Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Θα γυριζα και θα τον εβριζα και θα του εδινα και σφαλιαρα..

Τι θα εκανες αν σου ερχοταν περιοδοςενω ησουν καπου μακρια απο το σπιτι σου,φορουσες ανοιχτοχρωμο παντελονι,δεν ειχες σερβιετα μαζι σου και λερωνοσουν;

Θα εδενα το μπουφαν στην μεση!!!:cool::cool::cool::cool:χιχιχιχ!!!Ετσι εκανα και στο σχολειο κανα 2 φορες που προεκυψε αυτο!!!!

Ιωαννα οσο για τις βερες εχεις δικιο!!!Για οοοοολα!!!Ειδες τι ακουμε καθημερινα!!!!!:rolleyes:Αντε και καλα μυαλα στον κοσμο!!!!

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πόσο άρρωστο; απογόρευση εξόδου απο την χώρα αρρωστο;;;

ξερω κι εγω ; με τις οδηγίες του γιατρου ΠΑΝΤΑ ,θα πήγαινα !

τι θα έκανες αν κάποιος στο ΜΕΤΡΟ σε αγγιζε σε ΠΟΛΎ προσωπική περιοχή ; ( :-) )

Συγνωμη που ξεχασα την ερωτηση στο προηγουμενο!!!!

Θα τον αγγιζα κι εχω σε πολυ προσωπικη περιοχη με μια γροθια 'η γονατια αναλογα αν ειμαι ορθια 'η καθομαι!!!:twisted:

Τι θα εκανες αν εκει που μαγειρευες ξαφνικα επαιρνε φωτια η κουζινα????

CIUyp2.png

Διαφημίσεις

Θα έκλαιγα μερόνυχτα και μερόνυχτα. Βέβαια θα έκανα την προσπάθεια να το ξαναβρώ.

Τι θα έκανες αν την ημέρα του γάμου σου διαπίστωνες φτάνοντας στην εκκλησία, ότι ο γαμπρός σε έχει στήσει;

:shock:Θα τα ακουσει μετα τον γαμο!!!!Χιχιχιχι!!!!!

Οχι ενταξει!!!Αν ηταν για λιγη ωρα οκ θα ειχε πλακα,αν ηταν ομως για παντα...................:-(θα μαζευα τα κομματια μου και θα πηγαινα με τις φιλες μου να πιω να ξεχασω!!!!!

Τι θα εκανες αν σου επεφτε κατι μεσα στην τουαλετα και δεν ηξερες πως να το βγαλεις???:confused:

CIUyp2.png

ανάλογα την αξία του...αν το ήθελα γαντάκι , μπλιάχ και μπλούμ!

Τι θα έκανες άν κέρδιζες τώρα ένα ταξίδι με πληρωμένα μονο τα εισητήρια;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Δεν θα πηγαινα!!!Κανω οικονομια και δεν ειμαι για περιττα εξοδα εν οψη οικονομικης κρισης!!!:D

Χαθηκε να χαρισουν και διαμονη 15 μερες σε 5* ξενοδοχειο και 15.000 μετρητα για τις αναγκες και τις αγορες μου????:D:D:D:D

Τι θα εκανες αν ησουν μεσα σε καραβι και ξαφνικα ο καπετανιος ερχοταν να σας ανακοινωσει οτι υπαρχει σοβαρο μηχανολογικο προβλημα και πρεπει να βαλετε τα σωσιβια σας για ασφαλεια???:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

CIUyp2.png

Θα έπαιρνα τον ωραίο του καραβιού, θα τον έβαζα να με κρατήσει στην πλώρη του καραβιού με ανοιχτά τα χέρια εγώ, θα τραγουδούσα το τραγούδι του τιτανικού (κατά το έχετε γεια βρυσούλες) και μετά θα μου ερχόταν η συγκοπή, καθώς εγώ έχω πρόβλημα με τη θάλασσα. Έτσι δεν θα προλάβαινα να πνιγώ, γιατί για να σωθώ ή να σώσω κόσμο....το θεωρώ αδύνατον.

Τι θα έκανες αν ήσουν εσύ στη θέση μου, αλλά μέσα στη θάλασσα, κι ερχόταν κάποιος που θαλασσοπνιγόταν να σε τραβήξει για να πιαστεί από πάνω σου;

Διαφημίσεις

θα προσπαθούσα να τον κάνω να ηρεμίσει...για να μη πνιγούμε και οι δύο...(δελφίνι η π@υτ@ν$ ρε παιδί μου!!!!)

τι θα έκανες αν βράδυ Σαββάτου - κι ενω είσαι σε απόλυτη αποσύνθεση - σου τηλεφωνούσε ο αντρούλης σου και σου ανακοίνωνε ότι θα έρθουν οι φίλοι σας για τραπέζι???

hOszp3.png

Θα του ελεγα οτι δεν συμφωνω που δεν με ενημερωσε νωριτερα και δεν με ρωτησε καν,αλλα εαν δεν μπορουσα να το αποφυγω θα ερχοντουσαν απλα στο τραπεζι θα τρωγαμε 'η πιτσες 'η σουβλακια και οχι κατι απο εμενα.

Τι θα εκανες αν ερχοντουσαν τελικα αλλα δεν ελεγαν να φυγουν με τιποτα και εχει παει ηδη 2.30 τα ξημερωματα?(υποτιθετε εισαι κουρασμενη και φανταζοσουν την μερα γεματη ξεκουραση και υπνο απο νωρις..)

CIUyp2.png

αν ήταν ΄"καλοί φίλοι" θα τους έλεγα χύμα ότι νυστάζω...αν όχι θα έπιανα κουβέντα για το τι ώρα κοιμόμαστε, τονίζοντας οτι κοιμάμαι απο τις 23.00!!!!

τι θα έκανες αν η δασκάλα του παιδιού σου το χτυπούσε με το χάρακα στο χεράκι???

hOszp3.png

ααα... αυτό; απλό...ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΩΝΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΝ ΜΚ@!@! ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΑΓΕ ΤΟΝ ΓΟΥΡΓΟΥΡΗ ΜΟΥ...είπαμε σεβασμός στους δασκάλους, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας...μωρε και να το στραβοκοίταγε θα την λιάνιζα!...μου ακούμπήσει κανείς τον γουργούρη...τον σκίσω!

Τι θα έκανες άν το παιδί σου αντιμετώπιζε πρόβλημα με συμμαθητές του αλλοδαπούς;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Ωχ! Για αρχή θα προσπαθούσα να εντοπίσω που είναι το πρόβλημα και στη συνέχεια θα ενημέρωνα το διευθυντή του σχολείου...

Τι θα έκανες αν έβρισκες "απειλητικό" σημείωμα στην τσάντα του παιδιού σου απο συμμαθητή ο οποίος έχει υπογράψει με ψευδώνυμο? (Το έπαθε μια φίλη μου....ΣΟΚ!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...