Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Τώρα για πείτε οι πιο έμπειρες στη ζαχαροπλαστική, θέλω ιδέα για τούρτα δοκιμασμένη, γιατί στις 29 έχει γεννέθλια η μικρή μου.

Τα πρώτα της είναι :rolleyes: και θέλω να τα φτιάξω όλα μόνη μου! Ψάχνω ιδέες για τις ετοιμασίες κι αν θα τα κάνουμε με κάποιο "θέμα" .

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν, το Σαββάτο, δοκιμάσαμε με την μεγάλη μου να φτιάξουμε μπισκοτάκια με το πιστόλι (σαμπλέ λέγονται τελικά) και νομίζω τα πετύχαμε αυτή τη φορά! Ψίχουλο δεν έμεινε μέχρι σήμερα, μέχρι κι η μπέμπα μας τα μασουλάει με λαιμαργία :D

Σας κερνάω μερικά για τον πρωινό καφέ...

PC150257_zpsea646ff8.jpg

PC150259_zps9b72dd74.jpg

Τα θερμά μου συγχαρητήρια. Πώς τα κατάφερες γιατί εγώ με αυτό το ρημάδι το cookie press που έχω πάρει από τα lidl αδυνατώ μα φτιάξω τέτοια μπισκοτάκια. Ποιο είναι το μυστικό; ;)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

και εγώ την ίδια απορία έχω με την από πάνω μου χθές προσπαθούσα να φτιάξω με το ρημάδι του λιντλ κουλουράκια αλλά δεν ξεκόλλαγαν πάνω από το μηχάνημα και όταν ξεκόλλησαν το σχέδιο βγήκε σκ#τ@:confused::confused:

KbLyp3.png 4AByp3.png

Ταμαράκι και Αξεσάκι, :) καταρχήν έφαγα τον τόπο να βρω συνταγή για μπισκοτάκια πρέσσας.

Συνταγή 1 εγώ αυτήν έκανα

Συνταγή 2

Το ταψί πρέπει να είναι αλάδωτο, όχι λαδόκολλες κλπ. και κάθε φορά που θα αφαιρείς "λάθος" μπισκοτάκι, το σκουπίζεις καλά από υπολείματα για να ξαναδοκιμάσεις.

Μόλις γεμίζω την πρέσα το πρώτο μπισκότο βγαίνει πάντα κάπως... και το αφαιρώ. Κάποια σχέδια επίσης μου τη δίναν γιατί κολλαγε η ζύμη και δεν έβγαζε ωραίο σχέδιο. Αλλά φανταστείτε ότι ήταν η 2η απόπειρα, άρα εύκολο είναι τελικά.

Α, επίσης το κακό με την πρέσα αυτή είναι ότι δεν έχει διαβάθμιση στην ποσότητα ζύμης που βγάζει και εμένα μου φαίνεται λίγη. Η ίδια ζύμη αν μπει ψυγείο και κοπεί με κουπ-πατ βγάζει πολύ καλύτερα μπισκότα νομίζω, ίσως γιατί βγαίνουν πιο "γεμάτα".

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Τώρα θέλω να δοκιμάσω τις διακοσμητικές μύτες του πιστολιού για γαρνίρισμα... Θα δούμε τί θα βγει :tongue:, ψάχνω τη συνταγή για τα καπκεικς της ραβτ.

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια.

Σκ ΕΚΑΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΜΥΡΙΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ χΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...μελομακαρονα και κουραμπιεσες εκανα...και ενα μοσχαρακι απο φαγητο που ειχε ακνει ο Καλιδης με πουρε γλυκοπατατας και καστανου...καλο ΟΚ αλλα δεν τρελαθηκα κιολας....Φωτο απο τα γλυκακια εβγαλα θα σας βαλω απο το σπιτι.

Τα καπ κεικ υπεροχα, να σου ησει το ζουζουνι σου. Η πιτσα λαχταριστη....αχ να ειχα ενα κομματακι....

Turwethiel τελεια τα μπισκοτακια αυτη τη φορα ε????????

Την καλημερα μου σε ολες κοριτσακια...ειμαι δουλεια ειμαι και αυπνη το απιδακι μου ειχε δυσκολο βραδυ..να περασει αυτη η μερα...

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

καλημερα!!

πωπω ! τι πιτσες , τι μπισκοτα , τι καπ κεικς!! ολα υπεροχα!!

Χατζικο να την χαιρεσαι την κορουλα κ του χρονου ν ακερασεις τετοιες νοστιμιες!! υπεροχα!!

Δημητραμπ πανεμορφα τα κεκακια σου!! το ασπρο γλασο τι ειναι γλασο αχνης με ασπραδι?

Κ τα μπισκοτακια τελεια φαινονται !!! Η μαμα μου εχει αυτο το πιστολι που λετε κ βαζει την ζυμη στο ψυγειο λιγο πριν τα βαλει μεσα να τα κοψει.

Ντιμι αν δεν εχουν ληξει τα υλικα μην τα φοβασαι χρησιμοποιησε τα αφοβα! Η καρυδοπιτα εμενα που αρεσει καλυτερα απο το ψυγειο!

Υπέροχες όλες οι δημιουργίες σας!!! Μπράβο κορίτσια!!

Εγώ τρέχω κ δεν φτάνω αυτές τις μέρες φτιάχνω σκηνικα στο σχολείο για την χριστουγεννιάτικη γιορτή μας την παρασκευή εχω να φτιάξω ακόμη 4 πρόβατα 17 καρδιές 22 ταμπέλες γκρρρρ κ η μαγειρική έχει μείνει πίσω κ τρώμε από κατάψυξη περισσεύματα σήμερα έχει φακες το πρόγραμμα μας. Κ μαζεύω συγχρόνως ρούχα σίδερο βαλίτσες γιατί σάββατο φεύγουμε αθήνα για 14 μέρες

Θα μπω το βράδυ να σας δω,

Καλά μαγειρέματα! :wink:

Α να χαθείτε ρε με πήρατε στο ψιλό κ με δουλεύετε!!!

Ετοιμαστείτε έχω δυο κουτιά φιλαδέλφεια να δω τι θα τα κάνω χαχαχαχαχα

αστες ελενακι ζηλευουν που βρισκεις προσφορες χαχαχαχαχχα

τελικα τι κανες τα φιλαδελφια???

εκανε αυτα η αργυρω τη κυριακη κ ειπα να στο βαλω http://beta.antenna.gr/webtv/watch?cid=nu_i_rs_p6ies_m%3d

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Τα κάπκεικς που θα κεράσει το κοριτσάκι μου αύριο στο νήπιο για την γιορτή της σήμερα.

να τη χαιρεστε!!!!!!!!!!!!!! πολυ εξυπνη ιδεα!! δε τα ειχα ξαναδει ετσι τυλιγμενα...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Kalamaraki εκανα αρκετες δοκιμες. Ηθελα να φαινετε ασπρο σαν χιονισμενο. Στην αρχη εκανα οπως σου ειχα πει στο τηλεφωνο λευκη γκανας αλλα τελικα δεν ηταν λευκη οπως την ηθελα αλλα κιτρινη. Μετα επειδη βιαζομουν εβαλα αχνη με πολυ λιγο νερο. Το πρωτο το εβαλα με κουταλι αλλα ετρεχε απο παντου και εγινε χαλια. Το εβαλα σε κορνε τελικα και εγινε η δουλεια αμεσως.Τωρα ξερω δεν την ξαναπαταω, γαρνιρισμα με κορνε μονο;). Αμα δεν ξερεις:evil::evil::evil:

Turwethiel Τα ελατακια ειναι ζαχαροπαστα κομμενα με κουπ πατ. Και επειδη δεν ειχα τοσο μικρο στα δικα μου δανειστηκα της κορης μου χιχιχι

q1kup2.pngza5op2.png

θέλω να κάνω κι εγώ καπκεικς με ζαχαρόπαστα!!

πείτε μου συνταγή!

χριστουγεννιάτικα κουπατ έχω!

χρώμα για τη ζαχαρόπαστα που θα βρω;

σήμερα το μενού μας έχει πατάτες στη λαδόκολλα με λουκάνικο και απάκι

και χορταράκια

EvgLp2.png

Καλησπέρα!Σήμερα έχω χαρές έκανα τα κανελλόνια με σπανάκι και άρεσαν στον άντρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!Βέβαια το σπανακι του αρέσει με τα ζυμαρικά δεν το έχει αλλά ο συνδυασμός του άρεσε:D

μαγειροκοριτσα καλησπερα σας. μπορει να εξαφανιζομαι αλλα δεν σας ξεχνω με τιποτα.

χθες εκαν μελομακαρονα. εκανα τη συνταγη του ακη απο το μεγκα. εβγαλα και φωτο.

027gu.jpg

Uploaded with ImageShack.us

εδω τα δωρακια μου στις δασκαλες του μεγαλου στον παιδικο. εινια γλυκο πορτοκαλι χειροποιητο δικο μου.

027gu.jpg023xtr.jpg

σημερα μακαρονια με τυρι για μας και αυριο βραστο σουπιτσα αμα προλαβω. αχ τωρα βαριεμαι απιστευτα να μαγειρεψω και να σιδερωσω:oops::oops:. πειραζει πολύ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...