Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Εάν έφτανε πάνω από 1 μήνα, όπως λέει ο νόμος θα έκανα επισχεση εργασίας, θα καθόμουν σπιτάκι μου, θα έψαχνα παράλληλα για άλλη δουλειά και θα έπαιρνα τα μεροκαματάκια μου ήθελε δεν ήθελε....εάν σου συμβαίνει για ψάξτο λίγο μέσω δικηγόρου.....ετσι κι αλλιώς απλήρωτη μένεις!

Τι θα έκανες άν δίπλα στο σπίτι σου γινόταν πλιάτσικο;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα κλείδωνα πόρτες για να προστατέψω το παιδί μου κι εμένα και θα καλούσα την αστυνομία.

Τί θα έκανες αν έβλεπες τον άνδρα της καλύτερης σου φίλης με άλλη γυναίκα σε τρυφερό τετ α τετ???

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

θα του έλεγα :"ρε Τζορτζ! έχεις γίνει πολύ πασέ!!!!"...λέμε τώρα

Τι θα έκανες άν σε απέλυαν τώρα;(πολύ αισιόδοξη δεν έιμαι;)

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

πρώτα θα τρελαινόμουν, μετά θα ξόδευα κάποια σε ρούχα(α! θα ξεχρεωνόμουν πρίν από αυτά!!!εεε;) και πολλά σε ταξίδια!!!!

Εσύ τι θα έκανες;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Θα έκανα ένα σωρό τρέλες...Και θα αναζητούσα κάποια άλλη χώρα να ανοίξω καμιά επιχείρηση να τα επενδύσω

Τι θα έκανες αν σε παρενοχλούσε κάποιος μέσα στο μετρο;

δεν θα του έδινα σημασία και θα άλλαζα θέση ή θα περπατούσα γοργά προς την έξοδο.

Τι θα έκανες αν το παιδί σου έβγαινε αντιδραστικό ενω εσύ κι ο άνδρας σου είσαστε πολύ ήρεμοι τύποι;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

(Το αντίθετο έπρεπε να ρωτήσεις!Χα χα...)

Αυτά έχει η ζωή...Βγήκε αντιδραστικό, να το σκοτώσω;

Τι θα έκανες εάν το παιδί σου έτρεχε στον δρόμο και το φανάρι ήταν κόκκινο;

Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω....Θα έτρεχα από πίσω του σαν τρελή με όλες τις δυνάμεις μου να την πιάσω πριν προλάβει να βγει στον δρόμο και θα φώναζα '''STOP'''(έτσι σταματάει η μικρή μου)

Τί θα έκανες αν ο άντρας σου σου ανακοίνωνε ότι πρέπει να φύγετε εκτός ελλάδος για ένα καλύτερο μέλλον???

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Θα κολακευόμουν που με θυμάται ακόμη, αλλά ως εκεί.

Τι θα έκανες αν ο εν λόγω πρώην έρωτας σου ζητούσε να τα αφήσεις όλα και να τον ακολουθήσεις σε μία αποδεδειγμένα πολύ καλή ζωή?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Θα του έριχνα μια μούντζα!Ας το σκεφτόταν νωρίτερα...

Τι θα έκανες αν έκαιγες το φαγητό, μισή ώρα προτού καταφθάσουν σπίτι ο άντρας σου με το αφεντικό του για τραπέζωμα;

Θα τηλεφωνούσα στον άντρα μου και θα του έλεγα να πει στο αφεντικό του ότι τάχα δεν έχουμε ρεύμα και θα βγαίναμε να έξω!!!

Τι θα έκανες αν σου έφευγε ένα κουμπί από το πουκάμισό σου κατά την διάρκεια μιας πολύ σημαντικής παρουσίασης?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

:oops::oops::oops:ούπς!!!!Συγνώμη...δώστε μου ένα συρραπτικό!

ΤΙ θα έκανες άν η πεθερά σου ενω την έχεις βρίσει, το 'παιζε οτι δεν τρεχει τίποτα (ενώ είχε αδικο->ναι, ναι προσωπική εμπειρία!!)

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...