Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Θα συμβουλευόμουν παιδίατρο.

Τι θα έκανες αν ήταν το παιδί σου καλεσμένο σε παιδικό πάρτυ και διαπίστωνες μπαίνοντας μέσα στο σπίτι του διοργανωτή, ότι τα περισσότερα παιδιά ήταν κρυωμένα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμ τι να έκανα, τον σταυρό μου μην κολλήσει! Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο νομίζω εκείνη την στιγμή...θα παρεξηγηθείς και δεν είναι σωστό θεωρώ....

Τι θα έκανες άν το παιδί σου τσακωνόταν συνέχεια χωρίς λόγο, ενώ στο σπίτι είσαστε πολύ ήρεμοι γενικά σαν οικογένεια;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

• 2 εβδομάδες μετά...

Μάλλον αντί για καλημέρα θα έλεγα στον κόσμο "συγνώμη".

Τι θα έκανες αν έμενες σε τριόροφο και διαπίστωνες ότι ένας συγκεκριμένος ιδιοκτήτης διαμερίσματος την ώρα που μπαινοβγαίνει από το σπίτι του, ανάβει το φως του κλιμακοστασίου σε ώρες (πρωί-μεσημέρι) που έχει άπλετο φως;

θα τον ρωτούσα γιατί το κάνει, δεν είναι κακό!

Τι θα έκανες άν ήσουν σε πολυκατοικία 4 οροφοδιαμερισμάτων και ο 1 από όλους έκαιγε όλο το πετρέλαιο και δεν δεχόταν να βάλετε ούτε και να πληρώσει;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

(και τον ρώτησα και του είπα να μη το ανάβει κι ο άντρας μου του έκανε παρατήρηση και το βιολί βιολάκι. Άστα να πάνε)

Σίγουρα θα του έκανα συστάσεις κι αν εξακολουθούσε να μην πληρώνει θα έβαζα πετρέλαιο από το γνωστό μου πρατήριο και θα έστελνα το βενζινά να πληρωθεί απ' τον λεγάμενο.

Τι θα έκανες αν κατέβαινες στο υπόγειο (που είναι χώρος αποθήκης) για να πάρεις κάποια πράγματά σου ύστερα από πολύ καιρό και διαπίστωνες ότι οι άλλοι ιδιοκτήτες έχουν βάλει εκατό άλλα πράγματα πολύ βαριά μπροστά από τα δικά σου;

Διαφημίσεις

Θα τους ξεσήκωνα όοοοολους στο πόδι να αδειάσουν το χώρο και θα τους τα έσουρνα ένα χεράκι...

Τι θα έκανες αν σου έλεγαν απο τη δουλειά πως θα πρέπει να κάνεις ένα επείγον επαγγελματικό ταξίδι και να λείψεις για περίπου 1 βδομάδα, ενώ και ο άντρας σου και το παιδί σου είναι ξάπλα με υψηλό πυρετό?

Εν μεσω κρισης, τουμπεκι! Αν δεν εχεις μαμα η πεθερά αναγκαστικά αποκλειστικη αρκει να ειναι γιαγιά με κρεατοελιες χα χα!

Τι θα εκανες αν ηθελες να πας μια βολτα να χαλαρωσεις αλλα οι αστάθμητοι παραγοντες το αναβαλλουν εδω και δυο μηνες?

θα έκανα υπομονή μεχρι να μου κάτσει!

Τι θα έκανες άν η πεθερά σου από εκεί που δεν μιλούσε με το που έκανες παιδί σου βγήκε κιόσσα;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Τον αντρούλη μου, τον γιόκα μου και σε άλλη παραλία

Τι θα έκανες αν πήγαινες σε ένα σπουδαίο επαγγελματικό ραντεβού μεγάλης εταιρίας, το οποίο περίμενες μήνες τώρα και ξαφνικά περνάει από μπροστά σου ένα αυτοκίνητο και σε γεμίζει νερά και λάσπες;;;; Η ώρα για το ραντεβού σου πλησιάζει επικίνδυνα και είναι η μοναδική σου ευκαιρία!!!

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

θα εμφανιζόμουν πιστεύω έτσι στο ραντεβού, εξηγώντας την άτυχη στιγμή μου και πατώντας στο οτι ναι, έχει σημασία η εμφάνιση, αλλά πιο πολύ ο χαρακτήρας και τα υπόλοιπα προσοντα!

Τι θα έκανες άν σου έλεγε ο άνδρας σου οτι θέλει να χωρίσετε τωρα;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Θα του ελεγα ευχαριστω με εβγαλες απο την δυσκολη θεση!!!

Κι ας μην το εννοουσα!!!!!!!;)

Τι θα εκενες αν σου ελεγε ο αντρας σου οτι βρηκε δουλεια στο εξωτερικο με πολυ καλες προοπτικες....και πρεπει να τα μαζεψετε ολα αμεσα και να φυγετε???

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

φύγαμεεεεεεεεεεεεε...και εδώ που καθόμαστε τι κερδίζουμε;...οχι σοβαρά τώρα, υπάρχει μεγάά΄λη πιθανότητα να το σκεφτόμαστε σοβαρά!

Τι θα έκανες άν έβρισκες την κολλητή σου φίλη ανησυχητικά αδυνατισμενη;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Θα την ρωτουσα αν εκανε καποια εξαντλητικη διαιτα και γυμναστικη..αν την απασχολει κατι..και μετα θα της ελεγα οτι δεν της παει καθολου αυτη η αδυνατισια και ο μπαμπης την προτιμουσε με τα πιασιματακια της!!!!και να προσεχει γιατι μπορει να παθει και νευρικη ανορεξια!!!!

Τι αλλο να κανω εγω????

Τι θα εκανες αν ο υπολογιστης σου ξαφνικα εσβηνε την ωρα που εγραφες μυνημα στο cafe???:D

CIUyp2.png

Χα χα πολλές πολλές φορές μου συνέβη, να χάνω το δίκτυο όχι να σβήνει αλλά τι να το κάνεις είναι το ιδιο. Θυμώνω, τσαντίζομαι, βρίζω και το ξαναγράφω από την αρχή αν με ενδιαφέρει πολύ το θέμα αλλιώς το προσπερνώ.

Τι θα έκανες αν είχες κάνει κράτηση σε ξενοδοχείο με προκαταβολή και εκείνοι το αρνιόντουσαν;

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Ασχετα που δεν θα το εκανα ποτε στην ζωη μου,σε περιπτωση που το εκανα θα πηγαινα να τους βρισω και θα τους ελεγα οτι θα τους κανω ρομπα σε ολο τον κοσμο!!!!!(υποτιθετε ειμαι και καποια δημοφιλης που ξερω πολλους):D

Τι θα εκανες αν καταλαβαινες και μαθαινες οτι η υπαλληλος του μαγαζιου που ψωνιζεις 5 χρονια καθοταν και σε κουτσομπολευε και σε εβριζε σε αλλες γυναικες???:D

CIUyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...