Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Θα έφευγα όσο πιο μακριά γινόταν. Σε τέτοιες καταστάσεις κοιτάς να σώσεις τον εαυτό σου και το παιδί σου.

Τι θα έκανες αν κάποιος που αγαπούσες παλιά και για κάποιο λόγο χωρίσατε σε έπαιρνε τηλέφωνο για να ξαναβρεθείτε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε, θα προσπαθουσα να του την πω με τρόπο που και θα καταλάβαινε το λάθος και εγώ δεν θα γινόμουν αγενείς. Μάλλον θα του απαρουσιάζα πως θα είχε η κατάσταση αν δεν γινόταν τα λάθη.

(Αν και στον δικό μου αυτά δεν πιάνουν γιατί είναι σκ..τοεγωϊστής:rolleyes::mad:)

Τι θα έκανες αν η κολλητή σου, σου έλεγε ότι έχει σχέση με έναν άντρα 20 χρόνια μεγαλύτερο ο οποίος αν θέλει να κάνει 2η φορά οικογένεια αλλά εκείνη δεν έχει παιδιά?

Το αγοράκι μας!! :P

1Fzip3.png

ε, θα προσπαθουσα να του την πω με τρόπο που και θα καταλάβαινε το λάθος και εγώ δεν θα γινόμουν αγενείς. Μάλλον θα του απαρουσιάζα πως θα είχε η κατάσταση αν δεν γινόταν τα λάθη.

(Αν και στον δικό μου αυτά δεν πιάνουν γιατί είναι σκ..τοεγωϊστής:rolleyes::mad:)

Τι θα έκανες αν η κολλητή σου, σου έλεγε ότι έχει σχέση με έναν άντρα 20 χρόνια μεγαλύτερο ο οποίος αν θέλει να κάνει 2η φορά οικογένεια αλλά εκείνη δεν έχει παιδιά?

Να τον χωρίσει.....αν ψάχνει για νοσοκόμα να πληρώσει μια.

Τι θα έκανες αν ερωτευόσουν παράφορα έναν μικρότερό σου...είχατε σχέση.....εσύ ήθελες οικογένεια...αλλά αυτός είχε άλλα πλάνα....σπουδές....φανταριλίκι....κ.τ.λ; Αλλά δε μπορούσες να τον αφήσεις...είναι η μεγάλη σου αγάπη!!!!

H4rkp2.png

Διαφημίσεις

Να τον χωρίσει.....αν ψάχνει για νοσοκόμα να πληρώσει μια.

Τι θα έκανες αν ερωτευόσουν παράφορα έναν μικρότερό σου...είχατε σχέση.....εσύ ήθελες οικογένεια...αλλά αυτός είχε άλλα πλάνα....σπουδές....φανταριλίκι....κ.τ.λ; Αλλά δε μπορούσες να τον αφήσεις...είναι η μεγάλη σου αγάπη!!!!

θα τον περίμενα.

Θα της ελεγα να κανει οτι λεει η καρδια της..............

Τι θα εκανες αν ο αντρας σου τσακωνοταν συνεχεια με την μαμα σου?

θα μίλαγα και στους δυο χωριστά και θα τους έβαζα στη θέση τους.

τί θα έκανες, αν βαριόσουν στη δουλειά, αλλά οι δουλειές έχουν μαζευτεί βουνό; κι εσύ χαζολογάς στο ίντερνετ;;)

θα μίλαγα και στους δυο χωριστά και θα τους έβαζα στη θέση τους.

τί θα έκανες, αν βαριόσουν στη δουλειά, αλλά οι δουλειές έχουν μαζευτεί βουνό; κι εσύ χαζολογάς στο ίντερνετ;;)

Θα έκανα πέτρα τη καρδιά μου....:P...και θα προσπαθούσα να στρωθώ στη δουλειά....να τελειώσω το γρηγορότερο....για να έχω ελεύθερο χρόνο μετά, χωρίς άγχος.....να χαζέψω στο ίντερνετ!!!:D

Τι θα έκανες αν ο άντρας σου ήταν μαμάκιας.....και υποστήριζε συνέχεια τη μαμά του;

H4rkp2.png

Διαφημίσεις

Θα έκανα πέτρα τη καρδιά μου....:P...και θα προσπαθούσα να στρωθώ στη δουλειά....να τελειώσω το γρηγορότερο....για να έχω ελεύθερο χρόνο μετά, χωρίς άγχος.....να χαζέψω στο ίντερνετ!!!:D

Τι θα έκανες αν ο άντρας σου ήταν μαμάκιας.....και υποστήριζε συνέχεια τη μαμά του;

το 'χω! θα συνέχιζα να τον αγαπώ, αλλά θα διέκοπτα επαφές με πεθερά.

τί θα έκανες αν έπρεπε να παραδόσεις δουλειά μέχρι αύριο, αλλά εσύ λαμογιάρεις από βαρεμάρα;

θα του ελεγα να παει να την βρει:lol:

Τι θα εκανες αν επρεπε να τραπεζωσεις ολο το σοι του?

το 'χω! θα συνέχιζα να τον αγαπώ, αλλά θα διέκοπτα επαφές με πεθερά.

τί θα έκανες αν έπρεπε να παραδόσεις δουλειά μέχρι αύριο, αλλά εσύ λαμογιάρεις από βαρεμάρα;

Θα ανασυγκροτούσα δυνάμεις....θα το έπαιρνα απόφαση....θα έπινα καφέ για ενέργεια....θα με ταρακουνούσα να συνέλθω, να βρώ τη δυναμική,αποφασιστική και σωστή γυναίκα που κρύβω μέσα μου....:P.....και θα έμπαινα σ'ένα πρόγραμμα υπερέντασης.....να τελειώσω το γρηγορότερο....λές και με κυνηγάνε....και μετά να γίνω ένα με το καναπέ....:P.

Τι θα έκανες αν.....ήσουν ξένη σε μια πόλη, μόνη...και δεν έιχες τι να κάνεις;

H4rkp2.png

θα του ελεγα να παει να την βρει:lol:

Τι θα εκανες αν επρεπε να τραπεζωσεις ολο το σοι του?

Θα το τραπέζωνα και θα έριχνα και λίγο ποντικοφάρμακο....:P:p:p.....αστειεύομαι.....θα έκανα τη καρδιά μου πέτρα για μια μέρα....και θα χρύσωνα το χάπι!!!!:D Του χρόνου πάλι....:D

H4rkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...