Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια, έχετε πάλι φτιάξει φοβερά πράγματα!

stafroditi κι γω με δαμάσκηνα θα σου πρότεινα αλλά αφού δεν τους άρεσε και πολύ...δεν ξέρω.

Η αλήθεια είναι πως τα εορταστικά τα κάνει η μάνα μου, λαχανοντολμάδες, χοιρινό με πατάτες, γαλοπούλα με γέμιση, αρνάκι φρικασέ είναι τα κλασσικά της. Οπότε δεν έχω μπεί στη διαδικασία να σκεφτώ κάτι εορταστικό.

ματιλντα στο σουπερ είχα δεί μαχλέπι, γιατί να γελάσουμε καλέ? :D

ραβΤ φοβερός ο κορμός σου!

ΜαιΚελλυ με πέθανες με τα τρουφάκια, ξεκαρδίστηκα! αμ πως μόνο εμένα θα μου ξερνάει το βούτυρο? :tongue:

Λοιπόν δεν πολυπρόσεξα τη συνταγη έκανες αλλά έχε υπόψιν πως εμένα μου ξερνούσε το βούτυρο στον κορμό γιατί έβαζα λιγότερα μπισκότα από όσαέλεγε η συνταγή. Για τα τρουφάκια δεν γνωρίζω.

Ενα απόγευμα ήθελε ο σύζηξ γλυκό και βαριόταν να βγεί και του έκανα αυτά http://www.sintagespareas.gr/sintages/paneikola-troufakia.html τα οποία έζησαν λίγα λεπτά (ένδοξα μεν, λίγα δε:D:D)

κεικ με λαδι που κανω εγω.

3/4 κουπας ελαιολαδο η 1 κουπα αραβοσιτελαιο (κουπα = η κοκκινη του νεσκαφε)

3/4-1 κουπα ζαχαρη.

4-5 αυγα (4 μεσαια η 5 μικρα)

1 κουπα γαλα η χυμο πορτοκαλι

500 γραμμαρια αλευρι απλο

1 μπεικιν

1 βανιλια

ξυσμα πορτοκαλιου αν θες.

αυτη εινια η βασικη συνταγη και αρωματιζεις με ο,τι θελεις. μπορεις να ριξεις κακαο και να το κανεις σοκολατενιο, να το κανεις μαρμπε ριχνοντας κακαο στο μισο μειγμα, μπορεις να το ερωματισεις με αλκοολ, να ριξεις μηλο τριμμενο και να κανεις μηλοπιτα, να ριξεις μια στρωση μειγμα-μηλο τριμμενο και αρωματισμενο με κανελα και ζαχαρη και μειγμα και γινεται τελεια μηλοπιτα, να το αρωμτισεις με κανελα και γαρυφαλλο, να ριξεις μεσα γλυκο του κουταλιου σε κομματακια. μπορεις να κανεις ο,τι θελεις στη βασικη συνταγη. εγω το κανω συνεχεια. τωρα θα το κανω και βασιλοπιτα;).

αν δεν θες τοσα αυγα πρπει να βαλεις λιγο περισσοτερο υγρο, γαλα η χυμο.

Αυτό καταψχωρείται κουρκουμπίνι μου να δοκιμάσω κι γω κατιτίς διαφορετικό. Ολο το ίδιο κεικ κάνω! Ηταν να μη μάθω ένα χαχαχαχαχ

Κορίτσια κάνει η μάνα μου μια σαλάτα ανάμεικτη με ρόδι σταφίδες και δεν ξέρω γω τί άλλο και πραγματικά είναι κόλαση. Εχει τα πάντα μέσα, αλλά σε τέλειες αναλογίες. Θα τη ρωτήσω να τη κάνω κι γω κάποια στιγμή να σας τη βάλω. Κι από εμφάνιση σκίζει.

Προς το παρόν τσακίζω κάτι λαχανοντολμάδες και μετά θα μαγειρέψω ένα τίποτε με μπόλικο καθόλου, είμαι μέρες χάλια με τα χέρια μου που πονάνε, υπό φαρμακευτική αγωγή. Και πολλά έκανα!

-7.5 κιλά :D

α αντί για 1 κουτί μπισκότα μορνινγκ κοφι που δεν είχα, είχα βάλει 2/3 πακέτο πτι μπερ, νομίζω καπου 150 γρ.

Αν σε ενδιαφέρει να το δώ να σου πω (το γκουγκλαρα, είδα πόσα γραμμαρια ειναι μια συσκευασια μορνινγκ κοφι κι εβαλα την ιδια ποσοτητα σε πτι μπερ)

(προς ΜαιΚελλυ)

-7.5 κιλά :D

καλημερα κοριτσια και χρονια πολλα!!υγεια, υγεια , υγεια και ολα τα αλλα θα ερθουν!!

τα φωτα σας αν μπορειτε παρακαλω. ηθελα μια συνταγη καπως διαφορετικη για χοιρινο. ειναι κομματακια για να γινει τηγανια αλλα ηθελα κατι πιο γιορτινο για να κανω για παραμονη πρωτοχρονιας. επισης αν τελικα ερθουν και καποιοι φιλοι λεω να κανω και μοσχαρι. πειτε καμμια ιδεα και για αυτο. προπερσυ το ειχα κανει με δαμασκηνα και βερυκοκα αλλα δεν αρεσε και τοσο!!

το χορινο ειναι σπαλα για φουρνο?μπορεις να κανεις πουγκακια ειναι καταπληκτικα!βαζεις μεσα κ πατατα κ ειναι ετοιμο ατομικο.το κρεας γινεται καταπληκτικο ετσι.νομιζω στον αλφα το ειχα δει περισυ!οποια θελει το γραφω

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

ntemi δώκε μας καλέ τη συνταγή για τη σφολιάτα...

Εννοάς ότι ετοίμασες την πίτα και δεν βουτύρωσες από πάνω πριν ψήσεις; Κοίτα, εγώ τις πίτες τις λαδώνω από πάνω (και αυτές με σφολιάτα) αλλά αυτό που περιγράφεις προφανώς είναι λόγω της γέμισης. Ειδικά αφου έβαλες και μπεσαμελ.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν να σας πω εγώ τι λέω να κάνω την Πρωτοχρονιά που έχω τραπέζι

Σαλάτα χριστουγεννιάτικη

http://www.sintagespareas.gr/sintages/salata-xristougenniatiki-san-tourta.html

Ακόμα το σκέφτομαι το αν θα βάλω αυγά αλλά ακόμα και να τα βάλω δεν θα ναι πολλά...

Μια πίτα καισαρείας, γαλοπούλα μουσταρδολεμονατοσκορδοριγανάτη, χοιρινά κότσια στο φούρνο με λάχανο, την κιμαδοπρασόπιτα της My Kelly, πατατούλες στο φούρνο και ένα σουφλέ τυριών - μακαρονιών. Εννοείται ακόμα μια σαλάτα, μάλλον μαρουλάκι και πιατέλα τυριών. Επιδόρπιο τούρτα κάστανο - σοκολάτα και όοοοολα αυτά ακόμα είναι υπό σκέψη. Δηλαδή τα ορεκτικά έχουν κλείσει αλλά για τα κυρίως το σκέφτομαι ακόμα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

ntemi δώκε μας καλέ τη συνταγή για τη σφολιάτα...

Εννοάς ότι ετοίμασες την πίτα και δεν βουτύρωσες από πάνω πριν ψήσεις; Κοίτα, εγώ τις πίτες τις λαδώνω από πάνω (και αυτές με σφολιάτα) αλλά αυτό που περιγράφεις προφανώς είναι λόγω της γέμισης. Ειδικά αφου έβαλες και μπεσαμελ.

αυτή ειναι η συνταγή της σφολιάτας

http://www.sintagespareas.gr/sintages/spitiki-sfoliata.html

δεν έβαλα μπεσαμέλ μέσα στην πίτα

σας την ειχα δώσει τη συνταγή

έβαλα κοτόπουλο μπεικον σκορδο κρεμμυδι κρεμα γάλακτος και τυρί και μανιτάρια

ναι δεν τη βουτύρωσα από πάνω τη σφολιάτα,μήπως έπρεπε;;

ο άντρας μου έφαγε μετά από μένα και ήταν πιο μαλακιά

EvgLp2.png

καλημερα κοριτσια και χρονια πολλα!!υγεια, υγεια , υγεια και ολα τα αλλα θα ερθουν!!

τα φωτα σας αν μπορειτε παρακαλω. ηθελα μια συνταγη καπως διαφορετικη για χοιρινο. ειναι κομματακια για να γινει τηγανια αλλα ηθελα κατι πιο γιορτινο για να κανω για παραμονη πρωτοχρονιας. επισης αν τελικα ερθουν και καποιοι φιλοι λεω να κανω και μοσχαρι. πειτε καμμια ιδεα και για αυτο. προπερσυ το ειχα κανει με δαμασκηνα και βερυκοκα αλλα δεν αρεσε και τοσο!!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/xoirini-tigania-oneiriki.html

Την εχω κάνει κ με το εβαπορε κ χωρίς κ ήταν πολυυυυυ νόστιμη δοκίμασε την :wink:

Λοιπόν να σας πω εγώ τι λέω να κάνω την Πρωτοχρονιά που έχω τραπέζι

Σαλάτα χριστουγεννιάτικη

http://www.sintagespareas.gr/sintages/salata-xristougenniatiki-san-tourta.html

Ακόμα το σκέφτομαι το αν θα βάλω αυγά αλλά ακόμα και να τα βάλω δεν θα ναι πολλά...

Μια πίτα καισαρείας, γαλοπούλα μουσταρδολεμονατοσκορδοριγανάτη, χοιρινά κότσια στο φούρνο με λάχανο, την κιμαδοπρασόπιτα της My Kelly, πατατούλες στο φούρνο και ένα σουφλέ τυριών - μακαρονιών. Εννοείται ακόμα μια σαλάτα, μάλλον μαρουλάκι και πιατέλα τυριών. Επιδόρπιο τούρτα κάστανο - σοκολάτα και όοοοολα αυτά ακόμα είναι υπό σκέψη. Δηλαδή τα ορεκτικά έχουν κλείσει αλλά για τα κυρίως το σκέφτομαι ακόμα.

πολύ εμφανίσιμη η σαλάτα!!!!!!!:shock:

η πίτα καισαρείας πώς ειναι;

πόσα άτομα θα έχεις καλέ;;;;:shock:

EvgLp2.png

Γειά σας μαγειροπαρεακι :wink:

Βρίσκομαι αθήνα για αυτό εχω εξαφανιστεί..:-P

Σήμερα όμως ήμουν στο φιλόξενο σπίτι της Μαυ Κελυ για καφέ μπραντσ χε χε μας τραταρε τα καλούδια της κ της κάναμε ένα σπίτι ω χε χε χε χε

Η σοκολατοπιτα της Τ Ε Λ Ε Ι Α!!

photo-2012-12-27-21-10-58-675_zps7f33c3a7.jpg

Τα καπκεικς της ωραιότατα

photo-2012-12-27-21-11-37-278_zpse95bcf76.jpg

Το σεμιφρεντο της ωραιότατο επίσης

photo-2012-12-27-21-10-08-841_zpsbe0069c8.jpg

Και επειδή είδε κ απόειδε σου λέει αυτές εδώ θα κατσικωθουν χα χα ας τις ταισω μεσημεριανό!!

Το λουκάνικο αλοιφη πύραυλος!!

photo-2012-12-27-21-12-06-257_zps23638ed2.jpg

Και διαφορα καλούδια της αλλά που να τα προλάβω πέσαμε(έπεσα) σα τους γύπες να τα καθαρισουμε!!!

Ευχαριστούμε Μαυ Κελυ :wink::-P

Εντίτ

Ξέχασα η χαζη το αλμυρό κέικ αφρατο αφρατο

Τα τυροπιτακια της τα νόστιμα!!

Και μια ερώτηση κρίσεως....

ΚΑΛΆ ΡΕ ΕΊΧΕΣ Κ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ????

Θα σε σκοτώσω ρε :-P

Διαφημίσεις

Σήμερα όμως ήμουν στο φιλόξενο σπίτι της Μαυ Κελυ για καφέ μπραντσ χε χε μας τραταρε τα καλούδια της κ της κάναμε ένα σπίτι ω χε χε χε χε

Και επειδή είδε κ απόειδε σου λέει αυτές εδώ θα κατσικωθουν χα χα ας τις ταισω μεσημεριανό!!

Και διαφορα καλούδια της αλλά που να τα προλάβω πέσαμε(έπεσα) σα τους γύπες να τα καθαρισουμε!!!

ε ρε τι βγάζει η πρωτεύουσα!χαχααα

θέλουμε συνταγή για το σεμιφρέντο

έχει σχέση με τον καφέ φρέντο;;)

EvgLp2.png

Εντίτ

Ξέχασα η χαζη το αλμυρό κέικ αφρατο αφρατο

Τα τυροπιτακια της τα νόστιμα!!

Και μια ερώτηση κρίσεως....

ΚΑΛΆ ΡΕ ΕΊΧΕΣ Κ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ????

Θα σε σκοτώσω ρε :-P

:shock::shock::shock: Για το έντιτ !!!!!!!!!!

Που ήταν αυτά ?????????????????????

ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑ ???????????????

:cry::cry::cry:

ε ρε τι βγάζει η πρωτεύουσα!χαχααα

θέλουμε συνταγή για το σεμιφρέντο

έχει σχέση με τον καφέ φρέντο;;)

Φιλενάδα, καμμία σχέση όμως !!!!!:D:D:D

BOftp3.png PzWNp3.png

:shock::shock::shock: Για το έντιτ !!!!!!!!!!

Που ήταν αυτά ?????????????????????

ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑ ???????????????

:cry::cry::cry:

Φιλενάδα, καμμία σχέση όμως !!!!!:D:D:D

Χα χα χα χα τα είχαμε καθαρίσει πολύ πριν έρθεις χε χε χε χε :wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...