Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

αχ σ' ευχαριστω παρα πολύ. και εσεις το ιδιο... να ειμαστε ολοι καλα και του χρονου.

κουραμπιεδες εκανα απο τις συνταγες της παρεας αυτοπου λεει κουραμπιεδες τραγανοι.

http://www.sintagespareas.gr/sintages/kourampiedes-traganoi.html

οι κατασκευες ειναι ευκολες. αμα ηταν ακι το γκοφρε χαρτι που τις τυλιξα ιριδιζον θα φαινονταν ακομα πιο εντυπωσιακες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

που ειστε καλέ;

χωμένα στην κουζίνα;;;:P

λοιπόν,εχω το ζυμάρι να σταθεί μισή ώρα που λέει και η συνταγή!

άντε να δω!

φακούλες σήμερα!για μικρούς και μεγάλους!από τις Πρέσπες!:P

όσο για μελομακάρονα,βρε κορίτσια,χτες μου ξεφούρνισε ο άντρας μου ότι μια βδομάδα τώρα τρώνε μελομακάρονα με επικάλυψη σοκολάτας στη δουλεια!:tongue:

και μουχε πει υποτίθεται να βρω συνταγή με σοκολάτα να τα φτιάξω!:evil:

ε τώρα τι να φτιάξω;να τα φάω μόνη μου;

δε ξέρω τι να κάνω!

να πάρω υλικά για κουραμπιέδες ή να κάνω μελομακάρονα για μένα και μόνο;χαχαχααχχα

ρεβεγιόν και τέτοια δε θα κάνουμε!

ποιος να τα φάει;

EvgLp2.png

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

που ειστε καλέ;

χωμένα στην κουζίνα;;;:P

λοιπόν,εχω το ζυμάρι να σταθεί μισή ώρα που λέει και η συνταγή!

άντε να δω!

φακούλες σήμερα!για μικρούς και μεγάλους!από τις Πρέσπες!:P

όσο για μελομακάρονα,βρε κορίτσια,χτες μου ξεφούρνισε ο άντρας μου ότι μια βδομάδα τώρα τρώνε μελομακάρονα με επικάλυψη σοκολάτας στη δουλεια!:tongue:

και μουχε πει υποτίθεται να βρω συνταγή με σοκολάτα να τα φτιάξω!:evil:

ε τώρα τι να φτιάξω;να τα φάω μόνη μου;

δε ξέρω τι να κάνω!

να πάρω υλικά για κουραμπιέδες ή να κάνω μελομακάρονα για μένα και μόνο;χαχαχααχχα

ρεβεγιόν και τέτοια δε θα κάνουμε!

ποιος να τα φάει;

καλημερα κι απο μενα!!

και μενα δεν τα πολυτρωει οποτε δε φτιαχνω!μια φορα εφτιαξα προπερσυ κ τα εφαγα μονη μου!απο τοτε μας δινει λιγα η μαμα του κ τελος!!!

3otVp2.png

Καλημέραααααααα :D:D:D

Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να γράψω κ εγώ :tongue:

Καλησπέρα!!!!Τι κάνετε?ετοιμάζετε τα Χριστουγεννιάτικα?

Εφτιαξα κι εγώ την πίτσα με τη ζύμη με τη sprite αλλά απογοητεύτηκα :(:(

Μόνο αφράτη δε βγήκε....Το ψήνετε πρώτα λίγο το ζυμάρι?Επειδή δεν εγραφε κατι τετοιο στη συνταγή δεν το έψησα 'οπως συνηθως και βγήκε η ζύμη λεπτή κ λασπωμένη...τη δευτερη μερα ήταν λίγο καλύτερη:rolleyes:

Κρατησα τη μιση στην κατάψυξη και την επόμενη φορά θα το ψησω πρώτα 5 λεπτά για να δω μηπως ειναι καλύτερα...

Βρε Άντα πραγματικά δεν είχα θέμα ποτέ....δεν ξέρω τι έφταιξε!! Εγώ την κάνω κ λεπτή λεπτή να σου πω την αλήθεια τσιγαρόχαρτο σχεδόν οπως στην χατ thin and crispy αλλά πρόβλημα δεν είχα ποτέ.

Με κάνατε νοικοκυρά είχατε δεν είχατε:tongue:

Έφτιαξα σπιτική τυρόπιτα με το φύλλο που λέει η άξες και το καλαμάρι και γέμιση δικής μου εμπνεύσεως-και με ό,τι είχα στο ψυγείο μου βασικά...και βγήκε πολύ πολύ καλή! Πολύ νόστιμη και εύκολη....θα το ξανακάνω τώρα που πήρα το κολάει!

Σειρά έχει τώρα μια τάρτα σπανάκι που έχω βάλει στο μάτι και θα τη φτιάξω με το σπανάκι του κήπου μας που μου έφερε η μανούλα μου:D

Η συνταγή που έχω σταμπάρει είναι αυτή http://www.kitchenstori.es/2011/03/spinach-feta-tart.html αλλά αν έχετε εσείς κάποια άλλη δοκιμασμένη ευχαριστώς να σας ακούσω!:D

Μπράβο Μαριτάκι!! Είδες που είναι εύκολο τελικά?

Ωραία η τάρτα αυτή, στα υπόψη!!

Τα κάπκεικς που θα κεράσει το κοριτσάκι μου αύριο στο νήπιο για την γιορτή της σήμερα.

Αψογα τα καπκεικς σας κιουρία μου! Μπράβο!

chatzico να την χαιρεσε, παντα γερη και δυνατη.

Εκανα και μια πιτσα και τα κεκακια για την χριστουγεννιατικη γιορτη στο σχολειο

Kalamaraki εκανα αρκετες δοκιμες. Ηθελα να φαινετε ασπρο σαν χιονισμενο. Στην αρχη εκανα οπως σου ειχα πει στο τηλεφωνο λευκη γκανας αλλα τελικα δεν ηταν λευκη οπως την ηθελα αλλα κιτρινη. Μετα επειδη βιαζομουν εβαλα αχνη με πολυ λιγο νερο. Το πρωτο το εβαλα με κουταλι αλλα ετρεχε απο παντου και εγινε χαλια. Το εβαλα σε κορνε τελικα και εγινε η δουλεια αμεσως.Τωρα ξερω δεν την ξαναπαταω, γαρνιρισμα με κορνε μονο;). Αμα δεν ξερεις:evil::evil::evil:

Τέλεια τα καπκεικς σας χε χε είδες που τελικά με ένα τηλέφωνο όλα σώζονται !! χαχαχα Να με ξαναπάρεις όποτε θες ινφο χε χε ;) αλλά αυτό με το κίτρινο...θα το δοκιμάσω κ εγώ μεγάλη απορία μου εμεινε γιατί βγήκε κίτρινο!:shock::shock:

Αλήθεια να κάνουν και τα απλά κουπ-πατ για ζαχαρόπαστα ή θέλει ειδικά;

Λοιπόν, το Σαββάτο, δοκιμάσαμε με την μεγάλη μου να φτιάξουμε μπισκοτάκια με το πιστόλι (σαμπλέ λέγονται τελικά) και νομίζω τα πετύχαμε αυτή τη φορά! Ψίχουλο δεν έμεινε μέχρι σήμερα, μέχρι κι η μπέμπα μας τα μασουλάει με λαιμαργία :D

Σας κερνάω μερικά για τον πρωινό καφέ...

Α Ψ Ο Γ Α!! Μπράβο σου!! Πολύ εμφανίσιμα κ σίγουρα πεντανόστιμα. Την τσάκωσα κ την συνταγή για δοκιμή κ εγώ ανευ πιστολιού.

Τα κουπ πατ όλα κάνουν δουλειά δεν υπάρχουν ειδικά, απλά διάφορα μεγέθη εγώ πχ εχω χρησιμοποιήσει κ της μικρής κουπ πατ...από το Playdooh χαχαχαχα αφού ειχε πεταλούδιτσα μικρή κ την ήθελα χε χε

Τώρα για πείτε οι πιο έμπειρες στη ζαχαροπλαστική, θέλω ιδέα για τούρτα δοκιμασμένη, γιατί στις 29 έχει γεννέθλια η μικρή μου.

Τα πρώτα της είναι :rolleyes: και θέλω να τα φτιάξω όλα μόνη μου! Ψάχνω ιδέες για τις ετοιμασίες κι αν θα τα κάνουμε με κάποιο "θέμα" .

Θα σου αφιερώσω όλοκληρο ποστ δικό σου απόψε το βράδυ ;)

αστες ελενακι ζηλευουν που βρισκεις προσφορες χαχαχαχαχχα

τελικα τι κανες τα φιλαδελφια???

εκανε αυτα η αργυρω τη κυριακη κ ειπα να στο βαλω http://beta.antenna.gr/webtv/watch?cid=nu_i_rs_p6ies_m%3d

Το ένα το φάγαμε.....:cool: κ το δεύτερο θα το κάνω αλοιφή να βάλω σε σαντουιτσ για το δρόμο αύριο http://www.sintagespareas.gr/sintages/tonosalata-me-tiri-krema.html ;)

Καλησπέρα!Σήμερα έχω χαρές έκανα τα κανελλόνια με σπανάκι και άρεσαν στον άντρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!Βέβαια το σπανακι του αρέσει με τα ζυμαρικά δεν το έχει αλλά ο συνδυασμός του άρεσε:D

Αχχχ πολύ χαίρομαι!!! Να κάνεις κ την πίτα αν του άρεσε ο συνδυασμός τους

http://www.sintagespareas.gr/sintages/spanakopita-me-rikota.html :D

Kρουασανακια με αλμυρη και γλυκια γεμιση

Ειναι η 2η φορα που τα κανω, ευτυχως αυτη τη φορα προλαβα να τα βγαλω φωτο!!! :P

Μινούλα δεν το συζητώ......καταπληκτικά σου βγήκαν κ γυαλίζουν τρομερά όμορφα!! Μπράβο πολύ ωραία, εγώ ακόμη δεν έχω αξιωθεί να φτιάξω χε χε

μαγειροκοριτσα καλησπερα σας. μπορει να εξαφανιζομαι αλλα δεν σας ξεχνω με τιποτα.

χθες εκαν μελομακαρονα. εκανα τη συνταγη του ακη απο το μεγκα. εβγαλα και φωτο.

εδω τα δωρακια μου στις δασκαλες του μεγαλου στον παιδικο. εινια γλυκο πορτοκαλι χειροποιητο δικο μου.

σημερα μακαρονια με τυρι για μας και αυριο βραστο σουπιτσα αμα προλαβω. αχ τωρα βαριεμαι απιστευτα να μαγειρεψω και να σιδερωσω:oops::oops:. πειραζει πολύ;

Παναγία μου βόηθα.....πω πω μπράβο κουρκουμπίνι!! :D

Εγώ από την ημέρα που αποφασίσαμε οτι θα κατέβουμε αθήνα για τα χριστούγεννα δεν κάνω τι πο τα χε χε θα τα αναλάβει όλα η πεθερά οποτε για φέτος την γλύτωσα χε χε ;):cool:

Καλαμάριον τα κριτσίνια καρότου έχουν μπει στο καθημερινό μας διαιτολόγιο!!! Θα κάνω μάλλον και σήμερα μια δόση. Έχουν κάνει θραύση! Λέω να κάνω και λίγα με ελιά μέσα στην εβδομάδα, αλλά για αλλαγή δεν θέλω να βάλω ούζο. Με τι μπορώ να το αντικαταστήσω λές?

Και εμάς έχουν μπει τα κάνω μια φορά τη βδομάδα, τα έχω κάνει κ για επίσκεψη με παπαρουνόσπορο στριφτά. Δοκίμασα αλλες δυο συνταγες αλλά δεν ικανοποιηθηκα 100% κ για αυτό μένω σε αυτά. Θα δοκιμάσω κ εγώ αυτό με το κρασάκι που λεει η ΡαβΤ να δω ;)

Τα μελομακάρονά μου

και τα σοκο-μελομακάρονά μου

ΩΩωωωω χεσούς !!!

Να σε πω....εγώ κουραμπιέδες κ μελομακάρονα δεν τρώω......αλλά μελομακάρονα σοκολατένια....τα τσακίζω χαχαχαχα στειλε ένα πακετάκι σε παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :oops::shock::rolleyes::tongue::D

καλε γιατι εισαστε ολες εξαφανοσμενα μαγειροκοριτσα; ετοιμασιες για τα χριστουεννα λογικα.

και εδω κατασκευη που δεν τρωγεται

καραμελες για το χριστουγεννιατικο δεντρο σας.

Πολύ όμορφες οι καραμέλες σας μπράβο!!!

Εδώ εδώ εγώ εξαφανίστηκα λόγω προετοιμασιών στο σχολείο κ δουλειάς σκηνικών στο σπίτι....γκρρρρρρ τρέχω κ δεν φτάνω, σήμερα είναι η γιορτή επιτέλους γιατί ειχα σκοτωθεί να φτιάχνω συνέχεια κατασκευές, θα σας τα δείξω κ εγώ το βράδυ χε χε

Εμείς τρώμε από κατάψυξη αυτές τις μέρες κ μανουλίτσα μου πάλι καλά γιατί δεν προλαβαίνω το μαγείρεμα τουλάχιστον εως σήμερα, κ από αυριο που κατεβάινω αθήνα................ αναλαμβάνει η πεθερά....κ εγώ δεν θα κουνήσω κουτάλα για 15 μέρες χε χε :cool::cool::mrgreen::mrgreen:

Ρηλάξ δηλαδίς!!

Σας αφήνω, τις καλημέρες μου

Καλά μαγειρέματα κ ζαχαροπλαστικές

Θα τα πούμε το βράδυ.....ελπίζω να τελειώσω γρήγορα τις βαλίτσες μας :rolleyes::evil:

Διαφημίσεις

Δε σου στέλνω, να πας στη μαμαααααααααααα την καλή να σου φτιάξει! Τι καλά που θα περάσεις στην πεθερά 15 μερεεεεες! Πόσο ΔΕΝ σε ζηλεύωωωωωωωωωωωωωω

Εγώ σήμερα δεν ξέρω τι θα μαγειρέψω, το σκέφτομαι ακόμα. Καναν αρακά σκέφτομαι.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Δε σου στέλνω, να πας στη μαμαααααααααααα την καλή να σου φτιάξει! Τι καλά που θα περάσεις στην πεθερά 15 μερεεεεες! Πόσο ΔΕΝ σε ζηλεύωωωωωωωωωωωωωω

Εγώ σήμερα δεν ξέρω τι θα μαγειρέψω, το σκέφτομαι ακόμα. Καναν αρακά σκέφτομαι.

Oυφφφφφφφφφφφφ

μόλις τελείωσε η γιορτή!!

Να χαθείς να χάνεσαι ρεεεεεεεεεε φτού σουυυυυυ

Το καλό είναι οτι μαγειρεύει πολυυυυυυυυ καλά κ νόστιμα κ κάνει κ σουπερ γουάου γλυκά οποτε το στομάχι δεν θα μείνει παραπονεμένο χε χε

για τα υπόλοιπα.... όρκο δεν παίρνω!!:mrgreen::mrgreen:

προσωπικα 15 μερες να μενω με την πεθερα... δεν.... με τιποτα λεμε. αλλα ενα ταξιδακι στην αθηνα θα το ηθελα αν μπορουσαμε. μας λειπει αρκετα... αν και ειμαστε απο πανω και οι δυο. αλλα εκει οπως και να εχει το πραγμα την ησυχια μας την ειχαμε... εγω θελω να αποφυγω το τραπεζωμα τα χριστουγεννα στην πεθερα. βαριεμαι να ακουω τα ιδια και τα ιδια.

αλλα αφου δεν θα κουνησεις ουτε κουταλα ουτε δαχτυλακι χαλαλι βρε η ταλαιπωρια στην πεθερα...

αντε περιμενουμε τα σκηνικα....

τα μελομακαρονα οσο πανε και βλετιωνονται με το καθισιο παντως. τι να πω. στην αρχη δεν μου αρεσαν αλλα καθως περναν οι μερες νοστιμευουν.

εμεις σημερα κοτοπουλο μπυρατο με ρυζακι. και το μωρο ομοιως, κοτοπουλο οχι μπυρατο, σουπιτσα μεπατατα, καροτο και ρυζακι.

ραβτ, αξιζουν βρε τα μελομακαρονα της ευδοκιας; η θα κλαιω τα υλικα; εχω να παω και δωρο στην πεθερα αν τελικα δεν αποφυγω το τραπεζωμα:?. κατι πρεπει να πω:?, μην παω με αδεια χερια... αν και πολυ θα το ηθελα:D

Διαφημίσεις

μα πως έγινε έτσι η πίτα μου;;;;;;:evil:

σαν μπσκότο τραγανο με χόρτα και φέτα!:evil:

καμία σχέση με φύλλο!!!

οκ,έφαγα ένα κομμάτι,νόστιμο ήτανε!

πίτα δεν ήτανε!:P

για πείτε!!!!!!!

EvgLp2.png

Βρε κουρκουμπίνι... Τα φτιάχνω 2η φορά. Λες να μαι μπούφος; Εμας μας αρέσουν και όσοι τα έχουν δοκιμάσει φεύγουν με τάπερ απ το σπίτι μου. Αλλά η γεύση είναι εντελώς υποκειμενική. Μπορεί να μη σ αρέσουν. Πάντως να αποτύχεις είναι δύσκολο. Είναι σωστή η συνταγή. Και όποια δικιά της συνταγή έχω φτιάξει επίσης είχε επιτυχία.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μιας και ολοκλήρωσα τα γλυκά των Χριστουγέννων (εκκρεμεί μόνο το γλυκό που θα πάω στο γιορτινό τραπέζι) σας τα βάζω συγκεντρωτικά

http://apospitimeagapi.blogspot.gr/2012/12/blog-post_21.html

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...