Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Θα ανασυγκροτούσα δυνάμεις....θα το έπαιρνα απόφαση....θα έπινα καφέ για ενέργεια....θα με ταρακουνούσα να συνέλθω, να βρώ τη δυναμική,α ποφασιστική και σωστή γυναίκα που κρύβω μέσα μου....:P.....και θα έμπαινα σ'ένα πρόγραμμα υπερέντασης.....να τελειώσω το γρηγορότερο....λές και με κυνηγάνε....και μετά να γίνω ένα με το καναπέ....:P.

Τι θα έκανες αν.....ήσουν ξένη σε μια πόλη, μόνη...και δεν έιχες τι να κάνεις;

Θα εψαχνα να βρω φιλους.........

Τι θα εκανες αν δεν ειχες κανενα να πεις την χαζομαρα σου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα εψαχνα να βρω φιλους.........

Τι θα εκανες αν δεν ειχες κανενα να πεις την χαζομαρα σου?

Ότι κάνω και τώρα....πρήζω εσάς....:P

Τι θα έκανες αν οι κοπέλες που κάνεις παρέα τελευταία....σε τσαντίζουν....και είναι διπρόσωπες;

H4rkp2.png

Ότι κάνω και τώρα....πρήζω εσάς....:P

Τι θα έκανες αν οι κοπέλες που κάνεις παρέα τελευταία....σε τσαντίζουν....και είναι διπρόσωπες;

θα αλλαζα παρεες

τι θα εκανες αν ειχες φαει μια κατσαρολα φακες?:lol:

θα την έγραφα στο παρεντσ καφέ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:!!!!!!

Κορίτσια έχω πάθει εξάρτηση, πρέπει να ανοίξει κέντρο απεξάρτησης απο υο φόρουμ . και εγώ πνίγομαι στην δουλειά αλλά χαζολογάω εδώ!!!! είμαι άρρωστη σας λέω!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Τι θα έκανες αν σου έλεγαν ότι πρόκειται να σε απολύσουν αλλά πρέπει να εκπεδεύσεις έναν συναδελφό σου για να συνεχίσει?? θα είχες το κουράγιο???

(εγώ πάντως όχι..............:-()

Το αγοράκι μας!! :P

1Fzip3.png

θα αλλαζα παρεες

τι θα εκανες αν ειχες φαει μια κατσαρολα φακες?:lol:

Θα σκεφτόμουν.....ευτυχώς που δεν είναι φασολάδα....:lol::lol::lol:.

Και θα έκανα τρέξιμο...μαζί μ'ενα αναψυκτικό....για να χωνέψω....:D.

Τι θα έκανες αν είχες φάει φασολάδα....και έιχες κόσμο στο σπίτι;

H4rkp2.png

Διαφημίσεις

θα την έγραφα στο παρεντσ καφέ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:!!!!!!

Κορίτσια έχω πάθει εξάρτηση, πρέπει να ανοίξει κέντρο απεξάρτησης απο υο φόρουμ . και εγώ πνίγομαι στην δουλειά αλλά χαζολογάω εδώ!!!! είμαι άρρωστη σας λέω!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Τι θα έκανες αν σου έλεγαν ότι πρόκειται να σε απολύσουν αλλά πρέπει να εκπεδεύσεις έναν συναδελφό σου για να συνεχίσει?? θα είχες το κουράγιο???

(εγώ πάντως όχι..............:-()

Θα τους συχτήριζα....και θα έκανα τις τελευταίες μέρες δουλειάς.....διακοπές...χωρίς όμως να το πάρουν χαμπάρι...όσο για τον αντικαταστάτη....αν μου ζητούσε τα φώτα μου....:tongue:....θα του τα έδινα...αλλιώς...πρόβλημά τους!!!

H4rkp2.png

θα τον εκπαιδευα στην ξαπλα στο γραφειο............

τι θα εκανες εαν πηγαινες στο μπανιο και δεν ειχες χαρτι?

Θα φώναζα τον άντρα μου να μου φέρει...:D.

Τι θα έκανες αν πήγαινες σε ξένο μπάνιο....κι απο τη περιέργειά σου, έσπαγες κάτι;

H4rkp2.png

Θα σκεφτόμουν.....ευτυχώς που δεν είναι φασολάδα....:lol::lol::lol:.

Και θα έκανα τρέξιμο...μαζί μ'ενα αναψυκτικό....για να χωνέψω....:D.

Τι θα έκανες αν είχες φάει φασολάδα....και έιχες κόσμο στο σπίτι;

:lol: Την μία θα έβγαινα για να απλώσω τα ρούχα στο μπαλκόνι την άλλη θα πήγαινα τα σκουπίδια μετά θα πήγαινα να δώ τι καιρό έχει ε, και κάπως έτσι θα ξαλάφρωνα :tongue::tongue::tongue:

τι θα έκανες αν σου ξέφευγε κάτι τέτοιο ηχιτικό μπροστά σε κόσμο???? :roll::roll::roll::roll:

1Fzip3.png

:lol: Την μία θα έβγαινα για να απλώσω τα ρούχα στο μπαλκόνι την άλλη θα πήγαινα τα σκουπίδια μετά θα πήγαινα να δώ τι καιρό έχει ε, και κάπως έτσι θα ξαλάφρωνα :tongue::tongue::tongue:

τι θα έκανες αν σου ξέφευγε κάτι τέτοιο ηχιτικό μπροστά σε κόσμο???? :roll::roll::roll::roll:

Θα έκανα ότι δεν έγινε τίποτα....ότι δε κατάλαβα τίποτα....και θα προσπαθούσα το συντομότερο να κάνω παραπλήσιο ήχο με κάτι άλλο.....για να τους ξεγελάσω....:P.

Τι θα έκανες αν σ'έπιανε κόψιμο σε ξένο σπίτι....και ήσουν και καινούρια νύφη;

H4rkp2.png

Διαφημίσεις

Θα φώναζα τον άντρα μου να μου φέρει...:D.

Τι θα έκανες αν πήγαινες σε ξένο μπάνιο....κι απο τη περιέργειά σου, έσπαγες κάτι;

ωχ!!!! αυτό ο MR.BIN και εγώ θα μπορούσαμε να το πάθουμε!!! θα τους έλεγα ότι τελείωσε το χαρτί και ανοιξα να δω μήπως έχει κάπου και έπεσε αυτο και έσπασε :oops::oops::oops::oops::oops:

Δεν βάζω ερώτηση γιατί έχουν γίνει λίγο κουλουβάχατα οι ερωτήσεις απαντήσεις

παίζει αυτή

Τι θα έκανες αν σ'έπιανε κόψιμο σε ξένο σπίτι....και ήσουν και καινούρια νύφη;

1Fzip3.png

θα έστελνα μήνυμα να με πάρουν τηλέφωνο αμέσως και ζητώντας συγνώμη θα έφευγα για μια φίλη μου που με είχε μεγάληηηηηηηηηηηη ανάγκηηηηηηηηη!

τί θα έκανες αν ένώ σου αρέσουν οι εκδρομές, στον σύζυγο δεν αρέσει ούτε να ξεμυτίζει έξω από το σπίτι;

θα έστελνα μήνυμα να με πάρουν τηλέφωνο αμέσως και ζητώντας συγνώμη θα έφευγα για μια φίλη μου που με είχε μεγάληηηηηηηηηηηη ανάγκηηηηηηηηη!

τί θα έκανες αν ένώ σου αρέσουν οι εκδρομές, στον σύζυγο δεν αρέσει ούτε να ξεμυτίζει έξω από το σπίτι;

Θα τον κλείδωνα σπίτι....μη τυχόν και ξεμυτίσει...:P.....και θα πήγαινα με τις φιλενάδες μου!!:D

Τι θα έκανες στη παραπάνω περίπτωση αν ο άντρας σου δε σε άφηνε να πας μόνη διακοπές;

H4rkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...