Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εφτιαξα κι εγω την πιτσα του μπαμπα!να δουμε αν βελτιωθηκα!!!δεν το χω μαλλον κοριτσια με τα ζυμαρια!!!

018hps.jpg

μια χαρά φαίνεται, στην έβαλα και πανω στις φωτο, την είχα ξαναβάλει ( η μηχανή μου βγάζει ημερομηνίες ό,τι ναναι όποτε βγάλω την κάρτα...), εμένα το ζυμάρι το άνοιξε ο άντρας μου και το έφτιαξα εγώ στο μίξερ. Γελοία φάση. Ομως το δικό σου ζυμάρι δεν το βλέπω. Που είχες θέμα?

-7.5 κιλά :D

ντιμι πολυ ωραια ολα σου τα φαγακια... μιαμ μιαμ... ανοιξε η ορεξη.

εγω τελικα στην κουζινα θα λιωσω. εκανα μπριζολες για καταψυξη, γιουβαρλακια για τα παιδια, χθες εκανα μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο και τωρα τα ξημερωματα θα βαλω ρολο χιρινο με πατατουλες να γινονται στο χαμηλο στο φουρνο σκεπασμενα με αλουμινοχαρτο γιατι το καπακι της γαστρας χαλασε και ανακυκλωθηκε προ καιρου.

εκανα και καριοκες ακι ετοιμασα δισκους με μελομακαρονα και καριοκες για τις επισκεψεις που εχουμε να κανουμε αυριο και μεθαυριο.

024jp.jpg

Uploaded with ImageShack.us

023smq.jpg

χρονια πολλα σε ολες... καλα χριστουγεννα με υγεια και χαρα!!!.

ντιμι πολυ ωραια ολα σου τα φαγακια... μιαμ μιαμ... ανοιξε η ορεξη.

εγω τελικα στην κουζινα θα λιωσω. εκανα μπριζολες για καταψυξη, γιουβαρλακια για τα παιδια, χθες εκανα μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο και τωρα τα ξημερωματα θα βαλω ρολο χιρινο με πατατουλες να γινονται στο χαμηλο στο φουρνο σκεπασμενα με αλουμινοχαρτο γιατι το καπακι της γαστρας χαλασε και ανακυκλωθηκε προ καιρου.

εκανα και καριοκες ακι ετοιμασα δισκους με μελομακαρονα και καριοκες για τις επισκεψεις που εχουμε να κανουμε αυριο και μεθαυριο.

024jp.jpg

023smq.jpg

χρονια πολλα σε ολες... καλα χριστουγεννα με υγεια και χαρα!!!.

πανέμορφοι οι δίσκοι σου, ζηλεύω, πραγματικά κι γω θα ήθελα να πάω στη μαμά μου αύριο γλυκά από τα δικά μου χέρια αλλά είμαι ακόμα άσχετη :oops:

αυτό το αύριο λίγο θα αργήσει να ξημερώσει γιατί κάνει τόσο ωραία η ίδια που νιώθω ότι τίποτε δεν είναι αρκετά καλό να της το προσφέρω.

Ετσι θα της πάρω προφιτερολ από ένα πολύ καλό ζαχαροπλαστείο που έχει εδώ και της αρέσει και το πήλινο που το βάζουν μέσα :oops:

Να΄ταν άλλη περίσταση θα της έκανα κόκκορα σούπα να γλύφει τα δάχτυλα της, αλλά ποιός κουβαλά κατσαρόλες σε άλλο σπίτι? Είμαστε και πολλά άτομα ζωή να'χουμε.

Χρόνια πολλά, και του χρόνου με υγεία, κι όπως λέει και η μάνα μου "να'μαστε όλοι παρόντες..." :D

(κάπου μου προκαλέι θλίψη αυτό αλλά τεσπα!).

Να και το βραδυνό μου κατόρθωμα, δοκίμασα κεικ σε στρογγυλή φόρμα, όχι σιλικόνης.

IMGP1277_zpsd68fce12-1_zps627a9cd7.jpg

Ξεκόλλησε πανεύκολα, μόνο δεν ήξερα από ποιά μεριά να το γυρίσω, μάλλον ανάποδα το έβαλα :tongue:

Δεν φούσκωσε όπως στη φόρμα σιλικόνης που γίνεται θεόρατο, αλλά στην αρχή αρχή δεν είχα κεντράρει την φόρμα στο φούρνο και τον άνοιξα, ίσως φταίει αυτό.

Αύριο θα κάνω τα κουλουράκια, αν γυρίσουμε νωρίς, γιατί μετά θα ξαναβγούμε...και μεθαύριο που θα έχουμε απομεινάρια φαγητών θα κάνω την κις λορεν της ΜαιΚελλυ, με μίλνερ τριμμένο. Ε αυτά. Φιλάκια! Και του χρόνου με υγεία!

Dimmi έχεις εξελιχθεί σε σούπερ μαγείρισσα!:P Μπράβο!

Εγώ τώρα θα πάω να βάλω το κατσικάκι μας να ψήνεται. Το έχω από χτες σε μαρινάδα από κρασί, πιπεριές, θυμάρι, μουστάρδα, αλατοπίπερο, λάδι και πορτοκάλι. Θεωρητικά δεν θα μυρίζει "κατσικίλα" με τόσα αρωματικά που του'χω βάλει. Θα δούμε, θα σας το δείξω όταν γίνει. Μείναμε οι τρεις μας τα Χριστούγεννα γιατί ο λόγος που εξαφανίστηκα κι εγώ είναι επειδή ΞΑΝΑ-αρρωστήσαμε κι εγώ ακόμα δεν έχω συνέρθει, οπότε στα σόγια δεν πάμε για να μην τους κολλήσουμε και το'χω τύψεις. Πήρα κι εγώ δυο κιλά κατσικάκι και μια χαρά θα φάμε, δεν είμαι και για τρελές μαγειρικές.

Αυτά από'μένα,

Καλά Χριστούγεννα γεμάτα αγκαλιές και χαμόγελα των αγαπημένων σας :P

Διαφημίσεις

Περαστικά ΜαιΚελλυ, κρίμα να κάνετε μόνοι σας :( Εμάς μια φίλη έκανε γενέθλια στο παιδί της λίγες μέρες πρίν, ευτυχώς δεν πήγαμε, ήτνα όλοι τους άρρωστοι. Φυσικά μας το είχε πεί αλλα από την άλλη σκεφτόμασταν "ε για να κάνει γενέθλια...¨δε θα το κάνει για να μας κολλήσει".

Εσείς είστε σωστοί πάντως, αν και έπρεπε να σας πιέσουν λίγο παραπάνω οι δικοί σας να πάτε κι ας μην θέλατε εσείς βρε κορίτσι μου. Εκτός κι αν είστε χάλια χάλια...περαστικά και πάλι εύχομαι.

Τί σουπερ μαγείρισσα μωρέ με δουλεύεις χαχαχαχαχ τρουφάκια του πεντάλεπτου εκανα και μόλις στα 33 μου έμαθα πως χρηισμοποιείται η στρογγυλή φόρμα για κεικ χαχαχαχαχχαχααχ:tongue:

Χρονια πολλα κοριτσακια καλα Χριστουγεννα να εχουμε!!!!!!!!!

Και μεις τα 3 μας Χριστουγεννα, αρρωστησε ο αντρας μου...καταλαβαινετε υπεροχα, εκανα λοιπον μονο ενα πρασσοσελινο να φαμε.. Αντε και του χρονου καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

Περαστικά ΜαιΚελλυ, κρίμα να κάνετε μόνοι σας :( Εμάς μια φίλη έκανε γενέθλια στο παιδί της λίγες μέρες πρίν, ευτυχώς δεν πήγαμε, ήτνα όλοι τους άρρωστοι. Φυσικά μας το είχε πεί αλλα από την άλλη σκεφτόμασταν "ε για να κάνει γενέθλια...¨δε θα το κάνει για να μας κολλήσει".

Εσείς είστε σωστοί πάντως, αν και έπρεπε να σας πιέσουν λίγο παραπάνω οι δικοί σας να πάτε κι ας μην θέλατε εσείς βρε κορίτσι μου. Εκτός κι αν είστε χάλια χάλια...περαστικά και πάλι εύχομαι.

Τί σουπερ μαγείρισσα μωρέ με δουλεύεις χαχαχαχαχ τρουφάκια του πεντάλεπτου εκανα και μόλις στα 33 μου έμαθα πως χρηισμοποιείται η στρογγυλή φόρμα για κεικ χαχαχαχαχχαχααχ:tongue:

Σώπα καλέ γιατί κρίμα? Μια χαρά ήμασταν με το παιδάκι μας, φάγαμε, σκάσαμε, ωραίότατα. Αλλά όσο και να επέμεναν δεν θα πήγαινα ρε'σύ, η μία αδερφή του άντρα μου έχει χρόνιο άσθμα και η άλλη έχει 2 μικρά πιτσιρίκια, έχουμε και την προγιαγιά, δεν λέει να κολλήσει κανένας από αυτούς! Όπως λέει και η vivianpar και του χρόνου ας είμαστε καλύτερα να τους επισκεφτούμε την Πρωτοχρονιά ;)

Χρονια πολλα κοριτσακια καλα Χριστουγεννα να εχουμε!!!!!!!!!

Και μεις τα 3 μας Χριστουγεννα, αρρωστησε ο αντρας μου...καταλαβαινετε υπεροχα, εκανα λοιπον μονο ενα πρασσοσελινο να φαμε.. Αντε και του χρονου καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περαστικά σας κι εσείς!

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!

χρόνια πολλά και καλά!

με υγεία και ευτυχία!

εμείς φάγαμε σούπερ γαλοπούλα γεμιστή!:P

από τη γιαγιά φυσικά!;)

αύριο πάλι στη γιαγια φυσικά!χαχαχ

να περάσετε καλά!

και να επανέλθουμε για βασιλόπιτα!!!!

φιλιάαααααααααααααααα

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά κοριτσάκια!! Να χαιρεστε τις οικογένειές σας! Με υγεία και αγάπη!

Εμείς σήμερα φάγαμε στην πεθερά γεμιστό κοτοπουλάκι (δεν είναι φαν της γαλοπούλας κανείς μας), γλυκόξινο αγριογούρουνο με μπασμάτι, πρασοκιμαδόπιτα και σαλατούλες και για γλυκό γαλατόπιτα και το "δίπατο" τράιφλ που έφτιαξα εγώ. Κουράστηκα όπως καταλάβατε! :tongue:

PC250306_zps0cc438ba.jpg

Κουραμπιέδες ακόμα δεν έκανα.. έκλεψα μερικούς της μαμάς ;):tongue::rolleyes:

Ελπίζω να κάνω άμεσα να πάμε και για τις επισκέψεις πεσκέσια :tongue:

Σκέφτομαι αντί για τούρτα γεννεθλίων που θέλω για τις 29 για τη μικρή μου "μαγείρισσα" στη φωτόPC170289_zpsc8337bb5.jpg

να κάνω το φαντζ κεικ της καλαμαρούς :D, κολλάει ή όχι;;;

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

χρονια πολλα σε ολους!!!!!!

δε ξερω αν αποφασιατε τελικα τι βασιλοπιτα θα κανετε, εγω ειδα αυτη εδω και λεω να τη κανω (σε διπλη δοση να βγει μεγαλη)

http://www.chefonair.gr/recipes.asp?id=974&s=5&c=1

καπου ειχατε βαλει μια βιεννεζικη αν δεν απατωμαι αλλα δε μπορω να τη βρω... ενιγουει λεω κανω κατι διαφορετικο φετος κ φαινεται καλη αυτη!!!!!!

ερωτηση τωρα!!!! στη βουροκρεμα αυτος εβαλε αναλογια 1 προς 1 βουτυρο-ζαχαρη ενω στο Joy of baking λεει 1 βουτυρο-2 ζαχαρη τι να κανω οεο??? να σας πω πιο πολυ εμπιστευομαι την αμερικανα...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

χρονια πολλα μαγειροκοριτσα και απο εμενα, με υγεια και ευτυχια.

εμεις σημερα φαγαμε ρολο χοιρινο με πατατουλες ολοκληρες. βγηκε τελειο. και εμεις μονοοι μας καναμε χριστουγεννα. μετα πηγαμε επισκεψη σε φιλους.

αυριο και εμεις θα παε για φαγητο στην πεθερα μου.

ντιμι, μια χαρα τελεια μαγειρισσα εγινες;). πιτσες, καλτσονε, κεικ και τοσα αλλα. τι αλλο θες. εγω μαγειρευω απο πολυ μικρη. μνα σκεφτεις οτι η μανα μου με εβαζε απο 15 χρονων με αυστηρε οδηγιες να κανω απλα πραγματα, να πλενω το κρεας και να το βαζω στο φουρνο ας πουμε, πατατες φουρνου κατλ. μαγειρευω μονη μου απο 19 χρονων και μετα απο οσα χρονια (ειμια 32) και πολλα φαγητα και γλυκα πετυχα την καλη ζυμη για πιτσα και κανουμε πετυχημενες πιτσες. και να ξρεις οτι παντα πορει να αποτυχεις οσα χρονια και να κανεις την ιδια η αλλες συνταγες.

κοριτσι τελεια η μπουμπου σου. δεν εχω λογια. αντε να τα εκατοστησετε σε λιγες μερες. δες και την τουρτα περιπτερο της αργυρως. εινια ευκολη. ελα βρε, στις συνταγες της παρεας ολο και καποια ευκολη τουρτα θα βρεις. παιρνεις και ετοιμες κρεμες στην αναγκη αν δεν προλαβαινεις. λαχταριστο το τραιφλ;).

και παλι σε ολες χρονια πολλα... να εισατε καλα και να χαιρεστε τις οικογενειες σας.

καλημερα κοριτσια κ χρονια πολλα.ειπα να ρωτησω εσας σαν εμπειρες μαγειρισσες!!θελω να φτιαξω φετος τη βασιλοπιτα μονη μου κ ειδα οτι οι περισσοτερες συνταγες γραφουν για κονιακ.πειραζει να βαλω αμαρετο γιατι δεν μου πολυαρεσει το κονιακ?μιλαω παντα για βασιλοπιτα-κεικ.αν εχετε κ καμια καλη συνταγη γραψτε την βρε κοριτσια να ξεστραβωθουμε κ μεις!!:)

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

καλημερα κοριτσια κ χρονια πολλα.ειπα να ρωτησω εσας σαν εμπειρες μαγειρισσες!!θελω να φτιαξω φετος τη βασιλοπιτα μονη μου κ ειδα οτι οι περισσοτερες συνταγες γραφουν για κονιακ.πειραζει να βαλω αμαρετο γιατι δεν μου πολυαρεσει το κονιακ?μιλαω παντα για βασιλοπιτα-κεικ.αν εχετε κ καμια καλη συνταγη γραψτε την βρε κοριτσια να ξεστραβωθουμε κ μεις!!:)

καλημερα και χρονια πολλα. ναι μπορεις να βαλεις ο,τι θελεις. και αν δεν θελεις καθολου αλκοολ μπορεις να βαλεις χυμο πορτοκαλι. μπορεις να βαλεις καποιο λικερ που σου αρεσει. τοο κονιακ ειναι για αρωα γιατι η ποσοτητα του λογικα ειναι λιγη και δεν μπορει να επηρεασει τα υγρα του κεικ.

και εγω κεικ θα κανω. θα κανω το κλασικο που κανω παντα. απλα θα το κανω στην στρογγυλη τη φορμα χωρις εσοχη στη μεση και θα το στολισω με γλάσο απο αχνη και θα γραψω με σοκολατα λιωμενη.

εγω κανω κεικ με λαδι.

αλλιως μπορει να κανω το νηστισιμο τσουρεκι της αργυρως αλλα οχι γεμιστο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...