Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Τα υλικά της ζύμης εννούσα, σε ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις και πάλι πολύ!

Εχω αυτό το μίξερ http://www.sintagespareas.gr/sintages/paradosiaki-karidopita.html

και ρίχνω τα υλικά ενώ στριφογυρίζει, αυτή τη φορά μάλλον θα πρέπει να βάλω τογάντζο υποπτεύομαι. Αγχος τον έχω αυτόν, άντε να κάνω ζύμη να μου φύγει.

(καλά κοροιδεύετε τώρα θα κάνω την καλύτερη πίτσα μέχρι...να πάει φαντάρος ο γιός μου! :tongue:)

Επίσης θα κάνω και την καρυδόπιτα που έβαλα πάνω, μου έκανε κλικ η συνταγή, σε τυχαίο ταψί μια που δε λέει η κυρία, τα τυχαία καλά μου βγαίνουν ώς τώρα...

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα υλικά της ζύμης εννούσα, σε ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις και πάλι πολύ!

Εχω αυτό το μίξερ http://www.sintagespareas.gr/sintages/paradosiaki-karidopita.html

και ρίχνω τα υλικά ενώ στριφογυρίζει, αυτή τη φορά μάλλον θα πρέπει να βάλω τογάντζο υποπτεύομαι. Αγχος τον έχω αυτόν, άντε να κάνω ζύμη να μου φύγει.

(καλά κοροιδεύετε τώρα θα κάνω την καλύτερη πίτσα μέχρι...να πάει φαντάρος ο γιός μου! :tongue:)

Επίσης θα κάνω και την καρυδόπιτα που έβαλα πάνω, μου έκανε κλικ η συνταγή, σε τυχαίο ταψί μια που δε λέει η κυρία, τα τυχαία καλά μου βγαίνουν ώς τώρα...

Μια χαρά είναι το μίξερ σου κ ναι να βάλεις το γάντζο αφού θα κάνεις ζύμη για αυτό έιναι!

Βάλτο σε ένα μέτριο ταψί για να έχει ύψος η καρυδόπιτά σου αλλιώς αν ειναι πολύ μακρύ θα γίνει λεπτή ;)

Εγώ μόνο το βλέπω πράσινο? Δεν πιστεύω να έβαλες σπανάκι και ρικότα?:cool::cool::cool:

ρε άντε από εδώ χαχαχαχαχα

πρασινίζει κοπελιά γιατί ειναι το φλασ με το μαύρο ταψί κ το πορτοκάλι :tongue::tongue::tongue:

Εγώ μόνο το βλέπω πράσινο? Δεν πιστεύω να έβαλες σπανάκι και ρικότα?:cool::cool::cool:

χαχαχαχαχ μην απορήσεις αν είναι πράσινα ΚΑΙ τα γεμιστά που θα κάνει (για να μου μάθει κι εμένα) σύντομα! ρυζάκι με σπανάκι και ρικότα, δεν είν κακό :rolleyes:

φλασ με το μαύρο ταψί κ το πορτοκάλι :tongue::tongue::tongue:
έτσι το λεμε τώρα ΜαιΚελλακυ :P

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

χαχαχχχααα

τι γέλιο έχετε;

κι εγώ τα λουκάνικα με τις πατάτες παντως πρασίνα τα βλεπω!χαχαχαχ

λουκάνικα με πατάτες είναι ακόμη πιο ευκολο και γρήγορο στη λαδόκολλα

στο ρηχό ταψί του φούρνου βάζεις τις πατάτες ροδέλες δίπλα η μία στην άλλη αφού έχεις αλατίσει

με ένα πινέλο ίσα ίσα λίγο λαδάκι

από πάνω τα λουκάνικα σε κομμάτια

σε μιση ώρα είσαι κουφέτο!:P

θα σου στείλω και λίγο απάκι!

τα μπισκοτάκια Tuwenthiel πολύ όμορφα φαίνονταν!δε ξέρω πως κατέληξαν!:P

ravT σούπερ οι συνταγές σου!

εγώ κορίτσια,δεν έκανα τίποτα!μακαρονάδα με τόνο φάγαμε σήμερα!

κάναμε δουλίτσες!στολίσαμε!!!!:P

και του χρόνου ναμαστε καλά!

αύριο πήρα άδεια και θα πάμε διήμερο Καστοριά!εκεί τι καλό έχει να φαμε άραγε;χαχαχααχαχαα

EvgLp2.png

ντιμι και εγω εξαφανισμενη.

σου χρωσταω συνταγη. εμεις κανουμε αυτην, χωρις τα μυρωδικα που λεει προαιρετικα. εμεις τη βαζουμε ολη στο μεγαλο ταψι του φουρνου. καμια φορα κλεβω και λιγη και κραταω για κανενα τυροπιτακι. εινια αφρατη. εμεις την τρωμε την πιτσα με μπολικη ζυμη, μας αρεσει. αλλιως αμα θες λεπτη να εινια η ζυμη βαζεις τη μιση ποσοτητα στο μεγαλο ταψι του φουρνου.

http://www.argiro.gr/recipes/%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B6%CF%8D%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1

εινια ευκολη.

κοριτσια πολυ ωραιες οι συνταγες και οι φωτο σας.

καλαμαρακι πολυ ωραιος ο χαλβας. μου αρεσει πολυ ο σαπουνε αλλα φοβαμαι να τον κανω. εγω κανω πολυ τον σιμιγδαλενιο και τον κλασικο και με σοκολατα.

βρε συ ραβτ κολαση οι καριοκες. αμαν βρε παιδι μου. στο τελος θα τις κανω και εγω. και ποιος θα τα φαει τοσα.

αυτες τις μερες εκανα πολες μαγειρικες αλλα δεν εβγαλα φωτογραφιες. ναι εχετε δικιο να φωναζετε αλλα δεν εβγαλα.

λοιπον εκανα

γιαπρακια τα οποια μπηκαν καταψυξη κατα τα 2/3 για τα χριστουγεννα μια και καλη.

γιουβαρλακια, βγηκαν καταπληκτικα, πηγαν καταψυξη κατα το 1/2. φαγαμε σημερα, αλεσα και στο μωρο. ειπαμε τα εκανα χωρις αυγο. καλαμαρακι επειδη με ξαναρωτησες, αν θες εσυ που αυγοκοβεις, τα βαζεις καταψυξη χωρις αυγοκομα, και οταν τα ζεστανεις τα αυγοκοβεις.

μπιφτεκια στο φουρνο, τα οποια ακομα δεν δοκιμασαμε. εβαλα και παξιμαδι αλα παλλαντιν. οψομεθα ως προς τη γευση.

χοιρινο με λαχανο, ολο καταψυξη.

χοιρινο λεμονατο, ολο καταψυξη.

εβρασα μοσχαρι και το εβαλα σε μεριδες στην καταψυξη, και για εας και για το φαι του μωρου.

σημερα το βραδυ εκανα και την πιτα-κουρκουτοπιτα. προσεθεσα πιπερια και μανιταρια στο φουρνο που ειχαν μεινει.

αυτα τα ολιγα.

τα μελομακαρονα τα κανατε;

εγω πρπει να τα επιχειρησω οταν θα ειναι ο μεγαλος παιδικο οπωσδηποτε. γιατι σιγουρα θα παρει κουταλα να ανακατευει.

Oime! Τί φτιάξατε Θεέ μου όσο ήμουν μπανιαρισμένη? Η μεγαλύτερη τιμωρία, γύρισα και θέλω να τα φτιάξω όλα!

Πρώτο και καλύτερο το μοσχαράκι της ravT γιατί απλά με ξελίγωσε,,,δεύτερο η πίτσα της elenitsa και έπονται τα υπόλοιπα! (όσα είναι στα πλαίσια των πενιχρών δυνατοτήτων μου φυσικά...)

Οσο "απουσίαζα" δεν έκανα τίποτε φοβερό,

γιατί ο σύζηγος δεν έπρεπε να φάει λόγω πόνου στην κοιλιά, έτσι συνέστησαν οι γιατροί.

Ευτυχώς σκωλικοειδίτης που φοβόμασταν δεν ήταν. Δεν ξέρουμε όμως και τι ήταν...τον καθήλωσε στο κρεβάτι και δεν θέλει να το ψάξουμε :(

Χτύπησε κορμό χωρίς αυγά και κουρκουτόψωμο με τρέλα. Μοσχαράκι λεμονάτο με ρύζι με μυρωδικά, κοτοπουλάκι στο φούρνο light σχεδόν χωρίς λάδι και χθες κουνουπιδάκι με κεφτεδάκια.

Αυτά τα λίγα, αν δε ξέχασα και κάποια!

Αμ μου έφαγε και τα καρύδια και δεν ειχα να κάνω την καρυδόπιτα :D

Σήμερα μακαρονάδα με μανιτάρια αλα κρεμ και από αύριο που ίσως έχω περισσότερο χρόνο η καρυδόπιτα.

Παράκληση:

Χθες είδαμε την ταινία Λυκόφως Χαραυγη νο2 στο σινεμά, φοβερό.

Ετσι πρέπει να φτιάξω επειγόντως ζύμη για πίτσα για να δώ και όλα τα άλλα μέρη της ταινίας (και είναι πολλά!)

ΥΓ αν έχετε συνταγούλες για τη ζύμη πίτσας με μιξερ θα μου ήταν πιο εύκολο, ώστε να έχει τα βήματα με τη σειρά τί βάζω στο μίξερ.

Και με μαγιά ξερή παρακαλώ :D (μη μου βάζετε δύσκολα πρωτάρα πράγμα!)

Ευχαριστώ πολύ πολύ, ξέρω και παλιά μου είχατε βάλει λινκ για ζύμες αλλά δεν έχω το λινκ :oops:

Καταρχάς το μοσχαράκι το έβαλα εγώ (μη μου κλέβετε τη δόξα λέμεεεεεεε :tongue::rolleyes:) και κατά δέυτερον ο άντρας σου, άρχισε να τρώει κι άλλα φαγητά εκτός των δύο που έτρωγε, ή με φαίνεται;;; ;)

Άρα κάτι κάνεις καλά...

Εμένα πρόσφάτως μου είπε ότι μαγειρεύω πολύ ωραία :oops:... καιρό είχα να πει κάτι σχετικό :rolleyes:

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Το πιστόλι για μπισκότα είναι έτσι

17848845.jpg

Φθηνό, αλλά δε ρυθμίζεις εσύ την ποσότητα της ζύμης που βγάζει.

em ομολογώ ότι η ασχετοσύνη μου στα γλυκά δεν παίζεται (δεν έχω ασχοληθεί για αυτό όχι επειδή είμαι ακαμάτρα :tongue:)

αλλά το πρώτο που σκέφτηκα όταν ειδα τα πανέμορφα σχεδιάκια σου ήταν ακριβώς αυτό,

ότι θα...κολλήσουν τα ξεχωριστά μέρη τελείως και θα χαθεί το σχέδιο.

Ελπίζω να μη τα γκαντέμιασα :|

Εσύ Βρούτε με μάτιασες λοιπόοοοοοοον;;;;;;:mrgreen::rolleyes:

Ορίστε πώς γίναν... πλακέ μπισκοτοαφρός :tongue:

PC120253.jpg

Βέβαια η επόμενη δόση ήταν καλύτερη αλλά και πάλι ...Όμως δεν έμειναν, μια χαρά φαγώθηκαν σχεδόν όλα.

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

Παρεπιμπτόντως κάτι είχε παρει το μάτι μου για ηπεριώτισσες;;; :cool:ποιά είναι; εχω κι εγώ από κει καταγωγή, αλλά .... φύλλο δεν ανοίγω :tongue:. Η συγχωρεμένη η γιαγιά μου μου έδειξε πολλλλλλλλλλααααααααααα χρόνια πριν, αλλά ήμανε παιδούλα και δε με ενδιέφερε:rolleyes:, τώρα που θέλω δεν προλαβαίνω, οχρόνος τρέχει κι εγώ ξοπίσω μένωωωωωω..

ImnOp3.png p7gjp3.png

Σήμερα έβαλα κ το χυμό δυο πορτοκαλιών , λίγη ρίγανη , μισό λεμόνι πιπέρι μπόλικο μισό φλυτζάνι λάδι κ αρκετή μουστάρδα στο φούρνο για 45-60λεπτά στους 200-220 βαθμούς

photo-2012-12-13-18-06-59-335_zps10a218ea.jpg

το κανω ολοιδιο λεμε..απλα βαζω ενα λεμονι και καποιες φορες πεταω και χοντροκομμενο κρεμμυδι σε δυο-τρεις μεριες!!παντως κι εγω πρασινο το βλεπω..αχαχαχ!!

Turwethiel ηπειρώτισσες είμαστε αρκετές αλλά σίγουρα όχι η αξες. Το Μαριτάκι μπερδεύτηκε. Πάντως ούτε και εγώ ανοίγω φύλλο.

Σήμερα έχω καθαριότητα και ισως στολίσω τα κεκάκια μου. Μαγείρεμα όπως καταλάβατε, όχι.

Αυτή την εβδομάδα αποψύχω μαγειρεμένο φαγητό.

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημερουδια!!!!εχω αρχισει κ παιρνω τα πανω μου με το φυλλο!!νομιζα οτι μονο εγω δεν ανοιγω!!!μια χαρα λοιπον!!

ειδα βαλατε παλι πολυ ωραια πραγματα!!αυτα τα κανελλονια μονο εγω μαλλον δεν τα εχω φτιαξει!!!κανω λιγο αποχη απο το σπανακι γιατι το ειχαμε παρακανει!!αλλα θα επανελθω!!

kalamaraki κι εγω πρασινα τα εβλεπα τα λουκανικα (σε ζαλησαμε!!) αλλα κι εγω νομιζα οτι εβαλες κι εκει σπανακι κ ρικοτα:D!!τελικα ηταν σκετα ;)!

θα βγαλω για σημερα δυο μπουτακια κοτοπουλο να τα κανω μαλλον ψητα με πατατουλες,εχω κ μπροκολο να βρασω.απλα πραγματα!

ακομα σκεφτομαι τα χτεσινα...χαλβαδες,μοσχαρακια, καριοκες...αχ!!!

3otVp2.png

ωραία, μες τη νύστα μου πήρα λαζάνια αντί για κανελόνια, εμφανισιακά έφερναν στην φωτο σου καλαμαράκι και μπερδεύτηκα :oops:

Είναι τελείως διαφορετικά πράγματα ή να το τολμήσω με λαζάνια?

οταν διαβασα για λαζανια λεω ουπς την εκανες την μ......α......στον εαυτο μου....πηρα κανελλονια...μετα καταλαβα οτι ΟΚ.....αλλα και με λαζανια μια χαρα τελειο θα ειναι....

Βρε τις έβαλα τις συνταγές , αν δεις στο ποστ η λέξη η κόκκινη την πατάς κ σε βγάζει στη σελίδα της συνταγής αλλά πάρτες αλλη μια

Η κιμαδόπιτα http://www.sintagespareas.gr/sintages/kreatopita-paradosiaki-me-kima-kai-kremmidia.html

Ο χαλβάς φαρσάλων http://www.sintagespareas.gr/sintages/xalbas-farsalon.html

Σοβαρά έκανες τα κανελόνια μου!!???? χε χε εγώ εγώ την ανέβασα την συνταγή χε χε πάρα πολύυυυυυυ χαίρομαι που σας άρεσαν!!!:D:D:D

Σου βάζω τις δυο δικές μου αγαπημένες

Ζυμη σαν της πίτσα hut

{Προσοχή όλη η δόση βγάζει δυο λαμαρίνες/ταψιά του φούρνου ενώ η μισή δόση βγάζει δυο λεπτές πίτσες των 30εκ}

H πίτσα του μπαμπά Επίσης βγάζει σχεδόν δυο πίτσες λεπτές των 30εκ.

Το τεμπελοφαγητό μου είναι λουκάνικα με πατάτες , πάντα έχω τρια τέσσερα στην κατάψυξη, αγορασμένα πάντα αρχές του μήνα, οπότε αν βαριέμαι οπως σήμερα τα ξεπαγώνω κ τα πετάω στο ταψί με πατάτες κ σε μια ώρα έτοιμα ;)

Σήμερα έβαλα κ το χυμό δυο πορτοκαλιών , λίγη ρίγανη , μισό λεμόνι πιπέρι μπόλικο μισό φλυτζάνι λάδι κ αρκετή μουστάρδα στο φούρνο για 45-60λεπτά στους 200-220 βαθμούς

photo-2012-12-13-18-06-59-335_zps10a218ea.jpg

Καλα πρωην ξανθια...που να το καταλαβω...ψαχνω link εγω....

Τα κανελλονια σου κοπελια απλα θεικα.....!!!!!!!!!!!!!!!! Ευγε!!!!!!!!!!

Τελειο και το φαγακι σου, τα λουκανικακια....

TURWETHIEL ενταξει βρε κοριτσακι καλουλια ειναι και ψημενα τα μπισκοτακια. Θα μπορουσαν και πιο καλα σχηματισμενα αλλα και παλι ομορφουλια ειναι.

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...