Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βίβιαν, δε λέω, καλά ήταν στη γεύση, αλλά απογοητεύθην με την εμφάνιση τους μετά το ψήσιμο. Τεσπα, καλά να είμαστε ...

Σήμερα έφτιαξα ξιφία ψητό και ανάμικτο μπροκολάκι/κουνουπίδι βραστό, κι ένα "ψωμάκι" χωρίς αλεύρι :tongue:.

PC140256_zpsce0be6b8.jpg

PC140255_zpse9d7a3cc.jpg

Α, και κάτι ξεραμένες ξεχασμένες αραβικές στο ψυγείο, που γίναν ωραιότατα τσιπς:

PC130254_zps8ac3eefd.jpg

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Turwethiel ηπειρώτισσες είμαστε αρκετές αλλά σίγουρα όχι η αξες. Το Μαριτάκι μπερδεύτηκε. Πάντως ούτε και εγώ ανοίγω φύλλο.

Σήμερα έχω καθαριότητα και ισως στολίσω τα κεκάκια μου. Μαγείρεμα όπως καταλάβατε, όχι.

Αυτή την εβδομάδα αποψύχω μαγειρεμένο φαγητό.

Α, κιουρία μου έπρεπε να τα φανταστώ! Φημίζονται εξάλλου για το ψωμί τους οι γιαννιώτες, σωστά;;; :D:p

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Α να χαθείτε ρε με πήρατε στο ψιλό κ με δουλεύετε!!!

Ετοιμαστείτε έχω δυο κουτιά φιλαδέλφεια να δω τι θα τα κάνω χαχαχαχαχα

Χαχα, η δικιά μου η άφαγη πάντως τα τρώει τσακ-μπαμ έτσι, δεν προλαβαίνω να κάνω και πολλά με το φιλαδέλφεια :tongue:

ImnOp3.png p7gjp3.png

Μπονζούρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Εγώ πήρα ρεπό από την Παρασκευή, έφυγε ο χαζμπαντ εκτός πόλης , κ με τη μικρή τρώμε στην μανούλα μου χε χε χε Και σήμερα ψαράκια στης μαμάκας μου πάλι!

Το απόγευμα λέω να κάνω μπισκότα κ κριτσίνια που μας τελείωσαν

Διαφημίσεις

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!!

τι καλό μαγειρεύετε πάλι;;;

είναι καμιά από Καστοριά;;;

υπέροχο μέρος!ίσως και λόγω της συγκυρίας του χιονιού!περάσαμε τέλεια!η μικρούλα δε απήλαυσε ολες τις διαδρομές...κοιμώμενη!χαχα

γυρίσαμε με άφθονα φασόλια,φακές και ρεβύθια!α!και μαύρα μεγάλα φασόλια για σαλάτα!

πείτε καμια συνταγή!

στο θέμα μας τώρα!θέλω συνταγή για μελομακάρονα με σοκολάτα!

και μια εύκολη συνταγή για κουραμπιέδες ίσως;;;;):P

EvgLp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

η καλή μου φιλενάδα με έπεισε πως η πίτσα και οι ζύμες είναι πανεύκολες και δεν χρειάζονται μίξερ κτλ

Μου είπε και φύλλο δεν είναι τίποτα να ανοίξεις (σε αυτό δεν την πίστεψα όμως).

Ετσι θα ερχόταν απόψε να κάνουμε, κάτι όμως τις έτυχε.

Οπότε απόψε θα κάνω μόνη το πρώτο μου ζυμάρι κι εύχομαι να βγεί νόστιμο σαν της τάρτας :D

Επίσης μου αρέσει που στη συνταγή αυτή http://www.sintagespareas.gr/sintages/pitsa-tou-mpampa.html λέει ότι ακόμα και με τα χέρια το απλώνεις όπως έκανα στην τάρτα.

Οπότε αν δεν πετύχει η φάση με τον πλάστη παίρνω στο κυνήγι τον άντρα μου και ανοίγω την ζύμη με τα χέρια :tongue:

Αρα σήμερα το μενού έχει πίτσα, έχω βράσει και κοτόπουλο που περίσσεψε και μάλλον θα το βάλω κι αυτό μέσα.

Αν προλάβω κι χω γάλα θα κάνω και την καρυδόπιτα.

Μέχρι τώρα ξενιστικωμένοι είμασταν, είχαμε πολλές σκοτούρες και ξεχάσαμε και να φάμε. Ο Κατσέλης και το gouda κάναν πάρτυ!

Α θα κάνω και κάτι σε γλυκό για μένα γιατί έχω λιγούρες, χθες φάγαμε γλυκό από έξω και λιγώθηκα...θα κάνω μάλλον ένα κορμό πάλι που τον τρώνε όλοι.

Καλημέρες και επανέρχομαι με πιτσοφώτο και αν "βλέπεται" να είστε σίγουρες πως "φαγώθηκε"!

-7.5 κιλά :D

Μπονζούρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Εγώ πήρα ρεπό από την Παρασκευή, έφυγε ο χαζμπαντ εκτός πόλης , κ με τη μικρή τρώμε στην μανούλα μου χε χε χε Και σήμερα ψαράκια στης μαμάκας μου πάλι!

Το απόγευμα λέω να κάνω μπισκότα κ κριτσίνια που μας τελείωσαν

τυχερούλαααααα ωραια μπισκότα να μας ρίξεις συνταγή καλή μας καλαμαράκι!

Καλή Κυριακή σε όλες! Εχθές είχα οίστρο. Στόλισα τα γλυφυτζουρο κεκάκια μου, αλλά όχι όπως ήθελα καθώς δεν ήρθε ακόμα το καινούργιο κορνεδάκι μου.

DSCN0166_360x480_zps95994a69.jpg

Έφτιαξα τα κανελλόνια της καλαμαρούς

DSCN0172_640x480_zpsdbdcda5d.jpg

Έβαλα περισσότερη σάλτσα και εγώ σαν άτομο που δεν αγαπώ τα τυριά δεν το πολυευχαριστήθηκα καθώς είχα βάλει πολύ τυρί.

ΟΜΩΣ της δίνω πολλά συγχαρητήρια καθώς ο άνδρας μου ο περίεργος και αρνητικός σε νέες γεύσεις, τα ξετίναξε!

Με τη γέμιση που περίσσεψε, έφτιαξα μια ζύμη κουρού, την έβαλα στο ταψάκι της πίτσας, έβαλα τη γέμιση, κάλυψα με τη ζύμη, πασπάλισα με σουσάμι και έγινε μια καταπληκτική εναλλακτική σπανακοτυρόπιτα!

DSCN0170_640x480_zps8ff23668.jpg

YqE6p2.png

IqItp3.png

τυχερούλαααααα ωραια μπισκότα να μας ρίξεις συνταγή καλή μας καλαμαράκι!

μερσιιιι μερσιιιιιιιι

κ σου έχω κ άλλο....

μας έφτιαξε προφιτερόλ χαχααχα

κ ένα μπωλάκι για μένα για το σπίτι μου μου χαχααχαχααχαχα

Αι λοβ μαι μανούλα λέμεεεεεεεεεεεε

Καλή Κυριακή σε όλες! Εχθές είχα οίστρο. Στόλισα τα γλυφυτζουρο κεκάκια μου, αλλά όχι όπως ήθελα καθώς δεν ήρθε ακόμα το καινούργιο κορνεδάκι μου.

Έφτιαξα τα κανελλόνια της καλαμαρούς

Έβαλα περισσότερη σάλτσα και εγώ σαν άτομο που δεν αγαπώ τα τυριά δεν το πολυευχαριστήθηκα καθώς είχα βάλει πολύ τυρί.

ΟΜΩΣ της δίνω πολλά συγχαρητήρια καθώς ο άνδρας μου ο περίεργος και αρνητικός σε νέες γεύσεις, τα ξετίναξε!

Με τη γέμιση που περίσσεψε, έφτιαξα μια ζύμη κουρού, την έβαλα στο ταψάκι της πίτσας, έβαλα τη γέμιση, κάλυψα με τη ζύμη, πασπάλισα με σουσάμι και έγινε μια καταπληκτική εναλλακτική σπανακοτυρόπιτα!

άτιμο κορνεδάκι.........μα ακόμα??? έλεος με τον ταχυδρόμο σας !!

εχμ.....πολύ χαίρομαι που ο χαζμπαντ τα τσάκισε 1!! να μπεις να με ψοφήσεις στο σαιτ ακούς??? αλλιώς κομμένες οι καλημέρες μας

Και πολύ έξυπνη ιδέα για την γέμιση έυγε!! Εγώ μια φορά μου είχε περισσέψει πολύ σπανακόρυζο κ το έκανα μπλατσάρα κ βγήκε πολυυυυυ ωραίο!!

Διαφημίσεις

IMGP1213_zps2c17cfac-1_zps07a534ea.jpg

IMGP1216_zps3a2c55e4-1_zps6f5507f2.jpg

Οι ντομάτες σημαδεύουν την δικιά μου...περιοχή!!! χαχαχχα :)

Τη δευτερη φωτο με το ζορι την εβγαλα, ήθελα να φάω με τρέλα! Ο άντρας μου ήδη έτρωγε κι είχε ξετρελαθεί!

Να ειστε καλα βρε κορίτσια, ποτέ δεν πίστευα ότι θα έκανα μόνη μου πίτσα...όπως και τόσα άλλα πράγματα.

Εντάξει δεν είχα και μίξερ τόσο καιρό που συμβάλει κι αυτό,

αλλά ο βασικός λόγος είναι πως δεν είχα κίνητρο, κι εσείς με παρακινείτε.

Βγήκε απίστευτα τέλεια, έκανα αυτή τη συνταγή http://www.sintagespareas.gr/sintages/pitsa-tou-mpampa.html και ο άντρας μου άνοιξε το ζυμάρι. (το μισό)

Α βγήκε λίγο αλμυρή, αλλά τώρα ξέρω ;)

Επίσης άφησα να φουσκώσει 2 ώρες και βάλε γιατί έκανα δουλειές και ξέχασα το ζυμάρι :oops: Το υπόλοιπο το εβαλα ψυγείο, συνολικά έμεινε εκτός ψυγείου κάπου 5 ώρες, πειράζει?:confused:

Κι άλλη ερώτηση, κάτι βάζατε κατάψυξη, τί? Μπορώ το ζυμάρι για πίτσα?

Ευχαριστώ πολύ!

ravT τέλεια τα έκανες και χωρίς κορνέ!

Κορίτσια τα ταψάκια αυτά που έχετε για πίτσες πίτες και είναι μαυρα θέλουν βουτύρωμα?

ΥΓ2 τώρα απορώ πως τόλμησα κι έφαγα το παλιοζυμάρι της πιλσμπουρι :(

καλησπερα σε ολες!!να ρωτησω βρε κοριτσια...χτες εκανα αυτη εδω την συνταγη

http://www.sintagespareas.gr/sintages/lemon-pie-tis-para-poli-tempelas.html

και ενω ηταν νοστιμη ...δεν ξερω τι εκανα λαθος αλλα η κρεμα δεν επηζε...αναγκαστικα την εβαλα στην καταψυξη για λιγο...αλλα οταν την αβαλα ξανα στην συντηρηση εγινε παλι σαν σουπα.....:confused::confused::confused:

τα φωτα σας παρακαλω!!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

και ενω ηταν νοστιμη ...δεν ξερω τι εκανα λαθος αλλα η κρεμα δεν επηζε...αναγκαστικα την εβαλα στην καταψυξη για λιγο...αλλα οταν την αβαλα ξανα στην συντηρηση εγινε παλι σαν σουπα.....:confused::confused::confused:

τα φωτα σας παρακαλω!!!!

το ίδιο έπαθα και εγώ οπότε δε τη ξανακάνω....αντί αυτού δοκίμασε να κάνεις τη μους που έβαλα χτες, αντί για γιαούρτι δηλαδή βάλε κρέμα γάλακτος και θα δεις πόσο σούπερ θα γίνει!

Οι ντομάτες σημαδεύουν την δικιά μου...περιοχή!!! χαχαχχα :)

Τη δευτερη φωτο με το ζορι την εβγαλα, ήθελα να φάω με τρέλα! Ο άντρας μου ήδη έτρωγε κι είχε ξετρελαθεί!

Να ειστε καλα βρε κορίτσια, ποτέ δεν πίστευα ότι θα έκανα μόνη μου πίτσα...όπως και τόσα άλλα πράγματα.

Εντάξει δεν είχα και μίξερ τόσο καιρό που συμβάλει κι αυτό,

αλλά ο βασικός λόγος είναι πως δεν είχα κίνητρο, κι εσείς με παρακινείτε.

Βγήκε απίστευτα τέλεια, έκανα αυτή τη συνταγή http://www.sintagespareas.gr/sintages/pitsa-tou-mpampa.html και ο άντρας μου άνοιξε το ζυμάρι. (το μισό)

Α βγήκε λίγο αλμυρή, αλλά τώρα ξέρω ;)

Επίσης άφησα να φουσκώσει 2 ώρες και βάλε γιατί έκανα δουλειές και ξέχασα το ζυμάρι :oops: Το υπόλοιπο το εβαλα ψυγείο, συνολικά έμεινε εκτός ψυγείου κάπου 5 ώρες, πειράζει?:confused:

Κι άλλη ερώτηση, κάτι βάζατε κατάψυξη, τί? Μπορώ το ζυμάρι για πίτσα?

Ευχαριστώ πολύ!

ravT τέλεια τα έκανες και χωρίς κορνέ!

Κορίτσια τα ταψάκια αυτά που έχετε για πίτσες πίτες και είναι μαυρα θέλουν βουτύρωμα?

ΥΓ2 τώρα απορώ πως τόλμησα κι έφαγα το παλιοζυμάρι της πιλσμπουρι :(

Μπράβο μπράβο σου πολύ λαχταριστή! Γειας τα χεράκια σου!!

Οσο για το ζυμάρι ναι μπορεί να μπει ή στην κατάψυξη για τρεις μήνες λένε, εγώ το έχω αφήσει εως μήνα, κ στο ψυγείο εως τρεις μέρες γιατί μετά ξυνίζει η μαγιά. Εγώ κάνω όλη τη δόση κ παίρνω αυτό που θέλω κ μετά τη χωρίζω ανά δόση για ένα ταψάκι , την βγάζω το πρωί στο ψυγειο μέσα κ μετά το απόγευμα/βράδυ την φτιάχνω. ;)

τα φωτα σας παρακαλω!!!!

Την έχω κάνει άπειρες φορές, από την εμπειρία μου , θέλει καλο χτύπημα κ πολύ η κρέμα της, δηλαδή όταν παλιά ειχα το μίξερ χειρός ήθελε πολύ ώρα κ φυσικά όλο το χυμό του ενός λεμονιού. Και μετά που πήρα το επιτραπέζιο το μεγάλο έγινε σε πολύ γρήγορο χρόνο γιατί ειχε άλλη δύναμη εκεινο.

Δεν το έχω πάθει ποτέ να πω την αμαρτία μου μόνο μια φορά που δεν μου έπηζε η κρέμα για το τσιζκεικ κ έφταιγε το λίγο χτύπημα που είχα κάνει με το χειρός το μικρό μιξερ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...