Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Θα έκανα κι εγώ το ίδιο...Η πρώτη φορά θα ήταν ή η τελευταία;Αν και είναι καλή γενικά, μωρέ...

Τι θα έκανες αν λιγούρευες τρελά ένα γλυκό και στο σπίτι δεν υπήρχε ούτε ζάχαρη;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχα...Με τον συγκεκριμένο γαμπρό, δεν υπάρχει περίπτωση.Θα το σκάγαμε μαζί!Τώρα γενικά μιλώντας...Θα είχα θέμα!Ντροπή!Το έχει πάθει γνωστή μου...

Τι θα έκανες αν η κομμώτρια δημιουργούσε ΤΑ τέρατα στο κεφαλάκι σου από άποψη χρώματος και δεν μπορούσες να το διορθώσεις άμεσα;

Θα κλεινόμουν στο σπίτι. Αν ήταν απόκριες θα ήμουν μόνιμα μασκαρεμένη....

Τι θα έκανες αν την πεθερά σου την έλεγαν Αφροξυλάνθη και επέμενε να πάρει το όνομά της το παιδί σου?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

αποκλειεται να το εκανε αυτο η δικη μου πεθερα αλλα αν τολμουσε θα της εκοβα την πιτα ευγενικα γιατι δεν μου αρεσουν οι τσακωμοι.. μετα θα εβαζα τον αντρουλη μου να την κανονισει..

δεν θελω να κανω εγω παρατηρησεις στην πεθερα οπως και δεν θελω να κανει ο αντρουλης στην μαμα..

τι θα εκανες αν σου εκανε επιθεωρηση η μαμα σου?

Τι θα έκανες αν την πεθερά σου την έλεγαν Αφροξυλάνθη και επέμενε να πάρει το όνομά της το παιδί σου?

Αγγελικη αυτο το ονομα το χρησιμοποιω παντα για παραδειγμα οταν δεν θελω να αναφερω ενα ασχημο ονομα..:lol::lol:

γιατι χαθηκες απο τα καφε μαγειρεματος?

Θα της έκοβα το βήχα!Δυστυχώς συμβαίνει συχνά...

Τι θα έκανες, αν μια ώρα πριν από μια έξοδο, ένα γάμο, μια γιορτή ανακάλυπτες ότι δεν μπαίνεις στα ρούχα σου;

δεν θα σε εσκαγα, θα εβρισκα κατι αλλο να βαλω..

τι θα εκανες αν εισουν καπου εξωκαι σου χαλουσε το παπουτσι σου τοσο που δεν μπορουσες να περπατησεις?

Αυτό το έχω πάθει!Εσπασε το τακούνι της μπότας και τις έβγαλα και τις δυο.Ευτυχώς ήταν βράδυ κι ήμουν κοντά στο σπίτι

Τι θα έκανες αν μάλωνες με την καλύτερή σου φίλη και κρατούσατε μούτρα;

Θα της έστελνα ένα μπουκάλι ξύδι να της περάσει!!!

Τι θα έκανες αν ήξερες πως το αγόρι της κολλητής σου δεν είναι εντάξει αλλά δεν μπορούσες να το αποδείξεις?

maria-elpida η αλήθεια είναι πως μπαίνω συνήθως για πολύ λίγο. Διαβάζω τα νέα σας όμως.... Θα προσπαθήσω να επανέλθω, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον:lol::lol:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Θα έλεγα πως μου έτυχε κάποιο ατύχημα και γι΄αυτό άργησα.

Τι θα έκανες αν ξυπνούσες ένα πρωί και ανακάλυπτες πως είχαν μπει κλέφτες και έιχαν πάρει τα πάντα από μέσα?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Θα προσπαθούσα να το αντικαταστήσω διαφορετικά θα του το έλεγα και θα δήλωνα συντετριμένη!!!!!!

Τι θα έκανες αν έκανε το ίδιο ο άντρας σου σε κάποιο δικό σου ρούχο?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Θα γινόταν της κακομοίρας!Στιγμιαία όμως!Μετά θα το έβλεπα πολύ γλυκά που είπε να πλύνει να με ξεκουράσει...

Τι θα έκανες αν ο άντρας σου ήταν αφηρημένος εκ πεποιθήσεως;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...