Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Θα μιλουσα δυνατα λεγοντας "Καλα ενταξει κοψε τις μλκς τωρα και ελα να φαμε εφερα πιτσα!" Θα εβγαινε στο λεπτο! μουαχαχαχχαχα

Τι θα εκανες αν... το γραμμα δεν ηταν πλακα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα το άπλωνα έξω ή θα το φύσαγα με πιστολάκι...οχι, αλήθεια το έχω κάνει και ήταν πολύ αποτελεσματικό!:wink:;-):wink:

Τι θα έκανες άν γύρναγες από την δουλειά και εβρισκες γράμμα από τον άνδρα σου οτι έχει φύγει;

Θα έβγαινα στο μπαλκόνι και θα του κούναγα το μαντήλι....:lol::lol::lol:.

Τι θα έκανες αν σου έπεφτε το μαντήλι;:P:lol::lol::lol:.

H4rkp2.png

θα είχα αλλάξει ήδη κλειδαριές και κρεβατοκάμαρα! σιγά μην πεθάνουμε κιόλα!

Τι θα έκανες άν σε φλέρταρε δυναμικά ο πεθερός σου;(μπλιάξ!)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

θα είχα αλλάξει ήδη κλειδαριές και κρεβατοκάμαρα! σιγά μην πεθάνουμε κιόλα!

Τι θα έκανες άν σε φλέρταρε δυναμικά ο πεθερός σου;(μπλιάξ!)

Όπου φύγει..φύγει...:lol:. Αν το έκανε μια φορά θα έκανα ότι δε κατάλαβα....αν συνέχιζε...θα το έλεγα στον άντρα μου....κι αναλόγως θα έπραττα!!!!

Τι θα έκανες αν ο άντρας σου σε έλεγε φαντασιόπληκτη...και παρεξηγιόταν;

H4rkp2.png

Διαφημίσεις

"καλά βλαμένο είσαι παιδάκι μου...με χούφτωσε λέμε!"...να δει τι φαντασιόπληκτη είμαι...άντε!

Τι θα έκανες άν χόντραινε ο άνδρας σου πάρα πολύ από το φαγητό;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

"καλά βλαμένο είσαι παιδάκι μου...με χούφτωσε λέμε!"...να δει τι φαντασιόπληκτη είμαι...άντε!

Τι θα έκανες άν χόντραινε ο άνδρας σου πάρα πολύ από το φαγητό;

Θα του το έκοβα.....:P.....θα προσπαθούσα με τρόπο να του κάνω δίαιτα....:roll:...δε θα είχα τίποτα παχυντικό σπίτι...και θ'ασκούσα διαιτητική πολιτική....:D. Το πολύ πολύ να του έκανα συμπαράσταση.....:D..όταν έβλεπε...:cool:....στα κρυφά θα καταβρόχθιζα...:P.

Τι θα έκανες αν ο άντρας σου είχε πολύ γραμμωμένο σώμα κι εσένα δε σου άρεσε....και ήθελε να συνεχίσει το γυμναστήριο;

H4rkp2.png

θα έφτιαχνα συνέχεια γλυκά και παχυντικά και θα είχε και σεχ μετά ...να σου πω εγώ που θα πηγαίναν οι γραμμώσεις και τα μυαλά για γυμναστήρια...

Τι θα έκανες άν δεν συζητούσε καθόλου για τους γονείς του και αυτοί σας έπρηζαν;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

θα έφτιαχνα συνέχεια γλυκά και παχυντικά και θα είχε και σεχ μετά ...να σου πω εγώ που θα πηγαίναν οι γραμμώσεις και τα μυαλά για γυμναστήρια...

Τι θα έκανες άν δεν συζητούσε καθόλου για τους γονείς του και αυτοί σας έπρηζαν;

Κρεβατομουρμούρα.....:P.

Τι θα έκανες.....αν σε ρωτούσαν όλες οι κοντόσες....τι έγινε κανένα παιδάκι δε θα κάνετε;

H4rkp2.png

"μας έχουν πιάσει στο στόμα τους κάτι γκιόσες και δεν αξιωθήκαμε ακόμα"

τί θα έκανες αν ερχόταν η πεθερά στο σπίτι απροειδοποίητα, ενώ έχετε να μιλήσετε δύο μήνες;

Διαφημίσεις

"...μωρέ σε κανα μισάωρο έχουμε παιδίατρο και μην χάσει το εμβόλιό του, τώρα που δεν είναι και άρρωστος!" ή "πω!και έχουμε κανονίσει για φαγητό σε καμμια ώρα με ένα φιλικό μας ζευγάρι!" ή "μόλις με πήρε η μάνα μου και δεν είναι καλά!Θα πεταχτώ να την δω για λίγο συγνώμη!¨

Τι θα έκανες άν από εκεί που δεν μιλούσε καν στο έπαιζε και καλά πολύ δυναμική;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

θεωρητικά πάντα, γιατί θέλει ..ίδια, θα την άφηνα να ξεδιπλωθεί πρώτα και μετά θα τσεκούρωνα τα περισσεύματα.

τί θα έκανες αν ο άντρας σου έχει διαφορετική αντιμετώπιση ως προς την αυστηρότητά του ως γονιός απέναντι σε γιαγιάδες για θέματα διαπαιδαγώγησης της κόρης του, προγράμματος ύπνου, φαγητού; στη μαμά του "μπεεεεεε" στην πεθερά του "αααααουυυυυυυυ";

Θα τσακωνόμασταν κάθε μέρα σίγουρα και άκρη δε θα βγάζαμε.

Θεωρητικά, μένεις σε οικογενειακό τριόροφο με τους άλλους δύο να είναι αδέρφια του άντρα σου με τις οικογένειές τους. Έρχονται τα πεθερικά σου από επαρχία και ενώ τα δύο αδέρφια έχουν αποκτήσει από δύο παιδιά ο τρίτος δεν έχει ακόμη παιδιά. Τι θα έκανες αν το ένα από τα αδέρφια του συζύγου σου ξεγλιστρούσε με υπεκφυγές για να μη φιλοξενήσει τα πεθερικά σου ενώ έχει ένα δωμάτιο άδειο και έβλεπες ότι ο άντρας σου θέλει να τους φιλοξενήσεις εσύ, δίνοντας το κρεββάτι σου και μοιράζοντας εσένα και τον εαυτό του οπουδήποτε στο σπίτι; (το παιδικό δωμάτιο αν χωρέσει και ένα ράντσο επιπλέον τότε δε θα έχεις που να περνάς και πού να πατάς, άλλος ελεύθερος χώρος είναι το σαλόνι στο οποίο πρέπει να μετακινηθούν έπιπλα για να χωρέσει το ράντσο)

θα τους φιλοξενουσα με μεγαλη μου χαρα...(εχω καλα πεθερικα το ξερω!!!:D)Παντως με τον αντρα μου για αυτο δεν τσακωνομουνα!!

Τι θα εκανες αν η συννυφαδα σου-αυτη στον απο πανω οροφο ντεεεεεε-τιναζε τα χαλια της πανω απο τα απλωμενα ρουχα σου???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...