Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 1

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Πωπωωωωω γκαντεμιά! Με το που το μάθαινα θα καταντρεπόμουν που δεν τον κατάλαβα από την αρχή και μετά την κρυολουσία θα κοίταζα να συνέρθω και... πάμε γι'άλλα!!

Τι θα έκανες αν μάθαινες πως ο άντρας σου σε έχει απατήσει 1 φορά πριν 6 χρόνια (κι από τότε δεν ξανασυνέβη ποτέ)?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απλό...θα τον χώριζα! όποια στιγμή και να το έκανε! Πάστααααααα...σε σκίσω!

Τι θα έκανες αν ο άντρας σου είχε ξωγαμο;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

(Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους)

Θα ζητούσα από τον άντρα μου να το μεγαλώσουμε μαζί, αν φυσικά η μητέρα του παιδιού θα συμφωνούσε με αυτό.

Τι θα έκανες αν ερχόταν μια μέρα μπροστά σου ένας νεαρός ή νεαρή και σου έλεγε:

-"ξέρεις είμαι αδερφός -η σου , με απέκτησε ο πατέρας σου με άλλη γυναίκα, ενώ ήταν παντρεμένος με τη μαμά σου";

Θα τον/την δεχομουν ως αδερφο/η μου, αλλα δε θα συγχωρουσα τον πατερα μου ποτε!

Τι θα εκανες, εαν ανακαλυπτες πως ο/η συζυγος σου, ειναι ο ''χαμενος'' σου αδερφος/η;

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Διαφημίσεις

Θα τον/την δεχομουν ως αδερφο/η μου, αλλα δε θα συγχωρουσα τον πατερα μου ποτε!

Τι θα εκανες, εαν ανακαλυπτες πως ο/η συζυγος σου, ειναι ο ''χαμενος'' σου αδερφος/η;

Θα κλεινόμουν σε μοναστήρι!!!

Τι θα έκανες αν μάθαινες ότι τα 2 παιδιά σου (αγοράκι και κοριτσάκι)....είχαν ερωτικές σχέσεις;

H4rkp2.png

Νομίζω ότι αυτό είναι κόμπος που δεν λύνεται γιατί κι αν ακόμη συνέλθουν και καταλάβουν το λάθος τους, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να υποτροπιάσουν. Το πιο πιθανό είναι να συμβουλευόμουν τους πάντες (ψυχολόγους, παπάδες, γιατρούς) σχετικά με το πώς να το χειριστώ και με ποιο τρόπο θα το εμποδίσω να ξανασυμβεί. Ίσως, ακόμη, να τα χώριζα πηγαίνοντας το ένα μου παιδί να ζήσει σε κάποιο άλλο μέρος με συγγενείς.

Τι θα έκανες εσύ για να ακούσω και τη δική σου γνώμη;

στο γιατρό τρέχοντας και σε πνευματικό.

τί θα έκανες, αν σου έτρωγαν μέρες άδειας, όπως κάνουν και στην πλειοψηφία των εργαζομένων στην επιχείρηση, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις που παίρνουν άδεια από τη σημαία, με τη συναίνεση του αφεντικού; σημειωτέον ότι σέρνεσαι από την κούραση.

Νομίζω ότι αυτό είναι κόμπος που δεν λύνεται γιατί κι αν ακόμη συνέλθουν και καταλάβουν το λάθος τους, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να υποτροπιάσουν. Το πιο πιθανό είναι να συμβουλευόμουν τους πάντες (ψυχολόγους, παπάδες, γιατρούς) σχετικά με το πώς να το χειριστώ και με ποιο τρόπο θα το εμποδίσω να ξανασυμβεί. Ίσως, ακόμη, να τα χώριζα πηγαίνοντας το ένα μου παιδί να ζήσει σε κάποιο άλλο μέρος με συγγενείς.

Τι θα έκανες εσύ για να ακούσω και τη δική σου γνώμη;

Ειλικρινά....δε ξέρω...μάλλον ότι κι εσύ....νομίζω ότι είναι το χειρότερο σενάριο!!!!

H4rkp2.png

στο γιατρό τρέχοντας και σε πνευματικό.

τί θα έκανες, αν σου έτρωγαν μέρες άδειας, όπως κάνουν και στην πλειοψηφία των εργαζομένων στην επιχείρηση, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις που παίρνουν άδεια από τη σημαία, με τη συναίνεση του αφεντικού; σημειωτέον ότι σέρνεσαι από την κούραση.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης...μάλλον θα έλεγα κι ευχαριστώ....:tongue:....για να μη χάσω τη δουλειά μου. Σε διαφορετική περίπτωση θα γινόταν χαμός...κι αν το ξανάκαναν θα τα βρόνταγα και θα έφευγα....και θα έβρισκα αλλού δουλειά!!!!

Τι θα έκανες αν το αφεντικό σου σε παρενοχλούσε σεξουαλικά;

H4rkp2.png

Διαφημίσεις

την Σαπφώ Νοταρά!

τί θα έκανες αν ενώ υπάρχει απαγορευτικό καπνίσματος στη δουλειά (συγκεκριμένο ωράριο-χώρος), εσύ χρειάζεσαι ένα τσιγαράκι σφήνα για να ξελαμπικάρεις;

την Σαπφώ Νοταρά!

τί θα έκανες αν ενώ υπάρχει απαγορευτικό καπνίσματος στη δουλειά (συγκεκριμένο ωράριο-χώρος), εσύ χρειάζεσαι ένα τσιγαράκι σφήνα για να ξελαμπικάρεις;

Θα πήγαινα στη τουαλέτα....θ'άνοιγα το παράθυρο...θα έκανα 2 τζούρες....θα έτρωγα και μια καραμέλα μετά....και ούτε γάτα ούτε ζημιά....:tongue:.

Τι θα έκανες αν σου ζητούσε ένας φίλος σου....να υποδυθείς το κορίτσι του.....για να ρίξει κάποια άλλη...κι εσύ ήσουν ερωτευμένη μαζί του;

H4rkp2.png

Θα πήγαινα στη τουαλέτα....θ'άνοιγα το παράθυρο...θα έκανα 2 τζούρες....θα έτρωγα και μια καραμέλα μετά....και ούτε γάτα ούτε ζημιά....:tongue:.

Τι θα έκανες αν σου ζητούσε ένας φίλος σου....να υποδυθείς το κορίτσι του.....για να ρίξει κάποια άλλη...κι εσύ ήσουν ερωτευμένη μαζί του;

θα το έκανα ευχαρίστως με μπόλικο "υποκριτικό" ταλέντο:tongue:

δεν έχει παράθυρο γμτ!

τί θα έκανες αν είσαι στο γραφείο, έχεις πολλή δουλειά, αλλα΄το μόνο που θέλεις είναι να πας σπίτι σου να κοιμηθείς;

θα περιμενα στο διαλλειμα ή οταν σχολασω.

εχω δουλεψει σε τετοιο περιβαλλον οταν καπνιζα και ειχα συνηθισει να μην καπνιζω οταν ηθελα εγω αλλα οταν μπορουσα.

τι θα εκανες αν ηθελες να κοψεις το τσιγαρο αλλα δεν μπορουσες απο αδυναμια?

θα περιμενα στο διαλλειμα ή οταν σχολασω.

εχω δουλεψει σε τετοιο περιβαλλον οταν καπνιζα και ειχα συνηθισει να μην καπνιζω οταν ηθελα εγω αλλα οταν μπορουσα.

τι θα εκανες αν ηθελες να κοψεις το τσιγαρο αλλα δεν μπορουσες απο αδυναμια?

Θα με χαστούκιζα....:tongue:. Θα το έπαιρνα πατριωτικά....θα πείσμωνα...και θα τα κατάφερνα....:D.Θα σκεφτόμουν υποθετικά ότι είμαι έγκυος...ή άρρωστη και δε κάνει....ότι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου...και θα το πάλευα ώς το τέλος!!! Γιατί άν όντως συνέβαινε κάτι τέτοιο...δε θα το έκανα; Θα το έκανα!! Αν θέλεις πραγματικά να το κόψεις....και το πάρεις απόφαση....το κάνεις...απλά συνήθως....το λές....χωρίς να έχεις συνειδητοποιήσει πως πραγματικά δε θές να το κόψεις!!!

Τι θα έκανες αν ήξερες, βαθιά μέσα σου, πως αυτός ο έρωτας θα σε καταστρέψει....αλλά τον ήθελες πάρα πολύ;

H4rkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...