Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Χμ! Αν ήταν ωραίος θα κολακευόμουν από την μιά (!) αλλά θα του έκοβα τον αέρα από την άλλη. Να φύγω δεν παίζει τους χαλαιπούς καιρούς που διανύουμε!

Τι θα έκανες αν στην προκειμένη περίπτωση το αφεντικό σου σου άρεσε?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σόρυ, μπορεί να σας φανεί πολύ προκλητικό, αλλά θα τον "έπαιζα"! Με την καμμία δεν θα απατούσα τον άνδρα μου γιατί τον λατρεύω, αλλά εάν έπαιζε τέτοιο σενάριο, θα το χρησιμοποιούσα υπερ μου για να μείνω στην δουλειά μου ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.....όχι σαν αυτά που κοροιδεύουμε...

Τι θα έκανες εάν σου δημιουργούσε πρόβλημα το παρακάτω αφεντικό για να συνάψετε σχέσεις;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Σε αυτήν την περίπτωση θα έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου να με απολύσουν, για να μην χάσω την αοζημίωση με την παραίτηση.

Τι θα έκανες αν έπεφτε στα χέρια σου πονηρό φωτογραφικό υλικό με πρωταγωνίστρια μια εχθρό σου?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

απλά θα της το έδινα στα χέρια, δεν θα την εκβίαζα, δεν θα έκανα τίποτα και αστην να μουρλαθεί από τις σκέψεις...σκασίλα μου, έτσι κι αλλιώς δεν θα έκανα κάτι παραπάνω, δεν γουστάρω να κάνω κακό σε άλλους...απλά θα την "έπαιζα" έτσι, επειδη μου τα έχει σκοτίσει...μάλλον

Τι θα 'εκανες άν κάποιος πρωην σου είχε φωτος δικές σου, προσωπικές και τις δημοσιέυε;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Θα τον πήγαινα δικάστικά και θα ζητούσα την μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση (όχι για τα λεφτα, αλλά για να τον "τσουξει"...!!!)

Τι θα εκανες αν ο νυν συντροφος σου, σου ζήταγε να δει φωτογραφίες σου με κάποιον πρωην σου?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Αν δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω μόνη μου, θα πήγαινα σε ψυχολογο.

Τι θα έκανες αν καταλαβαινες ότι το παιδί σου (πχ στο σχολειο ή στον παιδικό) δεν κάνει παρέα με αλλα παιδάκια αλλα είναι μοναχικό?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

θα στεναχωριόμουν ειλικρινά και θα κοιτούσα να το συζητάω συνέχεια, για να δω γιατί του βγαίνει έτσι........

Τι θα έκανες εάν το παιδακι σου δδεν καθόταν με τίποτα στον παιδικό;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Δε θα σταματαγε τον παιδικό, απλά θα του εδινα χρόνο να συνηθίσει μενοντάς κ εγώ για λίγες ώρες μαζί του που σιγά-σιγά θα τις μειωνα.

Τι θα εκανες αν το παιδι σου σου έλεγε ότι η νταντα/η παιδαγωγός του παιδικού (με την οποία ήσουν γενικά ευχαριστημένη και της είχες εμπιστοσύνη) ειχε συμβει να το χτυπήσει (όχι να το πονέσει, απλά να κάνει την κίνηση) ως τιμωρία για κάτι κακό που έκανε?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

δεν ξέρω....άν μου έλεγε το παιδί και του είχε κάνει εντύπωση, θα έπιανα την ίδια ή κάποιον ανώτερό της για να το συζητησω...ή μάλλον καλύτερα την ίδια ...πάντωςδεν θα το άφηνα έτσι....το παιδί παιδί είναι και μπορεί να λέει κάποια πράγματα έτσι, αλλά θα το κοίταγα το θέμα....

Τι θα έκανες άν μάθαινες από το παιδι οτι όντως το δέρνει και η συμπεριφορά της είναι έτσι έντονη και στα υπόλοιπα παιδάκια ;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

!?!?!?!?!?!?.....:evil::evil::evil::evil: Σίγουρα θα την επαιρνε και θα τη σηκωνε!!!!!!!:evil::evil::evil: Θα επαιρνε πόδι αν εργαζόταν για μένα, αν ήταν σε παιδικό, θα εκανα καταγγελία, δεν ξερω κ εγώ μεχρι που θα έφτανα....

Τι θα έκανες αν σου ζητούσε καποιος δανεικά (τώρα, με την οικονομική κρίση)?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

εξαρταται ποιος θα μου τα ζητουσε και ποσο θα ηταν το ποσο.

Προσφατα δανεισα ενα ποσο σε συγγενικο μου προσωπο και μου τα επεστρεψε οπως μου ειχε πει.

τι θα εκανες αν δανειζες τα χρηματα και δεν στα επεστρεφαν στο χρονο που επρεπε?

Θα έδινα μία μικρή πίστωση χρόνου ακόμα λόγω των ημερών και βλέποντας βέβαια και πως κινούνται οι συγκεκρίμενοι.

Τι θα έκανες αν αυτός στον οποίο είχες δανείσει κάποιο ποσό τώρα το αρνείται λέγοντας πωε δεν σου χρωστάει τίποτα?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Aν ειχα αποδειξεις ότι του δανεισα και ηταν μεγάλο το ποσο, θα πήγαινα δικαστικά... Αν όχι.... θα εκλαιγα τα λεφτα μου! (κ μάλλον δε θα ξαναδανειζα σε κανένα).

Τι θα εκανες αν ειχες δανειστει απο κάποιον χρήματα και δεν μπορούσες να τα επιστρέψεις τότε που ειχατε πει?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Θα έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να τα επιστρέψω. Αν και πάλι δεν τα έβρισκα θα του ζητούσα μία τεράστια συγγνώμη και μια νέα πίστωση χρόνου.

Τι θα έκανες αν το αφεντικό σου σε άφηνε απλήρωτη για μήνες λόγω κρίσης ενώ εκείνος έκανε κανονικά την ζωή του?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...