Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

θα εκανα τουμπεκι ψιλοκομενο.... και θα συνεχιζα την δουλεια μου..

εκτος και αν υπηρχε προοπτικη να κανω κατι αλλο το οποιο φυσικα και θα με καλυπτε στα παραπανω που ειπες..

εσυ τι θα εκανες ή τι εχεις σκοπο να κανεις??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα εκανα τουμπεκι ψιλοκομενο.... και θα συνεχιζα την δουλεια μου..

εκτος και αν υπηρχε προοπτικη να κανω κατι αλλο το οποιο φυσικα και θα με καλυπτε στα παραπανω που ειπες..

εσυ τι θα εκανες ή τι εχεις σκοπο να κανεις??

υπομονή. μέχρι ν βρω κάτι άλλο. αλλά δεν βρίσκω.

τί θα έκανες αν έτρεμες την οδήγηση, δεν οδηγείς, αλλά κουράστηκες να κουράζεις τον σύζυγο καθημερινά για το πήγαινε έλα στη δουλειά σου;;)

Χα! Η περίπτωσή μου. Φυσικά δεν με πηγαινοφέρνει αλλά ΒΑΡΕΘΗΚΑ το πηγαινε ελα με τα ΜΜΜ. Επομένως θα το έβαζα ΣΤΟΧΟ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ (ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Τι θα έκανες αν την πρώτη φορά που έβγαινες με το δάσκαλο οδήγησης για μάθημα στο δρόμο σου έβαζε τις φωνές για κάτι που δεν έκανες σωστά?

Χα! Η περίπτωσή μου. Φυσικά δεν με πηγαινοφέρνει αλλά ΒΑΡΕΘΗΚΑ το πηγαινε ελα με τα ΜΜΜ. Επομένως θα το έβαζα ΣΤΟΧΟ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ (ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Τι θα έκανες αν την πρώτη φορά που έβγαινες με το δάσκαλο οδήγησης για μάθημα στο δρόμο σου έβαζε τις φωνές για κάτι που δεν έκανες σωστά?

Αν δεν άλλαζε τακτική ...θ'άλλαζα δάσκαλο!!!

Πριν πάω για δίπλωμα έκανα έρευνα αγοράς...βρήκα τον ποιο πράο...:o.

Τι θα έκανες αν μια μέρα που έκανες μάθημα...έπεφτε κάποιος με το αυτοκίνητό του,πάνω σου....χωρίς να χτυπήσετε;

H4rkp2.png

ΑΑΑΑΑΝ είχα τα κότσια να το ξεπεράσω, θα έπειθα τον εαυτό μου πως απο τη στιγμή που βγαίνω στο δρόμο όλα είναι πιθανα (φτου φτου)

Τι θα έκανες αν ενώ έχεις το δίπλωμα οδήγησης κανα 4 μήνες σου δίνει ο άντρας σου για πρώτη φορά το αυτοκινητό του για να πας στη δουλειά. Παρκάρεις ωραία ωραία και καθώς σχολάς βλέπεις μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ γραντζουνιά στην πόρτα??

Διαφημίσεις

θα τρελαινόμουν για την γρατσουνιά! όχι όμως οτι θα έφταιγα εγώ, μην τρελαθούμε κιόλας!

Τι θα έκανες άν λογομαχούσες με άνδρα στο δρόμο και αυτός κατέβαινε να σε δείρει;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Θα ετοίμαζα κι εγώ τις γροθιές μου, παρόλο που δεν είμαι ούτε χειροδύναμη, ούτε αντρογυναίκα, είμαι όμως οξύθυμη.

Τι θα έκανες αν ήσουν με το αυτοκίνητο και εκεί που κατέβαινες να πάρεις κάτι από το περίπτερο κάποιος σου έκλεβε το αυτοκίνητο;

Θα ετοίμαζα κι εγώ τις γροθιές μου, παρόλο που δεν είμαι ούτε χειροδύναμη, ούτε αντρογυναίκα, είμαι όμως οξύθυμη.

Τι θα έκανες αν ήσουν με το αυτοκίνητο και εκεί που κατέβαινες να πάρεις κάτι από το περίπτερο κάποιος σου έκλεβε το αυτοκίνητο;

Κατ'αρχήν υστερία...:o

Μετά θα έπαιρνα την αστυνομία και τον άντρα μου τηλέφωνο....και ο θεός βοηθός!!!!:roll:

Τι θα έκανες αν.....ενώ έχεις πάρει το δίπλωμα....και σαν δώρο αυτού....ένα αυτοκίνητο...το στούκαρες;

H4rkp2.png

Βαστάτε Τούρκοι τ' άλογα. Μάλλον θα σκαρφιζόμουν να γεμίσω ψεύτικα αίματα πάνω μου, ώστε να γλιτώσω την κατσάδα ( τη μεγάλη ) γιατί τη μικρή θα την έτρωγα μετά τις αποκαλύψεις κι αφού περνούσαν οι πρώτες ωρίτσες από το συμβάν.

Τι θα έκανες αν είχες παρκάρει το αυτοκίνητο και την ώρα που είχες απομακρυνθεί λίγο έβλεπες τους ψιτσίρικες να σου γρατσουνάνε το πλάι με τα κλειδιά τους;

Α καλά. Θεριό ανήμερο. Θα τους πλησίαζα σιγά σιγά κι όταν θα τους πλησίαζα θα τους κατσάδιαζα και στη συνέχεια θα τους ζητούσα να με οδηγήσουν στους γονείς τους...

Τι θα έκανες αν έβλεπες κάποιον να προσπαθεί να διαρρήξει την πόρτα ενός αυτοκινήτου?

Διαφημίσεις

Θα καλούσα τηλεφωνικά την αστυνομία, αλλά χωρίς να με αντιληφθεί ο διαρρήκτης γιατί θα φοβόμουν για τη ζωή μου.

Τι θα έκανες αν ήσουν καλεσμένη σε ένα γάμο με επίσημους και διάσημους καλεσμένους και διαπίστωνες όταν μετά από πολύ ώρα κοιτιόσουν στον καθρέφτη ότι το μολύβι των ματιών σου έχεις τρέξει ας πούμε στο πλάι των ματιών σου και έχεις πασαλειφτεί;

θα το διόρθωνα, κονσιλεράκι και έτοιμη...και θα συνέχιζα.θα με πείραζε βέβαια, αλλά τι να κάνουμε; να σκάσουμε...οοοοο ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...

Τι θα έκανες άν γνώριζες έναν άνθρωπο που ήταν πολύ σημαντικός για το μέλλον της Ελλάδας; (πχ τροικανός κτλ κτλ)

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Αυτος να λες τι θα εκανε αν γνωριζε εμενα! Τον μελλον του θα επαιρνε αααααλλη πορειαααα! μουαχαχαχαχχααχ

Τι θα εκανες αν ξεχνουσες τα γενεθλια του αντρα σου και δεν ειχες παρει ουτε τουρτα, ουτε δωρο και τελικα στο θυμιζε εκεινος...

Δεν θα κοιμόταν το βράδυ....και δεν εννοώ το άθλημα....

Τι θα έκανες εάν το παιδί σου έκανε πιπι του συνέχεια πάνω του;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...