Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα ξεχρέωνα τις υποχρεώσεις μου και θα έκανα δώρο στον εαυτό μου μία εβδομάδα διαμονή σε ένα ξενοδοχείο με spa!

Τι θα έκανες αν το παιδί σου έδειχνε σαφή προτίμηση στους γονείς του άντρα σου και όχι στους δικούς σου?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Αν ειχαν μια καλη σχεση με τους γονεις μου, κ απλα προτιμουσαν τα πεθερικα μου, δε νομιζω οτι θα εκανα κατι... (οχι οτι δε θα με πειραζε :rolleyes:,αλλα ολα τα εγγονια εχουν νομιζω τις προτιμησεις τους....)

Τι θα εκανες αν ο νονος/η νονα του παιδιου σου δεν επικοινωνουσε σχεδον ποτε με το βαφτιστηρι του/της?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

linaki G αν είχα την ανάλογη οικειότητα θα τον/την ξέχεζα!!!

μαμα στο 1ο αρχικά υπομονή και θα το συζητούσα με τον άντρα μου.

Τι θα έκανες αν έπρεπε για επαγγελματικούς λόγους να φύγεις μακριά από το σπίτι σου για λίγους μήνες?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

linaki G αν είχα την ανάλογη οικειότητα θα τον/την ξέχεζα!!!

μαμα στο 1ο αρχικά υπομονή και θα το συζητούσα με τον άντρα μου.

Τι θα έκανες αν έπρεπε για επαγγελματικούς λόγους να φύγεις μακριά από το σπίτι σου για λίγους μήνες?

Θα έπινα ένα κουτί αντικαταθλιπτικά και θα πήγαινα...αρκεί να ήξερα ότι αυτοί που θα μείνουνε πίσω μου θα είναι καλά.

Τι θα έκανες αν...σου παρουσιαζόταν η ευκαιρία να αλλάξεις ΕΝΑ πράγμα στη ζωή σου?(η πεθερά δεν ισχύει!!!)

Θα φρόντιζα να μην δημιουργήσω τα χρέη που έχω αυτή τη στιγμή.

Τι θα έκανες αν έπρεπε να διαλέξεις ανάμεσα στο να υοθετήσεις ένα παιδί ή να κάνεις εξωσωματική παίρνοντας σπέρμα από άλλον άντρα?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

1ον θα έκανα κρατηση των πληρωμων των μισθών όλων των βουλευτών, γιατί "μαζί" τα φάγαμε αλλά από τον άνδρα μου που είναι ΥΕ σε δημόσιο έκαναν κράτηση 200,00 ευρώ (υπόλοιπο προς πληρωμη 640

,00ευρώ!!!)και σε εμένα στη δουλειά άλλα 50,00...με μωρό στεγαστικά κτλ κτλ....ΕΛΕΟΣ!

Τι θα έκανες άν σου ερχόταν και κεφαλικός φόρος και πληρωμη εισφοράς για τα ακίνητα και είχες τις δικές μας απολαβές;εεεεεεεεε;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Θα το σκεφτόμουν πολύ σοβάρα να μην πληρώσω τίποτα! Είναι κάτι που το εξετάζω ως πιθανότητα στην δική μου περίπτωση.

Τι θα έκανες αν έμενες έγκυος τώρα και δεν υπήρχαν χρήματα να κάνεις ούτε τις μηνιαιες εξετάσεις που χρειάζονται?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

φυσικά, θα έκανα υπομονή, τον σταυρό μου και εξετάσεις όποτε μπορούσαμε....οι ψυχούλες που έρχονται στον κόσμο δεν φταίνε τίποτα για τις βλακείες που γίνονται.....γκρρρρρρρρρρ

Τι θα έκανες άν το παιδί σου μετα από 1 μηνα αλλαγης καθίσματος στο αυτοκίνητο, σήκωνε τελευταία τον κόσμο για να μην το βάλεις!!!(εννοείται οτι το περνάω τώρα αυτό και ζητάω συμβουλη)

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Θα το έβαζα στο καθισματάκι του και θα προσπαθούσα να του αποσπάσω την προσοχή είτε δίνοντάς του κάποιο αγαπημένο του παιχνίδι ή θα έβαζα το αγαπημένο του τραγούδι στο ραδιόφωνο. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν θα το μετακινούσα με το αυτοκίνητο χωρίς να είναι στο κάθισμά του.

Τι θα έκανες αν σου άλλαζαν το ωράριο στην δουλειά σου με αποτέλεσμα να μην βλέπεις σχεδόν καθόλου τα παιδιά σου?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

θα έκλαιγα συνέχεια στάνταρ!

Τι θα έκανες για να βλέπεις το παιδί σου πιο συχνά σε τέτοια πε΄ριπτωση;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Θα παραμελούσα τις δουλειές του σπιτιού και θα αφιέρωνα τον χρόνο που θα ήμουν σπίτι στα παιδιά μου.

Τι θα έκανες αν σου επέβαλαν να συνεργαστείς με ένα άτομο που δεν πήγαινες ούτε με σφαίρες?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αν δεν μπορουσα να το αποφυγω, θα το επαιρνα αποφαση κ θα προσπαθουσα να βρω τροπο να συνεργαστω μαζι του...

Τι θα εκανες αν δεχοσουν σεξουαλικη παρενοχληση απο το αφεντικο σου?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...