Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασχετα που δεν υπαρχει περιπτωση να γινει ποτε γιατι μενει μακρια και εμεις κανουμε δουλεια που εχουμε μεταθεσεις(ΕΚΤΩς ΑΝ ΤΗς ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ),ΑΝ γινοταν κατι τετοιο θα το δεχομουν αν υπηρχε σοβαρος λογος!!Την αγαπαω πολυ την πεθερα μου και τα παμε πολυ καλα!!!Μου λειπει συνεχεια και ανυπομονω να την δω στην επομενη αδεια μας!!!Κ επειδη ειναι κ η δουλεια μας τετοια οπως προειπα θα με βολευε να ειναι μαζι μας για να εχω παρεα και βοηθεια στο σπιτι!!!:D

Τι θα εκανες αν εβρισκες ενα πορτοφολι το οποιο ειχε μεσα μονο λεφτα..και συγκεκρημενα δεκαδες χαρτονομισματα των 100 ευρω?:lol:

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

θα τα 'παιρνα...είσαι τρελήηηηηη; με τέτοιυς χαλεπούς καιρούς όποιος έχει τόσα λεφτά στο πορτοφόλι του δε νομίζω να έχει πρόβλημα...κακιά εεε;

Τι θα έκανες άν ο άντρας σου είχε απεριόριστη αδυναμία στην αδερφή του(φτου! μακρυά από εμάς) και δεν άκουγε τίποτα για τις μπούρδες της;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Θα προσπαθουσα να του πω αυτα που θελω και με ενοχλουν!!!!

Αν δεν ακουγε λεξη μαλλον θα του ελεγα οτι και εγω τοτε εχω το δικαιωμα να μην θελω να την ξανασυναντησω και να την βλεπει χωρις εμενα απο δω κ στο εξης οπου και οποτε θελει για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις απο κανεναν μας!!!!(ευτυχως εχω κουνιαδο χιχι!!)

Τι θα εκανες αν επρεπε να διαλεξεις αναμεσα σε μια γιγας πιτσα που θες να την φας ολη και μια μεριδα με ωραια ζεστα και μοσχοβολιστα σουβλακια???

CIUyp2.png

Διαφημίσεις

Θα στεναχωριομουν πολυ και θα πηγαινα στο μαγαζι που το πηρα να ξαναβρω το ιδιο.Εαν δεν ειχαν και ηταν σε σημειο το καψιμο που θα μπορουσε να επιδιορθωθει με καπιοα σταμπα κτλπ θα το εφτιαχνα

Τι θα εκανες αν σε καλουσαν σε παρτυ γενεθλιων και ξεχνουσες να παρεις δωρο;

θα επαιρνα λουλουδια ή γλυκα και θα πηγαινα το δωρο καποια αλλη στιγμη

δεν θα μπορουσα να παω με αδεια χερια.

τι θα εκανες αν καποιος σου εκανε ενα ακριβο δωρο που δεν θα μπορουσες να ανταποδωσεις?

Θα το δεχομουν.Αλλωστε αυτος που μου το εκανε και με ηξερε καλα θα γνωριζε οτι δεν μπορω να του το ανταποδωσω οποτε δεν θα τον ενδιεφερε πιστυεω να παρει κατι εξισου ακριβο...αν δεν με ηξερε και πολυ καλα απλα δεν με νοιαζει!!!!Δωρο ειναι να του χαλασω χατιρι???:lol:

Τι θα εκανες αν εχανες την βερα σου??

CIUyp2.png

Την εχασε ο αντρας μου στα σχοινακια γιατι ειχε αδυνατησει ο καημενουλης τοτε..και στεναχωρεθηκαμε παρα πολυ και οι δυο πηραμε μια αλλη και τις βαλαμε και τις 2 μαζι και της σταυρωσαμε στην εικονα της Παναγιας ξερω δεν ειναι το ιδιο αλλα τι να καναμε;; ...

Τι θα εκανες αν στην δουλεια σου ,σου μιλουσε ασχημα πελατης και εσυ λογω της θεσης σου δεν μπορουσες να απαντησεις καταληλως;

(Εγω θα εκλαιγα αν χανοταν μια απο τις 2 βερες μας!!!!Το θεωρω γρουσουζια να το πω?Δεν ξερω!!!)

Μαλλον θα εσκυβα το κεφαλι και δεν θα ελεγα τιποτα!!Σιγα μην χασω εγω την θεση μου για εναν μλκ που εχει ορεξη !!!

Τι θα εκανες αν σου ελεγε ο καλος σου οτι του την επεσε η κολλητη σου οταν προθυμοποιηθηκε να την παει σπιτι της μια μερα με το αμαξι?

CIUyp2.png

Διαφημίσεις

99% θα προσπαθούσα πρώτα να μάθω ακριβώς τι έγινε και απο τους δύο....(άσχημα πράματα...μακρια......)

τι θα έκανες αν κατα λάθος στο κομμωτήριο σου έκοβαν τα μαλλιά κοντά (ενω ήταν μακρια, κι έσυ απλά ένα καθάρισμα απο ψαλίδα ήθελες) ???

hOszp3.png

Μου έχει τύχει. Απλά δεν ξαναπήγα εκεί. Θα χαλιόμουν δε λέω....αλλά αυτά τα κλάμματα και οι υστερίες που κάνουν μερικές γυναίκες δεν έχουν νόημα. Μαλλιά είναι θα μακρύνουν.

Τι θα έκανες αν είχατε κανονίσει τα πάντα για μια φοβερή έξοδο που την περίμενες καιρό και αρρώσταινε το κελεπούρι σου????

bV53p3.png

Οτι θα εκανε και το κελεπουρι μου αν αρρωσταινα εγω..!!!Θα μεναμε μεσα και θα του εφτιαχνα σουπιτσα κ τσαγακι να καρδαμωσει !!!:D

Τι θα εκανες αν καποιος στον δρομο σου "απλωνε" χερι κανονικα??????:mad::-x:-x

CIUyp2.png

Θα γυριζα και θα τον εβριζα και θα του εδινα και σφαλιαρα..

Τι θα εκανες αν σου ερχοταν περιοδοςενω ησουν καπου μακρια απο το σπιτι σου,φορουσες ανοιχτοχρωμο παντελονι,δεν ειχες σερβιετα μαζι σου και λερωνοσουν;

(Εγω θα εκλαιγα αν χανοταν μια απο τις 2 βερες μας!!!!Το θεωρω γρουσουζια να το πω?Δεν ξερω!!!)

και εγω το ιδιο σκεφτηκα οταν την εχασε αλλα τελικα δεν τρεχει και κατι και των γονιων μου τις εκλεψαν πριν 20 χρονια και των 2 αλλα μια χαρα ζωη περασαν ,τελικα δεν πιστευω και πολυ σε αυτα..Δοξα το Θεο μια χαρα ειμαστε απο τοτε ξερω και αλλους ποοολους που δεν εχασαν την βερα και ειναι μεταξυ τους αστοοοοο...... Σωστη??????:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...