Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

θα προσπαθούσα να δώσω τις απαραίτητες εξηγήσεις για να ληθεί η παρεξήγηση.

Τι θα έκανες αν η καλύτερή σου φίλη σου ζητούσε να την βοηθήσεις να τα φτιάξει με κάποιον τον οποίο γουστάρεις τρελά αλλά δεν της το έχεις πει?

δεν θα την βοηθαγα φυσικα! αλλα αν ηταν η καλυτερη μου φιλη θα το ηξερε!

τι θα εκανες αν δεν σηκωνε ουτε τηλ ουτε απανταγε στα μηνυματα (η φιλη με την παρεξηγηση) ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα το άφηνα να ξεθυμάνει λίγο και θα έκανα κι άλλη προσέγγιση. Αν και πάλι όχι τότε ξυδάκι!

Τι θα έκανες αν ήσουν ερωτευμένη με τον καλύτερό σου φίλο?

ξυδακι ειπα και εγω!!!

μαλλον θα του την επεφτα η θα τον προκαλουσα να μου την πεσει αυτος!

τι θα εκανες αν η κολλητη σου σου ελεγε οτι ειναι ερωτευμενη με τον καλο σου?

διδυμακια? μπραβο!!!

δεν θα σταματαγα, δεν σταματαω ποτε με το αυτοκινητο! ιδιως βραδυ!

τι θα εκανες αν η μια απο τις καλυτερες σου φιλες σου ελεγε να μην την ξαναπαρεις τηλεφωνο γιατι παρεξηγησε κατι ασχετο που ειπες?

Ναι, διδυμακια, που σημαινει διπλή κούραση αλλά και διπλή χαρά...!!!

Με το καλό να δεχτείς κ εσύ τη μπεμπούλα σου!

Καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι...!:D:D:D

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

θα έψαχνα να της βρω ένα καλό παλλικάρι να αποκατασταθεί και θα απέφευγα κοινές συναντήσεις για ένα διάστημα.

Τι θα έκανες αν ο καλός σου ζητούσε να φύγετε μακριά από το μέρος που ζείτε λόγο δικών του επαγγελματικών υποχρεώσεων και να μείνετε κάπου που δεν γνωρίζεις ψυχη?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Ναι, διδυμακια, που σημαινει διπλή κούραση αλλά και διπλή χαρά...!!!

Με το καλό να δεχτείς κ εσύ τη μπεμπούλα σου!

Καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι...!:D:D:D

ευχαριστώ πολυ!!!!!!!!:tongue:

Θα τον ακολουθούσα, αν μπορούσα να πάρω κι εγώ μετάθεση στην ίδια περιοχή...

Τι θα έκανες αν η κολλητή σου, χωρίς ουσιαστικό λόγο, σταμάταγε να σου μιλάει/απαντάει στο τηλεφωνο και από τα λίγα που σου έλεγε (μετά από δική σου πίεση)δεν έβγαζες ακρη για το τι έχει?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

ξυδακι ειπα και εγω!!!

μαλλον θα του την επεφτα η θα τον προκαλουσα να μου την πεσει αυτος!

τι θα εκανες αν η κολλητη σου σου ελεγε οτι ειναι ερωτευμενη με τον καλο σου?

Μια μικρή παρένθεση γιατί κι εγώ "ξυδάκι" ειπα...

Να αλλαξω λίγο την ερώτηση γιατί εχει ξαναγίνει από οτι βλεπω:

Αν μετα από χρόνια από το "ξυδάκι", σου ελειπε ακόμα η φιλία σας (φιλία μιας ζωής) , θα έκανες την κίνηση να επικοινωνήσεις εσύ μαζί της? Ακόμα κι αν ξέρεις ότι από την αρχή εσύ δεν της έκανες κάτι?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Μια μικρή παρένθεση γιατί κι εγώ "ξυδάκι" ειπα...

Να αλλαξω λίγο την ερώτηση γιατί εχει ξαναγίνει από οτι βλεπω:

Αν μετα από χρόνια από το "ξυδάκι", σου ελειπε ακόμα η φιλία σας (φιλία μιας ζωής) , θα έκανες την κίνηση να επικοινωνήσεις εσύ μαζί της? Ακόμα κι αν ξέρεις ότι από την αρχή εσύ δεν της έκανες κάτι?

ΟΧΙ! η φιλια ειναι για 2, αν δεν θελησε να με ακουσει τοτε, γιατι να θελω εγω τωρα?

τι θα εκανες αν ο αντρας σου δεν πηγαινε με τιποτα την καλυτερη σου φιλη??

έχω βρεθεί σε αυτή την φάση ακριβώς και για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να της μιλήσω, αλλά στο τέλος υπερίσχυε ο ωροσκόπος μου που είναι Λιοντάρι και δεν έκανα κίνηση.

Τι θα έκανες αν ανακάλυπτες πως όλη αυτή η παρεξήγηση είχε στηθεί επίτηδες από τον καλό σου ο οποίος δεν την πήγαινε ούτε με σφαίρες και έψαχνε να βρει τρόπο να σας απομακρύνει?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

έχω βρεθεί σε αυτή την φάση ακριβώς και για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να της μιλήσω, αλλά στο τέλος υπερίσχυε ο ωροσκόπος μου που είναι Λιοντάρι και δεν έκανα κίνηση.

Τι θα έκανες αν ανακάλυπτες πως όλη αυτή η παρεξήγηση είχε στηθεί επίτηδες από τον καλό σου ο οποίος δεν την πήγαινε ούτε με σφαίρες και έψαχνε να βρει τρόπο να σας απομακρύνει?

Η ειρωνία είναι ότι έχω αρχίσει να πιστεύω το αντίθετο, δηλ.οτι η φίλη μου ήθελε να απομακρυνθώ από τον καλό μου...

Τελοσπάντων, απάντηση:

Θα έφευγε...από το παραθυρο... και μιλάω σοβαρά, δεν αντεχω να με χειραγωγούν...

Για να αλλάξουμε και λίγο θέμα:

Τι θα έκανες αν μια μέρα πριν το γαμο σου συνειδητοποιούσες ότι δε θέλεις πραγματικά να παντρευτείς ?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

θέλει γερά κότσια για να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια. Μάλλον θα προχωρούσα με την ελπίδα ότι όλο αυτό είναι από το άγχος.

Και συνεχίζω στην ερώτηση, αν τελικά δεν ήταν από το άγχος αλλά όντως δεν σου πάει ο γάμος?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Τότε....την είχα βαψει κανονικά..... :D:D:D γιατί σίγουρα δε θα έκανα ηρωική έξοδο αφήνοντας ξεκρέμαστους τους παντες και τα πάντα.

Δεν είμαι τοσο γενναία... Αφού είχα μπει στο χορό θα χόρευα, κι ο Θεός βοηθός...!

Και για να ευθυμήσουμε και λίγο:

Τι θα έκανες αν στο τέλος της μέρας στη δουλεια, συνειδητοποιούσες ότι το φερμουαρ του παντελονιού σου ήταν... κατεβασμένο ? :shock::shock::shock:

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Τότε....την είχα βαψει κανονικά..... :D:D:D γιατί σίγουρα δε θα έκανα ηρωική έξοδο αφήνοντας ξεκρέμαστους τους παντες και τα πάντα.

Δεν είμαι τοσο γενναία... Αφού είχα μπει στο χορό θα χόρευα, κι ο Θεός βοηθός...!

Και για να ευθυμήσουμε και λίγο:

Τι θα έκανες αν στο τέλος της μέρας στη δουλεια, συνειδητοποιούσες ότι το φερμουαρ του παντελονιού σου ήταν... κατεβασμένο ? :shock::shock::shock:

καλημερα!

θα ειχα σκασει στα γελια! θα ελεγα ουπς!!!!! και θα το ανεβαζα!

τι θα εκανες αν εισουν λερωμενη στο προσωπο με κατι που εφαγες στις 12.00 ( πχ κρουασαν σοκολατα!) και το καταλαβαινες στο τελος της ημερας οταν πηγαινες τουαλετα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...