η συνταγή λέει 1 κουτί ζαχαρούχο, και μάλλον το κουτί που πήρα εγώ είχε περισσότερη ποσότητα μέσα από αυτό που χρησιμοποίησε αυτή στο μπλογκ, κατά συνέπεια μου βγήκε πολύ γλυκό, λιγωτικό. Εμένα δλδ που δεν μου αρέσουν τα πολύ πολύ γλυκά δεν μου άρεσε. Θα το ξαναφτιάξω όμως με λιγότερο ζαχαρούχο και θα σας πω το αποτέλεσμα;)

έχει κάνει καμία τη σπιτική σφολιάτα;;

πραγματικά βρε κορίτσια σφολιάτα εμπορίου αλλά....υγιεινή!!;)

το μόνο που θέλω να ρωτήσω όσες την έχετε κάνει:

το πάνω φύλλο ήταν τόσο μαλακό όσο το κάτω;

μήπως έπρεπε να βουτυρώσω και το πάνω;

γιατι το κάτω ρούφηξε βούτυρο από το βουτύρωμα του ταψιού και έγινε πιο μαλακό!

τη συνιστώ πάντως!είναι πολύ καλή!δεν καταλαβαίνεις ότι δεν είναι εμπορίου!

και χωρίς αυγό!;) και έβαλα και μπεσέλ!;)

Κοπελιά, πόσα θες να μας τρελάνεις; Εδώ λες ότι έβαλες μπεσαμέλ...

Άτιμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη MyKelly...

αχχαχαχαχαχαχα

Μπράβο ρε κορίτσι, όλα σουπερ ΉΤΑΝ!

Ντέμι

Σεμιφρέντο είναι ο τρόπος παρασκευής. Άρα σαφώς υπάρχει και σεμιφρέντο με γεύση καφέ...

Η πίτα κεσαρείας είναι η παστουρμαδόπιτα.

Δεν ξέρω πόσοι θα είμαστε τελικά 9-12 υπολογίζω.

Αλλά έχω τα θέματά μου με την ποσότητα του φαγητού...

YqE6p2.png

IqItp3.png

αχχαχαχαχαχαχα

Το μπεσέλ είναι βούτυρο παιδί μου, για όσους έχουν χοληστερίνη :tongue: Κελλάκυ τέλειααααααααααααα τα καλούδια σου!!!!!!

Θέλω κι γω καφέ :cry:

Μου αρρώστησε το μικρό (ή βγάζει δόντι με πυρετό και μύξες...) και ποιός ξέρει πότε θα ξαναβγώ...

Ελα να μου κάνεις παρέα,

1000000000000000000000 τσιγάρα δρόμος είναι αλλά πρέπει να έχεις σωσίβιο :tongue::tongue::tongue:

που να βρίσκεις τώρα σωσίβιο χαχαχαχαχα

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Το μπεσέλ είναι βούτυρο παιδί μου, για όσους έχουν χοληστερίνη :tongue: Κελλάκυ τέλειααααααααααααα τα καλούδια σου!!!!!!

Θέλω κι γω καφέ :cry:

Μου αρρώστησε το μικρό (ή βγάζει δόντι με πυρετό και μύξες...) και ποιός ξέρει πότε θα ξαναβγώ...

Ελα να μου κάνεις παρέα,

1000000000000000000000 τσιγάρα δρόμος είναι αλλά πρέπει να έχεις σωσίβιο :tongue::tongue::tongue:

που να βρίσκεις τώρα σωσίβιο χαχαχαχαχα

έχω μόνιμα προσαρμοσμένο στην κοιλιά χαχαχα φταίνε τα καλούδια ντε :tongue::tongue:

έχω μόνιμα προσαρμοσμένο στην κοιλιά χαχαχα φταίνε τα καλούδια ντε :tongue::tongue:

άρχισε να κολυμπάς τότε, θα κάνουμε μαζί Πρωτοχρονιά :tongue::tongue: τίνος έτους δεν ξέρω!:shock::D

Να σου πω, ερώτηση (βαστήξου από κουρτίνες χαλιά ή ό,τι άλλο βρείς)

αν στην τάρτα σου βάλω βούτυρο (στην κις λορεν) αντί για βιτάμ, πειράζει?

Οχι αυτά για να δείτε ότι οι μεγάλες μαγείρισσες της κλάσεως της δικής μου (:cool::cool:) ακόμα και άυπνες, με άρρωστο παιδί και ΕΝΩ το έχουν αγγαλιά μαγειρεύουν, όχι σαν κάτι άλλες που την πέφτουν στο κρεβάτι :tongue::tongue:

(φυσικά δεν θα έκανα την τάρτα αλλά λυπάμαι να πετάξω το μίλνερ :tongue::tongue: ήδη πετάχτηκε το μπεικον, χάλασε, θα βάλω φουαντρέ ζαμπόν που έχω και πράσινες πιπεριές απότο χωράφι μας!)

Επίσης θα κάνω και μακαρόνια με κιμά, γιατί ο κιμάς είναι στο ψυγείο από χθες...αλλιώς ούτε αυτό θα έκανα.

Ολα αυτα αν σωσει και ξεκολλησει από την αγγαλια μας, ευτυχως πηρε άδεια ο μπαμπάς γιατί έχω και τα χερια μου...

δεν έχω κάνει τη ζύμη της τάρτας ποτέ με βούτυρο αλλά φαντάζομαι θα γίνεται. Ίσως είναι πιο έντονο γευστικά, αλλά μες στα ζαμπόνια και τα αυγά και τα τυριά και τις κρέμες γάλακτος τι είναι 6348754389 θερμίδες παραπάνω

δεν έχω κάνει τη ζύμη της τάρτας ποτέ με βούτυρο αλλά φαντάζομαι θα γίνεται. Ίσως είναι πιο έντονο γευστικά, αλλά μες στα ζαμπόνια και τα αυγά και τα τυριά και τις κρέμες γάλακτος τι είναι 6348754389 θερμίδες παραπάνω
xaxaxaxxa και μόνο να λές! Βασικά έχω το βούτυρο μωρέ...ενώ το βιταμ όχι. Επίσης σουπερ δεν παίζιε να πάω, αν βρω ελεύθερο χρόνο θα κοιμηθώ...

Θα το κάνω με βούτυρο.:oops:

Διαφημίσεις

Κοίτα που λέει μπεσέλ και όχι μπεσαμεεεεεεεεεελ

αχαχαχαχαχαχαα

να με συγχωρείς βρε ντεμι, θα ορκιζόμουν πως διάβασα μπεσαμελ αχαχαχαχαχαχα

α να γεια σου!!!!

Becel έπρεπε να γράψω!δεν παίρνω τα κοινά βιτάμ ποτέ!μόνο αν δε βρω!είναι πολύ πιο ελαφρύ και υγιεινό!

τελικά τι έφταιγε δε ξέρω που ήτανε πιο σκληρό το πάνω φύλλο!αυτό που ξέρω είναι πως δεν υπάρχει ψίχουλο!χαχααχ

EvgLp2.png

αχχαχαχαχαχαχα

Ντέμι

Σεμιφρέντο είναι ο τρόπος παρασκευής. Άρα σαφώς υπάρχει και σεμιφρέντο με γεύση καφέ...

Η πίτα κεσαρείας είναι η παστουρμαδόπιτα.

Δεν ξέρω πόσοι θα είμαστε τελικά 9-12 υπολογίζω.

Αλλά έχω τα θέματά μου με την ποσότητα του φαγητού...

δεν έχω φάει ποτέ....:P

καλή υπομονή να ευχηθώ με τόσα άτομα!ελπίζω να έχεις πλυντήριο πιάτων!;)

αν μείνει,μην αγχώνεσαι,είμαστε κι εμείς εδώ!!!!;)

λοιπόν έκανα τη σκορδαλιά και ψήνω μπακαλιάρο τώρα!

άντε καλή μου όρεξη!:P

EvgLp2.png

Εννοείται πως δεν θα μαγείρευα χωρίς πλυντήριο... Βασικά εμένα τα άτομα μου φαίνονται λίγα. Είμαστε μεγάλο σόι. Αλλά εδώ δεν θα ναι το δικό μου το σόι επομένως...

Λοιπόν sos

Περιμένω κόσμο. Τρία παιδιά και το δικό μου τέσσερα. Θέλω να φτιάξω κάτι γρήγορο (πολύ γρήγορο) με ότι έχω. Ρίχτε ιδέες όσο θα ψάχνω στο διαδίκτυο.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εννοείται πως δεν θα μαγείρευα χωρίς πλυντήριο... Βασικά εμένα τα άτομα μου φαίνονται λίγα. Είμαστε μεγάλο σόι. Αλλά εδώ δεν θα ναι το δικό μου το σόι επομένως...

Λοιπόν sos

Περιμένω κόσμο. Τρία παιδιά και το δικό μου τέσσερα. Θέλω να φτιάξω κάτι γρήγορο (πολύ γρήγορο) με ότι έχω. Ρίχτε ιδέες όσο θα ψάχνω στο διαδίκτυο.

φαγητό ή γλυκό;

σουφλέ σοκολάτας

αλευρόπιτα

φρουτοσαλάτα

ζελέ

κεικ

πατατοσαλάτα

σαντουιτσάκια

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...