Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Θα φώναζα "καλά ρε δε βλέπεις τα ρούχα? να στα φέρω πάνω να τα ξαναπλύνεις τώρα?"

Τι θα έκανες αν η κουνιάδα σου όταν τη συνάντησες τυχαία σε ένα παιχνιδάδικο όπου αγόραζες δώρο για το παιδί της, σου έλεγε πως αγόρασε κι αυτή δώρο για το δικό σου παιδί, αλλά δεν το έδινε ποτέ???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τίποτα γιατί το δώρο δωρίζετε δε ζητήται.

Τι θα έκανες αν αγόραζες δώρο ρούχα για το παιδί της κουνιάδας σου και μετά εκείνη σου έλεγε ότι το μαγαζί αυτό δεν έχει καλά ρούχα και είναι φτηνιάρικο;

θα την ρώταγα αν μπορεί να μας παίρνει αυτή τα δώρα που θα δίνουμε στο παιδί της, από τα ακριβά μαγαζιά, γιατί εγώ και ο αδερφός της έχουμε γίνει δαντέλα στη δουλειά κι όμως δεν αξιωθήκαμε να φτάσουμε τη μεγαλειότητά της.

τί θα έκανες, αν ο άντρας σου έχει μουχλιάσει στο σπίτι και δεν ψήνεται για βόλτα, ενώ εσύ ψοφάς για έξω;

αν δεν ηθελε με τιποτα να ερθει θα τηλεφωνουσα σε καποια φιλη μου και θα πηγαινα βολτουλα, ε!! τι να κανουμε Σεβη μου, να κλειστουμε μεσα δηλαδη????

τι θα εκανες ομως αν ο αντρουλης γκρινιαζε που θα πας βολτα εξω?

Διαφημίσεις

θα γινοταν χαμος, θα νευριαζα πραγματικα πολυ..

αλλα μπορεις να συννενοηθεις με αυτα τα πλασματα πυ συνηθως δεν ξερουν τι θελουν????

τι θα εκανες αν η βασιλοπιτα δεν σου γινοταν καλη?? (εγω ηδη ετοιμαζομαι να φτιαξω αλλη)

Αχ εγώ την έφτιαξα το πρωί και μου πέτυχε!!! Αλλά αν δεν πετύχενε, αν είχα χρόνο και υλικά θα έφτιαχνα άλλη αλλιώς ζαχαροπλαστείο, χαλαρά!

Τι θα έκανες αν έφτιαχνες δεύτερη βασιλόπιτα, κατακουραζόσουν, και όταν την κόβατε να σου έλεγαν πως είναι χαλιααααααααααα?????

λογω εγκυμοσυνης και ορμονων δεν πιστευω οτι θα τολμησουν το βραδυ να πουν κατι....

(με καταλαβαινεις, φανταζομαι...)

αν μου ελεγαν ομως θα τους απαντουσα και παλι καλα που τρωτε πιτα..

τι θα εκανες αν το παιδακι σου γκρινιαζε που δεν του επεσε το φλουρι?

Θα φρόντιζα να της πέσει το φλουρί έτσι κι αλλιώς! Δεν είναι κόπος και θα έκανα το παιδάκι μου χαρούμενο, γιατί να μην το κάνω?

Οι χρονιές που σου έπεσε το φλουρί ήταν καλύτερες από τις άλλες ή είναι μύθος το θέμα?

τρίχες κοριτσούδι! τα ίδια ....πέρισυ μου έπεσαν 2 και εκτός του οτι απέκτησα τον γαμπρό σου, τίποτις άλλο...οχι οτι αυτό ήταν λίγο.....ίσως γι'αυτό μου έπεσαν 2 φλουριά....για να πάνε όλα καλά με τον γουργούρη....:P:p:p

Τι θα έκανες άν σου έπεφτε το Τζόκερ εψές;(10000000 ευρά ...σε Κύπριο έπεσαν )

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Θεωρητικά, μένεις σε οικογενειακό τριόροφο με τους άλλους δύο να είναι αδέρφια του άντρα σου με τις οικογένειές τους. Έρχονται τα πεθερικά σου από επαρχία και ενώ τα δύο αδέρφια έχουν αποκτήσει από δύο παιδιά ο τρίτος δεν έχει ακόμη παιδιά. Τι θα έκανες αν το ένα από τα αδέρφια του συζύγου σου ξεγλιστρούσε με υπεκφυγές για να μη φιλοξενήσει τα πεθερικά σου ενώ έχει ένα δωμάτιο άδειο και έβλεπες ότι ο άντρας σου θέλει να τους φιλοξενήσεις εσύ, δίνοντας το κρεββάτι σου και μοιράζοντας εσένα και τον εαυτό του οπουδήποτε στο σπίτι; (το παιδικό δωμάτιο αν χωρέσει και ένα ράντσο επιπλέον τότε δε θα έχεις που να περνάς και πού να πατάς, άλλος ελεύθερος χώρος είναι το σαλόνι στο οποίο πρέπει να μετακινηθούν έπιπλα για να χωρέσει το ράντσο)
Τι θα έκανες αν η κουνιάδα σου όταν τη συνάντησες τυχαία σε ένα παιχνιδάδικο όπου αγόραζες δώρο για το παιδί της, σου έλεγε πως αγόρασε κι αυτή δώρο για το δικό σου παιδί, αλλά δεν το έδινε ποτέ???
Τι θα έκανες αν αγόραζες δώρο ρούχα για το παιδί της κουνιάδας σου και μετά εκείνη σου έλεγε ότι το μαγαζί αυτό δεν έχει καλά ρούχα και είναι φτηνιάρικο;

α) Αντε αφου ειναι ζωο ο αλλος να τους φιλοξενησω βεβαιως βεβαιως αλλα οχι στο κρεβατι μου... λυπαμαι... οχι απο κακια, απλα ουτε εγω σε αναλογη περιπτωση θα τους εβγαζα απο το δικο τους κρεβατι! Στο σαλονι σε καναπε και ραντζο!

β) Μπροστα στο παιδι μου και σαυτη θα ελεγα στο παιδι μου "Αντε πηγαινε να σου δωσει η θεια το δωρο που σου πηρε!!!" μουαχαχαχαχχαχα

γ) Εμεις αυτα μπορεσαμε φετος να κανουμε αυτα καναμε, οπως και καθε χρονο θα κανουμε οτι μπορουμε!

Αν ειχα κερδισει το τζοκερ... το μονο σιγουρο ειναι πως αυτη τη στιμγη δεν θα εγραφα στο parents!!! Θα ειχα ξαπλωσει στον καναπε και θα ατενιζα το κενο μενα χαμογελο! Θα ειχα μουδιασει με λιγα λογια!!! (Μετα φερτε μου και πεθερικα και κουνιαδες!:cool:)

Τι θα εκανες αν ειχες ξεχασει να παρεις δωρο στην πεθερα για την Πρωτοχρονια και ηταν να πατε σπιτι τους για τραπεζι?

Τι θα εκανες αν ειχες ξεχασει να παρεις δωρο στην πεθερα για την Πρωτοχρονια και ηταν να πατε σπιτι τους για τραπεζι?

Σ'ένα ανθοπωλείο...καμιά ιδιαίτερη και ωραία γλάστρα....άντε και κανά γλυκό(αν ήταν δύσκολη η πεθερά)....και του χρόνου πάλι....με υγεία...:D.

Τι θα έκανες αν είχες τάξει στο ανηψάκι σου συγκεκριμένο δώρο....και απο τη πολύ δουλειά...δε προλάβαινες....ή ξεχνούσες να το πάρεις;

H4rkp2.png

αν ηταν σε ηλικια που καταλαβαινε θα του εξηγουσα οτι δεν προλαβα και την επομενη μερα θα ετρεχα να αποκαταστησω το λαθος μου.. (μην ταξεις σε αγιο και σε παιδι)

αν ηταν πολυ μωρο ε! δεν θα το καταλαβαινε οποτε θα την γλυτωνα την γκρινια...

τι θα εκανες αν στην κοπη πιτας κατα λαθος δεν ειχες φροντισει να "πεσει" το φλουρι στο εν λογω ανηψακι?

αν ηταν σε ηλικια που καταλαβαινε θα του εξηγουσα οτι δεν προλαβα και την επομενη μερα θα ετρεχα να αποκαταστησω το λαθος μου.. (μην ταξεις σε αγιο και σε παιδι)

αν ηταν πολυ μωρο ε! δεν θα το καταλαβαινε οποτε θα την γλυτωνα την γκρινια...

τι θα εκανες αν στην κοπη πιτας κατα λαθος δεν ειχες φροντισει να "πεσει" το φλουρι στο εν λογω ανηψακι?

Θα έκανα τρίπλα.....:P...σε όποιον θα τύχαινε, θα έλεγα.....καλέ...δεν είναι το δικό σου κομμάτι αυτό....είναι του ανηψιού....;)....τα μπέρδεψα...:tongue:.

Τι θα έκανες αν είχες 2-3 ανήψια που ήθελαν όλα το φλουρί...και είχες βάλει στη πίτα μόνο ένα;

H4rkp2.png

Θα έκανα τρίπλα.....:P...σε όποιον θα τύχαινε, θα έλεγα.....καλέ...δεν είναι το δικό σου κομμάτι αυτό....είναι του ανηψιού....;)....τα μπέρδεψα...:tongue:.

Τι θα έκανες αν είχες 2-3 ανήψια που ήθελαν όλα το φλουρί...και είχες βάλει στη πίτα μόνο ένα;

θα τους έλεγα ότι στο φλουρί γράφει ότι κερδίζουν οι 1).. 2).. 3)...

"μπράβο παιδιά, είστε τυχεροί φέτος μαζί!!!!!!!".

τί θα έκανες αν είχες σιχαθεί τη δουλειά σου, την οποία έχεις ανάγκη και από την οποία βγάζεις πολύ καλά λεφτά, που δεν δίνουν πουθενά αλλού;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...