Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

δεν νομιζω τακη!!!

τι θα εκανες αν ηθελες να πας ενα διημερο με τις φιλες σου και ο καλος σου δεν σε αφηνε( παντρεμενοι οχι σε σχεση)?

Δεν νομίζω ότι θα έφτανα στα άκρα επιμένοντας, αλλά θα του το "κράταγα" αν μου ζητούσε κι αυτός κάτι ανάλογο στο μέλλον...

Τι θα έκανες αν ο υποψιαζόσουν ότι κατι "παίζει" στη δουλειά του αντρα σου με κάποια συναδελφο του?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δύσκολη ερώτηση. Αν έμενε μόνο στα κάτι παίζει εντός δουλειάς τύπου φλερτάκι θα το είχα το νου μου χωρίς να κάνω κάτι αρχικά. Αν έβλεπα ότι συνέχιζε θα φρόντιζα να μάθει ο καλός μου ότι γνωρίζω και από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας.

Αν τελικά αυτό το κάτι παίζει μετατρεπόταν σε κέρατο?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:.......Η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να φανταστώ πώς θα αισθανόμουν... Υποθέτω ότι θα χωριζα. Αλλά ακόμα κι αν δεν το αποφάσιζα αμέσως, επειδή δε θα μπορούσα να ξεχάσω αυτό που έκανε, η ζωή μας θα γινόταν τόσο αφόρητη που πάλι εκει θα καταλήγαμε...

Αν, ενώ ήσουν σίγουρη ότι σε έχει κερατώσει, αυτός αρνιοταν πεισματικά τα πάντα?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ...ΕΕΕ ΜΑ..ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ;

Τι θα έκανες άν ή άλλη σου 'ρχόταν γκαστρωμένη;:-P:razz::-P

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ...ΕΕΕ ΜΑ..ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ;

Τι θα έκανες άν ή άλλη σου 'ρχόταν γκαστρωμένη;:-P:razz::-P

χαχαχαχαχ!!!!!!!

Θα της τον χάριζα........:-P:-P:-P:-P...

Τετοιος που είναι, τι να τον έκανα??????

Αν εκ των υστέρων μαθαινες οτι έχει εξωγαμο και το είχε αποκτήσει ενω ήσασταν παντρεμένοι?

(Μήπως το κάναμε λίιιιιιγο σαπουνόπερα? Γίνονται αυτά τα πράγματα????)

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Τα κουβαδάκια του και σ΄άλλη παραλία!

Αν άκουγες την πεθερά σου να σε θάβει στον άντρα σου τι θα έκανες?

θα εμπενα μεσα με χαμογελο και θα ελεγα καλε "μητερα" για μενα τα λετε ολα αυτα? καγκελο η γρια!

ευτυχως η πεθερουλα μου λεει μονο καλα λογια!

τι θα εκανες αν δεν την ακουγες και σιωπηλα επηρεαζε τον αντρα σου?

Θα φρόντιζα να την ξεμπροστιάσω με το γάντι και θα έκανα σαφές πως από δω και πέρα θα αρχίσω να δαγκώνω!

Τι θα έκανες αν ο καλός σου ξεχνούσε τα γενέθλιά σου?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Θα φρόντιζα να την ξεμπροστιάσω με το γάντι και θα έκανα σαφές πως από δω και πέρα θα αρχίσω να δαγκώνω!

Τι θα έκανες αν ο καλός σου ξεχνούσε τα γενέθλιά σου?

θα του κραταγα μουτρα για καμια εβδομαδα!

τι θα εκανες αν ειχατε ραντεβου και μετα απο μισης ωρας αναμονη το επερνες τηλ και κοινοταν?

Μπουρλότοοοοοοο!!!

Θα εκνευριζόμουν απίστευτα και θα πρέπει να έχει μία πολύ καλή δικαιολογία για να με ηρεμήσει.

Τι θα έκανες αν ενώ κανονίζατε ρομαντικό ραντεβουδάκι οι δυό σας έφερνε μαζί και τον κολλητό του ο οποίος μόλις είχε χωρίσει?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Μπουρλότοοοοοοο!!!

Θα εκνευριζόμουν απίστευτα και θα πρέπει να έχει μία πολύ καλή δικαιολογία για να με ηρεμήσει.

Τι θα έκανες αν ενώ κανονίζατε ρομαντικό ραντεβουδάκι οι δυό σας έφερνε μαζί και τον κολλητό του ο οποίος μόλις είχε χωρίσει?

τι να κανω! θα το ανεχομουνα! εκεινος ανεχτηκε στο 2ο μας ραντεβου 3 φιλες μου!!!!!! χαχαχαχα χοντρο καψονι!!!!!!!

τι θα εκανες αν σου κουβαλαγε την μαμα του????

Χμ! Χάρηκα για την γνωριμία, μόλις θυμήθηκα ότι έχω μια δουλειά!

Τι θα έκανες αν ανακάλυπτες ότι σου έλεγε ψέματα για την θέση του στην δουλειά προκειμένου να σε εντυπωσιάσει?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Χμ! Χάρηκα για την γνωριμία, μόλις θυμήθηκα ότι έχω μια δουλειά!

Τι θα έκανες αν ανακάλυπτες ότι σου έλεγε ψέματα για την θέση του στην δουλειά προκειμένου να σε εντυπωσιάσει?

αντε γεια! και οχι για το οτι ηθελα καποιος να εχει "την θεση" αλλα μονο και μονο για το ψεμα!

τι θα εκανες αν ανακαλυπτες οτι γενικως σου εχει πει πολλα ψεματα για την ζωη του γενικως (οικονομικη κατασταση κτλ)?

Επίσης άντε γειά! Αν ξεκινάμε με ψέματα από την αρχή σκέψου τι έρχεται μετά!

Τι θα έκανες αν για να ορίσετε την ημερομηνία του γάμου σας σου ζητούσε να συμβουλευτήτε αστρολόγο?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Επίσης άντε γειά! Αν ξεκινάμε με ψέματα από την αρχή σκέψου τι έρχεται μετά!

Τι θα έκανες αν για να ορίσετε την ημερομηνία του γάμου σας σου ζητούσε να συμβουλευτήτε αστρολόγο?

πλακα κανεις!! θα του ελεγα να παντρευτει την αστρολογο!

τι θα εκανες αν την ημερα που θα ερχοταν να γνωρισει τους δικους σου και να σου δωσει το μονοπετρο, ερχοταν ετρωγε και εκανε τον αλεκο για τα υπολοιπα?

(εχει γινει σε γνωστη μου!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...