Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Θα έβγαινα και θα έλεγα στους συναδέλφους ¨Καλά ρε γαιδούρια κανείς σας δεν μου είπε ότι κυκλοφορεί ανάμεσά σας ένας κλόουν¨?

Τι θα έκανες αν μπαίνοντας στο γραφείο του διευθυντή σου, για να μιλήσετε για κάτι πολύ σοβαρό, γλιστρούσες κι έτρωγες μια τούμπα θεαματική?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα έβγαινα και θα έλεγα στους συναδέλφους ¨Καλά ρε γαιδούρια κανείς σας δεν μου είπε ότι κυκλοφορεί ανάμεσά σας ένας κλόουν¨?

Τι θα έκανες αν μπαίνοντας στο γραφείο του διευθυντή σου, για να μιλήσετε για κάτι πολύ σοβαρό, γλιστρούσες κι έτρωγες μια τούμπα θεαματική?

χαχαχαχαααα!!!!

τελειο!

θα γελαγα, θα σηκωνομουν, θα εβγενα εξω παλι, θα εκλεινα την πορτα και θα ξαναεμπενα σωστα!

τι θα εκανες αν εμπαινες στο γραφειο του διεθυντη με καφεδες για τους καλεσμενους ενα πολυ σημαντικο meeting που εχει, και ετρωγες την θεαματικη τουμπα?????

θα σηκωνόμουν, θα τιναζόμουνα και θα έλεγα¨Ευτυχώς που δεν πάθαμε τίποτα!!!¨

Αλλά δεν νομίζω ότι θα είχα τόσο χιούμορ εκείνη την στιγμή. Μάλλον θα ήθελα να ανοιξει η γη να με καταπιεί και θα έφευγα άρον - άρον από το γραφείο ζητώντας συγγνώμη!

Τι θα έκανες αν μετά από αυτό το περιστατικό ο διευθυντής σου κάθε που φορά που σε έβλεπε χτυπιώταν από τα γέλοια?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

θα σηκωνόμουν, θα τιναζόμουνα και θα έλεγα¨Ευτυχώς που δεν πάθαμε τίποτα!!!¨

Αλλά δεν νομίζω ότι θα είχα τόσο χιούμορ εκείνη την στιγμή. Μάλλον θα ήθελα να ανοιξει η γη να με καταπιεί και θα έφευγα άρον - άρον από το γραφείο ζητώντας συγγνώμη!

Τι θα έκανες αν μετά από αυτό το περιστατικό ο διευθυντής σου κάθε που φορά που σε έβλεπε χτυπιώταν από τα γέλοια?

στην αρχη θα γελαγα και εγω... μετα νομιζω θα νευριαζα και δεν ξερω τι αλλο!!!!

τι θα εκανες αν ο διπλανος σου συναδελφος βρωμαγε τοσο πολυ που δεν μπορουσες να αντεξεις την μυρωδια?

μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο παλιότερα με έναν συνάδελφο που κάπνιζε πίπα κι εγώ δεν αντέχω αυτήν την μυρωδιά. Στην αρχή έβρισκα διάφορες δικαιολογίες για να μην κάθομαι στην θέση μου, ήμουν πρόθυμη μέχρι κι εξωτερικές δουλειές να κάνω. Όμως στην συνέχεια για να μην νομίζουν οτι προσπαθούσα να αποφύγω την δουλειά μίλησα στον προιστάμενό μου και του εξήγησα το πρόβλημά μου.

Τι θα έκανες αν πηγαίνοντας για την δουλειά γινόταν μπροστά σου ένα τροχαίο και ενώ ήσουν η μόνη αυτόποτης μάρτυρας έπρεπε να φύγεις γιατί δεν μπορούσες να καθυστερήσεις ούτε λεπτό?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο παλιότερα με έναν συνάδελφο που κάπνιζε πίπα κι εγώ δεν αντέχω αυτήν την μυρωδιά. Στην αρχή έβρισκα διάφορες δικαιολογίες για να μην κάθομαι στην θέση μου, ήμουν πρόθυμη μέχρι κι εξωτερικές δουλειές να κάνω. Όμως στην συνέχεια για να μην νομίζουν οτι προσπαθούσα να αποφύγω την δουλειά μίλησα στον προιστάμενό μου και του εξήγησα το πρόβλημά μου.

Τι θα έκανες αν πηγαίνοντας για την δουλειά γινόταν μπροστά σου ένα τροχαίο και ενώ ήσουν η μόνη αυτόποτης μάρτυρας έπρεπε να φύγεις γιατί δεν μπορούσες να καθυστερήσεις ούτε λεπτό?

θα αφηνα το τηλ μου σε αυτον που εγινε το τροχαιο για να με παρει οταν χρειαστει

τι θα εκανες αν εμπαινες κατα λαθος στις αντρικες τουαλετες του γραφειου και υπηρχε καποιος μεσα?

Οουουουπς.......θα χαμογελούσα αμήχανα και θα έβγαινα γρήγορα έξω...:oops:

Τι θα έκανες αν -σε κοινές τουαλέτες- ενώ εσύ έκανες την ανάγκη σου άκουγες απ'έξω ένα συναδελφό σου να κοκορεύεται σε κάποιον άλλο για το τι κάνατε το προηγούμενο βραδύ που είχατε βγει ραντεβού? Και φυσικά ήταν ψέμματα...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Οουουουπς.......θα χαμογελούσα αμήχανα και θα έβγαινα γρήγορα έξω...:oops:

Τι θα έκανες αν -σε κοινές τουαλέτες- ενώ εσύ έκανες την ανάγκη σου άκουγες απ'έξω ένα συναδελφό σου να κοκορεύεται σε κάποιον άλλο για το τι κάνατε το προηγούμενο βραδύ που είχατε βγει ραντεβού? Και φυσικά ήταν ψέμματα...

θα του φωναζα: τι λες ρε π@π@ρ@!!! παλιοψευτη στον υπνο σου τα εβλεπες????????? και θα τον εκανα ρομπα σε ολη την εταιρεια!

τι θα εκανες αν κουτσομπολευες με τον καλο σου για ενα φιλικο ζευγαρι που μολις εκλεισες το τηλεφωνο, αλλα δεν ειχε κλεισει και σε ακουγαν που τους κουτσομπολευες?

θα του φωναζα: τι λες ρε π@π@ρ@!!! παλιοψευτη στον υπνο σου τα εβλεπες????????? και θα τον εκανα ρομπα σε ολη την εταιρεια!

τι θα εκανες αν κουτσομπολευες με τον καλο σου για ενα φιλικο ζευγαρι που μολις εκλεισες το τηλεφωνο, αλλα δεν ειχε κλεισει και σε ακουγαν που τους κουτσομπολευες?

την τρελλή!

τί θα έκανες αν σου ζητούσαν απο την εργασία σου να μετακομίσεις σε άλλη πόλη,μακριά απο οικείους σου και σύζυγο,για να πάρεις την πολυπόθητη προαγωγή που σου δικαιούσαι;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

την τρελλή!

τί θα έκανες αν σου ζητούσαν απο την εργασία σου να μετακομίσεις σε άλλη πόλη,μακριά απο οικείους σου και σύζυγο,για να πάρεις την πολυπόθητη προαγωγή που σου δικαιούσαι;

δεν υπηρχε περιπτωση να παω!

τι θα εκανες αν γινοταν αυτο στον αντρα σου και σου ζητουσε να αφησεις την δουλεια σου και να τον ακολουθησεις?

Διαφημίσεις

Δε θα αφηνα τη δουλεια μου, ακόμα κι αν ο μισθος του ηταν αρκετος για να ζησουμε... Μεγαλο πραγμα η οικονομικη ανεξαρτησια, κ δεν θα την απαρνιομουν για να παρει προαγωγη ο καλος μου... Θα το εκανα μονο αν ηταν μπορουσα σιγουρα να βρω κατι αναλογο κ στην πολη που θα μετακομιζαμε.

Τι θα εκανες αν παρα το γεγονος οτι δουλευεις και εσυ, τις ιδιες ωρες με το συζυγο, όλες οι δουλειες του σπιτιου είχαν σιωπηρα γινει δικη σου ευθυνη?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Δε θα αφηνα τη δουλεια μου, ακόμα κι αν ο μισθος του ηταν αρκετος για να ζησουμε... Μεγαλο πραγμα η οικονομικη ανεξαρτησια, κ δεν θα την απαρνιομουν για να παρει προαγωγη ο καλος μου... Θα το εκανα μονο αν ηταν μπορουσα σιγουρα να βρω κατι αναλογο κ στην πολη που θα μετακομιζαμε.

Τι θα εκανες αν παρα το γεγονος οτι δουλευεις και εσυ, τις ιδιες ωρες με το συζυγο, όλες οι δουλειες του σπιτιου είχαν σιωπηρα γινει δικη σου ευθυνη?

καλημερα!

ετσι δεν συμβαινει σχεδον παντα? θα του ελεγα τουλαχιστον να αναλαβει τις βαριες δουλειες και τις εξωτερικες δουλειες!

τι θα εκανες αν μετα απο μια εξουθενωτικη μερα ο συζηγος ειχε ορεξη για βολτα η για αγαπουλες και εσυ το μονο που ηθελες ηταν να ξεραθεις στον υπνο?

Θα ξερενόμουν στον ύπνο και αν έλεγε κάτι θα του έλεγα πως αν θέλει να είμαι πιο ξεκούραστη και να έχω διάθεση για τρελίτσες(!) να φροντίσει να αναλάβει περισσότερες ευθύνες στο σπίτι για να μην πέφτουν όλα στην πλάτη μου.

Τι θα έκανες αν σου ζητούσε ο καλός σου να κάνετε χωριστές διακοπές?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Θα ξερενόμουν στον ύπνο και αν έλεγε κάτι θα του έλεγα πως αν θέλει να είμαι πιο ξεκούραστη και να έχω διάθεση για τρελίτσες(!) να φροντίσει να αναλάβει περισσότερες ευθύνες στο σπίτι για να μην πέφτουν όλα στην πλάτη μου.

Τι θα έκανες αν σου ζητούσε ο καλός σου να κάνετε χωριστές διακοπές?

δεν νομιζω τακη!!!

τι θα εκανες αν ηθελες να πας ενα διημερο με τις φιλες σου και ο καλος σου δεν σε αφηνε( παντρεμενοι οχι σε σχεση)?

Σωστήηηηηη.....:D:D:D:D

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...