Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

θα το κατάπινα και θα συνέχιζα.....με τους αλήτες που κυκοφορούν κεί έξω, ο άντρας τη καθεμιάς μας είναι από τα καλύτερα παιδια΄και ας έχουν τα χαζο-ελαττώματα τους....

Τι θα έκανες άν ο άντρας σου ήταν πιο ευαίσθητος από εσενα;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οι άντρες έτσι κι αλλιώς πιστεύω ότι είναι πιο ευαίσθητοι από τις γυναίκες...Δεν θα με πείραζε, ίσα ίσα που θα το έβρισκα πολύ γλυκό...

Τι θα έκανες αν ανακάλυπτες ότι μία γυναίκα από το φιλικό σας περιβάλλον κάνει τα γλυκά μάτια στον άντρα σου κι αυτός κολακεύεται;

Ποιός ήρθε???????? Θα ξεκινούσα από τον λεγάμενο που θα του έκοβα τον αέρα και θα συνέχιζα με την .......... ( φανταστείτε όποιο κοσμητικό σας αρέσει!!!! ) την οποία μετά από μία ......συζητησούλα θα έβαζα στους ανεπιθύμητους!!

Τι θα έκανες αν στην προσπάθεια σου να βελτιώσεις τα οικονομικά σας και χωρίς να το ξέρει ο άντρας σου, έπεφτες θύμα απάτης και έχανες ένα σημαντικό κεφάλαιο?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Θα έλεγα στον άντρα μου για την γκάφα μου και θα προσπαθούσαμε να βρούμε μαζί τη λύση...Αν δεν με είχε καθαρίσει(χαχαχαχα)

Τι θα έκανες αν το παιδί σου μεγαλώνοντας αποφάσιζε να αναζητήσει την τύχη του στα ξένα;

θα του αφηνα ελευθερη επιλογη, ισως προσπαθουσα να το πεισω να μεινει αλλα, αν δεν τα καταφερνα θα του εδινα την ευχη μου για να παει οπου θελει

τι θα εκανες σου ελεγε το παιδι σου οτι θελει να παρατησει το λυκειο κ να παντρευτει?

PXkMp3.png 690739pesbqr6dqw.gif

Διαφημίσεις

Αφού συνερχόμουν από το εγκεφαλικό, θα έκανα μια διεξοδική κουβέντα μαζί της και με επιχειρήματα λογικά, θα προσπαθούσα να την κάνω να δει το λάθος που κάνει......

Τι θα έκανες αν το παιδί σου έφερνε για νύφη ή γαμπρό ένα άτομο που το καθισιό το έχει αναγάγει σε επάγγελμα με την δικαιολογία ότι δεν βρίσκει δουλειά σύμφωνη με τα προσόντα του?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

αν όντως δεν εβρισκε δουλεια δεν θα ελεγα τιποτα διοτι θα εβλεπα οτι προσπαθει κ δεν βρισκει, αν ομως το εκανε σκοπιμα θα ελεγα στο παιδι μου να σκεφτει καλυτερα το μελλον του με ενα τεμπελη..

τι θα έκανες αν μαθαινες οτι ο αντρας της φιλης σου την κερατωνει?

Θα του έλεγα πως η φίλη μου θα το μάθει από μένα αν δεν της το πει ο ίδιος σύντομα! Αν δεν της το έλεγε, θα της το έλεγα εγώ!(είμαι κακιά,ε;)

τι θα έκανες αν συναντούσες τον αγαπημένο σου ηθοποιό;

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Θα κατάπινα την γλώσσα μου και μάλλον θα έλεγα τις τυπικούρες που λέγονται όπως σας θαυμάζω και τι καλός ηθοποιός είστε....

Τι θα έκανες αν γινόσουν πρωθυπουργός για μέρα?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

θα προσπαθουσα να κανω τον κοσμο της χωρας μου πολυ πιο ευτυχησμενο απο οτι ειναι τωρα

τι θα εκανες αν η μαμα σου φεροταν διαφορετικα σε σενα απο οτι στα αδερφια σου?

Διαφημίσεις

Ψιλοσυμβαίνει μιας και έχει μία σχετική αδυναμία στον αδερφό μου. Κάποια στιγμή που αρπαχτήκαμε της το πέταξα και εκείνη δαγκώθηκε. Δεν το είχε συνειδητοποιήσει.

Τι θα έκανες αν μία συνάδελφος σου έμενε έγκυος μόνο και μόνο για να μην απολυθεί και αυτό σήμαινε τρελό πήξιμο για σένα?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

δεν θα την εχω... σε λιγο καιρο..χιχιχι!

κοιτα επειδη μου αρεσει να παιρνω δωρα θα προσπαθουσα να παρω κατι συμβολικο και οικονομικο.

Τι θα εκανες αν επρεπε να διαλεξεις να φυγεις στο εξωτερικο ή να μεινεις εδω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...