Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Τι θα εκανες αν καταλαβαινες και μαθαινες οτι η υπαλληλος του μαγαζιου που ψωνιζεις 5 χρονια καθοταν και σε κουτσομπολευε και σε εβριζε σε αλλες γυναικες???:D

θα πήγαινα και θα της έλεγα "καλημέρα γλυκειά μου" κρατώντας επιδεικτικά τις σακούλες από το απέναντι μαγαζί

τι θα έκανες αν η υπάλληλος κάποιου μαγαζιού σου μιλούσε με στυλ "μην το κοιτάς καν αυτό το ρούχο, δεν χωράς με τίποτα"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α!!! μήπως το έχεις δοκιμάσει και εσύ; Σε βλέπω να με κοιτάς περίεργα. Ίσως σε μένα να χωράει είμαι πιο αδύνατη από εσένα!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

Τι θα έκανες αν πήγαινες σε ιατρική επίσκεψη και στο τέλος συνειδητοποιούσες ότι έχεις ξεχάσει το πορτοφόλι σου;

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

πωπωωωωωωω ντροπή!!! θα κοκκίνιζα πατόκορφα και θα έπαιρνα τηλ. τον άντρα μου να έρθει επιτόπου και θα τον περίμενα στο διάδρομο μέχρι να φέρει τα λεφτά.

τι θα έκανες αν ο γιατρός που σε εξέταζε α. είναι κούκλος και β. σε κοιτάζει πονηρά?

Γιατί σε μένα Θέε μου;;;; Δυστυχώς μου έχει τύχει τρεις φορες παρακαλώ. Το θέμα δεν είναι αν είναι κούκος ή όχι, το θέμα είναι ΠΙΑ είναι η θέση του. Πιο μικρή έκανα το κορόιδο.

Αλλά την τελευταία φορά που ήταν και εντελώς ξεδιάντροπος ο γιατρος και δυστυχώς επειδή έπρεπε να με παρακολουθεί μετεγχειριτικά στις επόμενες επισκέψεις πήγαινα με τον άντρα μου.

Τι θα έκανες αν πηγαίνοντας να πετάξεις τα σκουπιδια στον κάδο, που ήταν και άδειος σου πέφταν μέσα τα κλειδιά του σπιτιού ή του αυτοκινήτου σου;

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Τιποτα παντως που να ανταποδιδει της τυχον προθεσεις του!

ΘΑ μιλουσα στον αντρουλη μου και θα αλλαζα και γιατρο φυσικα!!!

Ας ηταν και Αντονιο Μπαντερας!!!:rolleyes:

Τι θα εκανες αν ενας πρωην σου ερχοταν και σε εβρισκε εξω οταν ησουν με μια φιλη για καφε και σου ανακοινωνε οτι μετα απο σενα το χαος και δεν εχει στεριωσει με αλλη γυναικα μετα απο σενα και σε ηθελε πισω?

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Διαφημίσεις

Τιποτα παντως που να ανταποδιδει της τυχον προθεσεις του!

ΘΑ μιλουσα στον αντρουλη μου και θα αλλαζα και γιατρο φυσικα!!!

Ας ηταν και Αντονιο Μπαντερας!!!:rolleyes:

Τι θα εκανες αν ενας πρωην σου ερχοταν και σε εβρισκε εξω οταν ησουν με μια φιλη για καφε και σου ανακοινωνε οτι μετα απο σενα το χαος και δεν εχει στεριωσει με αλλη γυναικα μετα απο σενα και σε ηθελε πισω?

Σιγά ρε φίλε ποια είμαι τέλος πάντων!!!!

Θα του έλεγα ότι ουδείς αναντικατάστατος, και όντως έτσι είναι.

Τι θα έκανες ο άντρας σου πήγαινε για καφέ με μια πρώην "φίλη" του εντελώς φιλικά βέβαια και το μάθαινες αργότερα;

Ας τολμουσε!!!χιχιχ!!!!

Δεν θα ελεγα τιποτα και το επομενο βραδυ θα γινομουν μια κουκλα μια Θεα(οχι οτι δεν ειμαι:D) Φορωντας το αρωμα που τον τρελαινει και οταν με ρωτουσε τι κανω και που παω θα του ελεγα οτι βρηκα στο face τον πρωτο μου παιδικο ερωτα και θα βγουμε να μιλησουμε για την ζωη μας απο τοτε μεχρι σημερα....χαχαχχχαχαχα!!!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΟΥΡΓΑ!!!

Τι θα εκανες αν σου το επαιζε τελειως αδιαφορος και σου ελεγε ενα σκετο "οκ καλα να περασετε γλυκια μου"?????:evil::evil::evil::evil:

CIUyp2.png

Βασικά μου το λέει, γιατί το έχω κάνει και μάλιστα το χαίρομαι γιατί εγώ δεν είμαι τόσο υπεράνω

Τι θα έκανες αν ήσουν έξω βόλτα και σου έσπαγε η κόπιτσα από το σουτιέν; χαχα

Διαφημίσεις

Συγνωμη τι ειναι η κοπιτσα?:oops:

χαχα. μήπως μιλάω με άντρα τόση ώρα;;;;;;

Η κόπιτσα είναι αυτό το σιδεράκι πίσω που μπαίνει το γαντζάκι για να ¨κλείσουμε το σουτιέν¨. Συγνώμη αλλά με έκανες και γέλασα πολύ

Πές τώρα αλήθεια τι είσαι;; άντρας ή γυναίκα:D:D:D:D

Πωπω εγω γιατι δεν το εχω ξανα ακουσει!!!!?????

Κουμπωμα το ξερω απλα και δεν ετυχε να το ακουσω και απο καπου αλλου!!!!:oops:

Και για σε παρακαλω πολυ κοπελια επειδη δεν το ηξερα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι αντρας οκ????:cool:

Αν θες δωσ'μου το κινητο σου να σε κανω βιντεοκληση να με δεις και live!!!!!:D

CIUyp2.png

τεσπα!!!

Αν εσπαγε η κοπιτσα λοιπον θα εβγαζα απλα το σουτιεν στην τουαλετα αν φορουσα ρουχο που δεν διακρινετε το στηθος μου,και αν δεν μπορουσα θα πηγαινα στο κοντινοτερο μαγαζι με εσωρουχα για σος αγορα καινουργιου εφοσον ηταν ανοιχτη και η αγορα!!!

CIUyp2.png

Στην ανυπαρκτη ερωτηση δεν ξερω!!!???

Τι θα εκανες αν πηγαινες να πληρωσεις κάτι και διαπιστωνες οτι σου ειχε πέσει το πορτοφολι μεσα στο πολυ μακρια παρκαρισμενο αυτοκινητο σου???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...