Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

μα πως έγινε έτσι η πίτα μου;;;;;;:evil:

σαν μπσκότο τραγανο με χόρτα και φέτα!:evil:

καμία σχέση με φύλλο!!!

οκ,έφαγα ένα κομμάτι,νόστιμο ήτανε!

πίτα δεν ήτανε!:P

για πείτε!!!!!!!

αφου ηταν νοστιμο, τα υπολοιπα περισσευουν!!!!!!!!

3otVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μιας και ολοκλήρωσα τα γλυκά των Χριστουγέννων (εκκρεμεί μόνο το γλυκό που θα πάω στο γιορτινό τραπέζι) σας τα βάζω συγκεντρωτικά

http://apospitimeagapi.blogspot.gr/2012/12/blog-post_21.html

:shock:

δεν έχω λόγια!

μπραβο σου!

και του χρόνου ναστε καλά!

αλλά,αν δεν κάνω λάθος,είμαστε κοντά;;να σουρθω μια επίσκεψη;;;

χαχαχαχαα

EvgLp2.png

αφου ηταν νοστιμο, τα υπολοιπα περισσευουν!!!!!!!!

τώρα τρώω ένα ακόμη κομμάτι,ακόμη πιο νόστιμο!:P

ωραία φαίνεται η πίτσα σου!!!

βλέπω όλοι νηστεύουμε ε;χαχαχαχα

EvgLp2.png

Μιας και ολοκλήρωσα τα γλυκά των Χριστουγέννων (εκκρεμεί μόνο το γλυκό που θα πάω στο γιορτινό τραπέζι) σας τα βάζω συγκεντρωτικά

Τελεια !!!

Και του χρόνου !!!!

Δεν έρχεσαι απο δω μια βόλτα .....:mrgreen:

BOftp3.png PzWNp3.png

Εχμ... Από όλα αυτά που βλέπετε, έχουν μείνει ελάχιστααααααααα

Πήρα χάρτινα γιορτινά πιατάκια απ το ΙΚΕΑ και όποιος έρχεται του δίνω για το σπίτι. Εμείς πρέπει να προσέχουμε με τα γλυκά και δεν είναι να μένουν εδώ μέσα!

Σήμερα που είμαστε όλοι στο σπίτι θα κάνω κανελλόνια με κιμά αλλά και μπεσαμέλ. Στην ουσία παστίτσιο δηλαδή! Το αγαπημένο φαγητό της κόρης μου!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

πολύ όμορφα όλα!για τα cupcakes σου τι συνταγη χρησιμοποίησες?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

οχι ρε φιλενας...

λοιπον ακου, απλα τα πραγματα

μαρινατα γκουυυυυυυυυντ

μαρινατα στο φαι ΜΕΣΑ μπαααααααααααντ

για λογους που θα σας εξηγησω στις 21/12 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ

Φυστίκωωωωω, περιμένω από χτες :tongue: (την κοσμογονία)

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Κορίτσια, μάλλον τελευταία θα είμαι... χτες έκανα μελομακάρονα, πρέπει να μελώσω και να καρυδώσω (και τον άντρα μου μαζί :tongue:) και έχω κουραμπιέδες ακόμα να κάνω. ΄

Έφτιαξα δύο δόσεις μπισκοτάκια πρέσσας, για να δώσω κυρίως. Έβαλα και ρόζ ζαχαρίτσα στη μια δόση και βρήκαν όμορφα, πού χρόνος για γλάσα και στολίσματα;;;;

Έχω ένα βουνό από ασιδέρωτα και αφησα πολλές δουλειές και μαγειρέματα, γιατί γυροφέρνω τη μπομπου σπίτι :tongue::tongue: περπατάμε με λίγο βοήθεια :rolleyes: και δεν κάθεται μέσα στο πάρκο με τπτ, ούτε για να βάλω φαί δεν μπορώ να την αφήσω, ένας χαμός... τσιρίζει μισή ώρα να βγει :shock:

Τρέχοντας έκανα τα μπισκότα και τα μελομακάρονα, κυνηγώντας τη από την κουζίνα... Τεσπα, εχω ακόμα αρκετά...

Α, έφτιαξα τα σοκολατάκια μανταρίνι, πανεύκολα ήταν :D Ο χάζμπαντ ξετρελάθηκε, θα ξαναφτιάξω ;).

Για Χριστούγεννα θέλω να φτιάξω το τράιφλ να το πάω σε τραπέζι που θα είμαστε. Ελπίζω να είναι τόσο ωραίο όσο φαίνεται και να το φάνε.

Καλαμάρι 15 μέρες άδεια από το μαγερειό έ;;;

γκουχ, εγώ πάντως 15 μέρες δεν θα έμενα :rolleyes: άντε τυχερούλα :tongue:

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Ραβτ, φοβερά τα γλυκά σου όλα... να έρθω κι εγώ μια βόλτα με ταπεράκι;;;

Εντιτ: για ξαναβάλε τα σοκο-καπκέικς, ψάχνω 2 μέρες και στραβώθηκα...

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας απο εμενα και χρονια πολλα. σας παρακολουθω ανελλιπως! και κλεβω ιδεες. βεβαια αυτον τον καιρο λογω νηστειας απλα εβλεπα τα καλουδια σας και μαζευα συνταγες! χα χα. ηθελα να ρωτησω εαν μπορειτε να μου συστησετε καποια συνταγη για σπαλα χοιρινου στη γαστρα. θελω να την κανω τα χριστουγεννα. ευχαριστω εκ των προτερων!

Βρε κουρκουμπίνι... Τα φτιάχνω 2η φορά. Λες να μαι μπούφος; Εμας μας αρέσουν και όσοι τα έχουν δοκιμάσει φεύγουν με τάπερ απ το σπίτι μου. Αλλά η γεύση είναι εντελώς υποκειμενική. Μπορεί να μη σ αρέσουν. Πάντως να αποτύχεις είναι δύσκολο. Είναι σωστή η συνταγή. Και όποια δικιά της συνταγή έχω φτιάξει επίσης είχε επιτυχία.

δεν ειπα οτι εισαι μπουφος βρε.

τα εκανα και βγηκαν ωραια. ηθελαν λιγο σιροπι παραπανω και θα ριξω λιγο απο πανω τωρα στην πιατελα.

λοιπον στον γαμπρο μου αρεσαν αυτα και στην ξαδερφη μου του ακη... παντως εινια νοστιμες συνταγες και οι 2 τελικα. εβγαλα και φωτο να σας δειξω.

ολα τα χριστουγεννιατικα τελεια. μπραβο σου... αντε και του χρονου να εισατε καλα... και να τους φτιαχνις παντα τετοιες λιχουδιες.

Κορίτσια, μάλλον τελευταία θα είμαι... χτες έκανα μελομακάρονα, πρέπει να μελώσω και να καρυδώσω (και τον άντρα μου μαζί :tongue:) και έχω κουραμπιέδες ακόμα να κάνω. ΄

Έφτιαξα δύο δόσεις μπισκοτάκια πρέσσας, για να δώσω κυρίως. Έβαλα και ρόζ ζαχαρίτσα στη μια δόση και βρήκαν όμορφα, πού χρόνος για γλάσα και στολίσματα;;;;

Έχω ένα βουνό από ασιδέρωτα και αφησα πολλές δουλειές και μαγειρέματα, γιατί γυροφέρνω τη μπομπου σπίτι :tongue::tongue: περπατάμε με λίγο βοήθεια :rolleyes: και δεν κάθεται μέσα στο πάρκο με τπτ, ούτε για να βάλω φαί δεν μπορώ να την αφήσω, ένας χαμός... τσιρίζει μισή ώρα να βγει :shock:

Τρέχοντας έκανα τα μπισκότα και τα μελομακάρονα, κυνηγώντας τη από την κουζίνα... Τεσπα, εχω ακόμα αρκετά...

Α, έφτιαξα τα σοκολατάκια μανταρίνι, πανεύκολα ήταν :D Ο χάζμπαντ ξετρελάθηκε, θα ξαναφτιάξω ;).

Για Χριστούγεννα θέλω να φτιάξω το τράιφλ να το πάω σε τραπέζι που θα είμαστε. Ελπίζω να είναι τόσο ωραίο όσο φαίνεται και να το φάνε.

Καλαμάρι 15 μέρες άδεια από το μαγερειό έ;;;

γκουχ, εγώ πάντως 15 μέρες δεν θα έμενα :rolleyes: άντε τυχερούλα :tongue:

με το καλο. και του χρονου με υγεια...

ναι τα ματαρινατα σοκολατακια ειναι τελεια. εκανα θραυση και στην επισκεψη που τα πηγα.

τα μπισκοτακια σου εινια τελεια. τα ειδα και την αλλη φορα που τα εκναες. αλλα δεν εχω πιστολι. καλοφαγωτα και του χρονου με υγεια.

Απλά ουάου! Εχασα συνέχειες, τί καλά πράγματα μαγειρέψατε πάλι χρυσοχέρες!

ravT μας τα έβαλες και μαζεμένα και είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά!

Την αφεντιά μου τη συνεπήραν οι έξοδοι και μαγείρευα τα τετριμένα.

Κάποιες μέρες τη βγάζαμε με τόστ και σουβλάκια! (σπιτικά φυσικά!)

Προς το παρόν δεν έχω κανει κάτι εορταστικό, τα καρύδια που προορίζονταν για την καρυδόπιτα κατέληξαν να περιλούσουν τα μελομακάρονα!

Ο άντρας μου επέστρεψε από το ταξίδι του και θα του κάνω κουλουράκια βουτύρου (αύριο) και θα πέσει φώτο και γέλιο, αφού θα είναι τα πρώτα μου :cool:

Μερικά από τα φαγητά κατά την απουσία μου:

IMGP1262_zps88df13ff-1_zps35c2b241.jpg

IMGP1271_zps5600bcf8-1_zpsf26531fb.jpg

IMGP1216_zps3a2c55e4-1_zps6f5507f2.jpgIMGP1223_zpsa11a22b5-1_zps454632f4.jpgIMGP1220_zps3e985fa5-1_zps969a6d3e.jpgIMGP1268_zps53c3209f-1_zpse1394d1a.jpg

Βγήκαν μεγάλες, κόλλησε το πισι και δεν αλλαζουν?! Εκανα και κορμό που βγήκε τέλειως, αυτή τη φορά έβαλα όσα μπισκότα έλεγε η συνταγή και δεν ξέρασε το βούτυρο! Τον έκανα σε ταψάκι κι είχε ορθογώνιο σχήμα! Θα ξανακάνω στην φόρμα σιλικόνης του κεικ :)

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...