Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Σε αυτή την περίπτωση θα έκανα σίγουρα μία κουβεντούλα με τον πρώην ξεκαθαρίζοντας πως λόγο στην ανατροφή των παιδιών έχουμε ΜΟΝΟ εμείς οι δύο και ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

Τι θα έκανες αν τα παιδιά σου έλεγαν πως θέλουν να μείνουν με τον μπαμπά τους?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάλλον θα ένιωθα αποτυχημένη ως μάνα..... :(:(:( Θα συζητούσα μαζί τους κ θα προσπαθούσα να καταλάβω τι ειναι αυτό που κάνει τα παιδιά μου να μη θέλουν να μείνουν μαζί μου. Όσο για το αν δεχόμουν να φύγουν, ειλικρινά δεν το ξέρω!!!

Τι θα έκανες αν τα παιδια σου σε μικρή ηλικία (πχ δημοτικο) σου ζητούσαν κινητό τηλεφωνο?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

μαλλον δε θα τους επαιρνα,αλλα κατσε πρωτα να γινω μαμα,γιατι εξω απο τον χωρο...πολλα λεω:P

τι θα εκανες αν δεν ειχες δουλεια και επρεπε να φυγεις εξωτερικο?θα το τολμουσες?

hOszp3.png

Διαφημίσεις

θα έψαχνα αν με αποζημειώνει κανεις και μετα ξανά απο το μηδεν....

τι θα έκανες αν βρισκόσουν σε ένα ερημονησι και σε τσιμπούσε μέδουσα?

θα επρεπε αναγκαστικα να κατουρησω το τσιμπιμα! (μπλιαξ)

τι θα εκανες αν διωχναν και εσενα και τον αντρα σου απο την δουλεια και εχεις αναλαβει να κανεις κουμπαρια η σε γαμο η σε βαπτιση?

Θα εξηγούσαμε την κατασταση στους ανθρώπους που έχουμε την υποχρέωση και θα τους ζητούσαμε συγνώμη που θα παιρναμε πίσω το λόγο μας. Εφόσον θα γινόμασταν κουμπαροι, φαντάζομαι θα ειχαμε αρκετά καλή σχέση ώστε να μας καταλάβουν...

Τι θα έκανες αν οι ανθρωποι που θα σε παντρευαν ή θα σου βάφτιζαν το παιδί, σου έλεγαν τελευταία στιγμή -λίγο καιρό πριν το μυστήριο- ότι τελικά δε μπορούν να το κάνουν για καθαρά οικονομικούς λόγους?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Θα νευρίαζα....

Τι θα έκανες αν σε περνούσαν για έγκυο ενώ δεν είσαι;

δεν υπαρχει τετοια περιπτωση, ειμαι αδυνατη!

τι θα εκανες αν ελεγες εσυ μια κοπελα εγκυο ενω δεν ειναι?

(το εχω παθει και μου πεσαν τα μουτρα, δεν ηξερα που να κρυφτω!!!)

Διαφημίσεις

Μια απ'τα ίδια! χαχαχα

Τι θα έκανες αν δε δούλευες; Εννοώ πώς θα φρόντιζες να περάσεις το χρόνο σου...

δεν μπορω να με φανταστω! τουλαχιστον ημιαπασχολιση θα δουλευα κατι θα εκανα! αν παρολα αυτα δεν εβρισκα, θα εκανα κατι αλλο μια ξενη γλωσσα κατι τετοιο...

τι θα εκανες αν ο κουμπαρος που σας παντρεψε κολλητος του αντρα σου μετα τον γαμο εξαφανιζοτανε και τον βλεπατε μια φορα το εξαμηνο?

ό,τι κάνω και τώρα... τπτ! Δεν μπορείς να πιέσεις τον άλλο να ενδιαφερθεί...

Τι θα έκανες αν βάφτιζες ένα παιδάκι αλλά ψυχραινόσουν με τους γονείς του;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Για χαρη του παιδιού θα εριχνα τα μουτρα μου και θα τους επισκεπτομουν μόνο και μόνο για να το δω και να του δωσω τα δωράκια του...

Τι θα εκανες αν οι εν λόγω κουμπαροι απεφευγαν τις συναντήσεις σου με το βαφτιστήρι σου?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

παίρνεις τηλ γείτονες, αστυνομία(είναι υποχρεωμενοι από το νόμο, σου μιλάει μπατσοπαίδι), τον φούρναρη και ταξί κι ας έχουν απεργία...είσαι εκτακτου ανάγκης κανένας δεν θα σου πεί όχι..θα πρέπει να είναι πολύ παλιάνθρωπος!

Τι θα έκανες άν έμενες από δουλεια και δεν είχες σεντ;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...