Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Τιποτα! Εαν αξιζε, θα ηταν παρον κι οχι παρελθον.

Τι θα εκανες εαν μαθαινες πως σε απατησε μια φορα (στιγμιαιο λαθος) ο αντρας σου;

Αλλα πραγματικα να ηταν μονο μια....

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν ήθελα να έχω στιγμιαία λάθη στη ζωή μου θα παντρευόμουν τον Πασχάλη. Οπότε θα έφτιαχνα βαλίτσες. Τη δικιά μου για ταξίδι αναψυχής και ανανέωσης και τη δικιά του για να τον στείλω στη μάνα του.

Τι θα έκανες αν σε φλέρταρε έντονα ένας παίδαρος...ο τέλειος άντρας.....θα υπέκυπτες???

bV53p3.png

δεν θα το εκανε ποτε τουλαχιστον απροκαληπτα (επαρχια βλεπεις)αλλα αν το εκανε δεν θα το μαθαινε μονο ο αντρας μου αλλα ολοι να μαθουν τι ρεζιλης ειναι.

τι θα εκανες εαν μαθαινες πως η αδερφη σου τα εφιαξε με ενα παλιο σου γκομενο???

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Αμα ημουν κολλημενη ακομη μαζι του, θα της ζητουσα να χωρισουν....

Τι θα εκανες εαν ησουν ναυαγος σε ενα νησι για 7 μερες και δεν ειχες να φας τιποτα! Παρα μονο νερο απο τη θαλασσα να πινεις.....

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Διαφημίσεις

θα εκανα υπομονη, θα εχανα και κανα κιλο!!!

αλλα μαλλον δεν θα αντεχα και θα εψαχνα να βρω κατι να βαλω στο στομα μου:D:D

Taumataki, εισαι εγκυος? μπραβο κοπελα μου καλοστερειωτη και καλη εγκυμοσυνη!!!!

θα εκανα υπομονη, θα εχανα και κανα κιλο!!!

αλλα μαλλον δεν θα αντεχα και θα εψαχνα να βρω κατι να βαλω στο στομα μου:D:D

Taumataki, εισαι εγκυος? μπραβο κοπελα μου καλοστερειωτη και καλη εγκυμοσυνη!!!!

Σε ευχαριστω πολυ! Κι εσυ με το καλο το μπεμπε σου!!!!:D

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

θα την εστελνα σπιτι της κουμαντο στο δικο μου κανω εγω!

τι θα εκανες αν η πεθερα σου ανακατευοταν συνεεεεεεεεχεια ομως στο πως μεγαλωνεις το παιδι σου?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

δεν νομιζω να αφηνα την μαμα ουτε την πεθερα να μου λενε συνεχως τι να κανω.

δεν θα μαλωνα μαζι της αλλα θα εκανα μια κουβεντα με τον αντρα μου και θα του ελεγα το προβλημα με τη μαμα του.

αν εκεινος δεν επερνε θεση θα της μιλουσα εγω, ομορφα και ωραια ομως, οχι τσακωμαρες..

τι θα εκανες ομως αν η πεθερα σου αδιαφορουσε τελειως για το εγγονι της και δεν ερχοταν να το δει ας πουμε?

Διαφημίσεις

θα χαιρομουν???χαχαχαχα πλακα κανω προσωπικα σκασιλα μου ο καθενας πραττει οπως νιωθει αν δεν ενιωθε την αναγκη να δει το εγγονι της δεν θα θελα να ερθει για το τυπικο.αλλα κ πανω απο το κεφαλι σου ολη την ωρα κ 10 τηλ την μερα παει πολυ

τι θα εκανες αν σου ελεγε ο ααντρας σου οτι η κολλητη σου του την επεσε οσο εσυ ησουν εγκυος?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

δεν πιστευω πως θα εκανε κατι τετοιο η κοπελα, ειμαστε πολυ φιλες αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις..

θα ηθελα να μαθω τι εκανε ο αντρας μου γι'αυτο και μετα θα κοιτουσα να απομακρυνθω, δεν μου αρεσουν αυτα... ουτε και για αστειο.

τι θα εκανες αν επρεπε να επιστρεψεις στην δουλεια σου και δεν ειχες που να αφησεις το μωρο σου?

Σε βρεφικο θα το εστελνα αναγκαστικα...

Τι θα εκανες εαν σου εκαναν δωρο ενα ονειρικο ταξιδι (για 2) στη Hawaii με πληρωμενα τα παντα, σουιτα με απιστευτη θεα, σπα κλπ. αλλα επρεπε να αφησεις το μωρο στη πεθερα;

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

κ να θελα να παω δεν θα γινοταν γιατι η πεθερα μου δεν ξερει να ταισει την μπεμπα απο ολο το κοντινο περιβαλλον μονο η μανα μου αν ηταν να το κρατησει η μανα μου δεν ξερω μπορει να φευγα για 1-2 ωρες?χαχαχα 2 μερες μπορει να το αφηνα στην μανα μου γιατι μια εγκυμοσυνη μια η γεννα μια οι δουλειες εχουμε χαθει εντελως.στην πεθερα μου ομως ΟΧΙ!αρα τσαμπα θα πηγαινε το ταξιδακι

τι θα εκανες αν το δοντι σου ηταν πρισμενο κ ποναγε κ το μωρο σου ελαφρος αρρωστο κ δεν μπορουσε να στο κρατησει κανενας να παςς οδοντιατρο?

(απαντηστε για να δω τι θα κανω?χαχαχαχαχαχχαχαχ)

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Η κολλητή μου είναι οδοντίατρος οπότε θα την ρωτούσα τι να κάνω για να φρενάρω λίγο τον πόνο και το πρήξιμο και μόλις συνερχόταν το μωρό θα έλεγα του μπαμπά του να το κρατήσει για να πάω εγώ οδοντίατρο.

Τι θα έκανες αν ο μπαμπάς σου λόγω ηλικίας άρχιζε να κάνει διάφορα παλαβά αλλά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αν του το έλεγες?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...