Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

θα έκανα ότι μπορούσα για να βελτιωθώ αλλά δεν θα το έβαζα και στόχο ζωής! Δεν είμαστε όλες γεννημένες μαγείρισσες!

Τι θα έκανες αν ο καλός σου, θέλοντας να σου κάνει έκπληξη, μαγείρευε κάτι το οποίο όμως δεν τρωγόταν με ΤΙΠΟΤΑ?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα του το ελεγα και θα το εριχνα στο αστειο, δε νομίζω ότι είναι τόσο ευαισθητοι οι αντρες ωστε να στενοχωρηθουν για μια τετοια αποτυχια...

Τι θα εκανες αν ειχατε βγει βολτα οικογενειακώς και ενω το παιδι σου επαιζε με αλλα παιδακια, ακουγες φωνές και διαπίστωνες ότι καποιος/καποια το μαλώνει μπροστα σε όλους?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

τι;..............ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...τον/την ΣΚΙΣΩ....

ΤΙ θα έκανες άν δεν είχε δικιο αυτός/αυτή που το μάλωνε;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Δεν ξέρω :mad::mad::mad:

Φοβάμαι οτι θα δημιουργουσα σκηνή,ακόμα κ δίκιο να είχε... Κανείς δεν εχει το δικαίωμα να μαλώνει και πολύ περισσοτερο να δημιουργει σκηνή με το να τα βάζει με ένα ξένο παιδάκι!!! Τωρα αν είχε και αδικο........ δεν θα ήξερε που να κρυφτεί, θα τον/την έκανα ρομπα....! (Είμαι και λίγο νευρική από τη φύση μου:P:p:p!!!)

Τι θα έκανες αν το παιδί σου καυγαδιζε με κάποιο άλλο παιδάκι κ σου ζητούσε να το μαλώσεις εσύ, για κάτι που έκανε ή είπε?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

δεν θα ανακατευομουν, θα του ελεγα οτι πρεπει να τα βρουνε μεταξυ τους..

συνηθως τα παιδακια τα καταφερνουν καλυτερα ενω οι μεγαλοι καταληγουν σε καυγαδες..

τι θα εκανες αν ειχες εναν γειτονα που ενοχλουσε σε ωρες κοινης ησυχιας?

Διαφημίσεις

Στην αρχή θα έβγαινα και θα ζητούσα να κάνει ησυχία. Αν συνέχιζε, το λόγο θα έπαιρνε η αστυνομία.

Τι θα έκανες αν κάποιοι ξεκινούσαν καβγά μπροστά σου ο οποίος εξελισσόταν σε ξύλο?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Θα την έκανα με ελαφρά....

Τι θα έκανες αν ο άντρας σου απειλούσε με ξύλο κάποιον που τον προσέβαλε σε μια συζήτηση; (παραλίγο να συμβεί την Κυριακή αλλά ευτυχώς ο άλλος ανακαλέσε...)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Τι να κάνω δηλ; Θα στενοχωριόμουν και θα προετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να τ' "ακούσω"....:-)

Τι θα έκανες αν ο άντρας σου σου ζητούσε κι άλλο παιδί;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

:confused::confused::confused: Τι είναι τα παιδιά??? Παιχνιδια, για να σκορπαμε εδώ κι εκεί??? (Αυτό θα του ελεγα! Και θα αναρωτιόμουν αν το σκεφτηκα καλά να τον κάνω πατέρα των παιδιών μου...)

Τι θα έκανες αν ο αντρας σου, σου αποκάλυπτε ότι έχει ήδη ένα άλλο παιδάκι από μια παραλληλή με εσένα σχέση?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Θα τον χώριζα, γιατί δεν αξίζει να είμαι μαζί με έναν τέτοιο άνθρωπο που δεν σέβεται την ήδη υπάρχουσα οικογένεια του.

Τι θα έκανες αν σου ζητούσε να γνωρίσεις το παιδί της άλλης στα αδερφάκια του, δηλαδή στα παιδιά σου?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Θα δεχόμουν, αναγκαστικά... Τα αδέρφια πρέπει να γνωρίζονται μεταξύ τους και να "χτίζουν" τις σχέσεις τους. Ανεξάρτητα από ότι θα γινόταν μεταξύ μας (γιατί κι εγώ θα τον έστελνα...) τα παιδιά δε φταίνε σε τίποτα, εννοείται! Ούτε τα εντός, ουτε τα εκτός γαμου...

Τι θα έκανες αν χωριζες και ο άντρας σου παντρευόταν ή συζουσε με κάποια που δε θεωρούσες καλή επιρροή για τα παιδιά σας? (Και επρεπε κάποιες μέρες να τις περνούν όλοι μαζί)

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Και σε αυτή την περίπτωση αναγκαστικά θα δεχόμουν αυτές τις συναντήσεις. Τα παιδιά πρέπει να έχουν επαφή τακτική με τον μπαμπά τους.

Τι θα έκανες αν η νέα σύντροφος του άντρα σου προσπαθούσε να στρέψει τα παιδιά σου εναντίον σου?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καταρχήν θα μιλούσα στα παιδιά μου, θα τα έπειθα ότι μπορούν να μου μιλήσουν για ό,τι θελουν (μήπως κρύβουν τα "λόγια" που τους βάζουν από ντροπή ή φόβο) κι ανάλογα με την ηλικία θα προσπαθούσα να τα μάθω πως να αντιμετωπίζουν τετοιου ειδους συμπεριφορές, χωρίς να πληγώνονται ή να επηρρεάζονται (όσο είναι αυτό δυνατό....). Και σίγουρα θα έκανα μια "κουβεντούλα" με τον πρώην μου ωστε να τη "μαζέψει" για το καλό όλων.......!!!!

Αν τα παιδιά σου συμπαθούσαν τόσο τη σύντροφο του πρώην σου, που τη θεωρούσαν "σύμμαχο" ωστέ να καταφέρουν να κάνουν πράγματα που εσύ δε θα τους επετρεπες?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...