Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!Τι κάνετε?ετοιμάζετε τα Χριστουγεννιάτικα?

Εφτιαξα κι εγώ την πίτσα με τη ζύμη με τη sprite αλλά απογοητεύτηκα :(:(

Μόνο αφράτη δε βγήκε....Το ψήνετε πρώτα λίγο το ζυμάρι?Επειδή δεν εγραφε κατι τετοιο στη συνταγή δεν το έψησα 'οπως συνηθως και βγήκε η ζύμη λεπτή κ λασπωμένη...τη δευτερη μερα ήταν λίγο καλύτερη:rolleyes:

Κρατησα τη μιση στην κατάψυξη και την επόμενη φορά θα το ψησω πρώτα 5 λεπτά για να δω μηπως ειναι καλύτερα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με κάνατε νοικοκυρά είχατε δεν είχατε:tongue:

Έφτιαξα σπιτική τυρόπιτα με το φύλλο που λέει η άξες και το καλαμάρι και γέμιση δικής μου εμπνεύσεως-και με ό,τι είχα στο ψυγείο μου βασικά...και βγήκε πολύ πολύ καλή! Πολύ νόστιμη και εύκολη....θα το ξανακάνω τώρα που πήρα το κολάει!

Σειρά έχει τώρα μια τάρτα σπανάκι που έχω βάλει στο μάτι και θα τη φτιάξω με το σπανάκι του κήπου μας που μου έφερε η μανούλα μου:D

Η συνταγή που έχω σταμπάρει είναι αυτή http://www.kitchenstori.es/2011/03/spinach-feta-tart.html αλλά αν έχετε εσείς κάποια άλλη δοκιμασμένη ευχαριστώς να σας ακούσω!:D

Καλησπέρα!!!!Τι κάνετε?ετοιμάζετε τα Χριστουγεννιάτικα?

Εφτιαξα κι εγώ την πίτσα με τη ζύμη με τη sprite αλλά απογοητεύτηκα :(:(

Μόνο αφράτη δε βγήκε....Το ψήνετε πρώτα λίγο το ζυμάρι?Επειδή δεν εγραφε κατι τετοιο στη συνταγή δεν το έψησα 'οπως συνηθως και βγήκε η ζύμη λεπτή κ λασπωμένη...τη δευτερη μερα ήταν λίγο καλύτερη:rolleyes:

Κρατησα τη μιση στην κατάψυξη και την επόμενη φορά θα το ψησω πρώτα 5 λεπτά για να δω μηπως ειναι καλύτερα...

Γιατί ρε κορίτσι; Την έχω κάνει πολλές φορές και πάντα πετυχαίνει, αν και πλέον προτιμώ τη ''πίτσα του μπαμπά'' αλλά δεν είχα θέμα με τη σπράιτ....ήταν λασπωμένη δηλαδή; μήπως έπρεπε να είναι λίγο πιο παχιά στο ταψί; δε ξέρω να σου πω την αλήθεια τι μπορεί να φταίει...

Την έχω κάνει άπειρες φορές, από την εμπειρία μου , θέλει καλο χτύπημα κ πολύ η κρέμα της, δηλαδή όταν παλιά ειχα το μίξερ χειρός ήθελε πολύ ώρα κ φυσικά όλο το χυμό του ενός λεμονιού. Και μετά που πήρα το επιτραπέζιο το μεγάλο έγινε σε πολύ γρήγορο χρόνο γιατί ειχε άλλη δύναμη εκεινο.

Δεν το έχω πάθει ποτέ να πω την αμαρτία μου μόνο μια φορά που δεν μου έπηζε η κρέμα για το τσιζκεικ κ έφταιγε το λίγο χτύπημα που είχα κάνει με το χειρός το μικρό μιξερ

μπορει να φταιει αυτο...γιατι την χτυπησα πολυ λιγο!!!:(:(

Τα κάπκεικς που θα κεράσει το κοριτσάκι μου αύριο στο νήπιο για την γιορτή της σήμερα.

PC170910_zps4ba2571d.jpg

τελεια εναι!!:D:D

να πω και μια καλημερα με την χτεσινη κολοκυθοπιτα απο την οποια δεν εμεινε τιποτα!!

dsc02823ix.jpg

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Γιατί ρε κορίτσι; Την έχω κάνει πολλές φορές και πάντα πετυχαίνει, αν και πλέον προτιμώ τη ''πίτσα του μπαμπά'' αλλά δεν είχα θέμα με τη σπράιτ....ήταν λασπωμένη δηλαδή; μήπως έπρεπε να είναι λίγο πιο παχιά στο ταψί; δε ξέρω να σου πω την αλήθεια τι μπορεί να φταίει...

Δε ξέρω Μαριτάκι , ακολούθησα κατά γράμμα της οδηγίες, ίσως να ήθελε ψησιμο πριν όπως σου είπα γιατι εγώ πάντα το ψησω πριν κανα 5λεπτο, αλλά επειδή δεν το ανέφερε η συνταγή δεν το έκανα τώρα....

Τα κάπκεικς που θα κεράσει το κοριτσάκι μου αύριο στο νήπιο για την γιορτή της σήμερα.

PC170910_zps4ba2571d.jpg

Πολύ ωραία!!!!!Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!Πολύχρονη!:P:p

μπορει να φταιει αυτο...γιατι την χτυπησα πολυ λιγο!!!:(:(

τελεια εναι!!:D:D

να πω και μια καλημερα με την χτεσινη κολοκυθοπιτα απο την οποια δεν εμεινε τιποτα!!

dsc02823ix.jpg

Νοστιμότατη φαίνεται!!!!!!

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!

τι βλέπουν τα όμορφα ματάκια μου!χιχι!

τι ωραία!!!

και τα καπκεικς και τα στολισμένα γλειφιτζουράκια και η κολοκυθόπιτα και όλα!

εγώ έβγαλα φέτες ψάρι σημερα και θα τις κάνω στο φούρνο με λεμόνι-πορτοκάλι και δεντρολίβανο και θα πεταξω μέσα και μερικες πατατούλες!

ψαχνω συνταγή για μελομακάρονα με γέμιση σοκολάτα!βρήκα μία στο καπτεν κουκ αλλά περιμένω κι απο σας καμια δοκιμασμένη!

κλείνουμε αυτη τη βδομάδα για γιορτές και θα μυρίσει το σπίτι!θαχω και το μικιο!ποιος στη χάρη μας!

EvgLp2.png

ada δεν θέλει ψήσιμο πριν. Δεν μπορώ ούτε εγώ να καταλάβω τι έφταιξε. Την έχω κάνει αμέτρητες φορές και πάντα είναι σουπερ είτε σε λαμαρίνα είτε σε ταψάκι πίτσας...

Να χαίρεσαι το κορίτσι σου chatzico, πολύ όμορφα τα κεκάκια σας!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

τι ωραία καπκεικς!

δώστε συνταγή!ειδικά για το στολισμό!

να χαίρεστε τα μικρά σας!πότε θα φτάσουμε κι εμείς να φτιάχνουμε κεκάκια και γλυκάκια για το σχολείο!:P

λοιπόν,σας συνιστώ ανεπιφύλακτα το σημερινό μου φαγητό!έγινε πολύ καλύτερο απ'ότι περίμενα!!!

έβαλα στο πυρέξ δυο μεγάλες φέτες ψάρι

αλάτισα μπαχάρωσα κλπ

έστυψα 2 πορτοκάλια και 2 λεμόνια

έριξα λίγο χυμό

τέλος πέταξα μέσα καλά πλυμένες πατατες μικρές μπέιμπι με τη φλούδα αφού είναι από το χωριό ;)

έριξα τον υπόλοιπο χυμό

πέταξε και 3-4 κομμάτια δεντρολίβανο

σκέπασα με το καπάκι της γάστρας έψησα για 1 ώρα στους 150

και μισή ώρα στους 200 χωρίς καπάκι

λουκούμι!!!!

α!και σαλάτα χόρτα βραστά εννοείται από πατρίδα!

και μιας και είπα πατρίδα,είδα που λέγατε περί καταγωγής από Ήπειρο

εγώ μένω Γιάννενα τα τελευταία 12 χρόνια!

καταγωγή έχω από Κρήτη

φύλλο δε ξέρω νανοιγω

ούτε κρητικό ούτε ηπειρώτικο!χιχι

οπατέρας μου μουχει δείξει αρκετές φορές αλλά δεν το έχω επιχειρήσει

έχουμε το ζαγορίσιο που είναι ωραι'οτατο!!!

κι η πεθερά βέβαια ναναι καλά που κάνει πίτες φοβερές με δικό της φυλλο φυσικά

αυτά!χαχαχα

EvgLp2.png

Kalispera, με πιέζει ο χρόνος να πάω δουπερμαρκετ. Φευγει ο άντρας μου ταξίδι αύριο. Ερώτηση: (χαζή μάλλον βαστιχτείτε)

Οταν τα υλικά για ένα γλυκό πχ καρυδόπιτα που ήθελα να κάνω εγώ, είναι κοντά στη λήξη τους (όχι ληγμένα όμως) τα χρησιμοποιούμε?

Το γλυκό όταν το κάνω που φυλλάσεται? (συγκεκριμένα η καρυδόπιτα)

-7.5 κιλά :D

ravT, τα cakepops ωραιότατα φαίνονται, το ίδιο και η πίτα κουρού ;)

dimmi, η πίτσα πολύ καλή, έτσι σημαδέυω κι εγώ την "μεριά" μου καθώς ο σύζυξ κι οι ντομάτες δεν γνωρίζονται :tongue:

chatzico, μπράβο για τα καπκέικς και να χαίρεσαι την κορούλα σου :D

Έξυπνη η ατομική συσκευασία ;)

lovemtwins, καλοψημένη φαίνεται η κολοκυθόπιτα και νόστιμη, αφράτη-αφράτη :P

dimitrab, τί λαχταριστή πίτσα είναι αυτή; μμμ με ελίτσες ... Τη διακόσμηση στα όμορφα καπκέικς, με κουπ-πατ την έκανες;

Αλήθεια να κάνουν και τα απλά κουπ-πατ για ζαχαρόπαστα ή θέλει ειδικά;

Kalispera, με πιέζει ο χρόνος να πάω δουπερμαρκετ. Φευγει ο άντρας μου ταξίδι αύριο. Ερώτηση: (χαζή μάλλον βαστιχτείτε)

Οταν τα υλικά για ένα γλυκό πχ καρυδόπιτα που ήθελα να κάνω εγώ, είναι κοντά στη λήξη τους (όχι ληγμένα όμως) τα χρησιμοποιούμε?

Το γλυκό όταν το κάνω που φυλλάσεται? (συγκεκριμένα η καρυδόπιτα)

dimmi, αφού δεν έχουν λήξει γιατί να μην τα χρησιμοποιήσεις; πότε περιμένεις; Εγώ ψυγείο θα την έβαζα μάλλον, όμως στο τέλος της μέρας.

Λοιπόν, το Σαββάτο, δοκιμάσαμε με την μεγάλη μου να φτιάξουμε μπισκοτάκια με το πιστόλι (σαμπλέ λέγονται τελικά) και νομίζω τα πετύχαμε αυτή τη φορά! Ψίχουλο δεν έμεινε μέχρι σήμερα, μέχρι κι η μπέμπα μας τα μασουλάει με λαιμαργία :D

Σας κερνάω μερικά για τον πρωινό καφέ...

PC150257_zpsea646ff8.jpg

PC150259_zps9b72dd74.jpg

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...