Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Θα ημουν ανετη πιστευω!!!Αργα 'η γρηγορα θα μου ζητουσαν συγνωμη!!!!

Μμμμμμ...να εκανα και καμια μηνυση????

Μπορω????Καμοια δικηγορος εδω να μου πει????χαχαχαχχα!!!!:D

Τι θα εκανες αν ετρωγες κατι και μετα διαβαζες στην συσκευασια του οτι εληξε πριν 10 μερες????(λεμε τωρα....)

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα περιμενα η φυση να κανει τη δουλεια της... αλλα θεωρω πως για λιγες μερες δεν θα παθεις κατι... ε τωρα αν εχει ληξει το γαλα 10 μερες και το πιω ελπιζω οτι θα μυριζει και θα το καταλαβω!!!!

Τι θα εκανες αν μια καθολα καθως πρεπει κυρια σου επαιρνε τη θεση πχ σε καποια υπηρεσια και οταν της ζητουσες το λογο εκεινη αδιαφορουσε? (καλα ε εχω ανατριχιασειειειειιε!!! χεχεχεχε)

Στην άκρη να μην ενοχλώ, κινητούλι :"Χαζμπάάντ!Μωρό; ξέμειναααααα!"

Τι θα εκανες αν στην δουλειά σου όλο σε προσβαλλαν σε κάθε ευκαιρια;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Φασαρία!!! Το έχω κάνει. Ανακάλυψα οτι πλήρωνα 2 και 3 φορές τα ίδια γιατί ο διαχειστής έπαιρνε το χαρτί απο την εταιρεία έκδοσης κοινοχρήστων, και τα ξαναπρόσθετε όλα!!! Εχετε το νου σας!

Τι θα έκανες αν ο άντρας σου σε χτυπούσε?

bV53p3.png

Θα έκανα οτι μόλις έφευγα. Θα έκανα το τετράγωνο με το αμάξι και θα ξαναγύρναγα. εεε κάποιοα σιγμή θα το καταλαβαίνε...

Τι θα εκανες αν ο άντρας σου αμελούσε την ερωτική σας ζωή?

bV53p3.png

Μωρ' θα τον έβαζα κάτω και θα του άλλαζα τα φωτα!!!!χιχιχιχι

ΤΙ θα έκανες άν περίμενες κόσμο και σου καιγόταν το φαί και δεν είχε καθόλου τηλέφωνο να πάρεις delivery;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

θα προσπαθούσα να αλλάξω την ιδεολογία και την ψυχολογία των Πατρινών, που καλά παιδιά είμαστε, αλλα ΠΟΛΥ ΨΩΝΑΡΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, κολλημένοι με τις φίρμες, τα δήθεν κτλ κτλ....και επειδή μου αρέσουν τα απλά πράγματα, σπάνια τους ακολουθω....

Τι θα έκανες άν σου λάχεναι(χαχαχα είχε τύχει εννοώ) το τζόκερ;(Πολύ κλισέ, αλλάάάάάάάάά...)

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Θα ξεχρέωνα όλα μου τα χρέη, των γονιών μου, των αδερφών μου, θα αγόραζα 3-4 ακίνητα να τα νοικιάζω και να έχω εισόδημα, και θα βοηθούσα τους ανθρώπους που αγαπώ να φτιάξουν τη ζωή τους. Θα έκανα κάτι για κάποιο ίδρυμα για παιδιά, και αδέσποτα. Επίσης θα βοηθούσα τους φίλους μου.

Οπως κατάλαβες η μόνη επένδυση θα ήταν τα ακίνητα, και επειδή θα τα σκορπούσα όλα για να κάνω κι άλλους να ζούνε πιο ανθρώπινα, εεεε τουλάχιστον να είχε ένα εξασφαλισμένο εισόδημα.

Πας σινεμά???

bV53p3.png

θα τους έβριζα, γιατί μου'χει βγει η ψυχή εκεί μέσα!Άσε που αφήνω τον γουργούρη μου σε τέτοια ηλικία για να μην πουν οτι βάζω μπροστά το παιδί αι μου στοιχίζει...ας όψεται η ευλογια..σιχτιρ Κυριακάτικο...ααα ρε ΤΖΟΚΕΡΡΡΡΡΡ....

Τι θα έκανες άν πήγαιες αύριο στην δουλειά σου και έβλεπες την απόλυση σου πάνω στο γραφείο σου;(ωωω ναι έχει γίνει κι αυτό....τι άνθρωποι Θέέ μου)

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Μετά το πρώτο εγκεφαλικό κι αν δεν υπήρχε κάποιος προφανής λόγος, θα πήγαινα να μάθω το γιατί.

Λοιπόν έλα, στο κλίμα των ημερών.

Τι θα έκανες αν ήθελες σαν τρελή να οργανώσετε στο σπίτι σου ένα μασκε πάρτυ για φίλους (χωρίς παιδιά), αλλά ο σύζυξ αρνιόταν και μάλιστα για χαζούς λόγους όπως: εγώ δεν ντύνομαι, που θα τους βάλουμε, εγώ για σενα το κάνω μην κουραστείς κι άλλες τέτοιες μα*&^^&^*ιες!!!????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...