Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Θα καβγαδίζαμε σοβαρά, όπως κι έγινε κάποια στιγμή.

Τι θα έκανες αν σου ζητούσε να βγει μόνος με φίλους του για ποτό;

δεν θα ειχα προβλημα, ολα με μετρο να ξερω βεβαια με ποιους. 1 φορα τον χρονο γινεται και αυτο (φυσικα βγαινω και εγω!), η απαγορευση νομιζω ειναι χειροτερο.

τι θα εκανες αν εβγαινε αυτος και εσενα δεν σε αφηνε να βγεις μονη σου???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όταν είμασταν φρεσκοπαντρεμένοι δεν ήθελα ούτε να το ακούσω. Τώρα δεν με χαλάει να βγει για να ησυχάσει κι εμένα λίγο το κεφάλι μου:-P

Αν η δουλειά του άντρα σου διοργάνωνε έναν χορό μόνο για τους υπαλλήλους, τι θα έκανες αν ήθελε να πάει γνωρίζοντας πως εκεί θα είναι και μία συνάδελφός του η οποία του την πέφτει?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Φυσικά και θα διάβαζα όόόλα του τα μυν!!!Δεν είμαστε καλά!

Τι θα έκανες άν έκανες βλακεία τέτοιου είδους και γινόσουν ρόμπα;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Κατερίνα εννοείς, αν διάβαζα τα μηνύματά του και μ'έπαιρνε χαμπάρι; Αν ναι, ποιος είπε ότι θα το έκανα κρυφά;

Αν ανακάλυπτες ότι με μια φίλη σου δεν έχετε πλέον κοινά ενδιαφέροντα, τι θα έκανες; Θα την κρατούσες ή θα απομακρυνόσουν;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Δε θα χαλαγα τη φιλια μας δηλ. θα κρατουσα επαφη, αλλα θα απομακρυνομασταν σιγουρα εκ των πραγματων! (αφου δε θα ειχαμε πλεον κοινα ενδιαφεροντα, θα βαριομασταν κι οι δυο...)

Τι θα εκανες αν καταλαβαινες ότι μια φίλη σου πίσω απ' την πλατη σου "γλυκοκοιταζει" τον καλό σου?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Θα την απομάκρυνα διακριτικά. Ε αν δεν καταλάβαινε, υπάρχει και το παραδοσιακό ξεμάλλιασμα!

Τι θα έκανες αν καταλάβαινες ότι νιώθεις έλξη για ένα φίλο ή γνωστό του άντρα σου;(Άντε να το κάνουμε πιο ενδιαφέρον:lol:)

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Όντως το κανεις πιο ενδιαφέρον...;) δεν το έχω σκεφτεί, αλλά μάλλον θα τον απεφευγα.

Στη φάση που είμαι τώρα δε μου λειπει το "παιχνίδι" του φλερτ και σίγουρα δεν θα διακινδύνευα με τίποτα το γαμο μου.

Τι θα έκανες αν αυτός ο φίλος ήταν συνέχεια στα ποδια σας και δεν μπορουσες να αποφύγεις να τον βλέπεις?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Α εσύ το δυσκολεύεις! Λοιπόν, θα προσπαθούσα να σκέφτομαι και να παρατηρώ τι αγαπώ περισσότερο στον άντρα μου.

Τι θα έκανες αν και αυτός εκδήλωνε ενδιαφέρον στην κατάσταση που περιγράφεις;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Το παρα-δυσκολεύεις....:D:D:D

Μαλλον είμαι ακόμα πολύ ερωτευμενη με τον αντρα μου γι'αυτό θα έκανα (οσο μπορούσα) την κινέζα...

Αν ο αντρας σου προσπαθούσε να του τα φτιαξει με μια πολύ κοντινή σου (πχ την αδελφή ή την κολλητή σου) με απώτερο σκοπο να είστε πάντα όλοι μαζι μια χαρουμενη ατμοσφαιρα?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Άντε με το καλό παιδιά κι εγώ κουμπάρα!!!

Τι θα έκανες αν ο καλός σου, σου ομολογούσε πως είναι ακόμη ερωτευμένος με την πρώην αλλά εσένα δεν θέλει να σε χάσει???

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Άντε με το καλό παιδιά κι εγώ κουμπάρα!!!

Τι θα έκανες αν ο καλός σου, σου ομολογούσε πως είναι ακόμη ερωτευμένος με την πρώην αλλά εσένα δεν θέλει να σε χάσει???

:D:D:D:D δηλ. θα διακινδύνευες να επαληθευσετε τη γνωστή ρήση? (Ο κουμπαρος κι η κουμπαρα......;))

Σίγουρα θα ξενέρωνα αφάνταστα και.... δεν ξέρω... ίσως να το έβλεπα σαν προκληση το να τον κάνω να την ξεχάσει. Δηλαδή θα φρόντιζα περισσότερο το εαυτό μου ωστε να του αρέσω πολύ (και όχι μόνο σε αυτόν...) και θα τον έκανα να ζηλέψει.

Τι θα έκανες αν σου έλεγε ότι συναντήθηκε με τη συγκεκριμένη πρώην, γιατί του ζήτησε να της συμπαρασταθεί ως φίλος σε κάτι που αντιμετωπίζει?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...