Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Θα τον έκανα να με πιστέψει πάση θυσία, αποδεικνύοντας τα λεγόμενά μου με επιχειρήματα.

Τι θα έκανες αν εκεί που τρως μακαρόνια σε καλό εστιατόριο βρεις μια τρίχα τυλιγμένη στο μακαρόνι σου;

Αν δε ξέρναγα.....γιατί έχω ένα θέμα...θα φώναζα το γκαρσόν και θα του έδινα πίσω το πιάτο....με την ελπίδα να μη μου φέρει πάλι το ίδιο...:rolleyes:.

Τι θα έκανες αν ανακάλυπτες πως σου έφερε πίσω το ίδιο πιάτο;

H4rkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα ρωτούσα το γκαρσόνι ποιος είναι υπεύθυνος όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο και ανάλογα την απάντηση, σε αυτόν θα πήγαινα να χύσω τα μακαρόνια μπροστά του ή στη μούρη του.

Τι θα έκανες αν έμπαινε στο λεωφορείο που βρίσκεσαι κι εσύ ένας τρελλός ο οποίος σε είχε βάλει στο στόχαστρο και έλεγε τις βλακείες του απευθυνόμενος σε σένα;

Θα ρωτούσα το γκαρσόνι ποιος είναι υπεύθυνος όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο και ανάλογα την απάντηση, σε αυτόν θα πήγαινα να χύσω τα μακαρόνια μπροστά του ή στη μούρη του.

Τι θα έκανες αν έμπαινε στο λεωφορείο που βρίσκεσαι κι εσύ ένας τρελλός ο οποίος σε είχε βάλει στο στόχαστρο και έλεγε τις βλακείες του απευθυνόμενος σε σένα;

Θα κατέβαινα στη πρώτη στάση!!

Τι θα έκανες αν σου έκλεβαν χρήματα μέσα στο λεωφορείο....το καταλάβαινες....αλλά δεν ήξερες ποιός;

H4rkp2.png

Θα φώναζα δυνατά στον οδηγό να μην ανοίξει τις πόρτες αν σταματήσει και θα ζητούσα τη βοήθειά του να βρω τον κλέφτη. Μου συνέβη πριν πολλά χρόνια να μου κλέψουν το πορτοφόλι μέσα από την τσάντα μου ή στο λεωφορείο ή στη στάση που περίμενα. Το κατάλαβα όταν έφτασα στο σπίτι.

Τι θα έκανες αν δε σε βοηθούσε κανείς να τον βρεις τον κλέφτη;

Θα φώναζα δυνατά στον οδηγό να μην ανοίξει τις πόρτες αν σταματήσει και θα ζητούσα τη βοήθειά του να βρω τον κλέφτη. Μου συνέβη πριν πολλά χρόνια να μου κλέψουν το πορτοφόλι μέσα από την τσάντα μου ή στο λεωφορείο ή στη στάση που περίμενα. Το κατάλαβα όταν έφτασα στο σπίτι.

Τι θα έκανες αν δε σε βοηθούσε κανείς να τον βρεις τον κλέφτη;

Θα προσπαθούσα μόνη μου.....και άν ήταν μεγάλο το ποσό...θα φώναζα την αστυνομία.....:roll:...νομίζω, δηλαδή!!!

Τι θα έκανες αν περπατούσες...πρωινή ώρα και ερχόταν κάποιος απο πίσω σου και σε χούφτωνε....και οι δρόμοι ήταν έρημοι...και τα μαγαζιά κλειστά;

H4rkp2.png

Διαφημίσεις

Θα φώναζα σίγουρα μήπως και τον φοβίσω, ταυτόχρονα θα έτρεχα γιατί θα σκεφτόμουν ότι αφενός η σωματική του δύναμη θα είναι μεγαλύτερη από τη δική μου, αφετέρου αν έχει κανένα μαχαιράκι ίσως να με ακινητοποιούσε κάνοντας κάτι χειρότερο.

Τι θα έκανες αν σου έλεγαν από τη δουλειά σου ότι για να πάρεις μια καλύτερη θέση ή προαγωγή θα πρέπει να μάθεις άλλη μια ξένη γλώσσα;

Θα φώναζα σίγουρα μήπως και τον φοβίσω, ταυτόχρονα θα έτρεχα γιατί θα σκεφτόμουν ότι αφενός η σωματική του δύναμη θα είναι μεγαλύτερη από τη δική μου, αφετέρου αν έχει κανένα μαχαιράκι ίσως να με ακινητοποιούσε κάνοντας κάτι χειρότερο.

Τι θα έκανες αν σου έλεγαν από τη δουλειά σου ότι για να πάρεις μια καλύτερη θέση ή προαγωγή θα πρέπει να μάθεις άλλη μια ξένη γλώσσα;

Θα μάθαινα!!!!

Τι θα έκανες αν έμπαινες σε όλη αυτή τη διαδικασία και στο τέλος δε οσυ έδιναν την προαγωγή;

H4rkp2.png

Θα έλεγα το παράπονό μου στο διευθυντή, αλλά τουλάχιστον θα μου έμεναν κέρδος οι γνώσεις που θα είχα αποκτήσει.

Τι θα έκανες αν πήγαινες σε φροντιστήριο για την ξένη γλώσσα και διαπίστωνες ότι στην τάξη παρακολουθούν μόνο παιδιά του λυκείου και είσαι η μοναδική στην ηλικία αυτή;

θα χαιρόμουν! Η καλύτερη μου! έχει γέλιο βρε με τα μικρά...έχουν τον δικό τους Θεό!!!

Τι θα έκανες άν γυρνουσες στην δουλειά ύστερα από εγκυμοσύνη και σου ανακοινωναν οτι σε τουλάχιστον 1 χρόνο θα απολυθείς;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Θα έψαχνα για δουλειά από την αρχή της ανακοίνωσης αυτής.

Τι θα έκανες αν καταλάβαινες ότι ο λόγος που θέλουν να σε διώξουν από τη δουλειά σου είναι για να προσλάβει ο εργοδότης σου μια πολύ πιο όμορφη γυναίκα από σένα;

Διαφημίσεις

Το αφεντικο μου για να ειναι αφεντικο σημαινει πως ξερει παραρανω απο μενα αρα αντε με το καλο!

Τι θα εκανες αν καλεσμενη πρωτη φορα στην πεθερα για τραπεζι δε σου αρεσε το φαγητο! Καθολου ομως!

Το αφεντικο μου για να ειναι αφεντικο σημαινει πως ξερει παραρανω απο μενα αρα αντε με το καλο!

Τι θα εκανες αν καλεσμενη πρωτη φορα στην πεθερα για τραπεζι δε σου αρεσε το φαγητο! Καθολου ομως!

Θα έτρωγα λίγο για να μη τη προσβάλλω....και θα έλεγα ότι κάνω δίαιτα...ή ότι μου ακουγόταν καλύτερο σα δικαιολογία!!!!

Τι θα έκανες στη παραπάνω περίπτωση αν έβρισκες τρίχα στο φαγητό της πεθεράς σου;

H4rkp2.png

Εμετο... σαν πρωτη επιλογη... ουχαχαχχαα αλλιως θα ρωτουσα δειχνοντας την τριχα "Μηπως χασατε κατι μητερα???" αχαχαχαχαχχαχαααχα ή θα ρωτουσα "Ποσες τριχες εχει η συνταγη για να ξερω τι να περιμενω?" αχαχαχαχχαχαχαχ (Μονη μου γελαω παλι!...)

Θα την εβαζα σε μια χαρτοπετσετα και μαλλον δεν θα συνεχιζα να τρωω το συγκεκριμενο φαγητο, θα επαιρνα κατι αλλο αν ειχε.

Τι θα εκανες για να στεγνωσει γρηγορα ενα ρουχο σου και ειναι νυχτα αλλα οχι χειμωνας για ναναψεις καλοριφερ?

θα το άπλωνα έξω ή θα το φύσαγα με πιστολάκι...οχι, αλήθεια το έχω κάνει και ήταν πολύ αποτελεσματικό!:wink:;-):wink:

Τι θα έκανες άν γύρναγες από την δουλειά και εβρισκες γράμμα από τον άνδρα σου οτι έχει φύγει;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...