Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

004cei.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Kρουασανακια με αλμυρη και γλυκια γεμιση

Ειναι η 2η φορα που τα κανω, ευτυχως αυτη τη φορα προλαβα να τα βγαλω φωτο!!! :P

Η εμφάνιση είναι τέλεια πάντως!!!!

Αν θες βάλε συνταγη και επίσης πώς κόβετε τη ζύμη για να διπλωθεί?

οσες φορές το χω κάνει δεν το διπλώνω καλά και βγαίνει η ζύμη από τις άκρες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!τελεια πραγματα παλι!!κ επορταστικα καπκεικς, χρονια πολλα!! κ τελεια φαγακια, και μελομακαρονα!!!εμεις για σημερα χειμωνιατικη φασολαδα, κ μαζευουμε δυναμεις κ ιδεες για το χριστουγεννιατικο τραπεζι!!!!

3otVp2.png

Ταμαράκι και Αξεσάκι, :) καταρχήν έφαγα τον τόπο να βρω συνταγή για μπισκοτάκια πρέσσας.

Συνταγή 1 εγώ αυτήν έκανα

Συνταγή 2

Το ταψί πρέπει να είναι αλάδωτο, όχι λαδόκολλες κλπ. και κάθε φορά που θα αφαιρείς "λάθος" μπισκοτάκι, το σκουπίζεις καλά από υπολείματα για να ξαναδοκιμάσεις.

Μόλις γεμίζω την πρέσα το πρώτο μπισκότο βγαίνει πάντα κάπως... και το αφαιρώ. Κάποια σχέδια επίσης μου τη δίναν γιατί κολλαγε η ζύμη και δεν έβγαζε ωραίο σχέδιο. Αλλά φανταστείτε ότι ήταν η 2η απόπειρα, άρα εύκολο είναι τελικά.

Α, επίσης το κακό με την πρέσα αυτή είναι ότι δεν έχει διαβάθμιση στην ποσότητα ζύμης που βγάζει και εμένα μου φαίνεται λίγη. Η ίδια ζύμη αν μπει ψυγείο και κοπεί με κουπ-πατ βγάζει πολύ καλύτερα μπισκότα νομίζω, ίσως γιατί βγαίνουν πιο "γεμάτα".

ουφφφ σε ευχαριστώ για τα τιπς κοριτσάκι μου θα του δώσω μία ακόμα ευκαιρία του παλιοπράγματος γιατί μπορεί, αν και δεν νομίζω, να έφταιγε η ζύμη μετά θα φάει τρελό σουτ :D:D:D

μινουλα τέλεια τα κρουασανάκια σου

kourkoumpini πολύ ωραία τα μελομακάρονα σου αλλά περιμένω συνταγή από γλυκό πορτοκάλι :D:D

KbLyp3.png 4AByp3.png

καλημέρα αγάπες! οοοοχι, δεν θα σας αφήσω να με κομπλάρετε!!! φτου φτου χρυσοχέρες, τι πιάτα ετοιμάζετε, τι σχέδια, πω πωωωωωωω

Μαθαίνω γρήγορα όμως, πιστεύω μία μέρα να σας ποστάρω κάτι καλοφτιαγμένο και λιγουρευτικό (μόνο εμένα θα μου τρέχουν τα σάλια????!!!!!!!!).

Προς το παρόν παλεύω με κανένα μπισκοτάκι, καλά κουλουράκι, καμιά πίτα, γιατί μεσημέρι μαγειρεύει άλλος!

Καλαμάριον τα κριτσίνια καρότου έχουν μπει στο καθημερινό μας διαιτολόγιο!!! Θα κάνω μάλλον και σήμερα μια δόση. Έχουν κάνει θραύση! Λέω να κάνω και λίγα με ελιά μέσα στην εβδομάδα, αλλά για αλλαγή δεν θέλω να βάλω ούζο. Με τι μπορώ να το αντικαταστήσω λές?

Διαφημίσεις

Μπορείς να το αντικαταστήσεις με κρασάκι ή με τίποτα και να προσέξεις στο αλεύρι. Την ποσότητα εννοώ.

Μόλις τελείωσα τα μελομακάρονά μας, έπονται αυτά με τη σοκολάτα.

Για φαγητό θα κάνω ρεβύθια σούπα

Θα βάλω φωτογραφίες μετά

YqE6p2.png

IqItp3.png

μμμμμμ ωραια μελομακαρονα!!!! εσυ ποια συνταγη κανεις?

αν και της βεφας δε την αλλαζω.... κανει θραυση!

εχω ερωτηση..... μπισκοτα με βρωμη εχει κανει καμια???? τα βρηκα σε συνταγες για παιδια! παιζει πολυ κ βρηκα στο σουπερ βιολογικη βρωμη σε νιφαδες παμφθηνη (καμια σχεση με το επωνυμο στο κουτακι) και πηρα!!!!!!!

καμια συνταγη δοκιμασμενη ομως εχουμε?

εγω βρηκα αυτες

1. http://www.mamakid.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2097:2011-10-09-12-48-45&catid=94:2011-02-20-17-20-22&Itemid=155 με πορτοκαλι

2. http://www.alphatv.gr/Microsites/Eleni/WEB-TV/Kouzina/%CE%91%CE%BD%CE%BD%CE%B1-%E2%80%93-%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85--%CE%9A%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1.aspx με σοκολατα

3. http://www.pastrychef.gr/recipe_236.html

4. http://www.sintagespareas.gr/sintages/teleia-cookies-bromis-nistisima.html

5. http://www.sintagespareas.gr/sintages/malaka-mpiskota-me-mpanana-bromi-kai-karida.html

6. http://www.sintagespareas.gr/sintages/light-mpiskota-bromis-me-meli.html

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Τα μελομακάρονά μου

DSCN0196_640x480_zps90fb080d.jpg

και τα σοκο-μελομακάρονά μου

DSCN0201_640x480_zps62ce765b.jpg

τελεια φαινονται.

μελομακαρονα κανεις κλασικα της ευδοκιας; εγω εκαν του ακη αλλα δεν κατενθουσιαστηκα. καλα εινια, ωραια, πετυχημενα αλλα ηθελα ενα τσικ κλαυτερα να εινια και λεω α δοκιμασω και της ευδοκιας.

με σοκολατα εινια η ιδια συνταγη και τα σοκολατιαζεις;

σημερα εκανα και κουραμπιεδες και βγηκαν ωραιοι. θα σας βαλω και φωτο.

Διαφημίσεις

ουφφφ σε ευχαριστώ για τα τιπς κοριτσάκι μου θα του δώσω μία ακόμα ευκαιρία του παλιοπράγματος γιατί μπορεί, αν και δεν νομίζω, να έφταιγε η ζύμη μετά θα φάει τρελό σουτ :D:D:D

μινουλα τέλεια τα κρουασανάκια σου

kourkoumpini πολύ ωραία τα μελομακάρονα σου αλλά περιμένω συνταγή από γλυκό πορτοκάλι :D:D

αχ ναι τελια τα κρουασανακια...

αξες σ' ευχαριστω παρα πολυ.

το γλυκο πορτοκαλι ειναι πανευκολο. πατησα σε μια συνταγη απο τις συνταγες της παρεας και θα ψαξω το λινκ να το βαλω. αλλα το κανω απ' εξω και κουτουρου. πηγα και στις δασκαλες αστον παιδικο και ενθουσιαστηκαν και μου ζητησα και εκει συνταγη.

λοιπον: γλυκο πορτοκαλι.

1) παιρνουμε τα ακερωτα πορτοκαλια και βγαζουμε το ξυσμα.

η συνταγη λεει 4 πορτοκαλια αλλα εγω κανω οσα εχω η οσα θελω. το ξυσμα το κραταμε στηνκαταψυξη σε ταπερακι. δεν παθαινει τιποτα και βαζουμε σε κεικ, κουλουρακια, οπου θελουμε.

2) ολοκληρα τα πορτοκαλια τα βραζουμε 2-3 νερα. καλυτερα τρια νερα. εινια ετοιμα οταν εινια μαλακα και τρυπιουνται με την οδοντογλυφιδα.

3) τα βγαζουμε με τρυπητη κουταλα και τα αφηνουμε λιγο να κρυωσουν. οταν μπορουμε να τα πιασουμε η και αργοτερα (οταν εινια εντελως κρυα) τα κοβουμε στη μεση, αφαιρουμε την ινα την κεντρικη και το πανω και κατω μερος και τα κοβουμε σε μεριδες.

4) τα κομμενα πορτοκαλια τα βαζουμε σε κατσαρολα και ριχνουμε τοση ζαχαρη οση να καλυπτονται ελαφρως. αν θελουμε ριχνουμε και μια βανιλια.

αυτη τη φορα εριξα και 1 κουταλια της σουπας γλυκοζη με 1 φλυτζανακι του καφε νερο.

σκεπαζουε την κατσαρολα και βραζουμε σε μετρια προς χαμηλη φωτια να βγαλουν τα υγρα τους και να λιωσει η ζαχαρη. δυναμωνουμε λιγο τη φωτια και ξεσκεαζουμε για να δεσει πλεον το σιροπι και ριχνουμε και 3-4 φυλλα αρμπαροριζα, εαν μας αρεσει. μολις δεσει το σιροπι κλεινουμε το ματι και αφηνουμε την κατσαρολα ανοιχτη να κρυωσει ελαφρως και να βαλουμε στα βαζα μας. και τελος.

αξες πανω εδω πατησα πριν χρονια, την πρωτη φορα που εκανα το γλυκο αυτο, αλλα το κανω οπως σου το εγραψα. επισης σιγουρα δεν βαζω τοση ζαχαρη οσο πορτοκαλι. βαζω πολυ λιφη ζαχαρη σε σχεση με αυτην την ποσοτητα των συνταγων. περιπου μιση ζαχαρη σε σχεση με το πορτοκαλι.

http://www.sintagespareas.gr/sintages/gliko-koutaliou-portokali.html

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!

σήμερα φάγαμε το υπόλοιπο κοτόπουλο από χτες με μακαρονάκια

πήρα και για τη μικρή σήμερα πεπονάκι να της βάζω κι εκείνης

έχω κάτι χόρτα έτοιμα τσιγαρισμένα για πίτα,πήρα και τρίμμα φετας

λέω να επιχειρήσω να κάνω δικό μου φύλλο αύριο

αυτό που κάνει και το καλαμαράκι

http://www.sintagespareas.gr/sintages/express-fillo-gia-pita-.html

ελπίζω να τα καταφέρω!δεν έχω κάνει ποτέ!

EvgLp2.png

καλε γιατι εισαστε ολες εξαφανοσμενα μαγειροκοριτσα; ετοιμασιες για τα χριστουεννα λογικα.

εμεις σημερα δεν φαγαμε κατι το αξιοσημειωτο. βραστο απο χθες και αυγα το βραδυ.

για αυριο εχω θεμα. τι να κανω. μαλλον μπυρατο κοτοπουλο με ρυζι. για τον μικρο στον παιδικο θα βαλω μονο τοστακι. εστι κι αλιως θα τον παρουμε πολυ νωρις.

να σας βαλω και φωτογραφια απο τους κουραμπιεδες μας:

015vqc.jpg

και εδω κατασκευη που δεν τρωγεται

017ws.jpg

καραμελες για το χριστουγεννιατικο δεντρο σας.

καλε γιατι εισαστε ολες εξαφανοσμενα μαγειροκοριτσα; ετοιμασιες για τα χριστουεννα λογικα.

εμεις σημερα δεν φαγαμε κατι το αξιοσημειωτο. βραστο απο χθες και αυγα το βραδυ.

για αυριο εχω θεμα. τι να κανω. μαλλον μπυρατο κοτοπουλο με ρυζι. για τον μικρο στον παιδικο θα βαλω μονο τοστακι. εστι κι αλιως θα τον παρουμε πολυ νωρις.

να σας βαλω και φωτογραφια απο τους κουραμπιεδες μας:

015vqc.jpg

και εδω κατασκευη που δεν τρωγεται

017ws.jpg

καραμελες για το χριστουγεννιατικο δεντρο σας.

πολύ όμορφοι οι κουραμπιέδες!

ποια συνταγή έκανες;

και οι κατασκευές πολύ όμορφες!

και του χρόνου ναστε καλά!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...