Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα του το έλεγα όσο πιο ευγενικα μπορούσα και θα το άλλαζα! Αμαρτία να έχω μονόπετρο και να μη μου αρεσει!!!

Τι θα έκανες αν, όταν ερχόταν στο σπίτι να σε ζητήσει επίσημα σε γάμο, έφερνε τους γονείς του μαζί και ξαφνικά καταλάβαινες ότι η πεθερά σου έχει τον πρώτο λόγο και ο καλός σου είναι μαμάκιας?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Επειδή αυτό προμηνύει πολλά προβλήματα στο μέλλον και συνήθως είναι καταστάσεις που δεν διορθώνονται θα την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια!

Τι θα έκανες αν ανακάλυπτες πως ο λόγος που σε παντρεύτηκε ο καλός σου ήταν για να πάρει κάποιο ποσό που του άφησε η γιαγιά του, με την προύπόθεση όμως να είναι παντρεμένος.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Θα αναθεωρούσα τον τρόπο που αξιολογώ τους ανθρώπους και μάλλον θα έχανα την εμπιστοσύνη μου στους αντρες! Εννοείται ότι δε θα συνέχιζα το γάμο-φάρσα (για μένα αυτό θα ήταν)...

Τι θα έκανες αν η γιαγιά του του είχε αφήσει μια περιουσία, από την οποία θα δικαιούσουν τη μισή αφου θα είχε αποκτηθεί μετά το γάμο?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Αν ο γάμος μας δεν ήταν ευτυχισμένος θα φρόντιζα να περάσουν αυτά που δικαιούμαι στο όνομά μου και μετά θα τον χώριζα!!!

Τι θα έκανες αν ο γάμος σου δεν ήταν καθόλου ευτυχισμένος και ενώ ήθελες να χωρίσεις δεν το έκανες εξαιτίας των παιδιών?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Αν ο γάμος μας δεν ήταν ευτυχισμένος θα φρόντιζα να περάσουν αυτά που δικαιούμαι στο όνομά μου και μετά θα τον χώριζα!!!

Τι θα έκανες αν ο γάμος σου δεν ήταν καθόλου ευτυχισμένος και ενώ ήθελες να χωρίσεις δεν το έκανες εξαιτίας των παιδιών?

μεγαλη κουβεντα! δεν ξερω!

εσυ τι θα εκανες?

Θα χώριζα, το έχω σκεφτεί και έχω καταλήξει εκεί (υποθετικά πάντα έτσι;)

Αν ξενοκοιτούσε ο άντρας σου, θα του έκανες αντίποινα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Θα χώριζα, το έχω σκεφτεί και έχω καταλήξει εκεί (υποθετικά πάντα έτσι;)

Αν ξενοκοιτούσε ο άντρας σου, θα του έκανες αντίποινα;

οχι, θα τον χωριζα! ειναι το μονο πραγμα που δεν ανεχομαι!

θα συγχωρουσες απιστια?

ναι θα τη συγχωρουσα

δε θα χαλουσα την οικογενεια μου φτανει να ηταν κατι περαστικο και οχι παραλληλο

δηλαδη μη μαθω οτι εχει σχεση μηνες.....εκει θα χωριζα

αλλα για κατι περαστικο οχι δε θα χαλουσα το σπιτι μου

τι θα εκανες αν σε ενα νοσοκομειο απο λαθος διαγνωση σου ελεγαν οτι το παιδι σου μπορει να μεινει στον τοπο ανα πασα στιγμη και εβρισκες μονη σου την ακρη και το λαθος τους???

(και το παιδι δεν ειχε τιποτα τελικα)

ναι θα τη συγχωρουσα

δε θα χαλουσα την οικογενεια μου φτανει να ηταν κατι περαστικο και οχι παραλληλο

δηλαδη μη μαθω οτι εχει σχεση μηνες.....εκει θα χωριζα

αλλα για κατι περαστικο οχι δε θα χαλουσα το σπιτι μου

τι θα εκανες αν σε ενα νοσοκομειο απο λαθος διαγνωση σου ελεγαν οτι το παιδι σου μπορει να μεινει στον τοπο ανα πασα στιγμη και εβρισκες μονη σου την ακρη και το λαθος τους???

(και το παιδι δεν ειχε τιποτα τελικα)

θα τους επερνε ο δι@ολος!!! μυνησεις και τετοια! ασε που θα φωναζα μεσα και θα γινοταν χαμος!

τι θα εκανες αν ο αντρας σου ηταν τοσο ζηλιαρης που σου εκανε σκηνες συχνα πυκνα?(δεν το εκανε απο την αρχη, μετα το εμφανησε)

Διαφημίσεις

Ό,τι κάνω και τώρα: υπομονή (τουλάχιστον δε με παρακολουθεί τώρα, απ'όσο γνωρίζω, έτσι;).

Εσύ αν είχες υποψίες για τυχόν απιστία μέχρι πού θα έφτανες;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ό,τι κάνω και τώρα: υπομονή (τουλάχιστον δε με παρακολουθεί τώρα, απ'όσο γνωρίζω, έτσι;).

Εσύ αν είχες υποψίες για τυχόν απιστία μέχρι πού θα έφτανες;

θα εψαχνα διακριτηκα τηλεφωνα ρουχα και τα σχετικα μεχρι να βεβαιωθω!

μην γινω και ρομπα τσαμπα!

τι θα εκανες αν συγγενης του (αδελφος- ξαδελφος κτλ) σε παρενοχλουσε σεξουαλικα?

Σε πρώτη φάση θα κοίταζα να του κόψω την φόρα σε μια συζήτηση μεταξύ μας. Αν δεν έβαζε μυαλό θα τον απειλούσα ότι θα δημοσιοποιήσω στους γνωστούς μας ότι έκανε.

Τι θα έκανες αν ο άντρας σου δεν αναγνώριζε την προσφορά σου μέσα στο σπίτι?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Σε πρώτη φάση θα κοίταζα να του κόψω την φόρα σε μια συζήτηση μεταξύ μας. Αν δεν έβαζε μυαλό θα τον απειλούσα ότι θα δημοσιοποιήσω στους γνωστούς μας ότι έκανε.

Τι θα έκανες αν ο άντρας σου δεν αναγνώριζε την προσφορά σου μέσα στο σπίτι?

θα σταματαγα να κανω αυτα που κανω για να καταλαβει τι προσφερω και τι οχι! (αν δεν το λυναμε με συζητηση)

τι θα εκανες αν ο αντρας σου δεν κουναγε το δακτυλακι του μεσα κ εξω απο το σπιτι?

Θα καβγαδίζαμε σοβαρά, όπως κι έγινε κάποια στιγμή.

Τι θα έκανες αν σου ζητούσε να βγει μόνος με φίλους του για ποτό;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...