Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

στον πατερα μου δεν χρειαζεται ηλικια τα κανει και ετσι....

προσπαθω να το ριξω στο χιομορ ετσι κι ελλιως ακρη δεν θα βγαλω.

τι θα εκανες αν η κολλητη σου ,μολις μαθαινε οτι εισαι εγκυος ...σου ελεγε οτι ειναι και αυτη?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κολλητή μου δεν είπες;...φυσικά θα χαιρόμουν!

Τι θα έκανες άν η πεθερά σου, ενώ της έριξες ένα γερό χορό και της έλεγες να μην ξαναπατήσει σπίτι, σου το έπαιζε τρελή και σου έστελνε μέχρι και φιλάκια μέσω του άνδρα σου;(και αυτός γέλαγε μαζί της;):shock::shock::shock:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

• 2 εβδομάδες μετά...

Χαχαχαχ θα τις έστελνα φιλάκια κ εγώ με την πρώτη ευκαιρία

Παρεμπίπτοντος ξέρεις την πεθερά μου?????????? Χαχαχ

Τι θα έκανες αν σε έπιαναν τα νευρα θα ξεσπούσες σε οποίον έβλεπες μπροστά σου ?? η θα συγκρατιόσουν ?

:tongue::tongue:

Εχω μαθει να συγκρατουμε....παντα!!!!Αν παλι οχι.....μαλλον θα ξεσπουσα στον καλο μου....συνηθως αυτος ειναι μπροστα μου παντα...:D

Τι θα εκανες αν ειχες μια επειγουσα συναντηση με καποιον και επεφτες σε κινηση με μια τερρρρραααααααστια ουρα αυτοκινητων????

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Διαφημίσεις

Θα τη ξεχ@*α και αν δεν ειχε κάποια πολύ καλή εξήγηση και δε με επειθε ότι το έχει μετανιώσει θα τη ξεγραφα από φίλη.

Τι θα έκανες αν κέρδιζες 5 εκατομμύρια ευρώ σε Πρωτοχρονιάτικό τζακ ποτ?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

θα αγοραζα σπιτια για να εχουν κ τα δυο παιδια μου.. θα εβαζα ενα ποσο στην τραπεζα για να μπορεσουν να κανουν δικη τους δουλεια..

θα εδινα στον αδερφο μου ενα ποσο...

κ απο εκει κ περα δεν ξερω..μαλλον καποιο εξωχικο κι ενα αμαξι

τι θα εκανες αν ειχες ενα παιδι απο αλλο γαμο κ ο νεος σου συντροφος δεν του φεροταν τοσο καλα οσο εσυ θα περιμενες?

ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ; ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΖΑ ΟΦ ΚΟΡΣ! ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ..για την καρδιά μου μόνο το παιδί μου θα έχω...

Τι θα έκανες άν καταστρεφόταν το σπίτι σου τώρα;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Πωπωωωω δεν το εχω σκεφτει ποτε!! Μαλλον θα κοιτουσα να σωσω οτι μπορω και μετα θα πηγαιναμε να μεινουμε καπου μεχρι να μπορεσουμε να το ξανα φτιαξουμε...:-(

Ακομα χειροτερο¨-τι θα εκανες αν σου το επαιρνε η τραπεζα λογω χρεων...?????(εχω ακουσει οτι δεν μπορεις να παρεις τιποτα απο μεσα εκτως των προσωπικων σου αντικειμενων)

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Θα έχανα το μυαλό μου...και είμαστε στα μισά χρόνια του στεγαστικού...πωπωωωωωωω άσε με Λ@+Ν@ μου....ούτε καν το σκέφτομαι...

Τι θα έκανες αν το παιδάκι σου ήταν συνέχεια μελαγχολικόχωρίς λόγο....και ήταν σε πολύ μικρή ηλικία..μπεμπάκι ας πούμε;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

θα το έψαχνα πάρα πολύ, μπορεί να πήγαινα και σε παιδοψυχολόγο αν ήταν πολύ έντονο.

Τι θα έκανες αν ο άντρας σου, σου ζητούσε να αφήσεις την δουλειά για να ασχοληθείς με τα παιδιά παρά το γεγονός ότι ο μισθός του ίσα που φτάνει να καλύψει τα έξοδά σας?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

θα το έψαχνα πάρα πολύ, μπορεί να πήγαινα και σε παιδοψυχολόγο αν ήταν πολύ έντονο.

Τι θα έκανες αν ο άντρας σου, σου ζητούσε να αφήσεις την δουλειά για να ασχοληθείς με τα παιδιά παρά το γεγονός ότι ο μισθός του ίσα που φτάνει να καλύψει τα έξοδά σας?

χαχαχαχα!!! να ειστε καλα γελασα πολυ με αυτα που γραφετε!!!

θα επερνα τα βουνα!!! δεν μπορω να κατσω ουτε μια μερα στο σπιτι χωρις να δουλευω! πιστευω θα του εξηγουσα και θα καταλαβαινε!

τι θα εκανες αν μολις σταματαγες την δουλεια σου εχανε και ο αντρας σου την δικια του?

τι θα εκανες αν μολις σταματαγες την δουλεια σου εχανε και ο αντρας σου την δικια του?

Μάλλον θα το βρίσκαμε σα μια ευκαιρία να αναζητήσουμε κάτι καλύτερο στο εξωτερικό, γιατί εδώ δε βλέπω φως..........:-(:-(:-(

Τι θα έκανες αν οδηγούσες σε μια ερημική περιοχή και έβλεπες κάποιον που καλούσε σε βοήθεια?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Μάλλον θα το βρίσκαμε σα μια ευκαιρία να αναζητήσουμε κάτι καλύτερο στο εξωτερικό, γιατί εδώ δε βλέπω φως..........:-(:-(:-(

Τι θα έκανες αν οδηγούσες σε μια ερημική περιοχή και έβλεπες κάποιον που καλούσε σε βοήθεια?

διδυμακια? μπραβο!!!

δεν θα σταματαγα, δεν σταματαω ποτε με το αυτοκινητο! ιδιως βραδυ!

τι θα εκανες αν η μια απο τις καλυτερες σου φιλες σου ελεγε να μην την ξαναπαρεις τηλεφωνο γιατι παρεξηγησε κατι ασχετο που ειπες?

θα προσπαθούσα να δώσω τις απαραίτητες εξηγήσεις για να ληθεί η παρεξήγηση.

Τι θα έκανες αν η καλύτερή σου φίλη σου ζητούσε να την βοηθήσεις να τα φτιάξει με κάποιον τον οποίο γουστάρεις τρελά αλλά δεν της το έχεις πει?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...