Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Αναγκαστηκα θα περπατουσα μεχρι το πολυ μακρια αμαξι μου!!!!

Τι να κανω.....

Τι θα εκανες αν ξυπνουσες και εβλεπες εναν κλεφτη να περιφερετε ανενοχλητος μεσα στο σπιτι σου????:confused:

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελπιζω να κρατουσα τη ψυχραιμια μου και να το παιξω κοιμισμενη

Τι θα εκανες αν πηγαινες να παρεις το τρενο και είχε απεργια?

Θα θύμωνα με τον εαυτό μου που δεν θα ήξερα νωρίτερα. Τι τις έχουμε δηλαδή τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα.

Τι θα έκανες αν περίμενες κόσμο στο σπίτι για φαγητό και σου έπεφτε μέσα την ώρα που μαγείρευες όλο το κουτί από το αλάτι;

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Πωπω εγω γιατι δεν το εχω ξανα ακουσει!!!!?????

Κουμπωμα το ξερω απλα και δεν ετυχε να το ακουσω και απο καπου αλλου!!!!:oops:

Και για σε παρακαλω πολυ κοπελια επειδη δεν το ηξερα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι αντρας οκ????:cool:

Αν θες δωσ'μου το κινητο σου να σε κανω βιντεοκληση να με δεις και live!!!!!:D

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εεεεε! ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα με το μήνυμά μου:oops:! Αλλά μου φάνηκε πολύ περίεργο. Οκ λοιπόν πάω πάσο, το κούμπωμα;;;;;

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

ballou ολα καλα!!!:) Τελικα εγω ειμαι λιγο ανημερωτη..γιατι ρωτησα ατομα αν το ξερουν και το ξερανε ολοι...βεβαια το περιγραφανε κ διαφορετικα αλλα το νοημα ηταν το ιδιο!!!:oops:

Τελος παντων!!!

Σου απαντω

Aν ειχα χρονο μεχρι να ερθουν θα εκανα παραγγελια απο catering αυτο που ειχα σκοπο να τους μαγειρεψω...αλλιως θα ερχοντουσαν και θα τρωγαμε πιτσες 'η σουβλακια!!!!:cool:

Τι θα εκανες αν αν ανοιγες τα ματια σου στον υπνο σου γιατι σε γαργαλουσε κατι και αντικρυζες πανω σου ενα δηλητηριωδες φιδι(λεμε τωρα...)??

CIUyp2.png

Διαφημίσεις

Θα πεταγόμουν πάνω ουρλιάζοντας αρχικά και με ένα πήδημα θα βρισκόμουν κι εγώ δεν ξέρω πού. Μετά κραυγές, λιποθυμία, δεν ξέρω με ποια σειρά. Ταυτόχρονα θα φώναζα τον άντρα μου δυνατά, οπότε θα ακολουθούσε δεύτερο επεισόδιο μάλλον καρδιολογικό.

Τι θα έκανες αν πήγαινες δώρο ένα γλυκό σε μια φιλική σου οικογένεια και διαπίστωνες όταν το έβγαζαν κι αυτό στο τραπέζι για κέρασμα ότι είναι μπαγιάτικο;

Θα ελεγα οτι λυπαμαι πολυ και οτι δεν θα ξανα αγοραζα απο εκει ξανα τιποτα γιατι το αγοραζα απο ζαχαροπλαστειο που πηγα πρωτη φορα.Και μου εχει τυχει και στην πραγματικοτητα αυτο και οταν πηγα πρωτη φορα κιολας επισκεψη!!!:mad:

Τι θα εκανες αν πηγαινες για ψωνια και στο ταμειο καταλαβαινες οτι δεν κουβαλουσες μετρητα(ξεχασες να βγαλεις)και η πιστωτικη σου ειχε ληξει και δεν το πηρες χαμπαρι???(ακριβως διπλα σου στο ταμειο ειναι μια αντιπαθητικη που ειχε σταμπαρει ολα οσα ψωνισες και προλαβες να παρεις πρωτη-φορατε κ το ιδιο νουμερο-και γελαει πονηρα με υφος "αντε α'στα για να τα παρω εγω"....)

CIUyp2.png

θα έριχνα στην αντιπαθητική το πιο βλοσυρό-επιθετικο-εκφοβιστική ματιά μου, αυτή με το ενα φρύδι σηκωμένο και μισόκλειστα ματια και μάλλον θα το εβαζε στα ποδιά! χεχε

σοβαρά τώρα επειδή μου έχει τύχει παρόμοιο, να μην έχω χρήματα δηλαδή, τους είπα να τα κρατήσουν για λίγες ώρες μέχρι να επιστρέψω. μου τα κράτησαν μεχρι το απόγευμα. να ειναι καλά οι άνθρωποι γιατί ήταν κάτι φανταστικά πέδιλα που τα είχα βαλει στο ματι και η ταν το τελευταίο ζευγάρι.

τι θα έκανες αν ανακάλυπτες ότι ο καλός σου είχε μια πρώην για την οποία δεν σου έχει πει τπτ?

Τίποτα...σκασίλα μου...10χρόνια είμαστε μαζί..δλδ πόσο ήταν όταν την είχε 4; χιχιχιχιχι

Τι θα έκανες άν ο αμόρε σου έιχε και άλλες "προτιμήσεις", και το μάθαινες τώρα;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

'η θα εχει αλλες 'η καθολου και τα δυο δεν πανε μαζι!!!!!

Και γω κουμπαρα!!!!

Τι θα εκανες αν τους επιανες και στα πρασσα????

(παστακι τι νοστιμο που ειναι το παστακι σας μωρεεεεεεε...φτου φτου ειναι πολυ κουκλος!!!!να το χαιρεστεεεεε....):D

CIUyp2.png

Διαφημίσεις

αφου θα παθενα το σοκ και θα το ξεπερνουσα θα στεκομουν κυρια στο υψος μου(οσο και αν ειναι αυτο) ,θα εριχνα ενα υπτιμιτικο βλεμμα,ενα φτυσιμο και θα εφευγα με το μωρο..εννοειτε πως δεν θα το συγχωρουσα..

Τι θα εκανες αν ειχες υποψια οτι σε κερατωνει και μετα ανακαλυπτες οτι σου συστησε την γκομενα ως φιλη του απο τα παλια και την εφερνε σπιτι και καλα φιλικα?

:D:D:DΠωωωω εγω τι θα εκανα????

ΔΕν ξερω!!!Εχω καποια υποψην να μας απαντησει μισο να την φωναξω....χιχιχιχι!!!

Ενταξει χωρις πλακα τωρα....θα του ελεγα να την παρει αγκαζε και να την κανει λουης απο μπροστα μου και να μην ξανα τολμησει να εμφανιστει ΠΟΤΕ μπροστα μου!!!

Πωωωπωωω υπαρχουν αντρες που κανουν τετοια?????

ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!τς τσ τς!!!!

Τι θα εκανες αν ο αντρας σου αρνιοταν να "συνεβρεθει" μαζι σου ?:oops:

CIUyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...