Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Θα έκανα πάτρυ μασκέ- έκπληξη στο σύζυγο και θα του έλεγα "μωρό μου η στολή σου είναι επάνω στο κρεβάτι. Ντύσου!!" χαχαχα

Αν όμως θέλατε να κάνετε πάρτυ μασκέ αλλά τα οικονομικά δεν ήταν και τα καλύτερα των εποχών???

bV53p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδή είμαι και σεμνό κορίτσι , θα του ζητούσα να με αφήσει ήσυχη!!!

τι θα έκανες αν πηγαινες να δοκιμάσεις την στολή για το μασκε πάρτυ - που έχεις να πάς το ίδιο βράδυ - και δεν σου κάνει?

hOszp3.png

Διαφημίσεις

ΟΥΠΣ!!! Θα εκνευριζόμουν αρχικά αλλά δεν θα το έβαζα κάτω. Ή άλλη στολή ή απλά αξεσουάρ (καπελο,γυαλιά,περούκα κτλ)

Τι θα έκανες αν ήταν όλα τέλεια στο πάρτυ, η μουσική στη διαπασών, ο χορός ασταμάτητος, το γλέντι τρικούβερτο και ξαφνικά..... γινόταν διακοπή ρεύματος???

Αρχικα θα την αφηνα να δω μεχρι που θα το φτασει και μετα σιγουρα θα της την ελεγα κανονικα με ολο το θαρρος και το θρασος!!!!

Το ψεμμα το μισω!!!!!!!!!!Και υποτιθετε σαν κολλητη μου θα το ξερει πολυ καλα!!!

Τι θα εκανες αν η κολλητη σου εβρισκε διαρκως δικαιολογιες για να μην ερθει στο σπιτι σου 'η να βγειτε για καφε εξω(εχετε και καιρο να βρεθειτε.....)?

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Τίποτα...θα περιμενα να δω που το πάει..

Τι θα έκανες άν σου έπεφτε στο δρόμο μία γλάστρα από μπαλκόνι, ακριβώς μρποστά σου!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Αν ηταν του προσωπικου θα του μιλουσα ασχημα κι εγω...αν ηταν το αφεντικο μου θα το ρωτουσα που οφειλετε αυτη η συμπεριφορα και αν εχω κανει κατι λαθος εγω...

Τι θα εκανες αν σου την επεφτε ο γυναικολογος σου?

CIUyp2.png

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Τι θα έκανες άν σου την έπεφτε ο δ/ντης σου και σου έλεγε οτι μόνο έτσι θα κρατήσεις την θέση σου;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

:confused::confused::confused::confused:

Ο βλακας!!!!

Θα εφευγα εννοειται απο μονη μου γιατι ετσι κι αλλιως δεν θα του καθομουν και θα την εχανα την θεση μου ουτως 'η αλλως!!!!!Κι αυτος εμενα βρηκε????:lol::lol::lol:

Τι θα εκανες αν μια συναδελφος που σε μισει εβγαζε βρωμα για σενα και το αφεντικο σου οτι μπορει να τρεχει κατι,επειδη απλα αυτος σε ξεχωριζει απο τους υπολοιπους επειδη εισαι η καλυτερη στην δουλεια σου?

CIUyp2.png

Να πηδηξω απο τον τεταρτο τωρα 'η να κατσω εδω και οτι γινει???

Φοβαμαιααιαιααιαι....!!!!

Τι θα εκανες αν εκει που απολαμβανες το κοκτειλ σου πανω στο θαλασσιο στρωμα σου μεσα στην θαλασσα ξαφνικα εβλεπες να περναει απο διπλα σου ενας καρχαριας??:tongue:

CIUyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...