Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Θα τον βιαζα (χαχαχα)

Σοβαρα θα τον επιανα απο τον γιακα και θα το συζητουσαμε γιατι δεν ειναι λογικο...ποιος αντρας δεν θελει??? αρα το βρισκει απο αλλου

Τι θα εκανες αν πεινουσες ,ηθελες να φας πιτσα ή γυρο και ηταν αργα και ολα τα φαστ φουντ ειχαν κλεισει ? (χαχαχα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:D:D:D:D:D:D Ε καλα τι να σε πω ρε κοπελια το συνεχιζεις κανονικα ετσι???????:twisted::twisted::twisted:

Θα επαιρνα ενα λιτρο νερο να το πιω ολο μονομιας να ερθω να φουσκωσω και να αλλαξω γνωμη γιατι δεν θα χωραει τιποτα αλλο!!!! "η θα ξεγελουσα την πεινα μου με κανενα φρουτο!!!!!

ΘΕΛΩ ΓΥΡΟ!!!!

Τι θα εκανες τελικα αν δεν ειχες ουτε νερο ουτε τιποτα αλλο να φας για να ξεγελαστεις ?????

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

που ζω και δεν εχω ουτε νερο στην Αφρικη???χαχαχα θα την επεφτα για υπνο νηστικη και αντι για προβατακια θα μετρουσα φαγητα...

τι θα εκανες αν ο αντρας σου δεν σε υπολογιζε και ακουγε τους γονεις του για ολα τα θεματα που αφορουν την δικη σας οικογενεια?

Δεν θα τον ειχα καν παντρευτει!!!!ΟΠοτε δεν θα ηταν ο αντρας μου...οποτε θα ηταν ελευθερος να παει στην μανουλα του !!!!:cool:

Τι θα εκανες αν μαθαινες οτι ο αντρας σου εχει χρεωθει καποια δανειο για καποιον αλλο κρυφα και δεν σου ελεγε τιποτα?

CIUyp2.png

καλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ...ο άνδρας μου ΠΙΣΤΕΥΩ δεν είναι μακάκας!αλλά άν το έκανε θα χωρίζαμε σαφώς, γιατί ξεκινήσαμε μόνοι μας από 20 χρονών με πολλά φέσια....άρα καταλαβαίνετε νομίζω....

Τι θα έκανες άν ο άνδρας σου επέμενε, ενώ είχατε τρελά δάνεια να πληρώνετε, να προικίσει την αδερφή του;:?:???::?

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

οπως ειπες και εσυ ο αντρας μου δεν ειναι μακακας, αν ειχαμε τοσα χρεη δεν θα επεμενε γιατι θα ηξερε οτι δεν θα μπορουσαμε να το ξεπληρωσουμε.

δεν θα τον αφηνα ομως να το κανει, θα τον απετρεπα...

τι θα εκανες αν ερχοντουσαν συγγενεις του αντρα σου που δεν πολυγουσταρεις και επρεπε να περασεις μαζι τους ενα ΠΣΚ?

Αν τους ηθελε ο καλος μου θα τους ανοιγα το σπιτι μου γιατι ειμαι καλος ανθρωπος και δεν θελω να μιλανε για μενα!!!Παντα δειχνω ανωτεροτητα!!!

Αλλα επειδη θα ηταν μεσα στο δικο μου σπιτι θα ακολουθουσαν τους δικους μου κανονες και αν οχι...θα τους το ελεγα με τετοιο τροπο ωστε να καταλαβουν οτι δεν ειναι επιθυμητοι και την επομενη φορα που θα σκεφτουν να ερθουν να μην θελουν για να μην νιωθουν παλι αβολα!!!!!!!χιχιχιχιχ!!!

Τι θα εκανες αν εξακολουθουσαν παρ'ολα αυτα να ερχονται συνεχεια και μαλιστα να θελουν ολα τα ΠΣΚ να τα περνατε μαζι????:mad::mad::mad::mad::mad:

CIUyp2.png

Θα εβρισκα τρελες δικαιολογιες παντα και θα προσπαθουσα να το αποφυγω εννοειτε ή θα κανονιαζα να φευγω και να μην μας βρισκουν

Τι θα εκανες αν μια φιλη σου περνουσε ασχημα στον γαμο της απο ολες τις αποψεις ,το αναγνωριζε αυτο αλλα δεν ειχε την δυναμη να φυγει?

Θα προσπαθουσα να κανω ο,τι περναει απο το χερι μου ωστε να σκεφτει πιο λογικα και να αντιμετωπισει το πραγματικο αυριο μαζι του και οχι το ιδανικο που νομιζει...

Τι θα εκανες αν σου εδιναν 1.000.000.000. για να χωρισεις και να παρατησεις τα παντα ???

CIUyp2.png

Διαφημίσεις

ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!!!!!

Το πρωτο!!!!

Το δευτερο ταξιδακι για να σχεδιασουμε ανετα το μελλον μας...

Το τριτο ξεχρεωμα το αμαξι...

το τεταρτο αγορες ακινητων κλπ...

και προς το τελος θα εφτιαχνα ενα ασυλο για αδεσποτα σκυλακια 'η θα χρηματοδοτουσα γερα ενα απο αυτα που υπαρχουν ηδη!!!!:D

ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ!!

Τι θα εκανες αν σου απαγαγανε την πεθερα και σου ζητουσαν λυτρα??(ειπαμε κερδισες το τζοκερ και η πεθερα σου ειναι κακια!!!)

CIUyp2.png

Για την δικη μου πεθερα θα εδινα τα λυτρα... αλλα αν ηταν κακια παλι θα τα εδινα αλλα θα της τα ζητουσα πισω χαχαχαχα

Τι θα εκανες αν προσβαλανε το παιδι σου αλλα με το "γαντι" και με εμμεσο τροπο?

Δεν εχω παιδι.....:cool:

Αλλα και να ειχα....θα πηγαινα και γω να απαντησω με το γαντι και εμμεσο τροπο!!!!!:twisted::twisted::twisted:

Κανεις δεν θα μιλησει για την οικογενεια μου!!!!

Ο καθενας να κανει κουμαντο στο σπιτι του και στα παιδια του!!!!

Τι θα εκανες αν πηγαινες για συνεντευξη σε μια δουλεια που κυνηγουσες πολυ καιρο και ξαφνικα την ωρα που μιλας αντιλαμβανεσε οτι πρεπει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να πας τουαλετα ΤΩΡΑ????(σε πειραξε κατι που εφαγες...)

CIUyp2.png

"Χιλια συγγνωμη μου συμβαινει κατι εντελως ανθρωπινο.... που ειναι η τουαλεταααααα γρηγορααααααα!!!!!" Αν θα ηταν τοσο μπαζα να τους ενοχλησει αυτο τοτε ουτε και γω θα ηθελα να ειμαι εκει!

Τι θα εκανες αν πηγαινες να πληρωσεις καποιο λογαριασμο και σου ελεγαν οτι εχεις πλαστα χαρτονομισματα?

θα ντρεπομουν γιατι μπορει να νομιζαν οτι το εκανα και επιτηδες ,αφου ομως θα ηρεμουσα λιγο θα ζητουσα συγνωμη και θα εδειχνα ποσο εκπληκτη εμεινα που δεν περιμενα να εχω πλαστα και θα ελεγα μου τα εδωσαν απο αλλου δωστε τα να τους τα παω πισω

Τι θα εκανες αν δεν σε πιστευαν και φωναζαν την αστυνομια γιατι θα νομιζαν οτι εσυ εισαι αυτος που τα εφτιαξε και οτι δεν επεσαν τυχαια στα χερια σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...